Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
buretel
CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 04:44 PM) *

V-am promis unghiile de o saptamana cred, ar fi cazul sa vi le si arat, asa-i?

http://img84.imageshack.us/img84/2091/img2396si5.jpg

w00t.gif Superbe!
In momentul asta eu o intind valea.gif , mi-e rusine sa scot si-un deget, daramite toata mana blushing.gif

CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 06:22 PM) *

Eu ciorba de fasole boabe nu fac, ca nu imi iese doh.gif

Eu am fiert-o 6 ore (cu ingredientele auxiliare adaugate dupa primele 3 ore) si n-a iesit nimic devil.gif lol.gif
Mai are sens sa spun ca era un soi de fasole mexicana care nu se prepara asa? wacko.gif

Daca vrea cineva sa tina dieta cu adevarat, sa ma angajeze pe mine responsabila cu gatitul laugh.gif
Spre ghinionul meu, altcineva in familie e 'vinovat' de succese grin.gif
dany
Mie mi-a iesit de fiecare data ciorba de fasole boabe , o prefierbeam cu o zi inainte . Cu ciolan afumat sau ceva sunculitza afumata si langa ea salata de ceapa cu ulei , o bunatate .

Buretelu` , si la mine in casa altcineva gateste mai bine decat mine doh.gif . Dar doar mancarea nemteasca , la cea romaneasca tot eu sunt sefa si fac mai mult pentru mine asa ca daca mai dau rateuri nu stiu decat eu lol.gif

Ramo , sa ai o zi superba ! Am modificat calculul la salata doh.gif .Ieri mi-a picat net-ul si de aceea am disparut hug.gif
amalia0701
Frumoase unghiile, dar nu te impiedici in ele?
pupic.gif
Spor la slabit !
ramonavlas
CITAT(BuFiTaSaD @ 26-05-2008, 10:26 PM) *

Buna fetele ...nu am mai dat de mult pe aici ....am ajuns acasa in Ro si aici nu am net acasa...asa ca pana o sa ajunga instalatori sa mi'l puna .... dureaza ceva ... am renuntata la dieta de 90 de zile dar nu am exagerat cu mancare ...reusesc sa ma mentin intre 76/77 kg .... dar am sa dau si mai mult jos ptr ca ma apuc de pregatirea pt admitere care contine mult foarte mult sport va pup si ....sper ca nu m'ati uitat hug.gif pupic.gif

Normal ca nu te-am uitat! M-am lasat de dieta de 90 eu, lili si tu. Acum s-a apucat Nella de ea.

CITAT(Maybeline @ 26-05-2008, 11:03 PM) *

Unghiile ca unghiile, dar ce degete subtiri ai! naughty.gif

Ciorba de fasole boabe? stinker.gif

Degete subtiri??? Asta nu am remarcat!
Multumesc....e un compliment, nu? pupic.gif

CITAT(buretel @ 26-05-2008, 11:55 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 04:44 PM) *

V-am promis unghiile de o saptamana cred, ar fi cazul sa vi le si arat, asa-i?

http://img84.imageshack.us/img84/2091/img2396si5.jpg

w00t.gif Superbe!
In momentul asta eu o intind valea.gif , mi-e rusine sa scot si-un deget, daramite toata mana blushing.gif

CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 06:22 PM) *

Eu ciorba de fasole boabe nu fac, ca nu imi iese doh.gif

Eu am fiert-o 6 ore (cu ingredientele auxiliare adaugate dupa primele 3 ore) si n-a iesit nimic devil.gif lol.gif
Mai are sens sa spun ca era un soi de fasole mexicana care nu se prepara asa? wacko.gif

Daca vrea cineva sa tina dieta cu adevarat, sa ma angajeze pe mine responsabila cu gatitul laugh.gif
Spre ghinionul meu, altcineva in familie e 'vinovat' de succese grin.gif

Scoate mana la control lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 27-05-2008, 07:44 AM) *

Mie mi-a iesit de fiecare data ciorba de fasole boabe , o prefierbeam cu o zi inainte . Cu ciolan afumat sau ceva sunculitza afumata si langa ea salata de ceapa cu ulei , o bunatate .

