CITAT(Nessie @ 07-05-2008, 11:59 AM)

CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 11:44 AM)

Neatza
Bubule.
Nessie, numa abdomene fac. Si vacuum, electrostimulare si capsula....efort fizic doar abdomene si role...cand mai prind verme faina.

Imi dau si eu cu parerea...fara suparare...
Rolele sunt super ca atcivitate cardio, daca faci sedinte de peste 30 min. Abia apoi corpul intra in faza in care arde grasimile depuse. Din acelasi motiv, abdomenele separat nu prea au efect. Daca le faci imediat dupa role, pe iarba undeva, cat inca mai ai corpul incalzit, da, sunt excelente. Pe langa asta, nu exagera. Muschiul abdominal este la fel ca oricare alt muschi. Are nevoie de perioade de pauza pentru refacere si nu inseamna ca daca faci abdomene vei slabi la burta. In functie de structura ta genetica, organismul decide din ce zona va arde grasimile.
Oricum, e un pas important ca te-ai apucat si de sport, ca stiu ca nu il adori.

Nu ca nu il ador, il urasc chiar
).gif)
Abdomenele nu le fac dupa role, le fac cand am chef peste zi....

nu au deloc efect asa?
CITAT(bubbles @ 07-05-2008, 12:02 PM)

Ramo incep si eu cu intrebarile

.Supa de care faci?
Apoi .. cum adica
Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj .tu de care mananci?
Si la asta:
Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cascaval de care?Are ceva cel Hochland afumat?Cate grame?Salata din ce faci?Mananci si paine ?
Am supa de pui cu taitei la plic. O fierb si o strecor de taitei si o beau.
Eu mi-am luat cioco de la Lindt, cu 65% cacao, si vreo 480 calorii/100 grame. Din asta nu mananc doar o bucatica, e muuult mai subtire decat cioco de menaj, si decat cea normala.
Cascaval de care vrei, cat poti manca? Manca acolo sa te tina pana la urmatoarea masa. Salata eu fac din rosii si castraveti. Paine mananc wassa sau toast Buitoni gata prajit.
Sper ca te-am lamurit. Te mai astept cu intrebari daca mai ai