CITAT(BuFiTaSaD @ 26-05-2008, 10:26 PM)

Buna fetele ...nu am mai dat de mult pe aici ....am ajuns acasa in Ro si aici nu am net acasa...asa ca pana o sa ajunga instalatori sa mi'l puna .... dureaza ceva ... am renuntata la dieta de 90 de zile dar nu am exagerat cu mancare ...reusesc sa ma mentin intre 76/77 kg .... dar am sa dau si mai mult jos ptr ca ma apuc de pregatirea pt admitere care contine mult foarte mult sport va pup si ....sper ca nu m'ati uitat

Normal ca nu te-am uitat! M-am lasat de dieta de 90 eu, lili si tu. Acum s-a apucat Nella de ea.
CITAT(Maybeline @ 26-05-2008, 11:03 PM)

Unghiile ca unghiile, dar ce degete subtiri ai!
Ciorba de fasole boabe?

Degete subtiri??? Asta nu am remarcat!
Multumesc....e un compliment, nu?

CITAT(buretel @ 26-05-2008, 11:55 PM)

CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 04:44 PM)

V-am promis unghiile de o saptamana cred, ar fi cazul sa vi le si arat, asa-i?
http://img84.imageshack.us/img84/2091/img2396si5.jpg 
Superbe!
In momentul asta eu o intind

, mi-e rusine sa scot si-un deget, daramite toata mana
CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 06:22 PM)

Eu ciorba de fasole boabe nu fac, ca nu imi iese
Eu am fiert-o 6 ore (cu ingredientele auxiliare adaugate dupa primele 3 ore) si n-a iesit nimic
Mai are sens sa spun ca era un soi de fasole mexicana care nu se prepara asa?
Daca vrea cineva sa tina dieta cu adevarat, sa ma angajeze pe mine responsabila cu gatitul
Spre ghinionul meu, altcineva in familie e 'vinovat' de succese

Scoate mana la control

CITAT(danyhoney @ 27-05-2008, 07:44 AM)

Mie mi-a iesit de fiecare data ciorba de fasole boabe , o prefierbeam cu o zi inainte . Cu ciolan afumat sau ceva sunculitza afumata si langa ea salata de ceapa cu ulei , o bunatate .
Buretelu` , si la mine in casa
altcineva gateste mai bine decat mine

. Dar doar mancarea nemteasca , la cea romaneasca tot eu sunt sefa si fac mai mult pentru mine asa ca daca mai dau rateuri nu stiu decat eu
Ramo , sa ai o zi superba ! Am modificat calculul la salata

.Ieri mi-a picat net-ul si de aceea am disparut

Eu la toate felurile de mancare sunt sefa....nu gateste nimeni la mine in casa in afara de mine...in primul rand pt ca stau singura

si in al doilea rand si daca as sta cu cineva, tot eu as gati pt ca imi place mult si fac mancarea asa cum imi placemie.
Si tu sa ai o zi
faina 
CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:42 AM)

Frumoase unghiile, dar nu te impiedici in ele?
Spor la slabit !

Sa ma impiedic in ele??? Dar acum sunt ceva mai scurte.....m-am obisnuit f tare cu ele, o sa imi fie f greu prin toamna cand raman cu unghiile mele fara gel, atunci voi face o pauza de vreo 5 saptamani.