Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
Vaaaaaaaaaaaaaad, chiar mai modeste decat mine )).gif
Na, ca mi-am terminat si pranzul cu voi....am mancat ciorba (eu o mananc doar fierbinte) si toata sunt transpirata...m-am incalzit intr-ul hal de la ea....fug sa fac si un dush....
ramonavlas
V-am pupat din mers.....am fugit la cosmetica....abia astept sa termine cu fatza...imi face tipa asta niste sprancene....zici ca-s tatuate! Da parca am mai zis asta, nu???
Pupici si ne vedem diseara.
dany
Ai mai zis , da ! lol.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 05:54 PM) *

Ai mai zis , da ! lol.gif

Pai mai bine de mai multe ori decat niciodata....stati linistite ca o sa va mai zic )).gif

CITAT(Mariana @ 10-06-2008, 08:08 PM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif

M-am intors, am o fatza ca un cur de bebe )).gif
Am descarcat si pozele de cand a fost Nella, sa vad daca le pot pune.

Nu merge imageshack-ul. mad.gif
Poate ma ajuta cineva sa ii trimit pozele si sa le puna pe forum.

Pana atunci, pun si meniul sa nu raman datoare:
- 60 ridichi - 11;
- 90 sunca - 70;
- 20 br vaci - 20;
- 1 ou - 70;
- ciorba - 80;
- 70 ridichi - 13;
- 70 sunca - 55;
- 70 ciuperci - 25;
- 70 quark - 34;
- 3 wassa - 60;
- 200 iaurt - 28;
- 90 sunca - 70;
- 90 orez - 223;
- 100 iaurt - 14;
- 40 seminte - 110;
- 1 inghetata - 98;
- 200 mar - 134;
- 1 panita cu iaurt - 66.
TOTAL 1181 yahoo.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 10-06-2008, 10:15 PM) *

Nu merge imageshack-ul. mad.gif
Poate ma ajuta cineva sa ii trimit pozele si sa le puna pe forum.

Nici la mine nu mergea devil.gif .Incearca de mai multe ori ca la mine a luat-o wink1.gif
ramonavlas
Acum se incarca f greu.....alt site pe care le pot pune nu stiti?

Apropo, neatza!!!
dany
Eu tot cu imageshack le pun ...... Poate stie altcineva .
Ai mai multe ferestre deschise pe calculator ? Poate de aia merge greu , zic si eu .
Daca nu reusesti pot incerca eu , daca vrei .

Neatza ! pupic.gif
ramonavlas
Nu am reusit sa le pun da am reusit sa le sterg din calc asta doh.gif doh.gif
Da, recunosc sunt toanta raaaau...nici macar in recycle nu le mai am.
O sa mai incerc cand ajung acasa......
Azi e ziua sefului de sala si a adus suc, lichior crema, wiskey, cognac, vin buuuuuun, praji doh.gif
Am baut doar o guritza de vin.....
Acum imi iau micul dejun, dupa care fug la banca sa platesc biletul de avion cheer.gif
dany
Ce dezmat la voi !!!!! Daca se apuca toata lumea de baut , cine mai munceste ? lol.gif

Doar o guritza de vin , zici ? Pai , da ca trebuie sa conduci ca altfeeelllll )).gif hug.gif
ramonavlas
Stai linistita ca imi iau sticla acasa )).gif
nella
Neata pupic.gif si eu vreau la curatenie...ca de m-am mai ocupat odata cu Dani pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Abia astept sa ne revedem pupic.gif
May
Te astept cu sticla ramo haninoroc.gif
aki
Si eu am avut o zi de nastere si nu spun ce am mincat blum.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 11-06-2008, 12:37 PM) *

Neata pupic.gif si eu vreau la curatenie...ca de m-am mai ocupat odata cu Dani pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Abia astept sa ne revedem pupic.gif

Pai normal ca si tu la curatenie, te-am pus pe lista din oficiu )).gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 01:17 PM) *

