Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94
bubbles
Neata yahoo.gif
BuFiTaSaD
neatza bubbles si o zi cat mai buna sa ai pupic.gif
Nessie
Buna! pupic.gif Vad ca ti-ai facut ticker de abdomene, dar nu m-am lamurit, faci numai abdomene sau si altele, dar doar pe astea le numeri?
ramonavlas
Neatza Bubule.
Nessie, numa abdomene fac. Si vacuum, electrostimulare si capsula....efort fizic doar abdomene si role...cand mai prind verme faina. sad.gif
bubbles
Imi place cum arata dieta asta de 90 de zile naughty.gif
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 11:44 AM) *

Neatza Bubule.
Nessie, numa abdomene fac. Si vacuum, electrostimulare si capsula....efort fizic doar abdomene si role...cand mai prind verme faina. sad.gif

Imi dau si eu cu parerea...fara suparare... hug.gif

Rolele sunt super ca atcivitate cardio, daca faci sedinte de peste 30 min. Abia apoi corpul intra in faza in care arde grasimile depuse. Din acelasi motiv, abdomenele separat nu prea au efect. Daca le faci imediat dupa role, pe iarba undeva, cat inca mai ai corpul incalzit, da, sunt excelente. Pe langa asta, nu exagera. Muschiul abdominal este la fel ca oricare alt muschi. Are nevoie de perioade de pauza pentru refacere si nu inseamna ca daca faci abdomene vei slabi la burta. In functie de structura ta genetica, organismul decide din ce zona va arde grasimile.

Oricum, e un pas important ca te-ai apucat si de sport, ca stiu ca nu il adori. floare.gif
bubbles
Ramo incep si eu cu intrebarile doh.gif .Supa de care faci?

Apoi .. cum adica Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj .tu de care mananci?

Si la asta:
Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi

Cascaval de care?Are ceva cel Hochland afumat?Cate grame?Salata din ce faci?Mananci si paine ?
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 07-05-2008, 11:59 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 11:44 AM) *

Neatza Bubule.

Imi dau si eu cu parerea...fara suparare... hug.gif

Rolele sunt super ca atcivitate cardio, daca faci sedinte de peste 30 min. Abia apoi corpul intra in faza in care arde grasimile depuse. Din acelasi motiv, abdomenele separat nu prea au efect. Daca le faci imediat dupa role, pe iarba undeva, cat inca mai ai corpul incalzit, da, sunt excelente. Pe langa asta, nu exagera. Muschiul abdominal este la fel ca oricare alt muschi. Are nevoie de perioade de pauza pentru refacere si nu inseamna ca daca faci abdomene vei slabi la burta. In functie de structura ta genetica, organismul decide din ce zona va arde grasimile.

Oricum, e un pas important ca te-ai apucat si de sport, ca stiu ca nu il adori. floare.gif

Nu ca nu il ador, il urasc chiar )).gif Abdomenele nu le fac dupa role, le fac cand am chef peste zi.... sad.gif nu au deloc efect asa?

CITAT(bubbles @ 07-05-2008, 12:02 PM) *

Ramo incep si eu cu intrebarile doh.gif .Supa de care faci?

Apoi .. cum adica Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj .tu de care mananci?

Si la asta:
Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi

Cascaval de care?Are ceva cel Hochland afumat?Cate grame?Salata din ce faci?Mananci si paine ?

Am supa de pui cu taitei la plic. O fierb si o strecor de taitei si o beau.
Eu mi-am luat cioco de la Lindt, cu 65% cacao, si vreo 480 calorii/100 grame. Din asta nu mananc doar o bucatica, e muuult mai subtire decat cioco de menaj, si decat cea normala.
Cascaval de care vrei, cat poti manca? Manca acolo sa te tina pana la urmatoarea masa. Salata eu fac din rosii si castraveti. Paine mananc wassa sau toast Buitoni gata prajit.

Sper ca te-am lamurit. Te mai astept cu intrebari daca mai ai pupic.gif
dany
Ramo , de ce nu iti cumperi cuburi de supa de la Knorr ? De legume sau de pui . Pui un cub in apa fierbinte , amesteci si il bei . Asa nu mai esti nevoita sa strecori taieteii . Eu imi fac iarna cate 1 litru de supa din cuburi . E chiar buna .

hug.gif
ramonavlas
Pai aveam in camara supa din asta la plic si am zis sa termin cu ea.
Da cand se termina, la cuburile Knor ma gandeam si eu. pupic.gif
anca veselie
eu cred ca au efect abdomenele facute oricand, numai sa le faci! modeleaza muschiul abdomenului, ceea ce e super. ma gandesc sa-mi fac si eu ticker de sport wink1.gif
spor la treaba pupic.gif
ramonavlas
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Multumesc de incurajare, m-ai scos din ceatza.

