Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Am ajuns acasa si de la masaj....a fost supeeeeeeer.
Mi-am facut o salata de fructe si pap in timp ce va citesc ca de fiecare data. pupic.gif
BuFy
Ramo cum merge ziua??La mine super bine chiar nu ma asteptam sa fie chiar asa bine wink1.gif sper sa fie asa toata dieta wink1.gif
Ramo
Si la mine merge chiar bine deocamdata, mie seara imi e mai frica.
Da mai bag o salata de fructe, ma mai umflu si trece si ziua de azi.
Ma bucur ca si la tine merge bine pupic.gif

Am vrut sa merg pe jos la solar dar a venit ploaia, asa ca ma bag la abdomene
Ramo
Am reusit sa fac 500 de abdomene!!! cheer.gif cheer.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 08-05-2008, 06:15 PM) *

Am reusit sa fac 500 de abdomene!!! cheer.gif cheer.gif

Toate odata?? hmm bv tie eu inca nu ma pot lauda sad.gif( cu nimic ce leaga de sport sad.gif
Ramo
O seris de 200 si una de 300. Asta in timp ce ma uitam la telenovela )).gif
Nu mai ploua, m-as duce la solar da nu cred ca mai e deschis la ora asta.....
BuFy
si aici ploua foarte rau si asa urat ca nu iti vine sa iesi din casa sad.gif !
Ramo
Am fost si la solar, asa am aflat ca e deschis pana la ora 21 si sambata pana la 18. Super. Imi convine programul. cheer.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 08-05-2008, 07:06 PM) *

Am fost si la solar, asa am aflat ca e deschis pana la ora 21 si sambata pana la 18. Super. Imi convine programul. cheer.gif

bv fata harnica nu gluma pupic.gif
Ramo
Chiar harnica )).gif si vacuum, si masaj, si solar..... )).gif
BuFy
pupic.gif hug.gif
Ramo
Nu as putea spune chiar deloc ca imi e foame, dar ulcerul meu isi cam face de cap ca ma roade stomacul. Pofta am azi de.....ceva rontaiala, da nu ma bag...bine ca nu am ceva de rontait prin casa )).gif
Acum imi mai fac o salata de fructe si ma bag dup-aia in pat la tv sa o pap.
Mi-am condimentat carnea pe maine, zi in care, nu stiu cum, da apuc sa iau pranzul mai ca oamenii normali, adica pe la 14.30-15. Insa cina tot la 21 ramane ca la 20 merg la vacuum.
Daca ar fi sa aleg o zi preferata din astea 4, ar fi ziua de legume (noroc si aici cu cartofii).
Si cum o sa prind sambata, sigur voi avea si eu gustari.
ironmissy
eu imi antrenez abdomenul o data pe saptamana, dar el e lucrat si cand fac alte exercitii.

eu inteleg ca vrei sa se vada rezultate, dar crede-ma ca nu facand 500 abdomene deodata...
plus ca depinde ce fel de abdo faci, daca lucrezi toate subgrupele...

bubbles
Seara .Eu ma duc sa ma ascund valea.gif ca am calcat stramb .. cu mancare gatita (nu cu dulce blink.gif ).Am fost in vzita la matusica mea si a pus niste supa cu taitei si apoi salata de varza cu putina telemea si o lingura de scrob doh.gif si 2 bucatele mici de carnati.Am refuzat eu cat de cat dar s-a suparat ca nu mananc niciodata la ei etc bag.gif si a tb sa mananc putin batista.gif .Dar maine tinnormal ziua de carbo..sper sa nu afecteze atat de tare sad.gif
BuFy
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 08:44 PM) *

Seara .Eu ma duc sa ma ascund valea.gif ca am calcat stramb .. cu mancare gatita (nu cu dulce blink.gif ).Am fost in vzita la matusica mea si a pus niste supa cu taitei si apoi salata de varza cu putina telemea si o lingura de scrob doh.gif si 2 bucatele mici de carnati.Am refuzat eu cat de cat dar s-a suparat ca nu mananc niciodata la ei etc bag.gif si a tb sa mananc putin batista.gif .Dar maine tinnormal ziua de carbo..sper sa nu afecteze atat de tare sad.gif