Te astept cu sticla ramo haninoroc.gif

Si tu Brutus?? )).gif

CITAT(aki @ 11-06-2008, 01:36 PM) *

Si eu am avut o zi de nastere si nu spun ce am mincat blum.gif

Hai incearca sa spui. pupic.gif

Am fost pe la toate bancile pe cldura asta infernala, mi-am alimentat contul, am platit biletele, am trimis copia dupa OP vizat pe fax si acum atept sa imi trimita biletele!!!!! cheer.gif cheer.gif
anca veselie
ce fain ca pleci din nou!!!!!!!! si eu plec pe 21 la viena naughty.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 11-06-2008, 02:10 PM) *

ce fain ca pleci din nou!!!!!!!! si eu plec pe 21 la viena naughty.gif

Super. Cat stai? Cu ce mergi? Concediu? Detalii!!!!! pupic.gif

Anca, a inceput sa creasca iarba? )).gif
anca veselie
biggrin.gif concediu!
plec cu wizz air, merg cu niste prieteni si o sa stam intr-un apartament, proprietarul este coleg cu prietena mea si pleaca in concediu cheer.gif stau 21-27 iunie.
da, creste creste blum.gif
ramonavlas
Eu pe 28 ma intorc. Am crezut ca stai mai mult si ratezi marea intalneala pupic.gif
Distractie placuta!!!
anca veselie
draga mea, nu am cum sa ratez marea intalneala naughty.gif
dany
Atata ti-ar trebui , Anca !! hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif grin.gif
ramonavlas
Gata cu pranzul!! cheer.gif
Am mancat ciorba de legume, orez fiert si ciuperci la gratar. A, si o salata de castraveti....
Si bun si de post!
dany
La rugamintea Ramonei ( ca ea nu reuseste ) pun cateva poze trimise de ea :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Si ultimul model de unghii al Ramonei

Imagine
ramonavlas
Mersi Dany...ce poze faineeeeeeeee )).gif pupic.gif

TOCMAI AM PRIMIT BILETUL DE AVION PE MAIL!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Pozele ca pozele .... da` ce faine sunt personajele hug.gif

Dai de baut pentru bilet , asa-i ? grin.gif
ramonavlas
Daaaau, da numa daca beau si eu ca altfel nu are farmec )).gif
May
Pozele ca pozele, personajele ca personajele, dar ce tare e si masina )).gif

ramo ti-ai indreptat vreodata parul sa vezi cum ti-ar sta? rolleyes.gif
dany
Pai azi n-ai voie sa bei ca tii post blum.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 04:27 PM) *

Pozele ca pozele, personajele ca personajele, dar ce tare e si masina )).gif

ramo ti-ai indreptat vreodata parul sa vezi cum ti-ar sta? rolleyes.gif

Multumesc, e tare masina cand e soare si caaaald )).gif
Mi l-am intins da NU imi place, mie imi trebuie neaparat volum la par ca am fata rotunda.

CITAT(danyhoney @ 11-06-2008, 04:29 PM) *

Pai azi n-ai voie sa bei ca tii post blum.gif

Pai azi nu beau,.....da recuperez eu din 10 iulie cheer.gif
May
Poate ne plimbi si pe noi cu masina naughty.gif
dany
Pe mine sigur ma plimba .
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 04:34 PM) *

Pai cu ce crezi ca ne vom plimba prin Brasov??? Dimineata, o tura ca dup-aia la cat beau nu mai pot mad.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 11-06-2008, 03:36 PM) *

CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 04:34 PM) *

Pai cu ce crezi ca ne vom plimba prin Brasov??? Dimineata, o tura ca dup-aia la cat beau nu mai pot mad.gif

lol.gif lol.gif
May
Remy incearca sa se fofileze si sa ma trimita singura la Brasov ca cica ce face el intre atatea muieri? )).gif Ca noi avem glumele noastre si subiectele noastre, stim ce patim in fiecare zi si el nu o sa inteleaga nimic. Cica: iesiti si voi ca intre fete )).gif

CITAT(ramonavlas @ 11-06-2008, 03:36 PM) *

Adevarul e ca si eu o sa beau cot la cot cu tine, trebuie sa cerem o sticla de 2 l de Izvorul minunilor lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Ce baiat istetz e el )).gif cheer.gif . Mai bine sa stea la liniste decat sa plece cu ( , ) capul banitza din Brasov lol.gif

Eu , oricum va primesc pe amandoi ca e loc destul in Poiana sau in oras )).gif
May
Mie imi convine sa vin fara el, sincera sa fiu lol.gif. Mai aiurea e seara cand trebuie sa ma intorc singura pe intuneric sad.gif
ramonavlas
Las ca nu te lasam noi singurica....te ducem in sigurantza acolo unde trebuie...ma angajez eu pupic.gif

Stai ca acum am vazut.....apa????????? Tu ai de gand sa bei apa????????????? Nici la genunchi nu vreau sa o simt in Bv )).gif
May
Pai eu asa aveam de gand, hai o Cola sa nu fiu chiar-chiar.... dar se pare ca o sa beau altceva... oare ce? lol.gif

Poate, daca vin singura, imi da dany si mie o perna, ca loc este destul pe jos, si nu mai plec acasa lol.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 11-06-2008, 03:51 PM) *

