Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
bubbles
Auzi da vreau si eu macar un capac de la o roata de la cea decapotabila lol.gif pupic.gif
Ramo
Scump, domle, scump....nu merita sa o stric )).gif
May
Poate primesc decapotabila fara capac la roata ca dau foc la tot Furosemidul existent pe piata ca sa o fac sa sufere pe cea care e vinovata lol.gif

nusarich
Sa stapanesti sanatoasa masinuta, Ramo si la cat mai multe evenimente fericite cu ea!

A, si felicitari pentru evenimentul de la anul! (am citit printre randuri la neuroni)
Ramo
CITAT(May @ 25-07-2008, 07:05 PM) *

Poate primesc decapotabila fara capac la roata ca dau foc la tot Furosemidul existent pe piata ca sa o fac sa sufere pe cea care e vinovata lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Intacta o primesti!!!!!!!

CITAT(nusarich @ 25-07-2008, 07:07 PM) *

Sa stapanesti sanatoasa masinuta, Ramo si la cat mai multe evenimente fericite cu ea!

A, si felicitari pentru evenimentul de la anul! (am citit printre randuri la neuroni)

Multumesc pupic.gif

Meniul pe ziua de azi:
Mic dejun: - un iaurt mare + un corn;
Gustare - 2 mere;
Pranz - 2 pulpe pui la gratar + salata rosii, castraveti, masline + 30 gr br de vaci
Cina - o pulpa pui la gratar + un ou + 70 gr br de vaci + o rosie
Inainte de culcare - pepene rosu.
dany
CITAT(May @ 25-07-2008, 06:05 PM) *

roll2.gif roll2.gif Mi-ai facut seara mai frumoasa decat am avut-o deja pupic.gif

Ramo , ai priceput ca pana la sfarsitul lui octombrie trebuie sa stiu cand iti pui pirostriile , da ? pupic.gif Fatoooooo , am chef de barfa cu tine .... sad.gif
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 26-07-2008, 12:16 AM) *

CITAT(May @ 25-07-2008, 06:05 PM) *

roll2.gif roll2.gif Mi-ai facut seara mai frumoasa decat am avut-o deja pupic.gif

Ramo , ai priceput ca pana la sfarsitul lui octombrie trebuie sa stiu cand iti pui pirostriile , da ? pupic.gif Fatoooooo , am chef de barfa cu tine .... sad.gif

Am inteles, sa traiti!!!! O sa te anunt de cum fixamm o data!
Mi-e dooooor si mie de barfele noastre....cred ca mai repede ajung eu in Germania decat tu in Romania...........

CITAT(Mariana @ 26-07-2008, 11:39 AM) *

WE placut pupic.gif hug.gif

Mersi, si tie la fel pupic.gif
bubbles

Poti sa ii dai foc ca nu mai folosesc tease.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 26-07-2008, 01:06 PM) *

Poti sa ii dai foc ca nu mai folosesc tease.gif

Sigur, sigur??? Felicitari atunci....o decizie f buna pupic.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou;
- 100 gr sunca;
- 200 gr pulpa pui;
- 300 gr perle de branza cu smantana;
- un iaurt mare;
- 3 toast;
- fructe, legume.
dany
CITAT(ramonavlas @ 26-07-2008, 10:45 AM) *

Mi-e dooooor si mie de barfele noastre....cred ca mai repede ajung eu in Germania decat tu in Romania...........

Mda .....cam asa se pare sad.gif

pupic.gif
Ramo
Neatza....
E ora 12 si acum imi iau micul dejun....azi noapte pe la 2 inca ma uitam la Magda si miresele de la otv si azi dimineata la 9 m-am trezit sad.gif si vroiam sa dorm muuult). Pana la ora asta am lenevit in pat si acum mi-am pus sa mananc.
Nu e vreme frumoasa la noi da nici sa stau in casa nu am chef....cred ca merg pe la firma si pe la ai mei....
May
Iti urez o zi frumoasa ca tine pupic.gif
Ramo
CITAT(May @ 27-07-2008, 01:33 PM) *

