Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
May
Tic, tac, tic, tac..... ia te uita... s-a facut deja 00:23 si NU AI PUS POZE!!! devil.gif sorry.gif
Mariana
Mai dureaza mult tensiuneaaaaaaaaaaaaaaaa?
Vrem poze.
pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Mai dureaza ca eu aseara am fost la priveghi ( a murit bunica) si am ajuns acasa pe la ora 23 cand am mancat cina cu Nella doh.gif si am stat la barfe pana la 2 noaptea.
Oricum am facut doar 4 poze, azi mai trebuie sa facem si diseara ar fi frumos sa le si punem, da nu promit sad.gif
dany
Condoleante ! give_rose.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumesc pupic.gif
buretel
Imi pare tare rau, condoleante hug.gif floare.gif
Mariana
Condoleante.
give_rose.gif
May
hug.gif
anca veselie
condoleante floare.gif
ce fain ca a venit nella la tine! cheer.gif distractie placuta in continuare pupic.gif
ganesha
Ramo, imi pare rau sa citesc asa vesti, un gind cald si-o hug.gif de la mine!
ramonavlas
Va multumesc fetelor!
Dimineata la 9.15 a plecat Nella, a fost super cu ea abia astept sa se intoarca. Ne-am inteles de parca eram prietene de o viata. Suntem pe aceeasi lungime de unda.
La 1.30 merg la mormantare si apoi la Cluj, unde stau pana duminica, asa ca va urez de pe acum un we placut si sa ne revedem cu bine de luni.
pupic.gif pupic.gif pt toata lumea.
Cherie
Condoleante Ramo! hug.gif

p.s. Chiar asa, Nella e la tine? w00t.gif
dany
Si tu sa ai un WE superb si bafta la Cluj ! pupic.gif

Ne pui pozele cu voi 2 pana pleci ? naughty.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Sa o odihneasca Dumnezeu in pace pe bunica ta.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar ma straduiesc sa recuperez.
Weekend placut! hug.gif
bubbles
Condoleante pupic.gif give_rose.gif
ramonavlas
Multumesc fetele, am ajuns cumva si la Cluj, sunt terminata, mi-e sooooooooomn (Nella stie), am vazut ca au aparut pozele la ea in jurnal, ale mele doar pe luni ca duminica seara ajung doar in Mures.
Dimineata merg la biserica, apoi sa sa imi fac repede o stampila, la targ si prin magazine sa impart pliante si cd-uri viitorilor clienti.
nella
Sa dormi bine devil.gif ... ca ultimile 3 nopti nu prea te-am lasat grin.gif ...mult succes pe maine te pupic dulce vad ca de pe mess ai disparut pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
buretel
Frumoasa mini-vacanta voastra floare.gif , dar mai ales patania Nellei cu cheia lol.gif lol.gif
dany
Sa ai o zi superba , Ramo si multa bafta la targ pupic.gif
nella
Ramoooooooooooo vreai ceai din ala bun....ti-am spus ca am sa plang dupa el sorry.gif sorry.gif Si mi-e dor de o igara impreuna....de acum am timp sa ma tot gandesc pana duminica la cat de bine ne-am inteles hug.gif hug.gif hug.gif de luni apare domnul meu.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si sta o saptamana deci.... devil.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa ai grija de tine si abia astept sa mai stam la palavre pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif wee placut
ramonavlas
Lasa Nella ca doar nu era sa dormim daca ne-am intalnit. Am recuperat cat de cat azi noapte!
Am fost de dimineata la biserica, apoi sa fac o stampila, am fost si la o cafea si la eram la targ. Am venit pe acasa sa mai lucrez ceva la pliante si acum ma duc la magazine sa caut potentialii clienti.
nella
Mult succes si sper sa iti iasa asa cum vrei...inca sunt curioasa ce ti-a spus preotul...cand intri pe mess sa imi spui ca mor de curiozitate doh.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Ramo ce papi bun azi?Ca e zi de post naughty.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Am mancat azi 3 covrigi (din aia ca in Mures), fructe nu am apucat!!! sad.gif
Imediat mergem in oras sa papam. Eu o sa mananc orez cu legume speeer.
dany
Pofta buna !!!! pupic.gif

Nici n-ai vazut ce cuminte am mancat eu zilele astea )).gif . Am pus poze la mine grin.gif

Cum a fost la targ ? Multumita ?
nella
Yumiiiiiiiiiiiii....covrigei cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nici eu nu prea am mancat azi....1 banana,1 ciorbita,6 buitoni cu icre....mai tre sa pap orez dar is plina acum ...sper sa fac caloriile doh.gif
aki
CITAT(nella @ 06-06-2008, 04:55 PM) *

Mult succes si sper sa iti iasa asa cum vrei...inca sunt curioasa ce ti-a spus preotul...cand intri pe mess sa imi spui ca mor de curiozitate doh.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ei hai,bine ca aveti secrete sorry.gif .
Nu stim ce a patit Nella cu cheia ce ti-a zis tie preotul... unsure.gif
nella
Am scris la mine in jurnal ce am patit cu cheia lol.gif intra si ai sa te amuzi... pupic.gif

Nu avem secrete e totul la vedere:sorry: salut.gif
nella
Mi-e dor de tine.... sorry.gif hai mai repede acasa ca sa mai stam la palvre pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
Ce targ? unsure.gif
pupic.gif
nella
E un targ de haine din cate am intele eu..a facut pliante si cd pt potentiali cumparatori ai rochiilor pe care le-a adus de la L.A. grin.gif
buretel
Multumesc pt info Nella smile.gif
Ramo, mult succes, sper sa le vinzi pe toate floare.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 06-06-2008, 07:44 PM) *

Pofta buna !!!! pupic.gif

Nici n-ai vazut ce cuminte am mancat eu zilele astea )).gif . Am pus poze la mine grin.gif

Cum a fost la targ ? Multumita ?

