Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
danyhoney
Of , daca ai stii ce curioasa eram de cantarul tau , Ramo . pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif
ramonavlas
Dany, ma cantaresc dimineata, sigur nu mai uit, ca e sambata.
Sper sa am tot 85 si atunci sigur am slabit da nu o sa stiu CAT.
Bubule, neatza! Esti la proteine azi, nu?
bubbles
Da .Ziua cea mai usoara si gata .. de azi zic nu gratarelor, iesirior etc.Cand mai ies imi voi lua fructe la mine ca ieri m-am cam porcit ca am tinut ziua mea la un gratar sorry.gif
ramonavlas
Pai atunci ai tinut ieri zi de proteine, nu? Ai inverst putin si acum mergi mai departe, nu?
bubbles
De fapt da grin.gif .Uite ca la asta nu m-am gandit cheer.gif .Si sa tin azi de fructe?
ramonavlas
Pai te-am scos.
Daca ieri ai tinut proteine, azi urmeaza normal legume. Acum vezi si tu ce tii, nu cred ca e asa mare bai ca ai inversat putin.
bubbles
Pai da dar ieri trebuia sa fie ziua de fructe de aia am intrebat unsure.gif
anca veselie
ramo pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 16-05-2008, 11:02 AM) *

Pai da dar ieri trebuia sa fie ziua de fructe de aia am intrebat unsure.gif

Aaaaa, pai azi hai ca ai dezlegare, tine fructe sau legume si apoi paste ar trebui.....

CITAT(anca veselie @ 16-05-2008, 11:02 AM) *

ramo pupic.gif pupic.gif

Anca pupic.gif
BuFiTaSaD
Buna Ramo pupic.gif hug.gif floare.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Bufi, Mariana pupic.gif pupic.gif
Am ajuns acasa de la vacuum, mananc pepene (primul pe anul asta cheer.gif ) si daca nu vine ploaia pe cand termin de mancat as da o fuga pana la solar.
Ma simt f bine azi la ziua de fructe! cheer.gif
BuFiTaSaD
Ma bucur ptr tine Ramo ca esti ok azi la ziua de fructe pupic.gif eu nu pot sa spun la fel si imi pare rau ca am calcat azi stramb ... sad.gif chiar eram asa constincioasa dar azi...nu am mai rezistat sad.gif sper sa imi treaca starea asta cat mai repede sad.gif hug.gif
Mariana
Iarta-ti o greseala Nico, si de acum in colo sa ai mai multa incedere in tine ca nu vei mai calca stramb. Mult succes pe mai departe. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Chiar asa Bufi, stai linistita, nu e niciun capat de lume, maine e o noua zi si iti revii. Stiu ca ai nevoie de incurajari acum ca esti si cu musafirii, si eu am avut si m-ati ajutat, asa ca te sustin sa mergi mai departe cu dieta asta daca vrei si iti place. Hai ca o sa reusim pupic.gif

Am stat 6 minute la solar, vad eu dimineata daca ma mai ustura ceva )).gif sper ca nu.
A....si bineinteles ca fac in fiecare zi 200 de abdomene chiar daca nu scriu toata ziua lucrul asta.
La sfarsit de saptamana voi actualiza ticker-ul sa nu il modific zilnic.
danyhoney
Neatzaaaaa fata frumoasa pupic.gif
ramonavlas
Neatza pupic.gif si bine ai revenit ca ai cam fost data disparuta.
M-am cantarit si sunt putin (cateva grame) peste 85, asa ca merg mai departe cu dieta asta, imi place si am dat jos cu ea chiar daca nu stiu cat. Oricum vad bineeee pe haine si pe mine. cheer.gif
danyhoney
Am avut multa treaba in ultimul timp .

Ma bucur pentru tine si cantarul tau cel prietenos cheer.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumesc, si eu ma bucur ca atat am asteptat sa ma cantaresc...macar acum stiu cum stau )).gif
Ma duc sa imi spal parul, sa il pun pe bigudiuri si sa strang putin de prin casa.
Pe la 15.30 merg la prietena mea cu care in fost in State ca e ziua fiicei ei si face petrecere )).gif
Azi vine la mine fostul naughty.gif cheer.gif
danyhoney
Spor la strans prin casa .

Fostul ?!? wacko.gif grin.gif Si actualul ce zice ? naughty.gif
ramonavlas
Actualul ....sper ca am scapat de el. doh.gif
Prea ma pupa in fund si nu imi place.....i-am spus de sute de ori asta da nu a inteles, asa ca eu ampus capat, insa el nu. Da poate apare si el diseara si ma vede cu fostul....da din pacate nici asa nu cred ca ma va lasa in pace sad.gif
bubbles
Ramo ce complicatii grin.gif .Asteptam sa vedem rezolvarea problemelor )).gif
ramonavlas
Pai eu sper ca se rezolva frumos. I-am propus prin februarie ca in vara asta sa mearga sa munceasca la mare. Sper ca mi-a ascultat sfatul, e inspre binele lui.....macar nu ma mai vede.
aki
CITAT(ramonavlas @ 17-05-2008, 11:15 AM) *

