Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
ALICE
Ma uit si eu la pozele tale Ramona.Poate ma apuca ambitia si pe mine....... blush.gif Imi place ca ai o pieleeeee ferma pe tot corpul.
Ramo
De asta nu pot sa ma plang, nu "curge" pielea pe mine chiar daca sport nu am facut. Pe burta am ceva probleme....dar le rozolv dupa ce nasc.
ALICE
Da, vad ca tot corpul tau e asa.La mine e toata pielea ca la bebelusi, numai crete . lol.gif
Ramo
)).gif )).gif Nu ai vrea sa imi vezi burta!
Grasutza
Habar nu am cum aratai inainte, dar acum esti moarte de om nu alta. Eu cred ca deja esti delfinas pupic.gif
Ramo
)).gif )).gif Multumesc, nu cred ca mai am poze din trecut (de pe la inceputuri) dar promit ca o sa caut sa ma vedeti. pupic.gif
Sexymom
Superbe pozele Ramona, se citeste pe fata ta ca esti fericita, si ai slabit tare mult si frumos.Imi place talia ta ( asta pe langa balcoane blum.gif ). hug.gif
Panda
esti hot!!! w00t.gif gagico.... naughty.gif naughty.gif .
se vede ca va merge bine impreuna... pe fetele voastre.
da-i asa 'nainte! yahoo.gif

am auzit ceva de bebe? rolleyes.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 08:49 AM) *

Ei , nu arata chiar asa de rau !
aki
CITAT(Panda @ 13-08-2008, 10:15 AM) *

Nu cred... tease.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 08:31 AM) *

Multumesc, mi-ati facut ziua mai frumoasa......eu ( ca si Bublles )).gif ) ma vad cat o balena....bine, o balenutza mai mica, astept sa devin delfinash )).gif

Da-i cu Furosemid si-ti trece grin.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 13-08-2008, 10:11 AM) *

Superbe pozele Ramona, se citeste pe fata ta ca esti fericita, si ai slabit tare mult si frumos.Imi place talia ta ( asta pe langa balcoane blum.gif ). hug.gif

Da, chiar sunt fericita (de maine si mai tare ca vine iubi). nMultumesc de complimente. pupic.gif

esti hot!!! w00t.gif gagico.... naughty.gif naughty.gif .
se vede ca va merge bine impreuna... pe fetele voastre.
da-i asa 'nainte! yahoo.gif

)).gif )).gif Am indus lumea in eroare!!!
Am pe burta muuulta piele moarta ( mi-au zis 3 medici: endocrinolog, chirurg din Germania (acum 4 ani), si un doctor de stomac, nu mai stiu cum se numeste) card oricum se va reface dupa ce nasc, asa ca mai bine mai tai sa o scoata dupa ce termin cu fabrica de copii )).gif

CITAT(danyhoney @ 13-08-2008, 10:16 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 08:49 AM) *

Ei , nu arata chiar asa de rau !

Da tu de unde stii? Cand mi-ai vazut-o? De-aia ai vrut tu sa dormi cu mine in ultima seara la Brasov????? w00t.gif

CITAT(aki @ 13-08-2008, 10:17 AM) *

Nu cred... tease.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

CITAT(danyhoney @ 13-08-2008, 10:17 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 08:31 AM) *

Multumesc, mi-ati facut ziua mai frumoasa......eu ( ca si Bublles )).gif ) ma vad cat o balena....bine, o balenutza mai mica, astept sa devin delfinash )).gif

Da-i cu Furosemid si-ti trece grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mai bine cu ceai verde cheer.gif
onushca85
Bine te-am gasit din nou, Sa ai o zi minunata si o saptamana excelenta!!!!
Ramo
CITAT(onushca85 @ 13-08-2008, 10:33 AM) *

Bine te-am gasit din nou, Sa ai o zi minunata si o saptamana excelenta!!!!

Bine m-ai regasit, la fel iti doresc si tie.