71 de membrii pe forum????? Am mai fost vreodata asa multe (i)??
anca veselie
pupic.gif mi se pare mai bine sa faci orice, chiar si 5 min de mers pe jos, decat sa stai!
ramonavlas
Asa zic si eu pupic.gif pupic.gif Orice miscare e ff bunaaaa
Nessie
Da, orice miscare e buna, mai ales la psihic. biggrin.gif Eu vroiam doar sa iti spun ca nu o sa slabesti de la abdomene. Muschiul se tonifica, e adevarat, dar ca sa se si vada, trebuie sa ai grasime foarte putina in organism. Muschiul abdominal se face vizibil cel mai greu. Uite la Ganesha ca tot isi doreste pachetele, dar se obtin foarte-foarte greu... dupa ani de munca.
ramonavlas
Nu neaparat de slabit m-am apucat de abdomene si nici la pachetele nu visez...vreau doar sa imi mai intaresc putin burta )).gif
ALICE
Ne-a apucat pe toate cu abdomenele.Si eu de duminica fac cate 100 pe zi.E bine, deocamdata, numai sa le fac si pe alea.
aki
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 10:19 AM) *

Aki, ce ti-ai luat la pachet?

2 felii de pine de secara unse cu pate vegetal, o rosie si o cana de cafea cu lapte wink1.gif
ramonavlas
Chiar asa Alice, sa ne tina cat de mult pupic.gif
ramonavlas
Acum mi-am luat pranzul, am mancat paste si ma simt asa de umflata (a nu se intelege satula )).gif ).
Ma duc sa bag ceva haine la spalat si sa mai trebaluiesc ceva prin casa.
ironmissy
nici mie nu mi se pare o idee buna asta cu abdomenele zilnice. muschiul intra in supraantrenament si le faci degeaba. muschiul creste (in densitate, nu neaparat in volum) in perioadele de odihna.
ramonavlas
Si atunci la cat timp ar trebui facute? Totusi sa se si vada ceva.........
nella
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 10:19 AM) *

Oti, chiar tare m-am ambitionat acum....cred ca de-aia ca vin Dany si May si sa nu ma prinda durdulie )).gif Ma bucur ca iti place meniul meu....deocamdata si mie imi place pupic.gif
Nella, ma bucur ca ai mai intrat pe la mine. Nu mi se pare deloc greu regimul, chiar imi place...deocamdata si sper sa ma tina cat de mult.
Aki, ce ti-ai luat la pachet?
Dany, cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

as intra mai des dar nu prea merge netul doh.gif si sunt f nervoasa...cand vad cata ambitie aici ma apuca groaza si ma vad tot mai grasa si tot mai lenesa...trebuie musai sa se termine perioada asta si sa ma reapuc de regim din nou....e drept ca am slabit ..e drept ca de ceva vreme cantarul arata mai mult..cam cu 2 kg...epr din toata inima sa fiu doar unflata ca trebuie sa vina rusii ca de nu...ma apuca supararea si crizele ca am avut o reusita si acum imi bat joc doh.gif doh.gif doh.gif .....
ramonavlas
Nu iti bati jos, asa e organismul, cand ii dai putina pauza si nu mai faci ca inainte, isi pune provizii ca stie ce il asteapta. Nu fii suparata si lasa cantarul cat esti in concediu pupic.gif
Eu te tin la curent cum merge cu 90 de zile (care la mine vor fi numa vreo 30) si poate te incanta naughty.gif
ramonavlas
Maine avand doar fructe, la micul dejun nu voi manca doar 2 mere, mi-am facut o salata de fructe si acum cat am facut-o nici macar o bucatica de ananas nu am bagat in gura....si io ma mir de ambitia mea....desi am salivat langa fructe naughty.gif
Dimineata merg la casa de schimb valutar ca am niste bisnitari pe acolo si tre sa ii alung......daca sunt acolo, nu stau si ei, deci daca ei asa vor....voi lucra la casa de schimb. Da ei nu stiu, vor avea o surpriza dimineata lol.gif
Stau pana pe la 14.30, la 15 is la vacuum, la 16 la masaj de relaxare, apoi vin acasa, mai bag o salata de fructe, merg la solar si cam asta e programul pe ziua de maine.

Acum ma instalez in fata tv-ului, e tati invitat la o televiziune locala, macar la tv il mai vad pe tati.

A, imediat pap si inghetata, daca nu ma prinde prea tare emisiunea )).gif
ramonavlas
Cred ca am facut o intindere la abdomen, ma doar si cand tusesc sad.gif
Ma gandesc daca sa fac azi sau sa recuperez maine....nu de alta, da sa mai pot vorbi )).gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu sos de rosii;
CINA
- 3 globuri de inghetata + 4 buc ciocolata amaruie.

+ capsula + 200 abdomene (le-am facut pana la urma) + 1 ceai antiadipos.
dany
CITAT(nella @ 07-05-2008, 06:33 PM) *

as intra mai des dar nu prea merge netul doh.gif si sunt f nervoasa...cand vad cata ambitie aici ma apuca groaza si ma vad tot mai grasa si tot mai lenesa...trebuie musai sa se termine perioada asta si sa ma reapuc de regim din nou....e drept ca am slabit ..e drept ca de ceva vreme cantarul arata mai mult..cam cu 2 kg...epr din toata inima sa fiu doar unflata ca trebuie sa vina rusii ca de nu...ma apuca supararea si crizele ca am avut o reusita si acum imi bat joc doh.gif doh.gif doh.gif .....

