Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Ramo
MIC DEJUN
- 1 mar;
PRANZ
- mancare de mazare cu un cartof;
- salata din o rosie si castraveti;
GUSTARE
- 4 cartofi mici la cuptor;
- 2 castraveciori;
CINA
- mancare de mazare cu un cartof.
dany
Ce ai facut azi ???? Ai iesit la terasa ???

pupic.gif pupic.gif
himere2005
am vazut ca faci progrese cu slabitul. cred ca o sa adopt regimul tau smile.gif . imi doresc nespus sa ne vedem la vara
Ramo
CITAT(danyhoney @ 11-05-2008, 02:05 AM) *

Ce ai facut azi ???? Ai iesit la terasa ???

pupic.gif pupic.gif

Nu am mai iesit. Am fost la o prietena ca are puroin in gat si nu putea iesi din casa si apoi am fost la ai mei, unde am stat pana aseara la ora 22. Am dus acasa statele de plata si am marit salariile tuturor angajatilor cheer.gif

CITAT(himere2005 @ 11-05-2008, 10:35 AM) *

am vazut ca faci progrese cu slabitul. cred ca o sa adopt regimul tau smile.gif . imi doresc nespus sa ne vedem la vara

In primul rand ma bucur f mult ca ai intrat pe la mine. Da, am mai slabit, dieta asta pe care o tin acum imi place, inca nu mam cantarit (pe cand vroiam sa fac asta, mi-au venit rusii, asa ca mai astept cateva zile) dar imi place ca am de toate si chiar nu simt ca imi e foame.
Si mie mi-ar place sa ne vedem la vara....poate ajungi si pe la Brasov sau Bucuresti sa ne vedem si cu late fete pupic.gif pupic.gif
Ramo
Si ca sa nu ma prinda foamea, pofta sau ce o mai fii, ma duc la cumparaturi, oricum trebuie facute si alea.
Cand ma intorc pap orez cheer.gif
Diseara am inghetata si cioco amaruie. Trece si ziua de azi.....nu ca nu imi place sau ca ar fi grea, dar...nu sunt obisnuita sa mananc doar atat seara.
Maine fructe cheer.gif , sper ca gasesc pepene rosu in Real.
Ramo
Am ajuns acasa....dupa ce am prins ploaia doh.gif
Nu am mai gasit pepene rosu sad.gif da am gasit nectarine (care sunt mai mici decat prunele de ce erau din import )).gif )
Mi-am pus orezul la fiert, am despachetat si am zis sa intru pe la voi da e asa de liniste..........
Ramo
Nu imi place deloc ziua de azi de dieta, asa ca voi renunta la ea.
Voi avea zi de proteine, legume, fructe!
BuFiTaSaD
buna ramo wink1.gif nici mie nu imi place ziua de azi mai ales ca am fost la lucru si nu am avut ce sa mananc sad.gif adica era multa mancare dar nu potrivita mie ... asa ca eu am ales 2 feli de paine cu sos de rosi ... si asta am papat eu wink1.gif ....
Meniul azi :
-1 banana
-1 mar
-2 feli de paine cu sos de rosi
-20 de grame de alune ( blush.gif ) imi era foame eram la lucru sad.gif
-1 feliutza (minusculat) de tort
-2 patratele de cioco amara 85% cacao ....

Sper ca nu am trisat ... dar la lucru e greu sa ti pasul ...
bubbles
Neata yahoo.gif ..Azi e ziua de cantar blum.gif ?
anca veselie
ramo, eu zic sa nu renunti la nici o zi, cura e gandita sa-i ofere organismului tot ce-i trebuie. schimba din alimente, variaza, dar nu renunta de tot.
te puuuuuuuuup hug.gif
Mariana
Buna Ramo. pupic.gif give_rose.gif
Ramo
Salutare!
Oficial azi era ziua de cantar dar sunt cu rusii dupa mine si nu ma risc sa imi arate cantarul 2-3 kg in plus cum imi arata mie in aceasta perioada a lunii.
Anca, renunt deocamdata, o sa vad eu daca o sa mai tin ziua aia....deocamdata mi-e f bine fara ea.
Azi sunt la fructe.
Am fot la vacuum, la masaj de relaxare si acum cred ca ma bag in pat....toata ziua mi-a fost somn.
Mariana
Si eu mai stau putzin si merg in pat ca abia mai tzin ochii deschisi. pupic.gif
Ramo
Normal ca daca am timp si ma pun in pat, nu pot dormi, m-am uitat la telenovela si m-am ridicat din pat.
Da e mai bine, ca altfel ii tineam toata noaptea companie lui Dan Diaconescu )).gif
Ma duc sa pregatesc mancarea pe maine, fac tocana de cartofi cu legume chinezesti.

