Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
ramonavlas
Salutare fetelor!
Lourdess, pana la urma ce ai mancat aseara?
Sexy, o saptamana usoara si frumoasa si tie.
Alice, felicitari. Abia astept si eu sa ma reapuc de cantarit si calculat.

Pana acum am mancat:
-1 baton fitness;
-1 iaurt;
- vreo 10 alune in glazura dulce mad.gif ;
- o supa de pui la plic.

Disera fac legume chinezesti cu fasii din piept de pui si iaurt.
Ar trebui sa ma apuc de bagaj dar mi-e o leneeeee....
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 21-01-2008, 05:37 PM) *

Pune reteta , nu te lauda numai )).gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 21-01-2008, 05:42 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-01-2008, 05:37 PM) *

Pune reteta , nu te lauda numai )).gif

)).gif Reteta proprie si persoanala. Tai un piept de pui fasii subtirir, le arunc intr-o oala de teflon (fara ulei, fara nimic), adaug legume chinezesti congelate (obigatoriu sa aiba bambus si ciuperci negre), eres pista (pasta de rosii cu ardei iute, ff picanta, pun un varf de cutit in toata mancarea) si cand e aproape gata ai pun un iaurt peste, o mai las la un clocot dupa care direct in stomac ca mie numai mancarea fierbinte imi prieste.
ramonavlas
Bineinteles ca din lene inca nu am facut bagajul. Si nici nu cred ca azi ma va prinde cheful de asa ceva.
Mi-am spalat parul, mi-am pus masca, l-am pus pe bigudiuri si imediat ma duc sa fac de mancare.
Maine iar nu am timp de bagaje, asa ca ramane pe poimaine. Noroc ca am tren doar noaptea la 1.40.
lourdess
Buna seara Ramona! pupic.gif
Ieri am papat pastai verzi.
Ai postat o reteta interesanta, e de retinut!
Wow, tren la 1 noaptea... wacko.gif
ALICE
"obligatoriu sa aiba bambus si ciuperci negre"
Asa ceva chiar n-am vazut.

snitel=50
mere=80
portocale=57
mandarine=100
sunca pui=54
paine neagra=80
iaurt=60
branza triunghi=33
baton fitness=90
salata de vinete=100
ciorba pui=30
seminte=100
cartofi=30
ciocolata=60
fulgi porumb=50
Total 1000 clap.gif
nusarich
La multi ani Ramo! Sa-ti implinesti toate dorintele!
bubbles
La Multi Ani Ramo bday.gif rock.gif Sa fii fericita si sa ti indeplineasca toate dorintele pupic.gif
stardust
La multi ani, draga Ramo ! Iti doresc sanatate, fericire, iubire si... distractie placuta la botez! )).gif pupic.gif
ALICE
LA MULTI ANI!
Sa fii la fel ca si pana acum, dar mult mai fericita!!!!
lourdess
Imagine

La Multi Ani Ramona!!!
Sa fii fericita, iubita si sanatoasa!
ganesha
La Multi Ani, Ramona, sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti mearga toate de la cel mai bine in sus! bday.gif
danyhoney
LA MULTI ANI , RAMONA !! give_rose.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
LA MULTI ANI! bday.gif Sa fii sanatoasa, fericita, sa iubesti si sa fii iubita!
lourdess
Imagine

Neata, pe unde umbli? pupic.gif
ramonavlas
Va multumesc mult pt urari. Ieri nu am apucat sa intru pe aici din lipsa de timp. Ne-am simtit super bine, am ajuns f tarziu acasa, de dimineata m-am dus iar la munca, de 2 ore am ajuns acasa, am facut bagajele si acum il astept pe babuin.
Nu cred ca voi avea timp la Constanta sa intru pe aici dar de luni voi fi nelipsita.
Pupici si...take care hug.gif
michelle
Petrecere frumoasa si asteptam poze cu mica printesa cheer.gif baby.gif
ramonavlas
Multumesc, abia astept sa o cunosc )).gif
Tocmai am vb cu parintii ei la telefon si le-am spus sa se uite bine la ea in noaptea asta, sa o ia in brate sa-i faca ce vor ei ca pana duminica nu prea o sa mai aiba ocazia. mamica mai are noroc ca trebuie sa o alapteze, ca altfel..........
aki
CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 07:40 PM) *

