Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
nella
Frumoase ca intotdeauna unghiutele..un model nou cheer.gif cheer.gif
May
Si mie imi plac f mult naughty.gif
Ramo
CITAT(Mariana @ 13-06-2008, 10:46 PM) *

Superbe unghiile.
pupic.gif hug.gif

Multumesc pupic.gif

CITAT(nella @ 13-06-2008, 11:38 PM) *

Frumoase ca intotdeauna unghiutele..un model nou cheer.gif cheer.gif

Daaa, model nou si am fost si la umplere. pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 14-06-2008, 01:04 AM) *

Si mie imi plac f mult naughty.gif

Ma bucur ca si tie iti plac pupic.gif

M-am cantarit de dimineata si era acul undeva mai jos de 85 asa ca INCA nu am aruncat cantarul. )).gif
nella
Bravo tie pupic.gif cheer.gif la mine in schimb de cateva zile sunt tare cons....pata....si am o burta unflata si imi e tare rau...cred ca am nevoie de o bataita sau de cineva care sa-mi gateasca ca m-am saturat de starea asta doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Somnic dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Treci la Mures, ai vazut ca am eu grija de tine, iti si gatesc (ce iti place) si mai punem la punct detaliile acelea

Eu m-am trezit la 11 cheer.gif Acum vreau sa pap si ma duc la firma sa fac actele de vineri si sambata, sa nu am asa de mult maine.
Azi noapte la 12 am sunat-o pe mami sa ii spun "La multi ani!", se plimbau deja prin Monte Carlo, sper sa se relaxeze cat de cat, stiu cum sunt ei......cu atatea treburi si va dati seama ca sunt si putin (mai mult) stresati, e prima data cand ramanaem doar noi doi (eu si fratele meu) "stapani" pe casa lor si firme.
Da o sa ne descuracm noi.
Ramo
Am terminat si actele la firma, am fost la mami acasa sa ii ud florile, am mai mers o tura la firma si mai inainte am ajuns acasa. Acum pap si cred ca imi pun ceva masti.......
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 100 crochete traditionale - 180;
- 80 jambon cu branza - 121;
- 2 panite - 38;
- 20 icre - 26;
- 1 iaurt - 28;
- ciorba - 80;
- 30 ciuperci - 11;
- 70 sunca - 55;
- 100 br vaci - 20;
- 120 rosii - 24;
- 1 inghetata amicii - 98;
- 70 orez - 174;
- 60 sunca - 47;
- 100 iaurt - 14;
- 100 cartof - 64;
- 1 panita grau - 34;
- 1 compot Victory light - 160
TOTAL 1174 yahoo.gif

May
Bine ca nu ai aruncat cantarul ca altfel nu avea cine sa iti mai arate 84 de kg saptamana asta wink1.gif
ganesha
O saptamina super sa ai pupic.gif Tin pumnii sa iesi din platou!
dany
Cu intarziere , LA MULTI ANI mamei tale ! pupic.gif
lucy
pupic.gif Neata give_rose.gif give_rose.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 16-06-2008, 12:49 AM) *

Bine ca nu ai aruncat cantarul ca altfel nu avea cine sa iti mai arate 84 de kg saptamana asta wink1.gif

saptamana asta ma cantaresc vineri inainte sa plec....Domane ajuta sa arate cantarul 84.

CITAT(ganesha @ 16-06-2008, 05:22 AM) *

O saptamina super sa ai pupic.gif Tin pumnii sa iesi din platou!

Multumesc, sa ai si tu o saptamana la fel. Speeer sa ies din platou ca ultimul m-a tinut aproape 3 ani doh.gif

CITAT(danyhoney @ 16-06-2008, 10:58 AM) *

Cu intarziere , LA MULTI ANI mamei tale ! pupic.gif

Multumesc pupic.gif
Inainte si dupa cu o saptamana inca e valabil )).gif

CITAT(lucy @ 16-06-2008, 11:08 AM) *

pupic.gif Neata give_rose.gif give_rose.gif

Neatza si tzie pupic.gif

Va doresc sa aveti o saptamana usoara, a mea nu va fii (nu e deloc usor sa fii sef, sa stiti).
Am plecat la banci si cu treaba prin oras....
V-am pupat.
ALICE
Vin duminica sau luni la Tg Mures.Te astept la gradina cu capsuni? lol.gif
May
LA MULTI ANI cheer.gif si din partea mea daca tot mai e valabil )).gif
Ramo
CITAT(ALICE @ 16-06-2008, 11:50 AM) *

Vin duminica sau luni la Tg Mures.Te astept la gradina cu capsuni? lol.gif

Ceeee?? Sigur ai citit inainte ca sambata plec in State si acum imi spui ca vii doar sa ma amagesti,.....spune-mi ca e asa.....