Buretelu` , si la mine in casa altcineva gateste mai bine decat mine doh.gif . Dar doar mancarea nemteasca , la cea romaneasca tot eu sunt sefa si fac mai mult pentru mine asa ca daca mai dau rateuri nu stiu decat eu lol.gif

Ramo , sa ai o zi superba ! Am modificat calculul la salata doh.gif .Ieri mi-a picat net-ul si de aceea am disparut hug.gif

Eu la toate felurile de mancare sunt sefa....nu gateste nimeni la mine in casa in afara de mine...in primul rand pt ca stau singura cheer.gif si in al doilea rand si daca as sta cu cineva, tot eu as gati pt ca imi place mult si fac mancarea asa cum imi placemie.
Si tu sa ai o zi faina pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:42 AM) *

Frumoase unghiile, dar nu te impiedici in ele?
pupic.gif
Spor la slabit !

lol.gif lol.gif Sa ma impiedic in ele??? Dar acum sunt ceva mai scurte.....m-am obisnuit f tare cu ele, o sa imi fie f greu prin toamna cand raman cu unghiile mele fara gel, atunci voi face o pauza de vreo 5 saptamani.
ramonavlas
Imediat imi iau micul dejun, mi-am facut aseara o salata din ridichi, castraveti, sunca si toba....mi-a iesit salata la vreo 150 calorii cheer.gif
Am redescoperit dupa muuult timp toba. Am gasit si din aia pe care scrie calorii, chiar daca in lista mea e la 200/100. Asta pe care am cumparat-o e de la Caroli si are 113/100.
May
Normal ca e un compliment )).gif Eu sunt fascinata de degete subtiri, oase care razbat de sub sunculite ... d-astea )).gif pupic.gif
ramonavlas
In sfarsit azi am terminat mai repede cu pranzul, care la mine dureaza vreo 45 de minute doh.gif (doar mestecat si inghitit) doh.gif
ramonavlas
Fetele, ce papati de cina, ca sunt in pana de idei......
ramonavlas
M-am hotarat! Am pus o mancare de ciuperci (mai aveam cateva ciupercute dintr-o caserola si sa nu se innegreasca am facut din ele o tocana) cu 50 gr mazare si iaurt, fish fingers si am facut chips-uri dupa reteta ww. cheer.gif
Dupa ce pap, vin si cu meniul.
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 50 ridichi - 10;
- 70 castravete - 13;
- 80 sunca - 62;
- 50 toba - 57;
- 2 solano - 15;
- ciorba - 80;
- 80 ciuperci - 28;
- 100 sunca - 78;
- 40 la dorna - 30;
- 2 wassa - 40;
- 60 rosie - 12;
- 40 ridichi - 8;
- 50 toba - 57;
- 210 cartofi (64/100) - 134;
- 110 ciuperci - 39;
- 50 mazare - 35;
- 100 iaurt - 18;
- 100 fish fingers - 175;
- 40 seminte - 110;
- 300 portocala - 141.
TOTAL 1142 yahoo.gif

Maine mananc doar fructe.....abia astept pt ca ma asteapta in frigider un pepene de 9 kg w00t.gif
nella
ce meniu bogat ai yahoo.gif ....bravo...ce toba ai de asa putine calorii? wink1.gif
ramonavlas
Eeeei, pai am cautat-o!!! E de la Caroli si mie imi place mult.
Asta are 113/100, la mine in lista are 200/100 iar in tabelul de aici are 323/100 doh.gif
ramonavlas
Neatza!!
Azi sunt la zi de fructe, imediat imi mananc salata de fructe pregatita de aseara si cand ajung acasa mananc pepene rosu dulceeee cheer.gif
bubbles
Uff ce pofta mi-ai facut cu pepenele rosu sorry.gif si aici inca nu se gaseste batista.gif
ramonavlas
Eu am gasit duminica in Real.
Are 25/100 si eu cand ma apuc de pepene, mananc muuuuult, asa ca de-aia am prefererat ca in zilele de post sa mananc fructe, mai ales ca acum apar si ciresele. cheer.gif
bubbles
Da...la noi ciresele sunt 20 lei kg wacko.gif si nici nu au gust doh.gif .Am vazut ieri toba de pui .. mi-ai facut o pofta.Oare asta de pui cat are ? pupic.gif
ramonavlas
Eu cirese inca nu am vazut sad.gif
Toba de pui nu stiu cat poa sa aiba.....eu am luat ca scria pe pachet valorile nutritionale, altfel o calculam la 200/100.
bubbles
Am sa caut cu valorile trecute grin.gif sau voi manca duminica o feliuta cand voi avea ziua de pauza de la regim grin.gif
ramonavlas
Singura pe care am vazut ca scrie e cea de la Caroli.
dany
Pup gazda pupic.gif

