Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Ramo
Ei nu poti......sa nu mai aud din astea! Daca eu am putut, se poate, vezi ca am mai mancat si seminte.... pupic.gif
Ramo
Neatza!!! Asa o pofta de cantareala am avut azi .....da am rezistat!!! Doar sambata ma cantaresc!
dany
Neatza pupic.gif

Eu m-am cantarit azi de curiozitate si am ramas cam uimita dar cantarul oficial e sambata dimineatza . Sper sa ramana asa pana atunci cheer.gif

Ce meniu ai azi ?
Ramo
Deci iti merge bine si tie cu caloriile, da?
Eu mananc acum o salata din castraveti, ridichi, sunca, toba.
La amiaza cand ajung acasa ciorba, ciuperci si sunca la gratar, la dorna, wassa, rosie....ca de obicei.
La cina....sa vedem ce pofte imi vin pe atunci.
dany
Ce fel de dressing faci la salata ? Sau o mananci fara ?

Eu cred ca fac somon diseara cu ceva legume ......
Ramo
Nu pun nimik peste salata de dimineata, nici sare, nici ulei nici otet, nici desiing. Pun doar piper.
Pai cum faci somon diseara?????Trebuie sa faci vinete si dovlecei la cuptor ca vin la cina, nu asa ne-am povestit??? )).gif
dany
)).gif )).gif Daca citesti cu atentie ce am scris vezi ca sunt mentionate si legume si ma refeream la cele facute la cuptor , cum am promis blum.gif tease.gif
Ramo
Am vazut ca ai scris si legume la cuptor da am crezut ca ai uitat de mine diseara! pupic.gif
dany
Promisiunea-i promisiune ! Asa ca ... te astept cu give_rose.gif si cu papa . Poate-mi tragi tzeapa ca ti-o iei pe cocoasa grin.gif
Ramo
Doar flori si mancare???? Da nu bem nimik ca ne cunoastem???? sad.gif
dany
Shhhhhhhhhttttttt , ca doar suntem la dieta . Bem , sigur , dar sa nu afle restul fetelor ca ne iau la alergat pe aici lol.gif
dany
Plecam la cumparaturi ( sa fac aprovizionarea pentru diseara )).gif ) .

O zi frumoasa ! pupic.gif
May
Neatza floare.gif ... tuica? lol.gif
aki
Buna draga pupic.gif .Citit,recuperat hug.gif
Ramo
Dany.....vezi ce cumperi,......... )).gif
May, te-ai trezit cu gandul la tzuica? naughty.gif
Aki, pupic.gif

Eu am fost la banci, finante, trezorerie, pe o terasa, la prietena mea la magazin, sa cumpar hainute pt finutul lui mami si pt finuta mea.....teroare cat e de cald doh.gif

S-ar putea sa plec iar in USA la sfarsitul lui iunie cheer.gif

Acum merg cu mami la finutul ei si apoi acasa....sa pap pranzul!
Mariana
Spre surprinderea mea cantarul meu a ramas neschimbat, cred ca trebuie sa fiu mai dura cu mine, in WE mi-am cam facu de cap, dar am fost in vizita nu puteam refuza mancarea.
Ramo
Eu zic ca e f bine daca nu s-a vazut pe cantar ca te-ai destrabalat in we pupic.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 29-05-2008, 10:07 AM) *

Shhhhhhhhhttttttt , ca doar suntem la dieta . Bem , sigur , dar sa nu afle restul fetelor ca ne iau la alergat pe aici lol.gif

devil.gif Na, ca am aflat eu!

Ce fain ca mergi in State din nou. De data asta in ce oras?
Ramo
Acum ca ne-ai descoperit trebuie sa ciocnim si cu tine, nu? )).gif
Tot in Los Angeles plec, de data asta si cu treaba nu doar cu shopping (ma rog, tot shopping voi face da ceva mai mult si mai atent, ca nu iau doar pt mine doh.gif )
buretel
Normal, asa ca cheers.gif
Asteptam sesiunea de 'shomping' grin.gif
dany
cheers.gif Buretelu` )).gif

Ramo , iar la shopping ? naughty.gif Cat stai , cand pleci ? Sa nu faci cumva sa nu fii in tara cand vin eu ca aia esti blum.gif

