Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
ramonavlas
Multumesc fetele pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Sa-ti traiasca d-nul consilier ! cheer.gif cheer.gif pupic.gif
lucy
pupic.gif Ramo!Felicitari pentru taticul tau cheer.gif
May
Felicitari pt tati si bafta cu dieta pupic.gif
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari pt tati pupic.gif
O saptamana frumoasa scumpa pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
anca veselie
felicitari!
sa ai o saptamana cuminte dpdv al caloriilor pupic.gif
lilianab
FElicitari d-lui proaspat consilier,dar si fiicei lui,care se tine de treaba la dieta pupic.gif give_rose.gif
aki
Buna,draga,de mult nu am mai fost pe la tine.Iti las un pup pupic.gif
danyhoney
Pe unde umbli , Ramo ? pupic.gif
ramonavlas
Multumesc fetele!!!!
Am ajuns mai inainte acasa si acum pap. Am fost la tipografie sa imi fac urgent brosuri cu rochiile pe care le vand. Joi merg la Cluj la targ deci a picat LA-ul saptamana asta )).gif
nella
ce rochii? unsure.gif
ramonavlas
Rochii de seara.
nella
Super tare...si de cine sunt facute?mama dar cata ocupatie ai...de unde atata energie? grin.gif
ramonavlas
Le aduc din State, de-aia merg in LA )).gif
danyhoney
Nu ai poze cu ele sa le vedem si noi ? Nu intreb cat sunt de scumpe ca mi-e ca mi se face rau biggrin.gif
ramonavlas
Am cateva, sa vad cum se incarca. pupic.gif

Se incarca f greu doh.gif
Intra pe mine pe mess (ramonavlas) si iti arat cateva.
ramonavlas
Pentru oricine vrea sa vada rochiile poate intra pe mine.....poate va si intereseaza )).gif
danyhoney
Superbeeeeeeeeeeeeeeee !!!!
ramonavlas
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc pupic.gif floare.gif
ramonavlas
Bun business-ul asta! Tocmai am vandut o rochie cheer.gif cheer.gif
Dany stiiiiiiiiiiiiiie pupic.gif Da ce avatar suuuper ai pupic.gif
nella
Sunt extraodinare imi plac f mult pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Ma bucur ca va plac....am adus ultima data 350 de rochii....mai avem 60....59 ca una tocmai am vandut-o )).gif
ramonavlas
Am facut pt cina dovlecei umpluti la cuptor. Abia astept sa pap, dupa care revin cu meniul!!!
nella
Wow asa multe rochii?si pe langa astea ti-ai adus si pt tine o groaza de haine ca ti-ai schimbat garderoba daca tin bine minte...mama dar ai avut bagaje nu gluma doh.gif
Pofta buna...eu am papat putine ciuperci ca nu prea au intrat si am pus si o pulpita pe gratar...sper ca asta sa intre ca mi-e foame doh.gif doh.gif
ramonavlas
Da, asa multe am adus si ne-a costat o gramada transportul (posta).
De-aia am pus preturi putin mai mari sa ne scoatem parleala )).gif
nella
Mi se pare normal sincer pupic.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 70 ridichi - 13;
- 20 toba - 23;
- 70 sunca - 55;
- 48 quark - 24;
- 4 ciorbe - 80;
- 60 snitel pui - 103;
- 60 cotlet porc - 69;
- 70 frigarui - 84;
- 100 varza murata - 16;
- 100 iaurt - 14;
- 300 dovlecei - 54;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 70 la dorna - 52;
- 20 ceapa - 8;
- 40 seminte - 110;
- 120 varza murata - 110;
- 500 ananas - 230.
TOTAL 1086 yahoo.gif

Am o super veste, ca sa vedeti cine e cea mai nebuna de pe forum.
Acum 2 saptamani vorbeam cu Nella pe mess (ca in fiecare zi de altfel) si i-am zis sa vina la mine intr-un we. Mi-a promis ca va veni odata....
In seara asta vb din nou pe mess, si ma intreaba daca mai e valabila invitatia. Normal ca e!!!!! Vroia sa vina in we dar cum eu in we (de joi) plec la Cluj, nu se mai putea.
Asa ca....am consvibs-o si in 45 de minute se urca in tren si la 6 dimineata e la mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Ramo, tu chiar le cantaresti pe toate sau stii de acum cat are fiecare? grin.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 09:30 PM) *

Asa ca....am consvibs-o si in 45 de minute se urca in tren si la 6 dimineata e la mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Neatzaaaaaa , somnoroaselor ! pupic.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 02-06-2008, 10:33 PM) *

Ramo, tu chiar le cantaresti pe toate sau stii de acum cat are fiecare? grin.gif

Le cantaresc pe fiecare in parte pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 03-06-2008, 09:14 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 09:30 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Neatzaaaaaa , somnoroaselor ! pupic.gif

Neatza!!!
A ajuns Nella la 5.20, am fost dupa ea in gara, am mers acasa si am stat la taclale pana la 8.30 cand eu am venit la munca.
Vad ca nu e pe forum inca asa ca presupun ca face nani.
E o fata super de treaba, dragutza, isi ascunde bine kg (ca si mine de altfel )).gif ), abia astept sa ne revedem la 13.30 sa facem mancare, sa papam si o scot in oras.
Facem pozeeeeeeeee cheer.gif
michelle
Ce ma bucur pentru voi! cheer.gif pupic.gif Asteptam poze!!!
danyhoney
Atata va trebuie sa nu faceti poze ca va alerg in iulie .
Ce ciuda mi-e ca nu sunt si eu acolo acum sad.gif
buretel
hug.gif Bravo fetelor, ce fain ca v-ati intalnit.
Asteptam poze, povesti rolleyes.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 03-06-2008, 09:44 AM) *

Ce ma bucur pentru voi! cheer.gif pupic.gif Asteptam poze!!!