Actualul ....sper ca am scapat de el. doh.gif
Prea ma pupa in fund si nu imi place.....i-am spus de sute de ori asta da nu a inteles, asa ca eu ampus capat, insa el nu. Da poate apare si el diseara si ma vede cu fostul....da din pacate nici asa nu cred ca ma va lasa in pace sad.gif

lol.gif Ce om doh.gif
Te-am intrebat la tine in jurnal cum e mai bine sa-mi fac unghiile cu gel sau tipse w00t.gif
ramonavlas
M-ai intrebat la tine in jurnal, nu la mine, si tot acolo ti-am raspuns. pupic.gif Gel.
danyhoney
Incurcata treaba cu actualul dar o rezolvi tu hug.gif

Petrecere frumoasa azi !
Mariana
Deci sa inteleg ca fostul va redeveni actual si actualul fost?
Spre binele tau sper sa clarifici odata pt totdeauna situatia asta.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Io am ametit citind si nu am inteles nimic cu actual, fost, viitor. )).gif in fine..
Ramona indiferent ce decizie iei sper sa iti fie bine.
ramonavlas
CITAT(Mariana @ 17-05-2008, 03:55 PM) *

Deci sa inteleg ca fostul va redeveni actual si actualul fost?
Spre binele tau sper sa clarifici odata pt totdeauna situatia asta.
pupic.gif hug.gif

Nu cred ca fostul va redeveni actualul. Ne-am despartit SI din cauza distantei care inca e intre noi, nu mai vreau.

CITAT(Sexymom @ 17-05-2008, 04:36 PM) *

Io am ametit citind si nu am inteles nimic cu actual, fost, viitor. )).gif in fine..
Ramona indiferent ce decizie iei sper sa iti fie bine.

Multumesc pupic.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi
MIC DEJUN
- 1 mar;
PRANZ
- salata orientala:cartofi, masline, ridichi, castraveti murati.
GUSTARE
- mancare de mazare cu conopida (putin)
CINA
- mancare de cartofi cu ciuperci din conserva
ramonavlas
Neatza!!
La noi e super vreme, am luat micul dejun si mergem la aer.
Va doresc o duminica frumoasa pupic.gif cheer.gif
danyhoney
O duminica frumoasa si placuta si tie pupic.gif
aki
Salut.O saptamina minunata iti doresc pupic.gif
ramonavlas
Multumesc Aki,da am inceput prost saptamana. De fapt s-a terminat prost si la fel a si inceput asta.
Ieri dimineata am aflat ca a murit un prieten in accident de masina, el, prietena lui si inca un cuplu. Am vazut si la stiri accidentul, nasina a fost distrusa in proportie de 90% sad.gif
Inutil sa va mai spun ca nu mai am chef de dieta, de viata, de nimik.....
BuFiTaSaD
Buna Ramo ... o sapt minunata sa ai ...pupic.gif hug.gif
ganesha
Ramo.. stiu ca n-ajuta cuvintele... dar o mare hug.gif calda de la mine! Sint cu sufletul linga tine!
Mariana
Sunt alaturi de tine hug.gif .
aki
Condoleantele mele hug.gif
ramonavlas
Va multumesc fetelor. Azi sunt ceva mai bine da chef de dieta tot nu am.
Asa ca ieri am mancat pe langa dieta si asa am de gand toata saptamana. De luni, ca de obicei, revin la caloriile mele.
BuFiTaSaD
buna Ramo si condoleante sad.gif sunt alaturi de tine si un mare hug.gif te pupic.gif
ramonavlas
Buna ziua hug.gif
De saptamana asta, timp de 7 saptamani, voi tine post miercuri si vineri.
De dieta m-am lasat, de luni o iau de la capat cu caloriile. Pana atunci ma straduiesc sa nu mananc prostii.Voi cum mai stati cu dieta?
danyhoney
pupic.gif hug.gif
anca veselie
condoleante floare.gif floare.gif floare.gif pupic.gif
ramonavlas
Dany, Anca pupic.gif hug.gif hug.gif
ramonavlas
Neatza!
La noi a fost aseara si azi noapte o furtuna.....nu am dormit aproape deloc de frica...tuna, fulgera, ploua cu galeata. sad.gif
ramonavlas
Maine, ca to tin post, vreau sa mananc doar fructe.
Sambata, implinesc ai mei 28 de ani de casnicie, deschidem al treilea restaurant....asa ca vom avea motive de sarbatorit, nici gand de dieta.
Duminica.....cumparaturi pt dieta si de luni pe cai ca se filmeaza )).gif
nella
Neata pupic.gif si la noi a plouat urat de tot,cerul era alb de la atataea fulgere ,am adormit intr-un final dar de dimineata au inceput unii sa monteze pe casa scarii ceva cutii metalice si atata mai dau cu bormasina ca simt ca o iau razna.... wacko.gif
La multi ani alor tai...si ai mei ieri au sarbatorit 36 de ani de la cununia religioasa si nunta si pe 13 mai au impliniti tot 36 de ani de la cununia civila si am fost langa ei....dar ieri cand si-a serbat mama si ziua numelui...nu am mai putut si asa rau imi parea sad.gif
danyhoney
La multi , multi ani impreuna si de acum incolo parintilor tai , Ramo pupic.gif
Restaurantul sa va fie mereu plin de clienti !
ramonavlas
Nela, nu fii trista, mama ta stie ca daca puteai, erai langa ea de ziua numelui. Macar ai venit de curand pupic.gif
Dany, multumesc.
Sambata am in 2 restaurante 2 nunti mari, una de 350, una de 500 doh.gif doh.gif
Si asa va fi toata vara, toate sambetele, duminicile, plus banchete de sfarsit de an scolar, zile de nastere, botezuri......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.