Oooops, maine am proteine, deci ma duc doar sa scot carne la dezghetat.
BuFiTaSaD
Ramo maine se papa carnita wink1.gif abea apuc ziua de maine ca sunt flamanda ptr ca nici ieri nu am prea mancat ... dar azi cantarul a fost generos 1.5 kg mai putin cheer.gif in ciuda faptului ca miercuri ajung ´´rusii´´ wink1.gif
bubbles
Bravo Bufita cheer.gif .Asta da reusita grin.gif Sper sa imimearga simie asa bine sorry.gif
BuFiTaSaD
Merci bubbles dar sa sti ca ieri si azi am facut ceva foame ... wink1.gif dar sunt multumita wink1.gif ptr ca nu am murit wink1.gif
Ramo
Felicitari Bufi!!! cheer.gif
Eu inca nu m-am cantarit da in curul saptamanii asteia sigur o s-o fac ca nici eu nu mai am rabdare. Poate vineri dupa ziua de fructe.
De joi am sa modific putin zilele ca duminica am musafiri si facem pui la rotisor.
BuFiTaSaD
pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif spor la toate!
Mariana
Aproape a mai trecut o noua zi din viatza.
pupic.gif
Ramo
Anca, Mariana pupic.gif
Eu abia acum am terminat cu pranzul doh.gif
Ramo
M-am dus azi la dentist sa imi faca detartraj ca sa mi poate albi dup-aia. Nu ii pot albi pt ca am o masea din portelan care e mai galbuie si se va vedea tare diferentza..... sad.gif
Ramo
Nu stiu ce e cu mine, nu am chef de nimik, mai ales de dieta. De ieri ma tot paste un devil.gif sa bag in mine calorii, patiserii in special.
Sper totusi sa imi treaca cat de repede. sad.gif
BuFiTaSaD
Ramo asa am fost si eu sf asta de sapt dar am trecut peste ... fi tare ... si nu uita...cu multa vointa se pot face multe wink1.gif nu cedaaaaa!!!
Ramo
Mersi Bufi, am mai facut 200 de abdomene, parca sunt mai bine pupic.gif pupic.gif
BuFiTaSaD
pupic.gif hug.gif floare.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- 2 frigarui pui la cuptor;
- 1 cotlet porc la cuptor;
- 1 pulpa de pui gratar;
- salata din o rosie, castraveti, ridichi;
- 1 toast Buitoni;
- 1 supa de pui;
CINA
- la fel ca la pranz, fara toast si supa.

dany
CITAT(ramonavlas @ 12-05-2008, 07:10 PM) *

Eu inca nu m-am cantarit da in curul saptamanii asteia sigur o s-o fac ca nici eu nu mai am rabdare. Poate vineri dupa ziua de fructe.

lol.gif lol.gif Ai vazut ce ai scris ????? lol.gif

Scumpa , lasa dieta un timp daca simti ca nu mai poti !!!! Papa sanatos , fa-ti cateva pofte si apoi o iei de la capat !!! Ai slabit spectaculos pana acum si e normal ca ( , ) corpul tau sa-si ceara o pauza din cand in cand !!!!!!
Sanatatea si starea de bine sunt pe primul plan !!

pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ma gandesc ca ai pofte de la rusi, si mie mi se intampla pupic.gif mai avem nevoie si de pauze din cand in cand pupic.gif
aki
Buna draga.Vad ca sunteti toate de treaba pe aici.Am crezut ca nu mai tremin de citit pe la tine.Ori mai scrieti,ori nu... doh.gif
Ramo
Dany, )).gif acum am vazut ce am scris, da ma mir ca nu m-au cenzurat ca doar asa imi dadeam seama.
Anca, cred ca de la rusi aveam poftele, azi ar cam trebui sa fie ultima lor zi pe la mine )).gif si parca mi-am mai revenit pupic.gif
Aki pupic.gif
Ramo
Dupa arsura de vineri de la solar mi-am revenit, asa ca pot merge iar. De data asta stau doar 3 minute, cu 6 m-am lamurit. Mi-a spus tipa ca abia au schimbat neoanele, dar avand experirnte din anii trecuti cu solarii unde nu ma bronzam, m-am riscat si am stat 6. Cine nu a putut dormi vineri noaptea?????
Ramo
Am stat 45 de minute sa intru 3 minute la solar. Era pplin, da nu era sa ma intorc, asa ca am asteptat pana mi-a vebit randul. Mai merg si maine )).gif
Imediat mananc de cina si revin cu meniul.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- mancare de cartofi cu legume chinezesti;
- salata din rosii, castraveti si ridichi.
CINA
- salata orientala din cartofi, castraveti murati, masline, ridichi, ceapa (delicioasaaaaaa).