Am mancat un corn si am baut un iaurt. La amiaza (ma rog, cand ajung acasa) ma asteapta ciorba de legume, diseara: porumb fiert si pepene.
La ora 15 merg la coafor sa ma vopsesc. Inainte de asta as vrea sa ajung la un medic endocrinolog, o cunostinta de muuult cu care m-am intalnit din intamplare saptamana trecuta la banca si nu ii venea sa creada cat de mult am slabit. In 2001 am fost internata la endocrinologie (aveam vreo 116kg) si acolo ne-am cunoscut. Ma duc pe la ea, poate mai aflu ceva noutati.
dany
CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 09:22 AM) *

Da tu de unde stii? Cand mi-ai vazut-o? De-aia ai vrut tu sa dormi cu mine in ultima seara la Brasov????? w00t.gif

Te-ai prins lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 09:36 AM) *

La ora 15 merg la coafor sa ma vopsesc.

Chiar vroiam sa-ti spun ca ar fii timpul sa te vopsesti tease.gif
Ramo
Pai de-aia am fost acum la Felix sa ma vopsesc fresh inainte de nunta.
Acum am si sprancenele de diva, diseara va mai pun o poza cu mine, vopsita, coafata, pensata..... pupic.gif
aki
Asteptam cheer.gif
May
Nu-ti mai trebuie Furosemid ca oricum mananci porumb cu pepene )).gif

P.S.: aseara vroiam sa mananc ceva si apoi am vazut pozele cu tine si nu am mai mancat blush.gif
dany
lol.gif May , te-a aranjat Ramo lol.gif

Ramo
, cu ce vopsea te vopsesti ? De la ce firma , ce numar ?
Ramo
CITAT(May @ 13-08-2008, 11:05 AM) *

P.S.: aseara vroiam sa mananc ceva si apoi am vazut pozele cu tine si nu am mai mancat blush.gif

De ce?????????????????? pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 13-08-2008, 11:23 AM) *

lol.gif May , te-a aranjat Ramo lol.gif

Ramo
, cu ce vopsea te vopsesti ? De la ce firma , ce numar ?

Ma vopsesc la coafor, la una care nu m-a mai vopsit dar imi place f mult cum aranjeaza. Ea stie ce imi trebuie mie asa ca sper ca ma face mumoasa.
Orricum va arat diseara.
dany
Of , m-ai lamurit bustean doh.gif Vroiam si eu sa fur patentul lol.gif
May
M-a aranjat bine! Pai ce, iti mai vine sa bagi ceva in gura cand o vezi cum arata? Pai ce, eu nu pot? Si uite asa mi-a venit ambitia! )).gif cheer.gif
Ramo
Pai pune si tu niste poza sa imi revina si mie ambitia pana marti....si sa ma tina cat de mult, tot la o luna macar mai pune cate o poza, fac si eu asa....sa vezi tu de Craciun cum aratam amandoua daca functioneaza.
May
Iti pun o poza din 5 in 5 kile daca vrei dar mai ai de asteptat lol.gif. Ma gandeam sa iti spun ca iti arat poza de abia cand picioarele mele or sa faca atat cat face unul acum, cand o sa am spatele conturat si abdomenul plat... dar mi-e ca o sa fii ocupata cu nepotii pana atunci lol.gif
aki
CITAT(May @ 13-08-2008, 11:47 AM) *

