Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
Sexymom
Ramona, daca vrei iti las adresa nasei mele, are agentie de turism in Brasov, are oferte super bune.
Sincer iti scriu.
Poti sa intri si sa vezi aici : www.krontour.ro
ALICE
Ramo, saptamana trecuta a fost expozitie de constructii.Si azi a venit agentul care a fost la expo, si l-am intrebat unde a fost seara de excelenta.Ghici unde?Cred ca la tine la resturant
Ca mi-a zis ca era undeva suspendat
ramonavlas
Alice, da, la noi in oras a fost targul Camex si toti au fost cazati la noi si tot la noi au avut si masa. pupic.gif
Sexy, mersi mult, sun acum la agentie sa vad ce preturi si perioade au si te anunt. pupic.gif
ALICE
Daaaa?Cica e foarte frumos, cu coloane clap.gif
ramonavlas
Ma bucur mult ca i-a placut colegului tau.....da chiar nu avea ce sa nu ii placa sau sa nu ii convina....sunt si modesta, nu? )).gif pupic.gif
ALICE
Pai daca e frumos, e frumos!
ramonavlas
E intr-adevar f frumos....sunt f multumiti de ceea ce a iesit.
Nu vreau sa fac reclama, dar ca sa ma credeti pe cuvand.....iata aici http://www.hotel-business.ro/
May
Foarte frumos hotelul naughty.gif

M-ai dat pe spate cu cadoul alor tai rolleyes.gif
danyhoney
Ce-mi place holul de la receptie din hotel !!! Superbe culorile !

Ai rezolvat cu biletele ?
May
CITAT(danyhoney @ 09-06-2008, 12:28 PM) *

Holul ca holul dar ai vazut fotoliile ce interesante sunt? w00t.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 09-06-2008, 01:28 PM) *

Ai rezolvat cu biletele ?

Inca nu....astept sa ma sune frate-mio sa vad.
Am sunat la agentia de care mi-a zis Sexy, au zis ca ma resuna in 10 minute si a trecut aproape o ora de atunci doh.gif

Acum am resunat eu....cu ei ma costa 1030Euro, deocamdata raman la oferta de 920, astept sa vad ce imi mai zice frate-mio.

Sexy, mersi de info pupic.gif
ALICE
Tarifele sunt cele de pe net?Ca la noi nu gasesti nici o pensiune macar cu asa tarife
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 09-06-2008, 01:53 PM) *

Tarifele sunt cele de pe net?Ca la noi nu gasesti nici o pensiune macar cu asa tarife

Da, preturile sunt cele de pe net.
anca veselie
frumos hotelul!
pupic.gif pupic.gif
buretel
Foarte fain hotelul, sper sa ajung vreodata in Tg. Mures , cu siguranta vin acolo sa ma cazez blum.gif
fairyfeller
CITAT(ramonavlas @ 13-12-2007, 10:05 PM) *

Salutare!
De multa vreme vroiam sa deschid un topic cu si despre calorii. In sfarsit reusesc azi. O sa atasez tabelul dupa care m-am ghidat eu, cu ajutorul caruia am slabit aproape 20 de kg si nu ma las.
Va astept in casuta mea sa vorbim despre orice, sunt deschisa.
Acum sunt constienta ca inainte de sarbatori nu se apuca lumea de dieta, dar de la inceputul anului viitor, poate vom fi mai multe adepte ale acestui stil de viata.
O sa postez (si) aici zilnic meniurile mele de dieta, neuronii nu ii parasesc.
V-am pupat si va astept........

buna! tocmai m-am alaturat si eu acestui forum si urmez si eu tot o dieta pe baza calculului caloriilor. am tinut pana azi, timp de 1 saptamana disociat pe zile, fiecare zi cu ceva: fructe, carne etc. dar azi mi-a fost rau si simteam ca nu mai am vlaga. asa ca trec de maine pe cea cu calorii. iar tabelul tau este super . am gasit eu cava, dar al tau e foarte detaliat. pupic.gif

mi-am propus pentru maine:
cas 50 gr = 110k
masline 50gr = 116k
pilaf 100gr=365k
salata varza cu ulei masline 200gr = 190k
1 danone cremosso mic= 100k
1 baton fitness = 100k
TOTAL= 981 K yahoo.gif