Maine ziua de carbohidrati la care am zis ca renunt.....da parca nu ma lasa constiintza, daca asa e dieta, trece ea si ziua de maine cumva.

Am facut si azi 200 de abdomene, si am fost la capsula cheer.gif
aki
O zi frumoasa tit doresc pupic.gif
anca veselie
ramooo, ti-ai revenit! cheer.gif
f bine ca tii si ziua de carbohidrati, sigur are rostul ei pupic.gif
cum na.i.ba te-ai ars in 6 min de solar??? ma batea si pe mine gandul sa merg sa prind ceva culoare naughty.gif te dai cu crema protectoare?
Ramo
Anca, nu m-am dat cu nimik si m-am ars ca era a doua sedinta si mi-a zis tipa sa stau tot 3 minute ca abia au schimbat neoanele.
Oricum eu am o piele f alba si sensibila.
Acum imi fierb pastele. )).gif
Aki pupic.gif
buretel
Ce mai faci? pupic.gif Nu mai numeri calorii? Parca am vazut ca o tii pe cea de 90 de zile.
Cum merge?
Eu tot pe calorii, merg la sala, dar stagnez. Adica slabesc f putin, si f incet. Normal, dupa atatea excese de Paste doh.gif
Mariana
La pielea alba si sensibila oricat ai fi debronzata daca ai facut o depasire si nu te-ai protejat bine imediat te-ai ars. Ai grije de acum inainte.
pupic.gif
BuFiTaSaD
si eu m-am ars o data la solar foarte tare pe burta si de atunci ubi meu nu ma mai lasa sa intru la solar...mai merg fara sa stie el wink1.gif
Ramo
Buretel, da, deocamdata sunt la dieta de 90 de zile, sa mai schimb putin.
Ieri am stat la solar doar 3 minute, azi tot 3 am de gand....probabil maine bag tot 6.
Bufi, stiu cum e cu arsura pe borta....acolo pisca cel mai tare sad.gif
Ramo
Am mancat paste la pranz si au fost chiar bune. Le-am fiert in apa cu secretul gustului. Cand le-am pus in farfurie, am pus peste ele ketchup.
Asa astept ziua de maine de fructe.....si parca vad ca maine astept sa treaca odata doh.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 15-05-2008, 05:41 PM) *

Am mancat paste la pranz si au fost chiar bune. Le-am fiert in apa cu secretul gustului. Cand le-am pus in farfurie, am pus peste ele ketchup.
Asa astept ziua de maine de fructe.....si parca vad ca maine astept sa treaca odata doh.gif

Paste cu ketchup? Ce fel de ketchup?
Mie imi plac cu legume si/sau pui si putin bulion.
Ramo
Eu nu ma omor dupa paste nici facute calumea, d-apoi asa, fierte. Am pus peste ele ketchup picant ca din ala aveam.
Mi s-a terminat telenovela, ma imbrac si merg pana in Kaufland ca nu prea am fructe pe maine.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu ketchup;
CINA
- 3 globuti inghetata;
- 4 buc cioc amaruie.
dany
pupic.gif gazda !

Offff , imi pare rau ca ai o piele asa de sensibila ..... Din pozele tale nu se prea vede ca ai ten deschis . Eu stau mereu 15 min la Turbo la solar ( merg din an in Paste ) si nu am probleme .

Bueyyy, am vazut meniurile tale si te intreb : chiar crezi ca e sanatos ? Cate calorii ai / zi ? Mie mi se par putine rau ..... Te rog mult sa ai grija de tine , sa nu dai in altceva din cauza acestor " 90 de zile " .

hug.gif pupic.gif
Ramo
Dany......calorii nu sunt putine deloc, depasesc 1200 cu siguranta. De-aia nu pun si cantitatile )).gif
Aseara am promis ca in dimineata asta ma cantaresc, m-am trezit cam tarziu si am uitat doh.gif asa ca ramane pe dimineata, dupa ziua de fructe naughty.gif

M-am mutat iar de la casa de schimb valutar, m-am intors la birou si asa pot sa intru si peste zi cheer.gif
lilistiuca
eu imi cumpar paste integrale de la Mega Image si dupa ce le fierb al dente pun peste ele ulei de masline extravirgin, pasta de tomate Sultan, usturoi, busuioc si oregano!!

in felul asta au calorii mai putine!!!

pupic.gif
Ramo
Oricum am paste o data la 4 zile, prefer sa le fierb doar si sa pun ketchup peste ele, cum am facut ieri. Au fost bunicele si mi-ai tinut de foame....la cate am mancat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.