Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
dany
Pai ori dau sa simti ori ma las pagubasa tease.gif
Ramo
Stiiiiu, da sper ca ai terminat cu bataia pe azi.......mai ales ca sunt si cuminte la mancare cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Saptamana viitoare de pe 30 mergem la Felix la targ de imbracaminte (Fashion Days) si profitam de ocazie sa facem si baie si sa stam si la plaja.
dany
Ok , daca esti cuminte si la mancare o las mai moale cu bataia pupic.gif

Dar daca incepi cu baie si plaja si haine ... iar ti-o iei lol.gif
Ramo
Cu haine....am fost saptamana trecuta, iar am spart o gramada de bani pe ele (doar am fost in Cluj), saptamana viitoare la Felix mai sparg ceva da nu mult, acolo ma duc sa fac bani.

MI-A VENIT MASINUTZA CEA NOUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
Fug acum la banca sa scot banii ce mai trebuie sa ii dau pe ea si pe la ora 14 ma duc sa o aduc cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mariana
Sa o stapanesti sanatoasa. Dai de baut?
Ramo
Multumesc!!
Dau, sigur......am pregatit pahare pt toata lumea, am pus si un ospatar la dispozitia voastra, un macho cu frunza de palmier (ca la noi e caaaald acum) , asa ca.......cere-ti si vi se va da!
ALICE
Nu ne spune ce masina!Lasa sa fie surpriza! Sa lesinam
aki
Dar pozele cu unghiutele noi? blink.gif
julyalina
pupic.gif
Ramo, imi dai si mie linkul catre site-ul cu rochite ? please give_rose.gif parca tu erai cu rochitele ? sau gresesc eu ? grin.gif
Ramo
CITAT(ALICE @ 23-07-2008, 12:36 PM) *

Nu ne spune ce masina!Lasa sa fie surpriza! Sa lesinam

Ok, nu va spun, azi nu am facut poze cu ea da maine promit!

CITAT(aki @ 23-07-2008, 01:21 PM) *

Dar pozele cu unghiutele noi? blink.gif

Acum am ajuns acasa, mananc si fac pozele pupic.gif ca altfel iat iau bataie de la Dany )).gif

CITAT(julyalina @ 23-07-2008, 01:56 PM) *

pupic.gif
Ramo, imi dai si mie linkul catre site-ul cu rochite ? please give_rose.gif parca tu erai cu rochitele ? sau gresesc eu ? grin.gif

Nu gresesti, eu sunt.
Site-ul este www.rochiidesearausa.ro......
Ramo
Si poza cu unghiile daca am promis:
http://img233.imageshack.us/img233/8892/img2421mk6.jpg
bubbles
Si poza cu masinuta si cu tine la volan naughty.gif pupic.gif
Ramo
Aia numa maine ca am uitat azi sa fac de entuziamata ce eram.
Ramo
Azi am mancat asa:
Mic dejun: un iaurt mare;
Gustare: un mar;
Pranz: 2 pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti;
Gustare: seminte si un bol mic de pepene rosu
Cina: pepene rosu.

Cam asta e meniul pe toata saptamana.
Mariana
Daca spui ca putem cere orice sa vedem cu ce putem incepe: alcooale nu e voie, bere ar fi bune dar e tot alcool, sucurile contin zaharuri.............deci...........pana la urma...........tot la apa ramanem............sa fie un pahar mare cu apa.
POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pupic.gif hug.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Panda
CITAT(ramonavlas @ 23-07-2008, 09:12 PM) *

Azi am mancat asa:

maaama ce putina mancare... cate calorii inseamna asta?...cred ca sub 1ooo blink.gif
dany
Superbe si excitante unghiile !!!!! De diva , ce mai !!! pupic.gif

Eu stiu masinutza noua dar tot vreau poze cu ea si cu tine hug.gif . Sa o stapanesti sanatoasa , sa te duca doar pe itinerarii dragi tie si sa nu faca pe nebuna !!!! hug.gif
Ramo
CITAT(lilianatutza @ 23-07-2008, 11:26 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 23-07-2008, 09:12 PM) *

