Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
Mariana
Bun venit Ramo.
pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif ramo, bine ai venit!
bravo pt kg cheer.gif
nusarich
Bine ai revenit Ramo si bravo pentru kilograme! La cat mai multe duse!
ramonavlas
Multumesc fetelor! pupic.gif
lourdess
'na seara Ramo!
Remeber me?...
Ce mai faci?
Vad ca ai rezultate tare frumoase! Felicitari!
Tot cu hipocalorica esti?
bubbles
Welcome home floare.gif si felicitari pentru kg pupic.gif
danyhoney
Sper ca prietenul cu accidentul e ok , Ramo ! M-am gandit des la tine azi .
aki
Buna Ramo.Felicitari pentru kg plecate,sa ia dupa ele si pe celelalte in plus floare.gif
ramonavlas
Neatza!
Din pacate nu am putut sa intru ieri pe aici, prietenul meu a avut accident de masina si l-au operat (si-a rupt 3 coaste, i=au scos splina, e julit rau de tot pe corp, cusut la arcada....). Accidentul l-a avut luni dimineata la 8.30, zi in care a fost in stare critica. Inca e la terapie intensiva....inainte sa plec eu ieri de la el,i-a crescut tensiunea (ca era f mica), i-a scazut temperatura.....era mai bine, a putut chiar sa si vorbeasca si avea chef de pupat give_rose.gif
Acul cantarului e undeva intre 81 si 82.
Lourdes, normal ca imi mai amintesc de tine. Eu tot cu caloriile, pana acum o saptamana cand am plecat in State cu 85 de kg si acum am 81-82, ieri si alalataieri am mancat maxim 300 de calorii, da nu pt ca asa am vrut, nu am putut manca.
Nessie
Insanatosire grabnica prietenului tau. sad.gif Ma trec fiorii cand aud de accidente. Sper sa se recupereze rapid si sa nu aiba urmari. give_rose.gif
ramonavlas
Multumesc, am vb de dimineata cu el, ii e rau si e normal dupa 2 zile de perfuzii. Azi ii scot gulerul de la gat si s-ar putea ca maine sa il mute in salon.
Mie nu mi-e foame deloc, nu pot manca nimik, mi-e greata si ma doare stomacul (da nu de foame).
E primul meu mare stres, niciodata nu am crezut ca de la stres se slabeste....acum vad si eu. Sper sa nu mai trec niciodata prin asa ceva.
bubbles
Insanatosire grabnica prietenului tau pupic.gif .Eu de la stres vars chiar daca nu pot manca blink.gif si de la caldura excesiva doh.gif
nusarich
Sanatate multa prietenului tau, Ramo! E tanar, se va reface repede si bine, acum are nevoie de sustinere dar se va rezolva totul, o sa vezi. Ai grija si de tine, ca nu ai nevoie de alte probleme acum. pupic.gif
ramonavlas
Da, multmesc, luni am plans toata ziua, ieri a trebuit sa fiu f tare cand am mers la el, acum ca l-am vazut sunt mai bine si mai linistita.
anca veselie
insanatosire grabnica, si tie curaj si putere hug.gif pupic.gif floare.gif
crissy
of, ramona, e groaznice ce povestesti sad.gif ... insanatosire grabnica!
Andreea-Rodica
Insanatosire grabnica prietenului tau! hug.gif
ramonavlas
Aseara i-au bagat din nou tubul pe nas pana in gat sa nu ii mai fie rau....azi dimineata era mai bine, a sunat sa ii duca mama lui tricou, pantaloni si slapi....asta inseamna ca il muta in salon???????
Ieri am mancat putine ciorba de legume si 2 felii de wassa cu pateu vegetal. Atat.
Sunt si cu rusii dupa mine ( a treia zi) si cantarul imi arata tot 82.
Am terminat cu impartitul invitatiilor, mai am de mers la prefect si la presedinta consiliului judetean si cu asta gata.
Se pare ca vor fii pste de persoane. Am emotii da o sa fie bine, sunt sigura.
Azi mai am si de hotarat muzica.
bubbles
pupic.gif tin pumnii sa iasa bine.Nu mi-am dat seama cate persoane vor fi ca nu ai scris blum.gif
danyhoney
Of , sa se insanatoseasca cat mai repede prietenul tau pupic.gif

SIGUR va fii iesi totul bine pe 8 ! pupic.gif
ramonavlas
Da, la cat m-am strofocat nu are ce sa nu iasa bine.
Dany, spor la impachetat pupic.gif
danyhoney
Mersi pupic.gif Tocmai am pus hainele in valiza )).gif . Mai am papucii , cadourile si chestiile de dus +sampon , etc .