Nu ai de ce sa te ascuzi ... toti gresim ...incerca sa continui si poate nu e asa grav wink1.gif multa bafta in continuare pupic.gif
nella
Pai sa vedeti ce am facut eu azi...ca parca am innebunit am mancar 2 tiramisu,2 eclere cu cafea,5 ciupercute umplute cu branzica dietetica,si 4 jum de piersica din compot doh.gif acum ma doare capul ca am stat flamanda pana la 4...am uitat si niste mititi la gratar doh.gif ...asa ca eu am fugit ca nu e de mine printre voi ca sunt o tradatoare bang.gif bataita.gif bag.gif bag.gif

mersi mult anca
ma bucur ca te-ai simtit bine la masaj ramo pupic.gif pupic.gif pupic.gif si cu meniul pe azi pupic.gif
otilici
Vai Nella,mancati-as eclerele cu tiramisu cu tot )).gif .Nici nu ajungea cate unul )).gif .Eu sper din suflet ca tura a doua le-ai mancat gandindu-te la noi grin.gif sorry.gif .Ce m-am amuzat cand am citit,sa-ti fie de bine smile.gif Fa-ti damblalele cateva zile,zic eu,sa scapi de pofte,ca si pe mine ma mai apuca asa,dar pe urma revino la dieta sa nu scapi acul cantarului in sus prea mult.
hug.gif pupic.gif
nella
Ma amuzi si tu..m-am gandit si parac mi-au stat in gat...dar am dat cu apa si tot le-am papat doh.gif
de maine ma pun pe treaba ca ma i-a mama la fugarit daca s-a ridicat acul cantarului prea tare....ca ea tine f mult ca sa-mi duc la bun sfarsit dieta
anca veselie
pupic.gif ramo harnicuta pupic.gif ai reusit sa faci deodata 300 abdomene? w00t.gif le-ai facut pe toate la fel?
nella, si eu am mancat ieri muuulte praji de casa, bune rau, dar azi sunt din nou pe cai! nu te descuraja!
BuFy
Romo draga pe unde umbli ...??ne este dor de tine pupic.gif hug.gif wink1.gif
Ramo
Am zis ieri ca azi apuc sa iau pranzul ca un om normal pe la 14, nu???? Eu bine, acum iau pranzul doh.gif
Nella......bataie putin spus. Da scapi tu de concediu si apoi sa vezi...
Anca, da am facut 300 abdomene odata, nu la fel.
Bufi, acum am ajuns acasa doar.... pupic.gif
Ramo
Am terminat cu pranzul, bag o tura de 200 de abdomene, fac un dush, la 19 merg la solar si la 20 la vacuum....pe jos cheer.gif
BuFy
Am facut si eu o serie de 30 de genoflexiuni wink1.gif ! Pana ma pun la somn mai bag vreo 2-3 seri wink1.gif
Ramo
Bravo, ai sa vezi ca inceputul e mai greu.
Mie mi-e dor de fructeeee doh.gif
BuFy
Sa sti ca si mie imi lipsesc fructele sad.gif
BuFy
Deci .... 90 de genoflexiuni ... 40 de abdomene ..putin alergat si continuat de jumate de ora de mers pe jos ... nu e mult dar e un inceput wink1.gif sper ca maine sa fac tot atat daca nu mai mult wink1.gif

Dar... inainte sa ma pun la nani mai fac cateva abdomene macar inca 20 wink1.gif
otilici
Ce fete harnice si sportive...ma apuca si pe mine cu facut sport acuma,macar de rusine sa fac cate ceva blushing.gif
BuFy
Otilici ... sincer ambitia mi-a dat-o Ramo wink1.gif sper sa ma si pot tine wink1.gif
otilici
Aici alaturi de fete nimic nu e prea greu smile.gif Ne incurajam una pe cealalta si mergem mai departe smile.gif
pupic.gif
BuFy
Sa sti ... chiar ma bucur ca am dat de voi aici wink1.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Oooo, da ma bucur ca v-am dat si voua din ambitia mea. Bufi, tot asa cu sportul, ai sa vezi ca ajuta.
Am fost la solar, am fost sa imi fac programare la manichiura (finisaj) si apoi la vacuum, toate drumurile astea pe jooooos cheer.gif cheer.gif
Din pacate, abia acum iau cina.... sad.gif

Revin imediat cu meniul.

MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- pulpa de pui la gratar;
- cotlet de porc la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti;
- 1 toast Buitoni.
- supa de pui;
CINA
- cotlet de porc la cuptor;
- frigarui de pui la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti.
Cherie
CITAT(otilici @ 09-05-2008, 07:51 PM) *

Ce fete harnice si sportive

Subscriu! pupic.gif
Spor la treaba in continuare dragele mele!
Care sunt rezultatele pana acum? naughty.gif
Ramo
Ziua mea de cantar e luni....da nu stiu ca azi mi-au venit musafirii....totusi luni e a patra zi, asa ca s-ar putea sa ma cantaresc in ciuda lor.
Da pe haine se vedeeeeeeeeee cheer.gif
Cherie
Atunci e super ok cheer.gif
Ramo
Da, asa zic si eu. Si oricum nu o sa stiu cat am slabit saptamana asta pt ca luni nu m-am cantarit.
Dupa saptamana ce a trecut inainte de dieta.....bine am facut ca nu m-am cantarit, intram in depresie doh.gif
BuFy
CITAT(Cherie @ 09-05-2008, 09:04 PM) *

CITAT(otilici @ 09-05-2008, 07:51 PM) *

Ce fete harnice si sportive

Subscriu! pupic.gif
Spor la treaba in continuare dragele mele!
Care sunt rezultatele pana acum? naughty.gif

Se vede si mine ceva ceva .... dar mai mult de ata ma simt mult mai bine ... mai energica wink1.gif daca da rezultate si la cantar .....o sa fiu cea mai fericita wink1.gif
Cherie
Eu am intrat deja )).gif
Culmea e ca eu, de Paste, de Craciun, in concediu sunt cuminte ma nene. Petrec cu simt de raspundere. Dupa, cand lumea se potoleste, incep eu )).gif

Cred ca sunt anormala. Clar crazy.gif
Ramo
Bufi, ai sa vezi ca da rezultate si la cantar. Sunt sigura pupic.gif
Cherie, de Craciun asa de intampla si la mine.....mananc tooot ce ramane )).gif
Cherie
Nici macar ce ramane, ca nu mai ramane nimic )).gif
Eu ma apuc si mananc tampenii.
Ramo
Si eeeeu, da hai sa nu ne amintim....acum suntem la dieta, ai uitat??????????? )).gif
Cherie
Nuuu, n-am uitat. naughty.gif
Cherie
Ma bag in pat ca maine lucrez. pupic.gif
dany
pupic.gif gazda care cred ca deja doarme .....
Ramo
Neatza, am reusit sa dorm mai mult cheer.gif
Mi-am spalat parul, il pun pe bigudiuri si ma apuc de curatenie....e asa o vreme faina la noi, desi la meteo a zis ca va ploua we asta.
Ma pun pe treaba sa termin repede curatenia si apoi ies la o terasa, speeeer. )).gif
Sexymom
La noi ploua si e frig. Asa o sa fie toata saptamana, zici ca a venit toamna.
Eu sunt la scarbici, asa ca azi face curat Iubi )).gif , s-a obisnuit saracul, cum vine sambata cum scoate mormanul de calcat si pune aspiratorul )).gif Sa vedem ce vorbe imi ies din partea socrului, o sa spuna acasa ca exploatez baiatu lol.gif

Week-end frumos, asa ca tine floare.gif
Ramo
Sexy pupic.gif
Se pare totusi ca au avut dreptate cei de la meteo. S-a innorat sad.gif
Mai am de spalat pe jos si de sters praful....incepe sa arate ca apartamentul meu cumva )).gif
Cherie
Mai bine ma kemati pe mine la curatenie, as fi venit cu mare placere numai sa nu stau azi la munca )).gif
Ramo
Nu, nu, nu, la mine nu, ca si mie imi place mult sa fac curat la mine in casutza )).gif
BuFy
Neatza fetelor...si eu speram azi sa ajung pe la stadion sa fac ceva sport dar ...ploua cu galeata asa ca am sa fac ceva prin casa...Ramo sper sa se vada si la cantar ptr ca ....chiar am pus vointa mea la bataia si nu am trisat cu nimic wink1.gif chiar daca nu se vede din prima sapt nu renunt in urmatoarea o sa se vada mai mult stiu eu sigur wink1.gif
Ramo
Asa, asa, nu renuntza. Deocamdata sunt si eu in barem, sa zic asa. M-as cantari luni da azi mi-au venit rusii si......mi-e teama ca ma voi cantari doar cand pleaca ei, sa nu ii cantaresc odata cu mine )).gif

Revin imediat cu meniul....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.