Azi am mancat asa:

maaama ce putina mancare... cate calorii inseamna asta?...cred ca sub 1ooo blink.gif

Nu sunt sub 1000 ca am bagat la pepene....
- 200 iaurtul;
- carnea - 400;
- salata 100;
- seminte - 100;
- mar - 150;
- pepene - 350.
Total - aproximativ 1400 doh.gif

CITAT(danyhoney @ 23-07-2008, 11:34 PM) *

Superbe si excitante unghiile !!!!! De diva , ce mai !!! pupic.gif

Eu stiu masinutza noua dar tot vreau poze cu ea si cu tine hug.gif . Sa o stapanesti sanatoasa , sa te duca doar pe itinerarii dragi tie si sa nu faca pe nebuna !!!! hug.gif

Ooo, ca m-am inrosit deja.....multumesc.
Mainutza a luat-o frate-mio aseara si inca nu mi-a adus-o! Aparatul l=am uitat acasa asa ca...,,incerc sa fac poze cu telefonul...sa vad daca si le pot descarca.
Ramo
Mi-am baut iaurtul da pe langa el, azi am bagat si un corn.
De maine mai adaug in meniu cate un ou, doua pe zi si putina paine (de fapt wassa). in rest totul ramane la fel.
Meniul zilnic va fii compus din:
- 500 ml iaurt;
- 300 gr branza de vaci;
- 300 gr carne;
- 3-4 wassa;
- 1-2 oua;
- fructe si legume la discretie.
dany
Nu-mi trimiti si mie iaurt din ala la pachet ? Tare bun a fost , mai bun decat ce-mi luasem eu . Si , daca tot faci pachet , pune si niste tuica ca ai vazut ce multa beau lol.gif grin.gif
onushca85
Buna,
Am venit si eu in casuta ta, bine te-am gasit.
Vreau sa mapuc si eu de luni serios de regim dar nu stiu de care...de ww sau de calorii? Banuiesc ca tu recomanzi caloriile. poate ma ajuti si pe mine cu inumaratul pupic.gif

Pup
dany
Sigur te va ajuta Ramo ! Pana atunci poti arunca o privire pe tabel calorii .
Nessie
CITAT(onushca85 @ 24-07-2008, 11:41 AM) *

Buna,
Vreau sa mapuc si eu de luni serios de regim dar nu stiu de care...de ww sau de calorii? Banuiesc ca tu recomanzi caloriile. poate ma ajuti si pe mine cu inumaratul pupic.gif

Pup

onushca, pentru calorii ai tabelul cu calorii.
onushca85
Am vazut tabelul de calorii, ma refeream la un ajutor asa in situatii de urgente baby.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 24-07-2008, 11:26 AM) *

Nu-mi trimiti si mie iaurt din ala la pachet ? Tare bun a fost , mai bun decat ce-mi luasem eu . Si , daca tot faci pachet , pune si niste tuica ca ai vazut ce multa beau lol.gif grin.gif

)).gif )).gif Trimit, trimit si mai are si putine calorii....numa ca eu acum nu din ala am baut, da cumpar special si iti trimit....tuica nu iti trimit ca ce faci cu ea acolo? lol.gif

CITAT(onushca85 @ 24-07-2008, 11:41 AM) *

Buna,

Pup

Bine ai venit in casuta mea si te mai astept.
Parerea mea despre WW....te poti insela f repede si usor, mai ales la fructe si legume.
Eu recomand caloriile, totul cantarit si calculat. Eu asa am slabit aproape 30 de kg.
Te astept cu meniurile si te ajut....asa cum am ajutat-o si am batut-o la cap si pe Nella.
Pupici.

