Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
danyhoney
Moamaaaa, ce activitate pe acolo ! N-ai nevoie de ajutoare sezoniere ? )).gif
nella
Daca ai nevoie de ajutor ma bag si eu naughty.gif naughty.gif grin.gif
ramonavlas
Ba chiar am nevoie.....imi trebuie ospatari muuuulti.
Deci va pun pe lista, da? )).gif
danyhoney
Daaa, dar eu servesc de la distantza . Se pune ? )).gif
BuFiTaSaD
buna ... Ramo duminica ajung si eu in Ro deci ma iei si pe mine? ... am experienta wink1.gif pupic.gif hug.gif
nella
incet incet se aduna forte proaspete grin.gif
ramonavlas
Bufi, normal ca te iau.
M-ati scos sezonul asta pupic.gif
nella
pt asta sunt prietenii pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ce parere ai de lista cu calorii pusa pe forum?Mi se pare f interesanta...pana la urma icrele de hering au mai putine calorii se pare cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
aki
Salut, Ramona pupic.gif Am trecut sa te hug.gif
ramonavlas
Nella, mi se pare destul de ok lista. Insa daca te-ai apiucat de calorii dupa o lista, eu zic sa continui cu aceea. pupic.gif
Anca, Aki, va multumesc pt vizita pupic.gif
BuFiTaSaD
pupic.gif prieteni tot timpul sunt aproape
ramonavlas
Multumesc pupic.gif pupic.gif
Mariana
Salut pupic.gif hug.gif
aki
Buna dimineata.
Un sf. de saptamna cit mai fain hug.gif
ramonavlas
pupic.gif Multumesc, la fel iti doresc.
ramonavlas
Am fost de dimineata la biserica, am venit la munca, am fost pe la banci, pe la noul restaurant, acum m-am intors la firma si astept ca la ora 15 sa merg la capsula.
Azi, tinand post, am de gand sa mananc doar fructe, sa imi reintru incet in dieta.
nella
Ce face profesoara mea iubita pupic.gif pupic.gif pupic.gif ?
Sper ca te simti mai bine hug.gif
De luni ma apuc de dieta de 90 de zile...si sper sa pot sa o tin pana in august ca sa pot sa mai dau vreo 15 kg jos cam atata imi mai doresc si pe urma intru la program de mentinere
iti urez o zi frumoasa ca tine si te pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce
anca veselie
mi se pare fff ciudat ca aseara ti-am scris aici ca ai PM si vad ca nu apare wacko.gif unsure.gif
ramonavlas
Nella, sunt bine, multumesc....ca vinerea cheer.gif Am vazut ca te apuci de 90 de zile....bafta mult pupic.gif
Anca, eu acum am vazut PM da aici in casuta nici eu nu l-am vazut sad.gif
nusarich
Ramo, ce dieta mai tii? Ma bate gandul sa ma apuc si de numarat niste calorii, dar nici macar nu stiu cate ar trebui sa mananc pe zi ca sa pot da jos cateva kilograme... trebuie sa ma documentez!
ramonavlas
Saptamana asta am luat pauza, dar de luni ma reapuc de calorii.
Te astept cu mare drag sa te inspiri de aici si sa ne pui si meniurile tale pupic.gif
danyhoney
Tii post cu un motiv anume , Ramo , sau doar pentru curatarea corpului ? pupic.gif Si eu de luni la calorii . Al meu sotz incepe munca ( in sfarsit ) asa ca pot papa ce vreau eu si pot calcula cheer.gif

Nusa , eu am ajuns la concluzia ca pentru a slabi trebuie sa ne incadram undeva intre 1200 - 1400 cal . Intra la Nessie la profil si acolo gasesti un calcul al caloriilor admise . Eu as avea cam 1400 si ceva DAR am zis ca incerc sa stau intre 1200 si 1400 .
ramonavlas
Am fost la un preot si timp de 7 saptamani tin post miercuri si vineri.
danyhoney
pupic.gif sa ai un WE super placut !Ce planuri ai ?
danyhoney
Ce faci ? pupic.gif

Vroiam sa incep de azi cu ( , ) caloriile dar diseara avem mancare chinezeasca la wok si nu cred ca ma voi descurca cu numaratul . Oricum voi numara ce mananc pana atunci .
nusarich
Merci mult de pont, Dany, verific si ... vad unde ma incadrez cu caloriile. Nu de alta, dar trebuie sa ma incapa rochita (care inca nu e facuta) peste ... 7 saptamani...
ramonavlas
Salutare!!!
In we am fost la ai mei si la nunti, nu am mancat mult spre surprinderea mea, ieri am fost la cumparaturi, am umplut frigiderul....de azi sunt la calorii din nou. cheer.gif
O sptamana usoara si frumoasa va doresc.
bubbles
Tin pumnii ca si eu sunt la WW pupic.gif
nella
o saptamana usoara si mult succes cu dieta de azi am aparut si eu...o sa pun in continuare meniul la tine ca oricum ai tinut si tu si stii daca gresesc sau nu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Sper sa te tina mai mult decat pe mine.
Eu mai schimb dieta din cand in cand, atunci cand ma satur de cantarit si calculat,insa sunt constienta ca cel mai bine si frumos am slabit cu caloriile.
Pana pe 15 iunie vreau sa ajung pana pe la 79-80kg.
Doamne ajuta!