Iti urez o zi frumoasa ca tine pupic.gif

pupic.gif Am avut-o! pupic.gif
Ramo
Neatza! La noi a dat in sfarsit soarele cheer.gif
O saptamana usoara si frumoasa va doresc, eu de miercuri intru in miniconcediu pana lunea viitoare!
bubbles
Si la noi a iesit azi soarele blink.gif .De azi incerc sa numar si eu calorii wink1.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 28-07-2008, 10:01 AM) *

Si la noi a iesit azi soarele blink.gif .De azi incerc sa numar si eu calorii wink1.gif

Bafta la calorii......cate vrei sa mananci?
bubbles
1200-1300 pe zi.Nu cred ca e prea mult.Daca vad ca nu am rezultate mai scad pe parcurs wink1.gif
Ramo
Pai o sa vezi rezultate numai daca nu te cantaresti zilnc. Incearca si tu o data pe saptamana si asa ai sa vezi. Si normal sa te tii klumea de calorii. E pe termen lung.
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 10:21 AM) *

Pai o sa vezi rezultate numai daca nu te cantaresti zilnc. Incearca si tu o data pe saptamana si asa ai sa vezi. Si normal sa te tii klumea de calorii. E pe termen lung.

Stiu .. ca vreau sa tin pana ajung la 55 wink1.gif si am sa imi iau cantarul de bucatarie dupa mine.Poate reusesc sa ma intorc din vacanta cu mai putine kg rolleyes.gif
aki
Ramo salut pupic.gif
Ramo
CITAT(aki @ 28-07-2008, 11:39 AM) *

Ramo salut pupic.gif

pupic.gif pupic.gif Salut!
Panda
buna fetele! salut.gif pe ramona aki, bubbles... si cine maiintre pe aici.

Bubbles dar tu nu erai cu ww-ul... sau mi s-a parut mie... daca da de ce l-ai abandonat?
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 28-07-2008, 11:53 AM) *

buna fetele! salut.gif pe ramona aki, bubbles... si cine maiintre pe aici.

Bubbles dar tu nu erai cu ww-ul... sau mi s-a parut mie... daca da de ce l-ai abandonat?

Vara cand mananc fructe mai multe e mai buna caloriile ca la WW te poti amagi usor si de aia poate nu slabeam de multe ori wink1.gif hug.gif
Panda
si eu chiar ma gandeam ca mie imi place ww-ul ca te poti ghiftui cu fructe... ca eu mananc mere, piersici si pepene in prostie....si toate asstea cu 1 punct w00t.gif

am zis ... daca asa zice dieta... o fii bine unsure.gif
Ramo
Pana la urma si WW-ulo e tot un fel de dieta (stil de viata) cu calorii. In fara de fatul ca mananci fructe si legume cat vrei si cat poti. Daca te ai bine cu fructele (cum ma am eu), poti lejer face doar din ele 500-600 calorii/zi.
Cu caloriile tin evidenta la tot ce mananc si cloric si ca gramaj.
Panda
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 12:06 PM) *

Pana la urma si WW-ulo e tot un fel de dieta (stil de viata) cu calorii. In fara de fatul ca mananci fructe si legume cat vrei si cat poti. Daca te ai bine cu fructele (cum ma am eu), poti lejer face doar din ele 500-600 calorii/zi.
Cu caloriile tin evidenta la tot ce mananc si cloric si ca gramaj.

mie mi se pare mai greu.... sad.gif de tinut.
si mai putina mancare blink.gif
Ramo
La ww sau la calorii?