Scuze ca nu am vazut atunci da acum am vazut si ca ai mai scapat de 800 de grame. De la Cluj am intrat doar pe la mine prin jurnal, asa in garaba. Da recuperez!!!

CITAT(aki @ 06-06-2008, 08:30 PM) *

CITAT(nella @ 06-06-2008, 04:55 PM) *

Ei hai,bine ca aveti secrete sorry.gif .
Nu stim ce a patit Nella cu cheia ce ti-a zis tie preotul... unsure.gif

Da nuu avem secrete!! Cum nu ati vazut ce a patit Nella cu cheile?????????????????? lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(buretel @ 07-06-2008, 08:12 PM) *

Multumesc pt info Nella smile.gif
Ramo, mult succes, sper sa le vinzi pe toate floare.gif

Multumesc..., da am vandut ceva rochii....luni ma duc sa ma interesez de bilete, vrem sa mergem pe 21 sau 22.
Si la inceputul lui iulie vreau sa fac o prezenatre de moda la restaurantul cel nou dar NU cu slabanoage...vreau sa vada lumea pe care o invit si sa mearga vorba mai departe (o sa chem si televiziunile locale) ca aducem SI haine mari.....ca atare, voi prezenta si eu hainele (direct de pe mine) cheer.gif
nella
Modelul lui mama frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Daaa, va fii o prezentare inedita!!!! cheer.gif
nella
Exact ca si tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
)).gif floare.gif blushing.gif
May
Mama ce idee super w00t.gif Mult succes si nu stiu cum faci dar filmezi tot si pui pe undeva filmuletul ca sa vedem si noi pupic.gif
dany
Subscriu la ce a scris May hug.gif
Mariana
Vad ca esti f ocupata, mult spor in tot ce faci, siiiiiiiii...vrem sa vedem si noi rezultatul.
pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Normaaal ca nci voi nu pierdeti nimik. Stiti ca am fotograful meu, ei , am si vorbit azi cu el si i-am spus ca pe 8 iulie vreau sa fac prezentarea si sa se pregateasca cu aparatul foto si camera de filmat!!
Am fost azi la ai mei de la 12 si am vrut sa intru prin Real cand m-am intors (acum o juma de ora) da nu am mai avut chef, asa ca am venit acasa (dupa ce am fost in inspectie la restaurante ca sunt nunti), vreau sa imi spal parul, il pun pe bigudiuri, masti pe par, pe fata....chestii din astea.....
nella
Si eu am facut baita azi si sa stii ca mi s-a dus putin din culoare ,dar nu de tot inca se tine de par movuliul cheer.gif cheer.gif cheer.gif nu am mai pus bigudiuri ca maine merg la tuns am facut programare pt amandoi(vine ionut cheer.gif cheer.gif cheer.gif ) baita placuta si rasfatare placuta cu mastile pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Stiiiu cum iese culoarea la spalat....la mine e fucsi apa )).gif
Eu joi merg la coafor....imi bag suvitze.
dany
Neatza ! pupic.gif

Sa ai o saptamana super !! Si , nu uita , asteptam restul de poze naughty.gif
ramonavlas
Neatza!!!!
Restul de poze cred ca diseara am sa le descarc si evident ca le voi si posta.
De o ora sun la agentii sa caut bilet de avion. S-au scumpit intr-un hal doh.gif
Daca in martie m-am dus cu 920 de euro, acum merg cu 1633Euro doh.gif doh.gif

Duminica e ziua lui mami si m-am gandit cu fratele meu sa ii facem cadou (ei si lui tati) o saptamana la Monte Carlo, asta ar insemna ca atunci cand ei se intorc, eu plec. Mai suna si frate-mio la agentie sa vad daca gasesc si bilet mai ieftin.
Adica am gasit si mai ieftin da stau 5 ore in Londra doh.gif
Complicat da sper ca azi apuc sa fac rezervarile.
dany
Ce diferenta de pret doh.gif Mi-e rau !

Bafta ! hug.gif
buretel
rolleyes.gif Ce frumos cadou ai ales pt parintii tai!

Mda, scumpe beletele astea...Sper sa gasesti ceva mai atractiv la pret pupic.gif
nella
M-au apucat durerile de cap doh.gif scump doamna scump,dincolo era mai ieftin doh.gif
Iar in privinta cadoului .....e superb bravo voua va felicit pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Multumim, tot ne-am gandit noi ce cadou sa ii facem la mami (mai ales ca schimba si prefixul), face 50 de ani cheer.gif cheer.gif , asa ca am ajuns la concluzia ca decat sa facem chef (oricum suntem in doliu) mai bine ii trimitem pe amandoi in excursie.....la fix e si mare si munte.
Acum astept sa sune frate-mio sa vedem daca a gasit bilet si sa fug la banca cu ordinul de plata sa le si platesc...cu ocazia asta platesc si biletul meu doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.