Oooops, acum vad ca mai am 3 saptamani pana atunci......da cine stie, poate, poate imi iese )).gif
nella
Mult succes si sa stii ca ai sa ajungi ai o f mare vointa si ai sa reusesti... pupic.gif si eu sper sa ma tina...ca vreau sa dispara pana in iulie cand merg acasa in concediu multe kg....f multe daca se poate toate grin.gif
danyhoney
Bafta multa , Ramo ! La vointa care o ai sigur te vei apropia de tel . Parca sunt cam multe 5-6 kg in 3 saptamani dar exista si minuni pupic.gif
anca veselie
spor la slabit pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumesc....pai ma bazez si pe faptul ca doua zile pe saptamana voi manca doar fructe si poate asa....cine stie? Se mai grabeste cantarul
V-am promis unghiile de o saptamana cred, ar fi cazul sa vi le si arat, asa-i?

http://img84.imageshack.us/img84/2091/img2396si5.jpg
bubbles
Sunt foarte frumoase pupic.gif
ramonavlas
Multumesc pupic.gif sunt si eu f incantata de ele. )).gif
danyhoney
Te invidiez pentru unghii !!!!! Sunt tare faine ! Si ieftine ( am citit la Aki ) . La noi costa 60-70 € constructia si apoi la fiecare 4 saptamani inca 30-35 € doh.gif

Ce sa pun la ciorba de salata : patrunjel , marar sau leustean ?
ramonavlas
Da, sunt scumpe la voi unghiile doh.gif
Cu ciorba....eu nu pun niciuna din ele.....doar tarhon, ala ma omoara pe mine. Da parca mami punea putin marar in ciorba de salata.
danyhoney
O sa pun putin marar , cred .

Aaaa, tarhon . Buuun rau .

Mie imi place cel mai mult la ciorba de fasole boabe , yummyyyyy
ramonavlas
Eu ciorba de fasole boabe nu fac, ca nu imi iese doh.gif
Fac doar ciorbe de legume in care mai bag si orez.
bubbles
Si mie imi place ciorba de fasole cu ceapa si mamaliga grin.gif
nella
Superbe unghiile pupic.gif pupic.gif pupic.gif ...imi plac mult..of ale mele se tot rup nu mai pot sa le las luni sad.gif
ramonavlas
De-aia mi-am facut si eu constructie, ca ale mele unghii, naturale sunt f slabe si se exfoliaza intr-un hal....
nella
a trecut cu bine prima zi de dieta...mie putin foame ca nu prea am apucat sa pap mult....dar e ok,supica am papat-o pe la 4 ca la prnaz nu am avut si pana mi-am cumparat s-a facut cam tarzior,dar nu cred ca e mare problema...sau??
meniul pt azi:

md:capsuni
pranz:200 g gratar vita
1 castravete murat
1 felie paine
supa de pui fara taitei
cina:gratar vita
ramonavlas
E buna prima zi si ai mancat si la cina castraveti murati, da? Asa cum am vb pe mess pupic.gif
Vin si eu imediat cu meniul. w00t.gif
nella
am mai adaugat o felie de carnita si 1 castravecior jumatate...si ma simt mai bine acum pupic.gif pupic.gif
mersi mult ca m-ai luminat....data viitoare pap branzica sau oua mai vad mai am timp sa gandesc grin.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 100 sunca - 78;
- 120 castravete - 23;
- 100 iaurt - 18;
- ciorba - 80;
- 100 iaurt - 18;
- 80 sunca - 62;
- 60 ciuperci - 21;
- 70 rosie - 14;
- 40 ardei - 7;
- 2 wassa - 40;
- 90 la dorna 2% - 67;
- ciorba - 80;
- 90 gordon bleu - 161;
- 50 snitel pui - 86;
- 50 fish fingers - 88;
- 100 varza murata - 16;
- 40 seminte - 110;
- 250 pomelo - 108.
TOTAL 1147 yahoo.gif
BuFiTaSaD
Buna fetele ...nu am mai dat de mult pe aici ....am ajuns acasa in Ro si aici nu am net acasa...asa ca pana o sa ajunga instalatori sa mi'l puna .... dureaza ceva ... am renuntata la dieta de 90 de zile dar nu am exagerat cu mancare ...reusesc sa ma mentin intre 76/77 kg .... dar am sa dau si mai mult jos ptr ca ma apuc de pregatirea pt admitere care contine mult foarte mult sport va pup si ....sper ca nu m'ati uitat hug.gif pupic.gif
May
Unghiile ca unghiile, dar ce degete subtiri ai! naughty.gif

Ciorba de fasole boabe? stinker.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.