CITAT(Mariana @ 20-06-2008, 09:50 AM)

CITAT(danyhoney @ 20-06-2008, 09:56 AM)

Neatza !
Azi pleci ? Sa ai un zbor usor si placut si 1 saptamana superba acolo ! Te asteptam sa te intorci sanatoasa si cu multe poze
p.s. Azi m-am cantarit , de curiozitate . Cum e posibil sa am 1,2 kg mai mult , in conditiile in care nu am depasit 1200 cal / zi ???

Neatza! Azi plec la Bucuresti, dimineata la 9.55 am primul avion. Mersi
Stai ca si io m-am cantarit miercuri si aveam 84 iar azi dimineata 86...asa ca,.....cred ca e bine venita pauza asta.
CITAT(nusarich @ 20-06-2008, 10:10 AM)

Drum bun,
Ramo, zbor usor si placut si o saptamana plina si cu maxim de realizari!
Dany, poate retii apa? Eu am calculat de curiozitate caloriile saptamana asta. M-am mentinut in puncte, dar eram curioasa cam cate calorii consum. Cu exceptia zilei de marti, cand am mancat o felie de tort din tortul lui iubi al meu n-am depasit 1000 cal. Si cantarul imi arata aceeasi greutate. Este foarte adevarat ca retin si apa si am si rusii pe mine. Poate apa este cauza, zic si eu.

Multumesc

Fetelor, imi iau acum ramas bun de la voi ca nu stiu daca mai apuc si sa fiu sigura!
Sa fiti cuminti!
Dany, Nella, May, Bubule, ati promis ca veti avea grija de casutza mea, sa faceti curat, sa aerisiti, alea, alea...sa udati florile, sa primiti musafirii asa cum ii primiti si la voi acasa.
O sa imi fie dor de voi, de pranzurile pe care le luam cu voi....dar o saptamana trece repede.
Eu o sa fiu cuminte, o sa muncesc (ca doar de-aia ma duc), o sa ma gandesc la voi si.....promit (chiar daca acolo acum e f cald) ca nu beau mai mult de 3 beri /zi