Si eu am mancat saptamana trecuta pepene cheer.gif

Aseara mi-am facut dovlecei + vanata + rosii + usturoi la cuptor . Cand au fost gata am pus putin parmesan peste si langa am avut 3 feliutze de sunca italieneasca slaba . Si , bineinteles , un castronel de ciorba de salata ..
ramonavlas
Mmmm, buni dovleceii la cuptor, vinete incanu am incercat. Ia zi putin cum le-ai facut pupic.gif
dany
Paiiiii..... am taiat dovlecelul pe lung in fasii subtiri , 1/2 vanata in rondele , rosiile la fel , usturoiul l-am tocat marunt si am pus totul in straturi intr-o forma de cuptor . Am pus 1 lingura de ulei de masline peste , sare , piper si putina apa . Si gata ! Mai am o portie si pentru azi .

Vii diseara la mine la masa ? pupic.gif
ramonavlas
Patreaza-le pana maine ca azi sunt la fructe da maine siguuuur vin. pupic.gif )).gif
dany
S-a facut ! Mananc azi restul de ieri si maine fac din nou ca sa fie proaspat totul pupic.gif

Ma bate gandul sa fac paste cu dovlecei....Dar , pe de alta parte , dovlecei in fiecare zi ???
ramonavlas
Pai la cate calorii au dovleceii....poti manca in fiecare zi la mic dejun, pranz si cina )).gif
Mie imi plac mult.
dany
Asta asa e dar ma gandesc ca ma voi satura de ei si apoi n-o sa-mi mai trebuiasca deloc cateva luni doh.gif

De duminica n-am mancat carne la cina ( era nelipsita ) doar aseara un pic de sunculitza slaba . Ma gandesc sa-mi fac vineri un file de somon cu ceva legume la abur langa ( broccoli , morcovi .....) . Pe saptamana viitoare imi fac salata boeuf fara carne ca n-am mai facut de mult .
ramonavlas
Pestele din pacate mie nu imi place decat dat prin faina alba sau de malai si prajit in ulei, asa ca mai bine nu mananc.
Da cu salata de beuf mi-ai facut o pofta.............
dany
Pai , ce mai astepti ? Pune mana si fa-ti salata grin.gif

Eu fac pestele la cuptor in folie de aluminiu . Si mie imi place facut in faina si prajit ( mai ales cu mujdei de usturoi si mamaligutza langa ) dar cand ma gandesc cat ulei inghite .......Mai bine ma lipsesc .
ramonavlas
Pai o sa fac salata saptamana viitoare intr-o zi....cand nu sunt la post......carne nu o sa pun nici eu da maioneza light siguuuuur!
dany
Fara maioneza nu prea are gust .
Cateodata nu pun nici macar mazare in ea .....
ramonavlas
Adevarul e ca nici nu am incercat niciodata peste la cuptor sub nicio forma, eu doar asa am mancat (cu faina si ulei) imi place si mie cu mujdei da cu mamaliga nu prea.
Mamaliga o mananc ori cu tocana de pui cu smanatana ori cu branza de burduf si smantana!!!

CITAT(danyhoney @ 28-05-2008, 11:00 AM) *

Fara maioneza nu prea are gust .
Cateodata nu pun nici macar mazare in ea .....

Eu pun morcovi, mazare, castraveti murati, cartofi si maioneza. Sper ca nu am uitat nimik.
dany
Cam la cate calorii te ajunge mamaliga ? Ar fii o idee sa-mi fac cu smantana si cu branza .....

Tocana de pui cu smantana ? Cum o faci ? N-am facut niciodata ....

In salata pun : cartofi , morcovi , telina , radacina de patrunjel , mazare , castraveti murati , mustar si maioneza .
ramonavlas
Pai ajunge ca....faina de malai are 350/100. La 100 de grame faina de malai (nepreparata), plus branza si smantana.....iese pana in 500 calorii....in functie de gramajele de la branza si smantana.