Heyyyyyy, nu dezarma si mai ales nu te deprima !!!!!!!!! In primul rand astepti rusii si in al 2-lea rand , se intampla sa ai asemenea stari indiferent de dieta pe care o tii !!!! Cum spune si Ramo : organismul isi ia acum ce poate ca ....cine stie cand va mai primi . Stai linistita , mergi inainte cu dieta si va fii bine !!! hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 07:38 PM) *

Maine avand doar fructe, la micul dejun nu voi manca doar 2 mere, mi-am facut o salata de fructe si acum cat am facut-o nici macar o bucatica de ananas nu am bagat in gura....si io ma mir de ambitia mea....desi am salivat langa fructe naughty.gif

Esti o fericita maine, nu ? Tu ai mai avut zile in care ai mancat doar fructe si ti-a mers bine . pupic.gif

pi es: as fii vrut sa-l vad si eu pe tati tau hug.gif Cred ca esti tare mandra de el !!!
ramonavlas
Chiar ca sunt o fericita, eu adoooor fructel. Stiu ca maine seara va fi greu, da o sa treaca.
Da, sunt mandra de tati meu, asa cum e si el de mine si de fratele meu pupic.gif
dany
Exact asta am vrut si eu sa scriu : sunt convinsa ca si tati tau e mandru de tine pupic.gif Are si de ce !!!!
ramonavlas
blushing.gif blushing.gif blushing.gif floare.gif
dany
Te-ai inrosit ???? N-ai motive !!! E doar adevarul ! hug.gif
BuFiTaSaD
a trecut si cea de a 3 zi .... maine fructe sper sa fac fatza smile.gif sincer acum imi e putina foame de mancare dar ...cu vointa trec peste wink1.gif si cu ajutorul lui Ramo pupic.gif floare.gif .... hug.gif pupic.gif pupic.gif ptr toate fetele de aici ...care ne sustin wink1.gif !
nella
Ce m-as face fara voi....va multumesc frumos pt incurajari atata de mult ma ajuta sincer VA MULTUMESC pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Scumpa , fara multe multumiri !!! Suntem aici , pe acest forum , ca sa ne ajutam reciproc ( valabil si pentru Nico ) asa ca .......mergeti inainte , slabiti frumos si apoi sa veniti cu multumiri hug.gif
May
What`s up??? )).gif
nella
pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(Maybeline @ 07-05-2008, 11:44 PM) *

What`s up??? )).gif

Hei dude!!!!!!!!!!!!1 )).gif )).gif )).gif )).gif
May
As manca niste dude lol.gif
nella
sincer si eu lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

ce faci femeia clepsidra? pupic.gif
May
Ma gandeam sa ma inscriu la circ alaturi de femeia cu mustatza )).gif
nella
Faci un ban cinstit lol.gif lol.gif
dany
Dudeee ?????? Vreau si euuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plsssss

May , te inscrii la circ ???? Bueyyyyy ,stai pe fundul tau si lasa oamenii sa traiasca !!! Apari tu la circ ca femeia clepsidra , iei toti banii si restul da din buze ca nu-si ia salariul pentru ca tu ai fost asa de tare )).gif tease.gif
May
)).gif macar acolo as fi sigura ca imi iau salariul )).gif

Cand eram mai tanara, visam sa imi deschid un chiosc d-ala unde vin baietii si platesc ca sa ii pupi, cum am vazut eu prin filmele americane lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Ce vise !!!! lol.gif lol.gif

Si de la visele cu baietii la chiosc ai ajuns la circ ????? lol.gif lol.gif
May
Pai, in film, chioscul era intr-un parc d-asta de distractii unde era si femeia cu mustata )).gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 07-05-2008, 11:55 PM) *

Ma gandeam sa ma inscriu la circ alaturi de femeia cu mustatza )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala wacko.gif .
Neata Ramo pupic.gif
anca veselie
pupic.gif ramo.
abdomenul te durea de la febra musculara, nu ai facut intindere pupic.gif
BuFiTaSaD
CITAT(danyhoney @ 07-05-2008, 10:43 PM) *

Scumpa , fara multe multumiri !!! Suntem aici , pe acest forum , ca sa ne ajutam reciproc ( valabil si pentru Nico ) asa ca .......mergeti inainte , slabiti frumos si apoi sa veniti cu multumiri hug.gif

floare.gif pupic.gif give_rose.gif hug.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi buna si pofta mare pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 08-05-2008, 11:02 AM) *

pupic.gif ramo.
abdomenul te durea de la febra musculara, nu ai facut intindere pupic.gif

An ca te stresez cu o intrebare...cume dieta ta de la nutitionist?E posibil sa o fi postat pe undeva dar nu stiuunde sa caut,...daca ma poti ajuta cu o informatie.....multumesc anticipat pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
nella, nu ma stresezi pupic.gif
aici este dieta!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.