Foarte frumoase unghiile pupic.gif pupic.gif .Aki eu stiu ca sunt false huh.gif

Pai nu ti-am zis nimic tie de unghii blink.gif
ramonavlas
Buna seara, m-am intors de la mare. A fost super frumos, povestesc in seara asta, sper, daca am timp.
michelle
Bine ai revenit! hug.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 08:47 PM) *

Bine ai revenit! hug.gif

Multumesc.
Am o veste mare si buna.
Marea e dragostea mea, nu speram ca acolo....dar pove mai tarziu.......
michelle
Asteptam, asteptam naughty.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 05:27 PM) *

Buna seara, m-am intors de la mare. A fost super frumos, povestesc in seara asta, sper, daca am timp.

Bine ai revenit ! give_rose.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 28-01-2008, 09:18 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 05:27 PM) *

Bine ai revenit ! give_rose.gif

Bine v-am regasit.
M-am reapucat si de dieta. Saptamana asta mananc doar fructe si o singura data pe zi mancare consistenta. Mancarea va fi din piept de pui cu legume mexicane si iaurt (facute ca o tocana).
In 2 saptamani am pus pe mine aproape un kg, sper ca il dau jos cat de repede.
bubbles
bun venit inapoi cheer.gif si felicitari pt inel pupic.gif
ALICE
Vroiam sa intreb ceva.Eu mananc alune neprajite.Dar diferenta de calorii intre cele prajite si neprajite e foarte mica (567-585).Stiu ca sunt mai sanatoase, dar gustul nu se compara.
As trage mai mult spre cele prajite
ALICE
Am primit raspuns.Multumesc Nessie yahoo.gif
ramonavlas
Bubule, multumesc. pupic.gif
Alice, ma bucur ca ai gasit raspunsul.....totusi ni-l dai si noua? Eu chiar u il stiu...
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 29-01-2008, 06:24 PM) *

Bubule, multumesc. pupic.gif
Alice, ma bucur ca ai gasit raspunsul.....totusi ni-l dai si noua? Eu chiar u il stiu...

Alunele prajite sint calorii goale, balast cu care organismul nu are altceva de facut decit sa depuna. Alunele, nucile, etc crude sint o sursa minunata de grasimi BUNE si de proteine. Sint de-a dreptul indispensabile.
lourdess
Hello Ramo! pupic.gif

Imagine
ramonavlas
Ganesha, multumesc.
Lourdes pupic.gif
Nu v-am mai spus ce am facut la "aparate" saptamana asta. Cum am luat pauza saptamana trecuta, luni am facut electrostimulare si cpsula, marti, miercuri, joi electr si vineri bag iar capsula si electro. Pe mine m-a ajutat fff mult la tranzitul intestinal. Merg la baie si de 4 ori/ zi w00t.gif ...in conditiile in care asta se intampla intr-o saptaman intreaga....

Luni si marti am mancat fructe si doar o masa pe zi: piept de pui taiat patratele (cam 300 gr), 400 gr legume chinesti si un iaurt dietetic, toate amestecate si puse pe foc...iese o tocanita delicioasa.
Azi mananc doar pufuleti, iar la cina la fel ca pana acum.
ramonavlas
Cina e gata, imi astept babuinul sa mancam impreuna, dupa care ne intalnim toata gasca la un biliard si la distractie.!!!!
Deea
Cand te masori sa vezi cati cm ai dat jos cu "aparatele"?

ramonavlas
Cand termin cu tot "tratamentul". Nu mai am nici eu rabdare asa ca maine, daca are timp o sa o rog sa ma masoare........
aki
Si daca nu te-ai tinut de regim la mare crezi ca acum are rost sa te masori?Poate mai mergi la tratamente si te masori totusi la urma pupic.gif
ramonavlas
CITAT(aki @ 31-01-2008, 10:06 PM) *

Si daca nu te-ai tinut de regim la mare crezi ca acum are rost sa te masori?Poate mai mergi la tratamente si te masori totusi la urma pupic.gif