Vad ca n-ai aparut la cina asa ca mananc fara tine tease.gif grin.gif

Pe maine pupic.gif
Ramo
Nu draga mea, cum sa fac asa ceva? Prietena mea a zis sa mergem la jumatatea lui iulie si am zis ca nu pot atunci ca am deja o gramada de treaba programata pe atunci, asa am facut sa mergem la sfarsitul lui iunie, am bagat motiv si ca prindem mai multa vara ca sa vindem rochitele asa ca m-am scos, tocmai ca sa fiu intoarsa pe 10 iule. Doar nu era sa ratez marea cunosteala )).gif
Da maine seara ne intalnim sa vorbim mai multe, i-am zis s
a stea cu calendarul in fata si sa isi aranjeze treburile in asa fel incat sa plecam prin 20-25 iunie. De data asta stam doar o saptamana.
Nu am mai ajuns la cina si imi pare asa rau..... sad.gif da recuperam noi, nu?????
nella
ramo vin cu o rugaminte...ma poti ajuta te rog.......
am facut compot de rabarbar si....nu stiu cum sa calculez la 100 de grame doh.gif
astea sunt ingredientele:
1.5-1.8 kg rabarbar........17 calorii pe 100 de grame
cam 100-150 de zahar.........410 calori pe 100 de grame
si au iesit cam 4-5 kg de compot
Ramo
Pai vezi cam cate portii sunt astea 4-5 kg.....
La calcule iese 921 calorii toata oala, daca is 10 portii (depinde ce inseamna la tine o portie) iese la 92 portia.
Sper ca te-am lamurit cat de cat pupic.gif
nella
multumesc frumos de tot pupic.gif
nella
100 banana 66
1 ingetata
240 cartofi noi 192
276 varza 91.08
153 castravete 29.07
15 marar 6.45
30 maioneza 87
50 ulei 465
305 varza 100.65
116 castravete 22.04
8 marar 3.44
53 ceapa verde 10.6

total:1074.05 cheer.gif fara ingetata ca e la cornet si nu am stiut cat sa o punctez doh.gif

zic ca e bine pt prima zi...pacat ca iar mi-e foame doh.gif
Ramo
Uita de foame....lasa ca e 10 imediat, si te bagi la nani, dimineata vei fi mandra ca ti-a fost foame si nu ai mancat pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 70 castravete - 13;
- 70 ridichi - 13;
- 70 sunca - 55;
- 50 toba - 57;
- ciorba - 80;
- 2 wassa - 40;
- 50 la dorna - 37;
- 50 ciuperci - 18;
- 100 sunca - 78;
- 40 toba - 45;
-= 110 rosie - 22;
- 50 orez - 124;
- 50 iaurt - 9;
- 100 snitel pui - 171;
- 100 varza murata - 16;
- 50 ciuperci - 18;
- 50 seminte - 137;
- 250 portocala - 118.
TOTAL 1051 yahoo.gif
Nella, ia cela 150 calorii de care ai nevoie pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc mult esti o dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Neatza pupic.gif

Ieri dimineatza cand m-am cantarit am ramas uimita , ziceam . Azi dimineatza am facut ochii cat cepele w00t.gif . Of, de abia astept maine dimineatza sa schimb ticker-ul .

Nu prea sunt multumita de mine in legatura cu ziua de ieri : a fost o zi cam haotica si am cam mancat pe fuga inainte sa plec la munca ( lipsa de timp ) . Chiar daca aseara am facut peste + cartofi + legume si eram satula la final mi-au iesit doar vreo 800 calorii sad.gif bang.gif
Ramo
Asta cu 800 de calorii nu se mai intampla, asa-i????
Si eu ma cantaresc dimineata!
Azi sunt la zi de fructe, again. cheer.gif
dany
SIGUR nu se mai intampla !!!!
Cand am facut calculul total aseara era sa cad de pe scaun . M-am tot gandit ce sa mai mananc dar nu-mi mai era foame .

Mi-am luat si eu ieri pepene cheer.gif
Ramo
CITAT(nella @ 29-05-2008, 10:18 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc mult esti o dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Macar le-ai folosit? pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 30-05-2008, 09:50 AM) *

SIGUR nu se mai intampla !!!!
Cand am facut calculul total aseara era sa cad de pe scaun . M-am tot gandit ce sa mai mananc dar nu-mi mai era foame .