Oricum tot trebuie sa cantaresti si sa calculezi, tot cu cantarul, foaia si pixul dupa tine trebuie sa stai.
Panda
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 12:22 PM) *

La ww sau la calorii?

la calori... mai putina mancare... si mai greu de numarat doh.gif ... or may be is just me doh.gif
Ramo
E doar chestie de obisnuintza.
Cherie
pupic.gif Ramo

Lili, practic, e fix acelasi lucru: WW e tot o hipocalorica, dar cu un alt sistem de numarare. Mult spor! pupic.gif
Ramo
yahoo.gif yahoo.gif De sambata stateam in stres ca trebuiau sa imi vina rusii vineri....abia azi si-au facut aparitia.....deja ma gandisem sa imi iau un test....of, bine ca au venit, de fericire, am mancat o jumatate de inghetata (noroc ca a venit prietena mea cu fetita ei si i-am dat-o pe cealalta jumatate).
anca veselie
ziua buna!
unde pleci in mini concediu?
dany al tau cum se mai simte?
pupici!
Ramo
CITAT(anca veselie @ 28-07-2008, 04:45 PM) *

ziua buna!
unde pleci in mini concediu?
dany al tau cum se mai simte?
pupici!

Salutare!
Plec la Felix la Fashion Days cu rochiile de miercuri pana luni.
Dany al meu e mult mai bine, multumesc de intrebare, vine si el cu noi la Felix pupic.gif
anca veselie
foarte frumos!
pupic.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 04:35 PM) *

yahoo.gif yahoo.gif De sambata stateam in stres ca trebuiau sa imi vina rusii vineri....abia azi si-au facut aparitia.....deja ma gandisem sa imi iau un test....of, bine ca au venit, de fericire, am mancat o jumatate de inghetata (noroc ca a venit prietena mea cu fetita ei si i-am dat-o pe cealalta jumatate).

Aham...asa deci naughty.gif Distractie placuta la Felix pupic.gif
onushca85
Buna fetelor,
De ieri m-am apucat si eu de inumaratul caloriilor,imi doresc sa am multa ambitie biggrin.gif
Panda
CITAT(onushca85 @ 29-07-2008, 08:59 AM) *

Buna fetelor,
De ieri m-am apucat si eu de inumaratul caloriilor,imi doresc sa am multa ambitie biggrin.gif

mult succesc la numarat salut.gif
onushca85
Multumesc muuuuult de tot!
aki
Ramo pupic.gif .Bafta la Felix cu rochiile hug.gif
onushca85
Multa distractie si putin timp liber intre distractii ca sa nu fie timp de gandit la mancare.
Distractie placuta!!!!
Ramo
CITAT(onushca85 @ 29-07-2008, 08:59 AM) *

Buna fetelor,

Bafta multa si cand ai nevoie....iti mai trimit eu din ambitie.... pupic.gif

CITAT(aki @ 29-07-2008, 09:08 AM) *

Ramo pupic.gif .Bafta la Felix cu rochiile hug.gif

Mersi, sa fie!!
Sa vindem tot sa putem merge la New York de data asta! cheer.gif

CITAT(onushca85 @ 29-07-2008, 09:45 AM) *

Multa distractie si putin timp liber intre distractii ca sa nu fie timp de gandit la mancare.
Distractie placuta!!!!

Noroc ca e cald si nu imi prea trebuie mancare....da mai stii, cu apa acolo langa mine, mie cel putin, imi face mare pofta de mancare daca inot si stau la plaja, si aerul cred.
Ramo
Am terminat cu micul dejun: un iaurt mic si un corn. Azi ma duc sa mananc la chinezesc ceva picant sa imi iasa pe urechi )).gif
onushca85
buna,
ciuperci champignon sau pleurotus???? Ce inseamna asta?
Sper sa nu razi dar chiar habar nu am sad.gif
Ramo
Champignon sunt cele "cu palarie". pleurotus sunt cele plate.
onushca85
multumesc!
Si care sunt mai bune? Adica mai slab calorice?
Nessie
Sunt aproximativ la fel: Ciuperci Pleurotus, Ciuperci champignon, crude
onushca85
Multumesc mult. Eu auzisem la un momentdat ca ciupercile sunt foarte grele si nu sunt recomandate intr-o dieta, de aia ma feream de ele
Nessie
CITAT(onushca85 @ 29-07-2008, 11:08 AM) *

Multumesc mult. Eu auzisem la un momentdat ca ciupercile sunt foarte grele si nu sunt recomandate intr-o dieta, de aia ma feream de ele

blink.gif Ciudat...e exact invers.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.