CITAT(onushca85 @ 24-07-2008, 12:06 PM) *

Am vazut tabelul de calorii, ma refeream la un ajutor asa in situatii de urgente baby.gif

A, sa iti spun din start ca eu NU folosesc acest tabel de calorii. Am unul personal dat de un nutritionist, nu zic ca nu e bun asta de pe forum dar eu personal nu il folosesc.
bubbles
Chiar ramo ca aproape ai 30 de kg slabite swoon.gif .Felicitari si cat mai multe date jos pupic.gif
onushca85
Te rog, crezi ca mi-l poti da si mie pe ala pe care il folosesti tu.
Te roooooooggggggg!!!!!! blushing.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 24-07-2008, 12:28 PM) *

Chiar ramo ca aproape ai 30 de kg slabite swoon.gif .Felicitari si cat mai multe date jos pupic.gif

Multumesc pupic.gif

CITAT(onushca85 @ 24-07-2008, 12:30 PM) *

Te rog, crezi ca mi-l poti da si mie pe ala pe care il folosesti tu.
Te roooooooggggggg!!!!!! blushing.gif

Il gasesti la mine in jurnal pe prima pagina. Cand ai nevoie de ajutor.....oricand. Putem vorbi si te mai ajut si pe mess sa nu umplm pe aici paginile.
Id-ul meu: ramonavlas pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 11:28 AM) *

CITAT(danyhoney @ 24-07-2008, 11:26 AM) *

)).gif )).gif Trimit, trimit si mai are si putine calorii....numa ca eu acum nu din ala am baut, da cumpar special si iti trimit....tuica nu iti trimit ca ce faci cu ea acolo? lol.gif

Cum ce fac cu tuica aici ??? O beau lol.gif In septembrie avem gratar cu vecinii si deja m-au anuntat ca trebuie sa ma prezint cu tuica roll2.gif
Ramo
Si daca eu iti trimit tuica acum, ai impresia (la cum te cunosti) ca mai ramane vreun strop pana in septembrie? lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Daca beau cum am baut in prima seara la mine .... sigur nu mai ramane grin.gif
aki
Oare ce gust are tuica voastra?Semana oare cu SAMOGONUL nostru? w00t.gif
Ramo
Am dat o tura rapida prin oras sa imi caut costum de baie si mor de nervi. Totii slipii sunt ori f ingusti lateral (chiar snur) ori din aia tetra!!!! doh.gif Asa ca am venit acasa, mananc si poate daca mai am chef mai ies dup-aia sa mai caut. Nu de alta da miercuri merg la Felix si costumele de anul trecut.....slipii zici ca...am facut in ei sad.gif

Nu e prea reusita poza ca e luata de la etajul trei si mai e si un copac si un panou pe acolo, dar.......asta e masinutza!!!

http://img57.imageshack.us/img57/7075/img2429bu2.jpg
Andreea-Rodica
S-o stapanesti sanatoasa! hug.gif
bubbles
Frumoasa masinuta man_in_love.gif si culoare imi place tare wink1.gif Sa o stapanesti si sa o conduci cu placere pupic.gif
Nessie
S-o stapanesti sanatoasa! Arata bine, dar ce e, ca nu imi dau seama? huh.gif
nella
wow super masina sa o stapanesti sanatoasa pupic.gif ...de acum tre sa acomodezi cu ea cheer.gif cheer.gif cheer.gif si cu decapotabila ce faci pana la urma?O mai vinzi? unsure.gif
May
Decapotabila mi-o face mie cadou )).gif. Arata f bine masina, felicitari pt culoarea aleasa wink1.gif. E grav cu costumele de baie in Ro, bafta sa gasesti ceva pupic.gif
Ramo
CITAT(aki @ 24-07-2008, 02:07 PM) *

Eu nu stiu ce e samogonul.

CITAT(Andreea-Rodica @ 24-07-2008, 05:19 PM) *

S-o stapanesti sanatoasa! hug.gif

Multumesc!

