Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Ramo
Bineinteles ca iar a ramas Nella logata pe pc-ul meu ....raspunsul anterior a fost tot al meu!
Panda
si mie mi-a placut "la mare intalneala"....
va pup fetele pupic.gif
dany
Pup gazda si ii multumesc ca mi-a dat ocazia sa o cunosc live !
Tare draga imi esti pupic.gif
aki
Buna Ramo. hug.gif O saptamina minunata iti doresc pupic.gif
Cherie
pupic.gif Ramo, bine ai ajuns! Da-mi si mie te rog linkul cu rochiile floare.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 14-07-2008, 10:20 AM) *

pupic.gif Ramo, bine ai ajuns! Da-mi si mie te rog linkul cu rochiile floare.gif

www.rochiidesearausa.ro pupic.gif
dany
Ce faci ? Cum a fost la Cluj ? Ce face Dany ( al tau ) ? hug.gif
Ramo
Salutare la toata lumea! Nu am prea avut timp sa intru pe aici dar incerc sa recuperez.
Dany, am fost ieri la Cluj si mi-am adus barbatul la mine. Am fost de dimineata la munca, apoi la cumparaturi si acasa unde am facut curatenie si ciorba preferata a lui al meu.
Acum asteptam gasca sa vina la noi, la 19.30 e la tv prezenatrea de moda cheer.gif cheer.gif
dany
Tare scumpa esti la vedere )).gif

Vizionare placuta cu gasca ! Roaga-l pe Dany sa-mi lase si mie un pic de ciorba ca mie mi-e lene sa-mi fac azi grin.gif

ps. La mine nu se deschide pagina cu rochiile sad.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 14-07-2008, 07:57 PM) *

ps. La mine nu se deschide pagina cu rochiile sad.gif

La mine merge,foarte frumoase rochiile w00t.gif
Ramo
Dany, o sa iti lase (desi in mod normal nu ar face-o, ar manca toata ziua numa ciorba din asta, dar acum nu are voie sa se umfle, cum obisnuia el). )).gif
Aki, ma bucur ca iti plac rochiile, alea sunt din colectia veche, astept cd-ul de la prezentare si mai bagam poze si pe site.
dany
Am vazut si eu rochiile ....Fara cuvinte !

Sa se umfle n-are voie dar ... efort a facut ? naughty.gif grin.gif
Ramo
Pai.... blushing.gif a facut daca nu poate sta pe p... lui. )).gif
dany
lol.gif lol.gif Tot el e vinovat acum ?? Pai parca tu i-ai promis-o daca-mi aduc bine aminte grin.gif Femeile astea , nicicum nu-s multumite wacko.gif
Ramo
Pai recunosc ca eu am fost di vina )).gif
dany
Da, da , da ca doar nu degeaba esti o diva grin.gif

Lasa , mai bine asa decat sa astepti 9 ani lol.gif
Ramo
Neatza!!
Dany, esti vinovata de buna mea dispozitie din dimineata asta pupic.gif
dany
Ma bucur pupic.gif
dany
Mi-ai tras tzeapa sad.gif
N-ai zis tu ca vii luni la mine ? Ca iei avionul si ma trezesc cu tine la usa ? M-am pregatit si tu nimic , te faci ca ploua . Of , prietenii astia grin.gif
Ramo
Da am precizat si care luni??? Ca de la atata tuica nu prea mai stiu doh.gif
dany
Gata , te-ai scos lol.gif
Imi cer scuzele de riogoare ca am uitat ca ai bagat tuica cat cuprinde si nu mai stiai ce zici tease.gif grin.gif

Si ai mai baut si gin .... biggrin.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 16-07-2008, 11:33 AM) *

Gata , te-ai scos lol.gif
Imi cer scuzele de riogoare ca am uitat ca ai bagat tuica cat cuprinde si nu mai stiai ce zici tease.gif grin.gif

Si ai mai baut si gin .... biggrin.gif

Recunosc, ginul l-am baut cot la cot cu tine pupic.gif

CITAT(Mariana @ 17-07-2008, 12:18 AM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif
dany
Buna dimineata , frumoaso ! pupic.gif