Iti pun o poza din 5 in 5 kile daca vrei dar mai ai de asteptat lol.gif. Ma gandeam sa iti spun ca iti arat poza de abia cand picioarele mele or sa faca atat cat face unul acum, cand o sa am spatele conturat si abdomenul plat... dar mi-e ca o sa fii ocupata cu nepotii pana atunci lol.gif

lol.gif
dany
CITAT(May @ 13-08-2008, 10:47 AM) *

roll2.gif roll2.gif
Ramo
CITAT(May @ 13-08-2008, 11:05 AM) *

Nu are niciun efect extraordinar sau macar iesit din comun la mine combinatia de porumb cu pepene. Ma gandeam ca diseara dupa porumb si pepene sa beau si cateva guri de iaurt si un pahar de bere...poate imi iau maine zi libera )).gif , desi la cum ma cunosc...s-ar putea sa ma constip )).gif
Panda

valea.gif... taci mai ca nu-i adevarat!
Ramo

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Mai bine din 5 in 5 kile....cand voi avea nepoti tot diva voi fi, dar.....sper ca nu va mai fi nevoie chiar sa numar calorii )).gif
May
Femei seriose sunteti voi de radeti de mine? mad.gif lol.gif Deci urmatoarea poza va fi la 75 de kile, sper sa o pun pana de Craciun )).gif. NU am mai avut sub 78 de 3 ani si de abia astept, mama lor de kile! devil.gif

Ramo cand o sa fii o babuta diva si o sa primesti pe mail o poza cu o babuta cu muschi, sa stii ca eu sunt.

P.S.: sa nu iti schimbi adresa de mail lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Nu sunteti sanatoase lol.gif

Ma trezisem cam cu ala in sus ca n-am dormit deloc bine si ma gandeam ca voi fii toata ziua bosumflta . Dar m-ati aranjat lol.gif hug.gif
Ramo
Da cand am fost noi normale? Da tu te crezi mai normala ca noi????????????? tease.gif tease.gif tease.gif
dany
Bineinteles ca sunt mai normala ! blum.gif Si muuuult mai serioasa ...
May
Daaaaa, dintre noi 3 tu esti cea mai cea )).gif

Va pupic.gif si va hug.gif pe amandoua, ma duc la treaba floare.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 13-08-2008, 12:12 PM) *

Bineinteles ca sunt mai normala ! blum.gif Si muuuult mai serioasa ...

N-as fi zis asta )).gif

CITAT(May @ 13-08-2008, 12:15 PM) *

Daaaaa, dintre noi 3 tu esti cea mai cea )).gif

Va pupic.gif si va hug.gif pe amandoua, ma duc la treaba floare.gif

Spor la treaba, te mai asteptam si diseara pupic.gif
julyalina
)).gif mamaaaa, ce-i aici )).gif
nu am inteles cine ia furosemid sad.gif eu am luat 1/2 de pastilutza acu' cateva saptamani cand aveam picioarele umflate rau si vreau sa va spun ca mi-a fost super rau de la el :9 ma luase cu ameteli de abia mai ajugeam la toaleta sorry.gif nu mai luati ! nu e bun deloc! mai bine ceai de urzica, de papadie sau altceva natural .

pupic.gif fetele normale, cu picioarele subtiri cand or sa-si plimbe nepotii )).gif
butterfly
minunate pozele!
maaamaaa ce talie aaai ( asa mi-ai facut chef sa imi scap si eu talia de ce s-a depus pe acolo - si chiar o am..pacat de ea ca sta ascunsa)
si arati bine
si ai sanii mari
si ochii frumosi
si zambet super
ce mai!imi place de tine;))

p.s si eu m-am tuns azi:d
Ramo
CITAT(julyalina @ 13-08-2008, 12:18 PM) *

)).gif mamaaaa, ce-i aici )).gif
nu am inteles cine ia furosemid sad.gif eu am luat 1/2 de pastilutza acu' cateva saptamani cand aveam picioarele umflate rau si vreau sa va spun ca mi-a fost super rau de la el :9 ma luase cu ameteli de abia mai ajugeam la toaleta sorry.gif nu mai luati ! nu e bun deloc! mai bine ceai de urzica, de papadie sau altceva natural .

pupic.gif fetele normale, cu picioarele subtiri cand or sa-si plimbe nepotii )).gif

Bublles era prietena cu Furosemidul.