CITAT(bubbles @ 24-07-2008, 05:58 PM) *

Frumoasa masinuta man_in_love.gif si culoare imi place tare wink1.gif Sa o stapanesti si sa o conduci cu placere pupic.gif

Multumesc pupic.gif

CITAT(nella @ 24-07-2008, 06:22 PM) *

wow super masina sa o stapanesti sanatoasa pupic.gif ...de acum tre sa acomodezi cu ea cheer.gif cheer.gif cheer.gif si cu decapotabila ce faci pana la urma?O mai vinzi? unsure.gif

Mersi, m-am acomodat deja......tin si decapotabila cheer.gif

CITAT(May @ 24-07-2008, 06:43 PM) *

Decapotabila mi-o face mie cadou )).gif. Arata f bine masina, felicitari pt culoarea aleasa wink1.gif. E grav cu costumele de baie in Ro, bafta sa gasesti ceva pupic.gif

Cadou de nunta!!!! Pt culoare am stat 2 luni in plus doh.gif
Am gasit pana la urma ceva de urgentza (costum de baie) floare.gif

Meniul pe ziua de azi:
- Mic dejun: - un iaurt mare, un corn, ardei gras si castraveti;
- Pranz : - 3 pulpe mici la gratar, salata de rosii, castraveti si masline.
- Cina: - o jumatate de pepene rosu (din ala mareee).

Am fost o gasca de 6 la Mc Donalds , toata lumea a mancat, eu salivam langa ei si nici macar un cartofior nu am ingurgitat cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(May @ 24-07-2008, 05:43 PM) *

Decapotabila mi-o face mie cadou )).gif.

te-ai bagat repede lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 08:48 PM) *

Am fost o gasca de 6 la Mc Donalds , toata lumea a mancat, eu salivam langa ei si nici macar un cartofior nu am ingurgitat cheer.gif cheer.gif

Si eu ce primesc ??????? Nella a primit un inel , May va primi o masina si eu ....???? sad.gif sad.gif

cheer.gif cheer.gif Asta da ambitie !!! pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 09:48 PM) *

SAMOGONUL e un fel de rachiu facut din sfecla grin.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 25-07-2008, 12:02 AM) *

CITAT(May @ 24-07-2008, 05:43 PM) *

Decapotabila mi-o face mie cadou )).gif.

te-ai bagat repede lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 08:48 PM) *

Si eu ce primesc ??????? Nella a primit un inel , May va primi o masina si eu ....???? sad.gif sad.gif

cheer.gif cheer.gif Asta da ambitie !!! pupic.gif

Tu esti gata maritata!
La baby.gif primesti si u ceva de la nasa pupic.gif

CITAT(aki @ 25-07-2008, 08:17 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 09:48 PM) *

SAMOGONUL e un fel de rachiu facut din sfecla grin.gif

Daca are alcool e buuuun cheer.gif dar nu stiu daca seamana cu tuica (se face din prune sau pere din cate stiu eu)

Cantarul meu nu vrea nici in ruptul capului sa coboare sub 82 sad.gif doh.gif
Si miercuri plec la Felix unde ma duc si cu rusii dupa mine si va dati seama ca nu prea o sa ma tin eu de dieta blushing.gif
Pana pe 17 vreau neaparat sa ajung la 80, am o nunta de fitze si vreau sa iau pe mine o rochitza....da nu va spun mai mult.
Daca pana pe 15-16 nu reusesc sa ajung la target, cred ca 2 zile bag numai apa si dorm devil.gif
aki
Distractie placuta la nunta cu fitze pupic.gif
Ramo
Mersi pupic.gif

E cineva din ORADEA???????????
ALICE
Ramona esti prin Tg Mures prin 8-10 august?
Ramo
CITAT(ALICE @ 25-07-2008, 09:29 AM) *

Ramona esti prin Tg Mures prin 8-10 august?

cheer.gif cheer.gif In sfarsit DAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ramo
Am mancat un corn si am baut un iaurt mare si asa m-am balonat sad.gif
dany
Neata ! pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 08:10 AM) *

CITAT(danyhoney @ 25-07-2008, 12:02 AM) *

Tu esti gata maritata!
La baby.gif primesti si u ceva de la nasa pupic.gif

doh.gif Deci astept mult si bine )).gif
Sexymom
Super masina, am vazut-o si eu acum.Sa o stapanesti sanatoasa. pupic.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 25-07-2008, 11:24 AM) *

Super masina, am vazut-o si eu acum.Sa o stapanesti sanatoasa. pupic.gif

Multumesc pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.