Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
danyhoney
Daca ajungi prea tarziu il beau eu pe tot , May blum.gif tease.gif
May
De 2 l sa fie sticla si sa o gasesc in frigider.... asta ca sa va iert ca sunteti sugative )).gif
bubbles
Sunt si eu pe aici la ajutor grin.gif si la baut ceai )).gif .
nella
Da sa traiti salut.gif salut.gif salut.gif
May
Da, da, cand e vorba de ceai se aduna lumea devil.gif
nella
Lasa ca tot v-am facut pofta la toate...deja e gata o sticla...urmeaza a 2 grin.gif grin.gif grin.gif
bubbles
Si eu vreau cel putin 2 L de ceai ca sa imi ajunga o ora - doua )).gif
Mariana
Am impresia ca Nella incepe sa nu prea mai faca fata la atatea consumatoare de ceai.
Pot sa ma bag si eu la o cana macar?
pupic.gif hug.gif
nella
Hai si tu pupic.gif ...dar sa stii ca am transpirat langa aragaz lol.gif lol.gif
danyhoney
O dam pe ceaiuri acum ca de alcoale ne-am saturat lol.gif
nella
Pai mai facem o pauza..ca de la atatea alcoale...nu mai nimerim la intanirea noastra lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Apropo de alcool.... pe mine ma streseaza intalnirea asta, zau! Chiar va suparati daca beau numai suc? tomato.gif
nella
Da ne deranjeaza...macar o berica fara alcool lol.gif lol.gif lol.gif
May
Promit ca beau o gura de la una din voi )).gif
nella
Lasa ca stiu eu...ne imbeti ...pe noi si pe urma razi de noi lol.gif lol.gif lol.gif dar nu o sa-ti mearga mai ales ca dany a promis cocktailuri delicioase naughty.gif naughty.gif
danyhoney
Adica mananci mici fara sa bei bere ? wacko.gif Aluneca micii pe gat ? lol.gif

Buey , bei ce vrei doar sa spui ce ca sa stiu ce sa am in casa .

Pun si eu o intrebare : chiar va deranjeaza daca ma bag la bere si seara la o tuica sau un vin ? lol.gif

CITAT(nella @ 24-06-2008, 04:41 PM) *

Lasa ca stiu eu...ne imbeti ...pe noi si pe urma razi de noi lol.gif lol.gif lol.gif dar nu o sa-ti mearga mai ales ca dany a promis cocktailuri delicioase naughty.gif naughty.gif

Da , am promis cocktail dar doar daca gasesc in Ro ce-mi trebuie sad.gif
May
Atunci ma iertati la intalnire si ma pastrez pt ce prepara dany )).gif

Micii aluneca cu mustar, nu cu bere, in cazul meu lol.gif

dany pt acasa cu mine scapi ieftin: apa minerala blum.gif

Aaaa un pahar de vin cu suc beau si eu din cand in cand cheer.gif
nella
Of parca ai fi fata mare lol.gif lol.gif lol.gif ...nici o berica cu lamaie???Ma dezamagesti sincer lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Nu imi place berea in general, adica gustul unsure.gif si ma doare capul f repede de la ea
nella
am gasit naughty.gif naughty.gif tequilla sau tuica ca tot zicea dany ca are lol.gif lol.gif lol.gif
May
wacko.gif Trebuie sa slabesc urgent ca sa ma puteti cara pana acasa lol.gif
danyhoney
Nella , la tequila ma bag eu , stai linistita ca nu bei singura cheer.gif devil.gif

CITAT(May @ 24-06-2008, 04:50 PM) *

wacko.gif Trebuie sa slabesc urgent ca sa ma puteti cara pana acasa lol.gif

Ai vrut sa zici pana in dormitor blum.gif
nella
sau pat lol.gif lol.gif lol.gif
May
Hai mai ca in pat sper sa ma pot urca singura lol.gif
nella
Mai vedem noi ca programul e fff incarcat naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
Ma urc in pat dar sa nu cereti nimic ca nu o sa mai fiu in stare naughty.gif lol.gif
danyhoney
Chiar nimic sa nu cerem ? sad.gif sad.gif
May
Va luati singure ce vreti lol.gif
nella
asa mai merge lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Adica putem sa te bajbaim ? naughty.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Sa nu te sperii May acum...ca noi vb mult ,dar cu faptele mai vedem...sa nu te razgandesti acum ca ti s-a pus gand rau naughty.gif
May
Bueiii pe mine nu ma luati pe bajbaite, mie imi place mai pe direct asa lol.gif

Nu ma sperii nella, ca imi place lol.gif
nella
bun asa atunci ne dam pe fata cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
danyhoney
Alooooo , ce-i aici ? Dezmatz ??? Fomei serioase va credeam doh.gif

Nu mi-ai zis Nella , daca ne bagam amandoua la tequila )).gif Ca sa stiu sa cumpar lamaie grin.gif
nella
pe noi???noooooooooooooooooooooo naughty.gif naughty.gif naughty.gif blum.gif
May
lamaia e problema ca tequila e destula lol.gif
danyhoney
Oricum vad ca o da cotita si nu raspunde lol.gif lol.gif
nella
Scuze..acum am vazut ca ai scris de tequilla..ma crezi ca nu am baut niciodata??? grin.gif Dar o durita sa incerc ma bag naughty.gif
anca veselie
la tequila ma bag si eu oricand naughty.gif
nella
Gata si cu curatenia...am aspirat,sters praful si am mai facut si ceai cheer.gif asa ca aveti de unde sa beti toata naughty.gif
May
Am trecut sa ud florile si sa aerisesc inainte de plecare rolleyes.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 25-06-2008, 01:09 AM) *

la tequila ma bag si eu oricand naughty.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Am trecut si eu sa beau o cana mareeeeeeeeeeeeee de ceai grin.gif
danyhoney
Am trecut sa aerisesc un pic si sa ud florile . Azi te intorci acasa , nu ? pupic.gif
bubbles
Eu aspir, spal geamuri si pe jos ai apoi fac ceai o tona )).gif si stau si eu la o cana pupic.gif
nella
Se pare ca ne-am tinut toate de cuvant si am avut grija de casuta ta...se pare ca te asteapta si pe tine niste ceai in frigider...pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
floare.gif floare.gif floare.gif pentru toate gagicile care au avut grija de casutza mea.
Am ajuns acasa azi dimineata la 4.30, am intrat acum sa va salut, sa vad daca ati avut grija de casa si.....vad ca ati baut si fara mine....recuperez eu )).gif
Poze nu am facut de data asta ca....nu am avut timp. Azi dimineata la 4.30 aveam 83 kg cheer.gif dar azi ar trebui sa imi vina musafirii.....nu am mancat seara, doar un fruct, doua. Pan ama duc la Brasov, asa am de gand sa ma tin de dieta..........
Am luat o gramada de rochii, le-am adus cu noi cele pt prezentare sa fim sigure ca le avem.
Nella......sa imi spui cand vii sa stim cand facem repetitia.
Acum ma duc sa ma spal si ma duc pana la firma ca imi e doooor de colegi.
V-am pupat si ma intorc dupamasa.
danyhoney
Bine ai revenit , Ramo ! give_rose.gif
nella
Bun venit scumpa pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif eu ajung la tine pe 6 dar nu stiu ora exacta dar despre asta mai vb pana atunci pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.