CITAT(Maybeline @ 16-06-2008, 01:32 PM) *

LA MULTI ANI cheer.gif si din partea mea daca tot mai e valabil )).gif

Multumesc, e valabil...inca pupic.gif

Am ajuns acasa, acum termin de papat si ma duc pana la mami sa ud florile si apoi as trage o tura de solar....
anca veselie
la multi ani!!!! si de la mine.
tin pumnii sa scazi sub 85!
Ramo
Mersi.....................speeeeer si eu....daca nu scad acum sub 85, cand ma intorc scad caloriile la 1000 doh.gif

Am mai bagat si o inghetata ca desert, spal vasele si am plecat sa nu mi se faca foame )).gif
anca veselie
nu ti se par prea putine 1000?
Ramo
Pai daca nu mai merge cu 1200.....nu mi se par puitne, sunt zile ca bag de umplutura sa ajung la 1200.
Revin cu meniul. )).gif
nusarich
La Multi Ani si de la mine! Sa-ti traiasca mami a ta sanatoasa si voioasa!

Si mie mi se par putine 1000 cal. Dar tu stii cel mai bine. Daca tot respecti zilnic ratia, de ce nu faci si tu un mic soc intr-o zi, mananci tot ce vrei si dupa aia o iei de la cap cu 1200 maxim...
Ramo
Mersi Nusa.....buna ideea ta, doar ca la cum ma cunosc, dupa o zi de destrabalare parca vad ca arata cantarul cu 2 kg in plus doh.gif

Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 80 sunca - 62;
- 100 br vaci - 20;
- 80 rosie - 16;
- ciorba - 80;
- 70 suna - 55;
- 100 br vaci - 20;
- 3 panite - 57;
- 90 rocie - 18;
- 10 icre - 13;
- 1 inghetata - 98;
- 1 iaurt - 28;
- ciorba - 60;
- 60 orez - 149;
- 100 iaurt - 14;
- 55 cotlet porc (115/100) - 63;
- 60 friptura pui(113/100) - 68;
- 500 ananas - 230;
- 1 panita cu iaurt - 66.
TOTAL 1187 yahoo.gif

Noapte buna gagici...........
nusarich
Pai arata dupa o zi, dar dupa 2, incepi iarasi sa scazi si poate-si da drumul organismul in continuare.

ALICE
Ramo, eu plec de luni in concediu.Si ma gandeam sa incep cu Tg Mures.Sa stau vreo doua zile pe la strand, sa ma plimb prin oras.........As vrea sa ma cazez aici.E ok?Stii ceva de ea? http://www.chesa-turism.eu/
Am mai vrut sa stau aici odata dar nu aveau locuri libere.Ca la preturi vad ca e ok.
dany
CITAT(ramonavlas @ 16-06-2008, 09:05 PM) *

Mersi Nusa.....buna ideea ta, doar ca la cum ma cunosc, dupa o zi de destrabalare parca vad ca arata cantarul cu 2 kg in plus doh.gif

Sper sa nu mi-o iau pe cocoasa daca te vei ingrasa cand ne vedem grin.gif

Neatza ! pupic.gif
nusarich
CITAT(ALICE @ 17-06-2008, 08:53 AM) *

Ramo, eu plec de luni in concediu.Si ma gandeam sa incep cu Tg Mures.Sa stau vreo doua zile pe la strand, sa ma plimb prin oras.........As vrea sa ma cazez aici.E ok?Stii ceva de ea? http://www.chesa-turism.eu/
Am mai vrut sa stau aici odata dar nu aveau locuri libere.Ca la preturi vad ca e ok.

Alice, se fac rezervari, ai idee? Sau pur si simplu te duci acolo si-ti incerci norocul? Mie mi se pare interesanta pentru concediu.

Dany, cand va vedeti o sa fie zi de cheat day, asa ca n-are nimeni ce zice. partytime2.gif
dany
Nusa , chestia e ca ne vom vedea timp de 3 zile . Pe care sa o facem cheat-day ? Pe toate 3 , nu ? )).gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 17-06-2008, 09:59 AM) *

Nusa , chestia e ca ne vom vedea timp de 3 zile . Pe care sa o facem cheat-day ? Pe toate 3 , nu ? )).gif

Pai da, ca daca-i bal, bal sa fie! Macar asa, odata la cativa ani sa o faceti lata! Beti cate un pahar pentru fiecare neuron si dupa aia vedeti voi ce si cum... In fiecare zi adica...
dany
CITAT(nusarich @ 17-06-2008, 09:00 AM) *

Pai da, ca daca-i bal, bal sa fie! Macar asa, odata la cativa ani sa o faceti lata! Beti cate un pahar pentru fiecare neuron si dupa aia vedeti voi ce si cum... In fiecare zi adica...

Vai de mama noastra , o sa fim critza in fiecare zi lol.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 17-06-2008, 10:03 AM) *

Pai macar nu mai aveti timp sa va ganditi la mancare... si deci veti tine cura de slabire, nu? grin.gif
ALICE
CITAT(nusarich @ 17-06-2008, 09:57 AM) *

Alice, se fac rezervari, ai idee? Sau pur si simplu te duci acolo si-ti incerci norocul? Mie mi se pare interesanta pentru concediu.