Eu cand mananc pepene nu ma pot opri de-aceea imi fac zile de fructe sa bag cat incape....totusi, are 25/100, asta ar insemna sa mananc 5 kg sa ajung la 1250, da numa pepene.....
dany
Da, numai pepene si apoi iti muti patul in baie )).gif Sau muti baia in pat lol.gif
Ramo
Am patit eu asta miercuri si o ma patesc si azi, numai ca in seara asta iesim in gasca pe terasa si....voi face la miscare de la masa pana la toaleta.... )).gif

Azi nu mananc numai pepene, mi-am adus la lucru o salata de fructe din mar, ananas si cocktail de fructe, mai am o banana si un mar la mine. Ajung acasa dupa 16. Abia atunci ma arunc pe pepene )).gif si poate mai bag si seminte.
dany
Intrebare - intrebatoare : ai de gand sa tii dieta cand ne vedem ?? Sper ca nu ....
Ramo
Raspuns-raspunzator: NUUUUUUUUUUUU, nici nu stiu cum te-ai putut gandi la asa ceva!!! Pai fac 1200 de calorii numai din alcohoale, unde mai pui, micii, kurtos-ul si restul nebuniilor? )).gif
dany
cheer.gif cheer.gif Asa te vreau ! pupic.gif

De cate ori vad ca scrii de alcoale ma bufneste rasul .... tu ai zis deja ca nu bei alcool si cine te citeste sigur se gandeste ca esti cea mai mare alcoolista lol.gif

Tocmai mi-a trecut prin cap ca voi face intr-o seara ( in Brasov ) papa a la Dirk : snitzel cu paste si cu sos gorgonzola . Ce zici ?
Ramo
Ma faci sa inghit deja in sec si sa ma gandesc prima data la mancarea lui Dirk si apoi la restu!!!!
Ma inscriu pe lista, da merge ceva de baut la masa asta si la toate celelelate care vor fi, da? pupic.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 30-05-2008, 08:50 AM) *

Eu l-am terminat aseara mad.gif Dar mai am cantalup, galben. Buuun eat.gif

Ce dezmat aici cu kurtosi, alea alea crazy.gif
dany
Mai inghite in sec inca vreo 6 saptamani )).gif

Paiiiiiii , mancarea a la Dirk e , de fapt, mancare italieneasca . Asa caaaa ....ar merge ceva vin la masa si niste Grappa dupa )).gif . Multumita ?
Ramo
F multumita!!!!! Abia astept....sa pap sanatos is sa mai si beau tot asa sanatos )).gif

CITAT(buretel @ 30-05-2008, 10:33 AM) *

CITAT(danyhoney @ 30-05-2008, 08:50 AM) *

Eu l-am terminat aseara mad.gif Dar mai am cantalup, galben. Buuun eat.gif

Ce dezmat aici cu kurtosi, alea alea crazy.gif

Mie pepenele galben nu imi place sad.gif
Acum dezmat doar din vorbe, sa vezi tu dezmat de pe 10 iulie!!!!!
Normal ca facem si pozeeeeeeeeeee cheer.gif
dany
Mie imi place pepenele galben doar cu feliutze de sunculitza afumata italienesca pusa pe fiecare felie .........

Te invitam la dezmatz , buretelu` ca doar e virtual si nu se pune pe burtica grin.gif
Ramo
Acum am venit de la celalat restaurant, am tras o tura pe la banci, m-am intors la firma, acum pap un mar mare si la ora 15 merg la un vacuum cheer.gif
E o caldura la noi de nu poti sufla.
Ramo
Tocmai am bagat un sfert dintr-un pepene mare si sunt atat de umflata ca mi-e frica sa nu explodez )).gif
Sper sa ma dezumflu pana la 20 ca ma duc pe terasa si nu ma incap pantalonii la burta doh.gif
dany
Si eu voi papa pepene . Am vrut sa mananc inainte sa plec la job dar mi-era ca o sa fiu doar pe drumuri spre toaleta )).gif

Distractie faina pe terasa pupic.gif
nella
Distractie placuta pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif distractie placuta!
dany
Neatza ! pupic.gif

Cum fu aseara la terasa ?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.