ASTA CA SA MA INCADREZ IN 1000 CALORII PE ZI.

buretel
CITAT(fairyfeller @ 09-06-2008, 04:40 PM) *

buna! tocmai m-am alaturat si eu acestui forum si urmez si eu tot o dieta pe baza calculului caloriilor

Bine ai venit printre noi give_rose.gif Si spor la dieta, te asteptam smile.gif
fairyfeller
CITAT(buretel @ 09-06-2008, 04:44 PM) *

CITAT(fairyfeller @ 09-06-2008, 04:40 PM) *

buna! tocmai m-am alaturat si eu acestui forum si urmez si eu tot o dieta pe baza calculului caloriilor

Bine ai venit printre noi give_rose.gif Si spor la dieta, te asteptam smile.gif

multumesc! tocmai am facut un jurnal. cine vrea s astie mai multe poate sa treaca si pe acolo. sper sa reusesc.
ramonavlas
Ma bucur fetelor ca va place hotelul..... pupic.gif
Fairy, ti-am rasouns la tine in jurnal pupic.gif dar te astept si aici (ca si pe Nella) in fiecare seara cu meniul.
Bine ai venit printre noi si bafta multa.
fairyfeller
CITAT(ramonavlas @ 09-06-2008, 05:13 PM) *

Ma bucur fetelor ca va place hotelul..... pupic.gif
Fairy, ti-am rasouns la tine in jurnal pupic.gif dar te astept si aici (ca si pe Nella) in fiecare seara cu meniul.
Bine ai venit printre noi si bafta multa.

mersi. promit ca voi veni zilnic. nessie mi-a recomandat sa consum 1200 de calorii . i-am datele mele si mi-ar fi iesit 2000 . mie pe un site mi-au iesit 1800 de asta ma oprisem la 1000 calorii. oricum, ideal e sa nu depasesc 1200.
ramonavlas
Si eu zic ca e mai bine 1200, vezi cum merge. Eu, Nella si Dany tot pana la 1200 mancam.
Am fost in Real la cumparaturi....nu stiu cum se intampla dar de fiecare data cand merg acolo, las vreo 2 milione, asta in situatia in care merg saptamanal. Si frigiderul tot gol e doh.gif

HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!

ramonavlas
Am fost f harnicutza de cand m-am intors de la cumparaturi.
Mi-am spalat (cu mana) 2 pantaloni si un maieu, am facut o ciorba cu putine calorii (Nella stie naughty.gif ), am facut salata pe dimineata ....si intre timp a mers tv taaaare sa aud din bucatarie!
ramonavlas
S-a terminat si meciul, tot e bine, macar nu am luat bataie si avem deja 1 punct cheer.gif

Meniul pe ziua de azi:
- 80 ridichi - 15;
- 80 sunca - 62;
- 90 quark - 43;
- 1 ou - 70;
- ciorba - 80;
- 60 sunca - 47;
- 30 icre - 39;
- 5 wassa - 100;
- 120 ridichi - 23;
- 30 quark - 14;
- 100 iaurt - 14;
- 50 fish fingers - 86;
- 70 jambon si branza in pesmet - 106;
- 100 crochete cu sunca - 180;
- 100 castraveti - 19;
- 40 seminte - 110;
- 1 inghetata - 98;
- 1 panita cu iaurt - 66.
TOTAL 1172 yahoo.gif
ramonavlas
Neatza!! Am intrat in fuga in timp ce imi iau micul dejun....am o gramada de drumuri de batut azi si la 18 merg si la cosmetica, abia astept, imi face tipa niste sprancene de zici ca is tatuate!!!! cheer.gif
danyhoney
Neatza ! give_rose.gif