Stai ca acum am vazut.....apa????????? Tu ai de gand sa bei apa????????????? Nici la genunchi nu vreau sa o simt in Bv )).gif

cheer.gif cheer.gif ASA TE VREAU pupic.gif pupic.gif

May , exact cum a spus Ramo , te expediem noi in sigurantza spre casa seara . Sauuuuuuuuu pleci dimineata si atunci e lumina tease.gif

CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 03:53 PM) *

Poate, daca vin singura, imi da dany si mie o perna, ca loc este destul pe jos, si nu mai plec acasa lol.gif

Gand la gand cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Da stati ca eu nu inteleg...si nu am baut azi numa o gura de vin. May, tu esti in Brasov de cand pana cand? Unde trebuie sa te ducem in siguranta...?
May
Pai ce sa beau? Ca mie berea nu imi place, mi se urca repede la cap... ultima data cand am baut bere m-am trezit intr-un pat cu 2 baieti si o fata lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 11-06-2008, 03:55 PM) *

Da stati ca eu nu inteleg...si nu am baut azi numa o gura de vin. May, tu esti in Brasov de cand pana cand? Unde trebuie sa te ducem in siguranta...?

Eu stau in Ploiesti, la 100 si ceva de km de Brasov. Aveam de gand sa vin pe 10 iulie dimineata si sa plec seara ca era vorba ca vine si Remy, plus ca pe 12 ma intorc in Spania si vroiam sa stau mai mult cu ai mei, plus ca mama lui dany nu are hotel sa ne tina pe toti si alte alea. Dar daca nu vine remy e aiurea sa ma intorc singura seara acasa, asa ca probabil o sa testez rezistenta podelei la dany )).gif
ramonavlas
Si acum ce are daca te trezesti in pat cu 2-3 fete??? naughty.gif
Crezi ca nu ti-ar place? )).gif

Moama ce ploaie a venit la noi...si trebuie sa ajung la prietena mea sa imi dea banii de bilet si sa mai punem la punct unele detalii mad.gif
May
N-are nimic, ar fi chiar interesant lol.gif. Nust de bere, dar un Garone Cherry ar merge devil.gif

La noi ploua de o luna aproape zilnic... nici nu imi vine sa cred ca sunt alba ca branza sad.gif. Anul trecut , pe vremea asa, mi se lua primul rand de piele dry.gif
dany
May , chiar vorbeam cu Ramo si ne gandeam noi ca nu va fii timp de mult dormit doh.gif )).gif . Asa ca .... daca ne ia somnul dormim toate 3 de-a curmezisul pe patul din camera mea ca sa nu ne despartim deloc naughty.gif
Facem un chef in pijamale cheer.gif

Ce , ma ? Garone Cherry ? Ala ce mai e ? Lichior ?
ramonavlas
La noi tot fff cald a fost, numa bine-venita e ploaia....si tot alba sunt, asa ca...
Da de mai apuc sa merg la solar pana merg la mare, ca la plaja la ai mei...nu stiu cand ajung.
anca veselie
CITAT(Maybeline @ 11-06-2008, 04:59 PM) *

Eu stau in Ploiesti, la 100 si ceva de km de Brasov. Aveam de gand sa vin pe 10 iulie dimineata si sa plec seara ca era vorba ca vine si Remy, plus ca pe 12 ma intorc in Spania si vroiam sa stau mai mult cu ai mei, plus ca mama lui dany nu are hotel sa ne tina pe toti si alte alea. Dar daca nu vine remy e aiurea sa ma intorc singura seara acasa, asa ca probabil o sa testez rezistenta podelei la dany )).gif

may, daca reusesc eu sa ajung te conduc cu trenul pana-n ploiesti naughty.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 11-06-2008, 05:03 PM) *

May , chiar vorbeam cu Ramo si ne gandeam noi ca nu va fii timp de mult dormit doh.gif )).gif . Asa ca .... daca ne ia somnul dormim toate 3 de-a curmezisul pe patul din camera mea ca sa nu ne despartim deloc naughty.gif
Facem un chef in pijamale cheer.gif

Ce , ma ? Garone Cherry ? Ala ce mai e ? Lichior ?

Eu am o problema....nu port pijamale lol.gif lol.gif lol.gif
May
Suna tentant )).gif. Dar tu ce cauti cu trenul? Nu ti-e mai usor cu microbuzul? unsure.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Pe mine nu ma deranjeaza ca nu porti pijamale ramo, pe tine te deranjeaza ca eu dorm calare pe cel de langa mine? lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
sincer nust daca e microbuz pana-n bv. si parca e mai bine cu trenul.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.