Te-ai apucat de numarat calorii sau inca nu ? La mine parca nu merge deloc : ma tin bine pana vin de la munca si apoi mananc doar aiurea doh.gif Parca nu mai am motivatie ...
Ramo
Nu m-am apucat ca nu pot cu Dany pe langa mine, da de luni ma apuc de ceva dieta.
aki
Buna Ramo.
Iti las pupici pupic.gif
lourdess
Hello Ramo!
Care mai sunt planurile cu nunta?
Iti las un pupic.gif mare!
dany
Pe unde umbli ???? pupic.gif
Sa aveti un WE superb !
Ramo
Am intrat doar sa va salut, vineri am plecat la Cluj si acum 2 ore m-am intors, am facut o baie, mi-am pus bigudiurile si cred ca ma bag in pat la tv.
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara.
Pupici
dany
Si tu sa ai o saptamana superba ! pupic.gif
julyalina
pupic.gif
aki
Salut Ramo.O saptamina placuta iti doresc hug.gif
Ramo
Neatza, a inceput o noua saptamana...de munca. Pe 5-6 cred ca merg in concediu, pana atunci mai trag tare.
De azi ma cumintesc putin si cu mancarea.
La mic dejun o sa mananc un fruct si beau un iaurt, la pranz: pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti si pt cina salata de fructe. Am cam pus un kg si tre sa scap urgent de el si daca se poate inca de vreo 2.
Ramo
Am ajuns acasa, am dat o tura si prin piata de am luat rosii, castraveti si un pepene maaare, rosu si dulce!
Acum mananc 2 pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti.
Daca o sa imi mai fie foame pana diseara la pepene, mai mananc utina branza de vaci dietetica.
Ramo
Va pun si eu o poza de la prezentare!
http://img230.imageshack.us/img230/4821/rochii092xl4.jpg
Nessie
e mica si singura poza lol.gif , dar arata tare bine si rochia si sala biggrin.gif
Ramo
Multumesc.
Nu stiu cum sa fac pozele sa apara direct si nici sa le "prelucrez" si se incarca asa de greu daca pun mai multe.........
Ramo
Azi am mancat asa:
MD - un iaurt mare;
Gustare - 1 mar;
Pranz - 2 pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti;
Gustare - branza de vaci si un pumn de seminte;
Cina: muuult pepene rosu!!! La noapte pe wc dorm! mad.gif
nella
pupic.gif O saptamana frumoasa sa ai...
Eu ma simt mai bine ,nu am intrat ca am fost tare ocupata cu nunta asta...a fost tare frumos
Dany ce face?Apropo am ajuns la 81 de kg yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif spor si tie la slabit si poate o sa-mi trimiti si mie pozele pe mess pupic.gif pupic.gif
dany
Ce-mi place rochita !! Si iti sta tare bine naughty.gif
Poate ne gasim candva pe mess , imi trimiti mie pozele si le pun eu aici .... daca vrei . pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif Arati super in poze, in toate pozele te-am admirat, arati foarte bine, poate ca intr-o buna zi ne vom cunoaste.
pupic.gif
Ramo
CITAT(nella @ 21-07-2008, 10:10 PM) *

pupic.gif O saptamana frumoasa sa ai...
Eu ma simt mai bine ,nu am intrat ca am fost tare ocupata cu nunta asta...a fost tare frumos
Dany ce face?Apropo am ajuns la 81 de kg yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif spor si tie la slabit si poate o sa-mi trimiti si mie pozele pe mess pupic.gif pupic.gif

Bravo pt kg. Ma bucur ca ti-a placut la nunta. O sa ti le trimit cand ne intalnim pe mess pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 22-07-2008, 09:44 AM) *

Ce-mi place rochita !! Si iti sta tare bine naughty.gif
Poate ne gasim candva pe mess , imi trimiti mie pozele si le pun eu aici .... daca vrei . pupic.gif

Multumesc blushing.gif , chiar vroiam sa te rog sa ma ajuti sa le punem aici....ne vedem pe mess diseara daca esti si vb. Pupici

CITAT(Mariana @ 22-07-2008, 10:02 AM) *

pupic.gif hug.gif Arati super in poze, in toate pozele te-am admirat, arati foarte bine, poate ca intr-o buna zi ne vom cunoaste.
pupic.gif

Multumesc....si mie mi-ar place sa ne cunostem intr-o buna zi pupic.gif
Ramo
Bine ca am ajuns acasa....pe vremea asta (parca e toamna) nici nu ai chef de nimik. Am fost la prietena mea cu aparatele de slabit si m-am ales si cu un vacuum ca avea liber la un aparat din 3 si i-am zis sa le mute pe fete si sa imi faca mie vacuum )).gif
Acum imi mananc pranzul si vreau sa bag masina de spalat in priza.....asta inseamna ca ma mai apuca si cheful de alte treburi prin casa.
dany
Imi pare rau ca n-am intrat aseara pe mess ( oricum doar acum am citit ce ai scris ieri ) . Am venit rupta de la munca , facut o plimbare in 3 de vreo ora , dus , papat si la ora 21 eram in pat doh.gif
Ramo
Nici eu nu am mai apucat ieri sa spal hainele....da azi neaparat ca nu mai incap in masina de spalat.
Mi-am facut aseara unghii rooooz si mi-am tras un mode cu mov si pietricele....made by myself cheer.gif
dany
Si unde sunt pozele cu unghiile ????
Ramo
Pai......nu am facut. Trebuia?? ohmy.gif
dany
Mai intrebi ? wacko.gif bataita.gif
Ramo
Deja mi-ai invinetit fundul.....fac diseara poze numa nu mai da mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.