Si eu ma bucur ca in sfarsit cunosc o neuroanca cheer.gif

CITAT(danyhoney @ 03-06-2008, 09:49 AM) *

Atata va trebuie sa nu faceti poze ca va alerg in iulie .
Ce ciuda mi-e ca nu sunt si eu acolo acum sad.gif

Lasa Dany ca noi de-aia ne-am intalnit acum sa ne pregatim pt marea intalneala de peste o luna si o saptamana.
Da, acum sincer......ar putea sa iti fie putin ciuda )).gif

CITAT(buretel @ 03-06-2008, 10:00 AM) *

hug.gif Bravo fetelor, ce fain ca v-ati intalnit.
Asteptam poze, povesti rolleyes.gif

Daaaaa, f fain, mai ales cum s-a hotarat. Intr-o ora sa hotarat, si-a facut bagajul, a fost pe la o prietena, si-a luat biletul....si la nici o ora dupa ce se hotarase sa vina era deja pe tren.
Poze....saptamana asta intr-o zi,....sa va tinem in suspans. )).gif
buretel
CITAT(ramonavlas @ 03-06-2008, 10:14 AM) *

Bineeee tata.gif tata.gif tata.gif
ramonavlas
lol.gif lol.gif lol.gif Sa inteleg ca si tie iti e putin ciuda? give_rose.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 03-06-2008, 09:14 AM) *

Lasa Dany ca noi de-aia ne-am intalnit acum sa ne pregatim pt marea intalneala de peste o luna si o saptamana.
Da, acum sincer......ar putea sa iti fie putin ciuda )).gif

blum.gif blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 03-06-2008, 09:14 AM) *

Atata va trebuie !!!!!!! box.gif
ramonavlas
Da ce limba jucausha ai...... lol.gif lol.gif Pe cuvant ca nu am baut nimik de dimineata langa tigara (in afara de ceai)
danyhoney
Ia uite ce idei ai asa de dimineatza lol.gif lol.gif lol.gif Esti nebuna rau lol.gif

Oi fii baut tu ceai dar parca eu pot stii ce ai mai pus in el ......Na, mai ia o limba blum.gif
ramonavlas
Ma gandeam si eu ca am pus ceva in el dar a baut si Nella si ea doarmeeeee, asa ca nu are nimik ceaiul.
Mersi de...limba )).gif
aki
Buna draga.Hai ca te iau si pe tine la mine in mess sa vad rochiile blum.gif
May
Si eu vreau cu voi sad.gif blum.gif. Poate nu pui pozele in seara asta ca o sa ma ai pe constiinta lol.gif
ramonavlas
Daca nu te superi, o sa ti le trimit diseara ca acum ies cu Nella, doar nu o sa o tin in casa )).gif

CITAT(Maybeline @ 03-06-2008, 11:57 AM) *

Si eu vreau cu voi sad.gif blum.gif. Poate nu pui pozele in seara asta ca o sa ma ai pe constiinta lol.gif

devil.gif Cu asta chiar m-ai speriat!!!!!!! Pai stai sa facem prima data pozele!!!!!!!!!!!!
danyhoney
Sa aveti o zi superbaaaaaa !!!!! Cat ramane Nella la tine ? pupic.gif hug.gif

May
CITAT(ramonavlas @ 03-06-2008, 10:58 AM) *

devil.gif Cu asta chiar m-ai speriat!!!!!!! Pai stai sa facem prima data pozele!!!!!!!!!!!!

Dar azi dimineata ce ati facut? Trebuia sa aveti macar o poza ca sa putem suporta presiunea pana diseara )).gif
buretel
Ce tensiune, ce suspans )).gif )).gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 03-06-2008, 11:59 AM) *

Sa aveti o zi superbaaaaaa !!!!! Cat ramane Nella la tine ? pupic.gif hug.gif

Pana joi!!!!

CITAT(Maybeline @ 03-06-2008, 11:59 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-06-2008, 10:58 AM) *

Dar azi dimineata ce ati facut? Trebuia sa aveti macar o poza ca sa putem suporta presiunea pana diseara )).gif

De azi dimineata de la 5.30 am stat la tigari, barfe si ceai (FARA ALCOOL) pana la 8.30 cand eu am mers la munca.....deci nu am avut timp de poze.....da uite, acum ne-am intors din oras, am facut de mancare, am mancat si am facut si cateva poze...
Da va mai tinem in suspans!!!! cheer.gif

CITAT(buretel @ 03-06-2008, 12:03 PM) *

Ce tensiune, ce suspans )).gif )).gif

Si inca mai aveti de asteptat!!! Cel putin pana diseara!!! devil.gif
danyhoney
Pana joi ? Acum chiar ca va invidiez sad.gif

Ce ati gatit azi ?

Mie mi-e o foameeeeee de as manca si pietre doh.gif . Si mi-e si pofta de cioco bang.gif
ramonavlas
Si Nella ar fi mancat cu ochii azi o inghetata da i-am zis ca are multe calorii si s-a uitat inainte nu dupa inghe cheer.gif
Ne invidiezi sau iti e ciuda? devil.gif
Am facut orez cu sunca, legume chinezesti si iaurt......mai este, nu vii??? Acum am fost sadica, nu?
danyhoney
Sadica e putin spus grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.