CITAT(butterfly @ 13-08-2008, 12:19 PM) *

minunate pozele!
maaamaaa ce talie aaai ( asa mi-ai facut chef sa imi scap si eu talia de ce s-a depus pe acolo - si chiar o am..pacat de ea ca sta ascunsa)
si arati bine
si ai sanii mari
si ochii frumosi
si zambet super
ce mai!imi place de tine;))

naughty.gif naughty.gif naughty.gif Daca erai barbat....ma dadeam la tine give_rose.gif
aki
Ce veselie pe aici doh.gif lol.gif
Ramy
Salut ! Salut !

Bine te-am regasit give_rose.gif !

Chair esti superba si ai slabit atat de mult si frumos give_rose.gif In cat tp ai dat jos ??
anca veselie
sunteti foarte frumosi si fericiti! si tu radiezi de fericire! pupic.gif pupic.gif
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 13-08-2008, 10:56 AM) *

Nu are niciun efect extraordinar sau macar iesit din comun la mine combinatia de porumb cu pepene. Ma gandeam ca diseara dupa porumb si pepene sa beau si cateva guri de iaurt si un pahar de bere...poate imi iau maine zi libera )).gif , desi la cum ma cunosc...s-ar putea sa ma constip )).gif

Si eu sunt la fel, merg super impreuna pepenele, cu berea, cu prune uscate, iaurt de baut si struguri, tot mazarici fac la wc (bine , acum nu mai beau bere, dar o pot inlocui cu lapte dulce)lol.gif lol.gif
aki
Sexy,cum te-ai lasat de bere?
Grasutza
Si vrei tu o bere rece? naughty.gif
Imagine
Sexymom
CITAT(aki @ 13-08-2008, 02:27 PM) *

Asa a zis tanti doctora, ca nu am voie sa consum bauturi excitante ca: cafeaua, alcool si coca cola, asa ca am schimbat-o pe sucuri sanatoase.Si ma simt f.f. bine acum si dorm mai linistita.
aki
CITAT(Sexymom @ 13-08-2008, 03:56 PM) *

CITAT(aki @ 13-08-2008, 02:27 PM) *

Asa a zis tanti doctora, ca nu am voie sa consum bauturi excitante ca: cafeaua, alcool si coca cola, asa ca am schimbat-o pe sucuri sanatoase.Si ma simt f.f. bine acum si dorm mai linistita.

Dar eu nu as ceda in fata ei blushing.gif
Ramo
CITAT(Ramy @ 13-08-2008, 02:38 PM) *

Salut ! Salut !

Bine te-am regasit give_rose.gif !

Chair esti superba si ai slabit atat de mult si frumos give_rose.gif In cat tp ai dat jos ??

Bine m-ai regasit.....eu de 3 5 ani tot slabesc si nu mai termin doh.gif

CITAT(anca veselie @ 13-08-2008, 02:54 PM) *

sunteti foarte frumosi si fericiti! si tu radiezi de fericire! pupic.gif pupic.gif

Multumim pupic.gif

Sa va spun,.................am iesit de la coafor la 17.15 cand m-a sunat iubi ca e in fata blocului cheer.gif cheer.gif cheer.gif trebuia sa vina numai maine.
Acum ne pregatim sa mergem pe o terasa in week-end (Alice stie) sa mancam. Pana atunci, sa va arat culoarea la par, si sprancenele de diva naughty.gif

Imagine

Imagine
Grasutza
Pai sigur. Nu era suficient ca esti buna. Acu' imi mai arati si ochii aia verzi. hug.gif
Sper ca iubi al tau stie ce noroc are. Da? smile.gif
Ramo
lol.gif lol.gif Sti, stie ca doar de-aia a venit de azi si nu maine....ca cine stie ce se gandea el ca fac singura )).gif hug.gif
Panda
tzuca mama ardeleanca frumoasa foc! pupic.gif ... dar eu stiam ca te-am vazut si live... mai frum ca in poze rolleyes.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.