Ai luat biletele ?
ramonavlas
Ieri nu am apucat sa ajung la banca sa imi alimentez contul (pt ca biletul il latesc prin OP) dar azi trebuie sa ajung.....numa ca mai astept un telefon inainte.....daca nu azi, maine la prima ora asta fac.
danyhoney
Asta inseamna ca ai gasit la un pret convenabil ? cheer.gif
Cand pleci ?
ramonavlas
Am gasit la 920 Euro (1400$). Plec pe 21 (sambata), exact cand se intorc ai mei. Pe 28 ma intorc, pe 8 fac prezentarea si pe 10 sunt la Brasov cheer.gif cheer.gif
danyhoney
Super pret ! Fain program ! cheer.gif cheer.gif
buretel
Bravo, mult mai rezonabil pretul asta smile.gif
ramonavlas
Am facut rezervarea! cheer.gif cheer.gif
Maine dimineata merg la banca sa platesc biletul si pe 21 plec cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif

Ce ne aduci bun de acolo ca am fost cuminti ? naughty.gif
May
Si eu am fost cuminte cheer.gif )).gif
ramonavlas
Pai fiti in continuare si vedeti voi )).gif )).gif
danyhoney
da , mami , asa facem salut.gif )).gif
ramonavlas
blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif
Da asta inseamna ca trebuie sa fiti cuminti si cat sunt eu plecata si sa aveti grija de casutza mea sa nu se puna praful.
May
Eu vin cu aspiratorul rock.gif
ramonavlas
Vezi ca te-am notat.
De sters praf, spalat pe jos, aerisit, udat flori cine se ocupa??? )).gif
danyhoney
Eu , eu , eu !!!!!!!!!
buretel
beach.gif Eu cu asta o sa ma ocup grin.gif
May
buretel pai tu nu contribui nici la gradina lui dany, nici aici??? w00t.gif Lasa ca te rapim de acasa si te persecutam, tu faci curat si eu cu dany beach.gif
buretel
nervous.gif nervous.gif Nuuuu. Nu vreau lol.gif Ajutor! tease.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 03:16 PM) *

Eu , eu , eu !!!!!!!!!

Tu, tu, tu.....de toate???????? naughty.gif

De un macho cu creanga de palmier nu ai nevoie? give_rose.gif
danyhoney
Daaaaaaaa !!!!! Eu de toate ca sa primesc ceva bun naughty.gif

Imi aduci un macho ? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Fara creanga de palmier , ca de aia n-am nevoie )).gif . oricum o dau la o parte .
ramonavlas
Partea a doua a mesajului era pt Buretel[u]
buretel
CITAT(ramonavlas @ 10-06-2008, 04:47 PM) *

Din prima m-am gandit ca pt mine e lol.gif lol.gif Hai ca ma multumesc si cu o umbrela, nu-s asa pretentioasa )).gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 04:47 PM) *

Daaaaaaaa !!!!! Eu de toate ca sa primesc ceva bun naughty.gif

Vezi ca te-am notat si pe tine pe lista....asa, sa stiu si eu in grija cui las casa. )).gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 10-06-2008, 03:48 PM) *

Aaaaaa , si eu care ma bucuram .......
ramonavlas
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 04:48 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 10-06-2008, 04:47 PM) *

Din prima m-am gandit ca pt mine e lol.gif lol.gif Hai ca ma multumesc si cu o umbrela, nu-s asa pretentioasa )).gif

Uf, m-am linistit, deja eram pe telefon sa caut un macho.....doar trebuie sa va simtiti la mine ca la voi acasa, nu??? Nu pot dezamagi pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 04:49 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 10-06-2008, 03:48 PM) *

Aaaaaa , si eu care ma bucuram .......

Pai te poti bucura....pt Buretelu. )).gif
buretel
salut.gif Nu-ti fa griji, suntem modeste laugh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.