Nu m-am tinut de regim la mare in sensul ca nu am cantarit si calculat caloriile. Nici acolo nu am mancat paine, nu am baut sucuri....doar ceva dulciuri care nu sunt de dieta.
Ma masor macar de curiozitate.....oricum nu renunt la tratamente inca.
ramonavlas
M-am masurat azi!!!!
10 cm din solduri; cheer.gif
9 cm din burta; cheer.gif
8 cm din abdomen. cheer.gif
6 la picior cheer.gif
Nu imi vine sa creeeeed!!!!
danyhoney
WOOOWWW !!!! Super ! Bravo ! Sa swoon.gif nu alta cand am citit give_rose.gif
ramonavlas
Multumesc!!!!!!!!
Si eu asa am ramas cand m-am uitat pe centimentru!
Ieri am mancat fructe toata ziua si seara vestita deja mancare cu legume chinezesti.
Azi am mancat pufuleti toata ziua si imediat mancam aceeasi mancare.
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 01-02-2008, 08:26 PM) *

M-am masurat azi!!!!
10 cm din solduri; cheer.gif
9 cm din burta; cheer.gif
8 cm din abdomen. cheer.gif
6 la picior cheer.gif
Nu imi vine sa creeeeed!!!!

Mamaaaaaaaaaaa swoon.gif felicitari!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumeeeesc!!!! cheer.gif
Andreea-Rodica
Felicitari! cheer.gif Nici nu mai am cuvinte.
ramonavlas
Multumesc pupic.gif , nici eu nu am mai putut scoate niciun cuvant cand am vazut cu ochii mei...........
Deea
Wow felicitari! Acum trebuie sa ai si grija sa nu se adune la loc cm, dar cum esti ambitioasa sunt sigura ca vei reusi!
michelle
WOWOW Ramo, ce veste super! cheer.gif
Cate zile de tratament ai facut, detalii etc
emu
Super Ramona. La cat mai multi dati jos. Cred ca va fi nevoie sa pui o poza cu inainte si dupa cat de curand smile.gif
ramonavlas
CITAT(Deea @ 02-02-2008, 02:39 PM) *

Wow felicitari! Acum trebuie sa ai si grija sa nu se adune la loc cm, dar cum esti ambitioasa sunt sigura ca vei reusi!

Nu-i mai las sa se puna inapoi!!! M-am chinuit ceva cu ei....

CITAT(michelle @ 02-02-2008, 03:38 PM) *

WOWOW Ramo, ce veste super! cheer.gif
Cate zile de tratament ai facut, detalii etc

Am facut o sedinta de vacuum, vreo 5 de capsula si restul pana 15 electrostimulare! Am mers de luni pana vineri in fiecare zi, de la ora 15 )).gif

CITAT(emu @ 02-02-2008, 08:35 PM) *

Super Ramona. La cat mai multi dati jos. Cred ca va fi nevoie sa pui o poza cu inainte si dupa cat de curand smile.gif

Multumesc. Pacat ca nu mi-am facut o poza inainte.... doh.gif

Azi am fost la Cluj la shopping.....m-am si relaxat in acelasi timp. A fost f frumos, am mancat pe la 13 mancare chinezeasca si imedoat papam ceva de cina da inca nu stiu ce. Ma duc sa controlez frigiderul desi stiu ca e cam gol...poate totusi imi vine vreo idee.
ramonavlas
Buna ziua!
Vad ca in lipsa mea, nu a intrat nimeni in casutza.
Am fost la cumparaturi, maine ma apuc de o noua dieta ("gandita" de mine), o pot tine doar 4-5 zile ca viner mergem la Praga si chiar nu cred ca voi fi in stare sa tin strict ceva pe acolo.
Pe cand ma intorc, parca ma tenteaza dieta de 90 de zile.......da mai este pana atunci....cine stie ce ce pitici pe creier ma intorc de la shopping.....
Susannah
Buna, Ramona, imi place ca esti ambitioasa. Felicitari pentru rezultatele scaderii in centimetri, e f important!
Bravo si tine-o tot asa!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.