M-ai prins cu tocana de pui. Eu nu fac, mami face din pui de casa (doar asa ceva se mananca la ei in casa, niciodata pui din comert). Presupun ca face asa: caleste ceapa in ulei, pune carnea, pune apa, morcovi, condimente, patrunjel, face un liezon (intr-un borcan pune putina faina, apa si scutura bine, dupa care pune acest amestec este caren, noi nu folosim deloc rantas) care ingroasa tocana si la sfarsit pune smanata.
E mortala!!! )).gif
dany
Acum m-am uitat si eu pe punga mea de malai si are 352 / 100 . Nu m-am gandit ca ar fii trecute valorile pe ambalaj )).gif

CITAT(ramonavlas @ 28-05-2008, 10:08 AM) *

M-ai prins cu tocana de pui. Eu nu fac, mami face din pui de casa (doar asa ceva se mananca la ei in casa, niciodata pui din comert). Presupun ca face asa: caleste ceapa in ulei, pune carnea, pune apa, morcovi, condimente, patrunjel, face un liezon (intr-un borcan pune putina faina, apa si scutura bine, dupa care pune acest amestec este caren, noi nu folosim deloc rantas) care ingroasa tocana si la sfarsit pune smanata.
E mortala!!! )).gif

Moaaaamaaa , ce apetisant suna !!!!!!!!!!! Smantana o pune cand e gata carnea sau o pune sa fiarba o data cu restul ? Poate nu uiti sa o intrebi . Cred ca ma bate un gand sa o fac saptamana viitoare ( cu pui din comert ca de casa .... de unde ? ) .As putea-o face cu piept de pui fara pielitza , nu ?
ramonavlas
Da, poti sa o faci si cu piept de pui. Smantana se pune la sfarsit sa nu se corasteasca.
May
Neatza floare.gif Am inceput bine drool.gif
ramonavlas
Neatza!!! Ma bucur ca ti-ai inceput ziua cu bine )).gif
Ce sa mai zic eu ca sunt la fructe? )).gif
May
Eu nu stiu cum poti sa rezisti, mie fructele imi fac o foameeee w00t.gif. Din cauza ta azi trebuie sa ies dupa pepene )).gif
dany
Daca nu azi , atunci maine cel tarziu va ateriza un pepene si la mine in frigi ....

Sa ai o zi faina , Ramo ! pupic.gif
anca veselie
tocmai am vazut unghiutzele, foarte foarte faine!
pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 28-05-2008, 11:42 AM) *

Eu nu stiu cum poti sa rezisti, mie fructele imi fac o foameeee w00t.gif. Din cauza ta azi trebuie sa ies dupa pepene )).gif

Rezist ca imi plac fructele de moooor, da mai bag si ceva seminte cand ma mai roade stomacul si asa mai fentez foamea )).gif
Ei, din cauza mea si a pepenelui, ai facut o plimbarica....asta e de bine, nu?? pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 28-05-2008, 11:50 AM) *

Daca nu azi , atunci maine cel tarziu va ateriza un pepene si la mine in frigi ....

Sa ai o zi faina , Ramo ! pupic.gif

Tocmai am bagat in mine un bol mare de pepene......super bun!!! V-am facut pofta? naughty.gif
O zi faina si tie.....ai plecat la munca?

CITAT(anca veselie @ 28-05-2008, 02:31 PM) *

tocmai am vazut unghiutzele, foarte foarte faine!
pupic.gif

Multumesc pupic.gif ma bucur ca va plac.
nella
Da mi-ai facut pofta grin.gif ...dar poti sa-mi dai de azi , sa nu mai asteptam pana maine ca e gata cu dieta asta idioata...regret ca nu v-am ascultat pe tine si pe Dani , dar acum m-am invatat minte .... sa nu mai fiu asa capoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Hai ca iti dau....apoi facem cu schimbul la baie )).gif
Cu cealalta dieta, las ca ai simtit-o pe pielea ta si te-ai invatat minte! Uite cine vorbeste lol.gif
Mariana
Buna Ramo, buna la toata lumea.
pupic.gif hug.gif
Abia astept ziua de maine, e ziua de cantar (era azi dar nu am fost acasa), sunt curioasa sa vad cat am dat jos.
pupic.gif
ramonavlas
Salut pupic.gif
Ce dieta ti acum?
Bafta dimineata la cantar si ne anunti, da? pupic.gif
dany
Asteptam maine o veste buna de la tine , Mariana naughty.gif

Ramo , am mancat si saptamana trecuta pepene dar am avut doar o felie mareeeeee . Maine imi iau un pepene intreg cheer.gif . Probabil voi face duminica o cura de pepene dupa cheful de sambata lol.gif

pupic.gif si pe maine , sper .
ramonavlas
Eu tocmai am mai bagat o tura de pepene!!! Cred ca la noapte dorm la baie doh.gif
ramonavlas
Mi-am pregatit salata pe dimineata si am rezistat eroic tentatiei de a gusta ce am pus in ea! cheer.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- fructe si seminte! cheer.gif
nella
sa-ti fie de bine..esti o eroina....bravo tie...eu nu pot:(... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.