Eu prefer sa-mi fac rezervari.Nu-mi place sa ma duc asa la noroc.
Ramo
CITAT(ALICE @ 17-06-2008, 08:53 AM) *

E ok cat de cat....ai conditii si e chiar inainte de hotelul nostru acolo unde e si pasarela....deci nu ai cum sa le ratezi pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 17-06-2008, 09:54 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-06-2008, 09:05 PM) *

Sper sa nu mi-o iau pe cocoasa daca te vei ingrasa cand ne vedem grin.gif

Neatza ! pupic.gif

Sper si eu ca nu o iei )).gif )).gif
Lasa ca seara bem si uit ce am mancat ziua, asa ca.....nu mai am pe cine sa dau vina devil.gif

CITAT(danyhoney @ 17-06-2008, 09:59 AM) *

CLAAAAR!!!!

CITAT(danyhoney @ 17-06-2008, 10:03 AM) *

Doar cate un pahar meritati voi?? Las ca ma sacrific eu si va cinstesc asa....k lumea pupic.gif
nusarich
Ramo, asa te vreau! macar tu sa ne scoti! hug.gif
Ramo
Promit!!! cheer.gif
Mariana
hug.gif pupic.gif hug.gif
nella
Neata la amiaza pupic.gif pupic.gif pupic.gif O zi frumoasa sa ai pupic.gif
May
haninoroc.gif asa de dimineata )).gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 17-06-2008, 01:13 PM) *

haninoroc.gif asa de dimineata )).gif

Esti de-a mea )).gif

Eu acum am ajuns acasa....bine macar ca am ajuns la solar.
Acum pap, ma duc la mami sa ud florile si apoi ar mai trebui sa fac putina curatenie prin casa, sa pun macar cosmeticele in bagaj, ar trebui sa mai bag in functiune si masina de spalat....mai am o gramada de treaba....
Da ma descurc eu.....

Nella, pupic.gif
Mariana, pupic.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 80 sunca - 62;
- 100 br vaci - 20;
- 70 rosie - 14;
- ciorba - 80;
- 60 cotlet porc - 69;
- 35 friptura pui - 40;
- 60 fish fingers - 103;
- 90 rosie - 18;
- 50 br vaci - 10;
- 1 iaurt - 28;
- 1 inghetata - 98;
- 200 ananas - 92;
- 2 panite cu iaurt - 132;
- 2 batoane dietetice (Gerlinea) - 237.
TOTAL 1073 yahoo.gif

Vin la mine la meci prietena mea cu care merg in State, impreuna cu sotul ei si cei 3 copii ai lor....niste copii adorabili, extrem de bine crescuti si imi e drag de ei....si lor de mine....abia astept sa apara!!!

HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!![color=#FF0000]
nella
Vizionare placuta!!!!!!!!!!!!HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ramo
Neatza!!!!
La noi e o vreme numa buna de stat in pat.......
Azi imi fac program scurt, trebuie sa ajung acasa sa spal haine, sa fac bagajul, sa las casa in ordine, asa cum vreau sa o si gasesc.
Noroc ca ploua si nu mai trebuie sa merg la mami sa ud florile.

Maine in schimb, dau o tura pe la toate bancile, la finante, trezorerie, udat flori, spalt par, mers la o prietena ca e ziua ei pe 21....si mai gasesc eu.

Asa ca imediat merg acasa cheer.gif !!!
Ramo
Nu mai merg acasa doh.gif .....oricum doar la ora 14 apare fixing-ul si abia atunci le sun pe fete la casele de schimb valutar sa le dau si sa schimb cursurile. Asa ca pana pe la 14.30 sunt aici. Da tot e bine ca ajung pe la 15 si nu mai ies, am timp de toata pegateala )).gif
Ramo
Fetelor, a inceput WE la voi???????? Ce liniste pe aici....
Ca un om normal (ce nu sunt )).gif ) imi iau pranzul la ora asta....nici nu imi vine sa cred....sper sa nu ma apuce pandaliile diseara, cum nu sunt obisnuita sa iau asa devreme pranzul.
aki
Salut Ramo pupic.gif Imi plac unghiile tale.De ce nu ti le faci mai lungi? hug.gif
Ramo
Bat mult la calculator si fac absolut orice cu marimea lor asa....am avut si mai lungi si erau cam incomode...cu cat sunt mai lungi, cu atat risc sa se rupa sau sa plesneasca mai repede.
Ramo
A fost la noi o ploaie cu gheata...nu am vazut in viata mea asa ceva. Cand m-am uitat pe geam era totul aaalb, ca iarna....si pe pervaz cuburi de gheata efectiv. Cred ca mi praf masina sad.gif
nella
Nu se poate....nuuuuuuuuuuuuuuuu masinuta rosie ca focul sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo
Ba daaaaaa, masinutza aia...... sad.gif
Vin imediat cu meniul.
nella
Pe bune ti-a afectat ploaia masina??? sorry.gif sad.gif
Ramo
Nu am fost jos sa o vad da la ce bulgari de gheata erau....sigur are ceva....
nella
offffffff.....ma rog sa nu aiba nimic sad.gif ,dar te rog sa ma anunti pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.