AMR 7 ZILE PANA NE VEDEM cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Dany, ai PM.
Saptamana viitoare pe vremea asta suntem in drum spre voi cheer.gif
Doamne da ca pana atunci sa iasa Dany (al meu) din spital si sa fie bine...atunci sa vezi chef si distractie pe noi.
danyhoney
Sunt mai mult ca sigura ca va fii mult mai bine Dany ( al tau naughty.gif ) pana atunci pupic.gif

Cica am facut bagajul si am 25 kg doh.gif . Trebuie sa scot ceva de 5 kg dar ce ?????
ramonavlas
3 kg trebuie sa scoti nu 5. Noi am avut si un bagaj de 27 kg si nu ne-au zis nimik.
anca veselie
pupic.gif pupic.gif ai grija de tine hug.gif
danyhoney
Stiam ca doar 20 am voie pe avion ...... Am scos papuci si ceva haine si am ramas la 22.
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 03-07-2008, 12:26 PM) *

pupic.gif pupic.gif ai grija de tine hug.gif

pupic.gif Multumesc, si tu. Pe unde mai mergi we asta?

CITAT(danyhoney @ 03-07-2008, 12:27 PM) *

Stiam ca doar 20 am voie pe avion ...... Am scos papuci si ceva haine si am ramas la 22.

Eu stiu ca 50 pounds e voie, adica 22 - 23 kg, da noi am avut si mai mult. Acum depinde si pe cine prinzi pe acolo.
ramonavlas
Tocmai am vorbit la telefon cu puiul meu, e mai bine, i-au mai scos azi niste perfuzii, chiar s-a si plimbat putin de brat cu o asistenta cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
Bafta multa Ramo si e 8 si cu Dany al tau!
ramonavlas
CITAT(nusarich @ 03-07-2008, 08:38 PM) *

Bafta multa Ramo si e 8 si cu Dany al tau!

pupic.gif Multumesc, sa fie!
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 03-07-2008, 06:57 PM) *

Tocmai am vorbit la telefon cu puiul meu, e mai bine, i-au mai scos azi niste perfuzii, chiar s-a si plimbat putin de brat cu o asistenta cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif PARTY LA BRASOV PENTRU PUIUL TAU !!!!!!!!!!

Stii vorba aia : D-zeu nu doarme ... face si schimbul 3 lol.gif
nella
Bravooooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif mie nu mi-ai spus ca ai slabit asta da veste buna pupic.gif
Deci cate persoane vor fi ca tremut toata blink.gif wacko.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Tremura , tremura ca nu esti singura , chiar daca eu tremur din alte motive lol.gif Ia un pahar de tuica inainte si sa vezi ce bine te vei simti lol.gif . GLUMESC !!!!!

Va iesi totul super , stiu eu !!!!!!!!!! hug.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 04-07-2008, 12:35 AM) *

Bravooooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif mie nu mi-ai spus ca ai slabit asta da veste buna pupic.gif
Deci cate persoane vor fi ca tremut toata blink.gif wacko.gif

Pai nu am mai tinut dieta, de-aia nu am mai zis nimik la telefon. Am slabit ca nu am mancat si nu pot sa fiu mandra ca am slabit asa. pupic.gif
Pai vor fi in jur de 250 de persoane. cheer.gif
ramonavlas
cheer.gif Il muta pe Dany de la terapie intensiva in salon!!!! cheer.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Super !!!! Te-ai mai linistit acum , asa-i ? pupic.gif
ramonavlas
Da, sunt mai linistita, acum sper sa nu ma apuce si foamea )).gif )).gif
ramonavlas
Ma doare capul, mi-e cald, sunt nervoasa, agitata si nu am chef de nimik sad.gif
aki
Sanatate prietenului tau pupic.gif
nella
Iubita iti trimit un pm
Sa stii ca am morcov si mai mare acum..vai.vai.vai wacko.gif blink.gif
lourdess
Neata Ramo! pupic.gif
Cum se mai simte prietenul?
Sper ca e bine!

Vad ca tu aproape ca ti-ai atins target-ul. cheer.gif FELICITARI!!!
ramonavlas
Salutare!!
Prietenul meu e mai bine, am vb de nunta chiar, eu sunt mai linistita, desi mai am o gramada de treaba pt perzentare.
Azi la 18 avem prima repetitie. Nella e in drum spre mine, peste vreo o ora jumate ajunge.
Va pup.
aki
De nunta blink.gif .Pai nu ne-ai zis nimic pina acum w00t.gif
anca veselie
pupic.gif bravo! insanatosire grabnica!
Nessie
Sper sa iasa totul perfect! pupic.gif Ma bucur sa aud ca e din ce in ce mai bine prietenul tau si mai ales ca aveti planuri. naughty.gif pupic.gif
Mariana
Felicitari pt planuri, insanatosire grabnica prietenului tau si prezentarea sa fie una cu un mare succes.
pupic.gif hug.gif
lourdess
Salutare Ramo! pupic.gif
Bafta cu prezentarea!
Cat despre planurile pe care le faci cu prietenul, sa fie in ceas bun si sa iasa totul asa cum va doriti!
Sa va iubiti mult!
aki
Ramo,unde esti? hug.gif
nella
Salutare!!!!!
Am ajuns la Mures. La marea intalneala a fost super, super, parca ne cunosteam de muuuult. Eu personal nu am facut poze dar au facut fetele o gramada. Le astept pe ele sa le posteze.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.