Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
CITAT(Panda @ 13-08-2008, 08:42 PM) *

tzuca mama ardeleanca frumoasa foc! pupic.gif ... dar eu stiam ca te-am vazut si live... mai frum ca in poze rolleyes.gif

floare.gif blushing.gif

Am fost pe terasa si m-am rasfatat mai rau decat credeam, am mancat snitel de pui cu cartofi prajiti doh.gif doh.gif
Da de marti, o sa uit si cum arata asa ceva!!!!

Si acuuuum, o "surpriza". Am gasit in albumul foto o poza de dinainte de calorii, sa nu va speriati si scuzati calitatea, e facuta poza la poza.
Si una de zilele trecute (pe care ati mai vazut-o) sa vedeti diferentza....eu inca ma uit la prima piza sa vad CHIAR SUNT EU???? sad.gif sad.gif
Deci, se poate!!!!!!!!!!

Nu mai pot de nervi. Ma chinui de muuult timp sa atasez poza in care sunt imensa si nu vrea sa o ia mad.gif mad.gif Poate ma ajuta cineva ca vad ca singura nu reusesc.

SARA
buna..! din pacate nu te pot ajuta cu poza dar te felicit pt kg pierdute si pt noul look......imi place atunci cand vad ca o femeie se ingrijeste si pune pret pe ea,nota 10. stii.....este o vorba "femeia are toate calitatile dar pe langa acestea are si o mare slabiciune".care este? "isi uita valoarea ei".te pupic dulce
Panda
CITAT

Nu mai pot de nervi. Ma chinui de muuult timp sa atasez poza in care sunt imensa si nu vrea sa o ia mad.gif mad.gif Poate ma ajuta cineva ca vad ca singura nu reusesc.

dar fa la fel cum ai facut si cu celelalte... o incarci pe iamageshack.. dai resize pt image boards... si apoi copiezi codul direct( direct code)
cand esti iar pe oneden dai adauga imagine , stergi ce scrie acolo si copiezi codul tau de pe iamgeshack, dai ok si gata...sper sa te ajute
nessie explica bine dar ea e in concediu .. cred... sau face curatenie...

i-a vezi aici unde explica chiar ea... profesionista
Ramo
CITAT(Panda @ 14-08-2008, 09:06 AM) *

CITAT

dar fa la fel cum ai facut si cu celelalte... o incarci pe iamageshack.. dai resize pt image boards... si apoi copiezi codul direct( direct code)
cand esti iar pe oneden dai adauga imagine , stergi ce scrie acolo si copiezi codul tau de pe iamgeshack, dai ok si gata...sper sa te ajute
nessie explica bine dar ea e in concediu .. cred... sau face curatenie...

i-a vezi aici unde explica chiar ea... profesionista

Asa am facut si aseara da cred ca sunt muuult prea mare in acea poza si de-aia nu vrea sa se incarce. Hai ca mai incerc acum odata, daca nu merge.....o sa astept pe cineva care ma poate ajuta sa ii trimit poza si sa o puna in jurnal.

http://img229.imageshack.us/img229/3371/aaaaaaaaaaamr4.jpg

No ca am reusit da nu cum am vrut. Se deschide poza numa daca dati click pe ea. O sas incerc totusi diseara sa pun poza de atunci cu una de acum, una langa alta sa se vada diferentza mai bine.
Panda
doamne shock.gif shock.gif shock.gif shock.gif shock.gif shock.gif .... ramo.... ma tot uit si nu-mi vine sa cred
plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif clap.gif clap.gif
n-am cuvinte... decat de lauda.
Ramo
Daca reusesc diseara sa le postez amandoua pozele asa cum vreau eu, o sa casti ochii si mai atre )).gif
Ramo
Aseara pe terasa, dupa ce am mancat, am ros guma si...mi-am rupt dintr=o masea sad.gif Noroc ca azi amprogramare la dentist dar pt altceva. Acum beau un iaurt si mananc un corn si asa ma zgariu la limba cu maseaua aia doh.gif
dany
Vazut poza , facut ochii mariiiiiiii si zis doar " boah !!!! " ca altceva n-a mai iesit . M-ai lasat fara cuvinte , pur si simplu ! RESPECT !!! hi.gif

Ia sa vad daca reusesc sa te ajut ....

Ramona inainte de calorii si dupa w00t.gif

ImagineImagine
Ramo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif MULTUMEEEESC!!!!!!!!!!!!!!
Ei, se vede ceva diferentza, da? Woe, acum vad si eu pozele una langa alta si....parca nu sunt eu.
Imi place ce vad......

Gata, ma duc la dentist...da de imi spune ca nu mai pot manca nimik azi )).gif
dany
Cu multa placere ! pupic.gif

Doar orb sa fii sa nu vezi diferenta .
butterfly
wow ce diferenta! felicitari pupic.gif
Sexymom
Ramona nu pot sa cred ca esti TU, m-ai lasat cu gura cascata.Nu pot decat sa te admir si sa te felicit pentru vointa. floare.gif floare.gif

Mai fetelor ar trebui sa ii provocam la un concurs pe astia de la Herba life, cred ca se zgarie pe ochii daca vad reusitele noastre.
ALICE
shock.gif shock.gif Nu-mi vine sa cred .Ce senzatie faina tre sa ai acum cand te uiti la poze
nusarich
Deci NU MA MAI JOC!!!!! Aveti cumva ceva cu mine? Una mai frumoasa ca alta, una cu-mai-multe-kilograme-mai-putin ca alta!!! Ma duc sa ma arunc sorry.gif

Iar pentru tine, hi.gif
Ramo
Va multumesc fetelor, acum cand ma uit la poza "dinainte" si vad cata am fost....parca nu mai am asa constiinta patata pt ce am mancat aseara....adica mai iau eu pauza, da vad ca am dat jos biiiine.
Nusa, nu te aruncaaaaaaa!!!!!
Sexy, eu ma inscriu oriunde.....se poate si fara pastile si fara sport.
Alice.....ma uit doar la a doua poza ca daca ma mai uit si la prima bang.gif bang.gif
Ramo
Am venit de la dentist si sunt f incantata. Aveam la dintele din fata de acum 2 ani ceva probleme, tot am umblat la dentista mea si tot se vedea o pata.
Acum nu mai am pata, am chiar si putina strunga (ca de mult tot imi doream) si pot zambi asa cum imi place cheer.gif cheer.gif
dany
Na, ti-ai facut si strunga ! Ce-ti mai faci nou ? Ca sa stiu cu ce ma mai uimesti naughty.gif
Ramo
Deocamdata termin cu gura naughty.gif , adica imi pun toti dintii, maselele la punct, apoi mai vad eu ce mai fac.
A, stiu!!!! Imi fac par lung, imi face coafeza meshe (dar din alea cu clips, nu silicon, sa le dau jos cand vreau).
bubbles
CITAT(danyhoney @ 14-08-2008, 10:32 AM) *

Vazut poza , facut ochii mariiiiiiii si zis doar " boah !!!! " ca altceva n-a mai iesit . M-ai lasat fara cuvinte , pur si simplu ! RESPECT !!! hi.gif

Ia sa vad daca reusesc sa te ajut ....

Ramona inainte de calorii si dupa w00t.gif

ImagineImagine

Wow Ramona .Your a goddess plecaciune.gif .Bravo clap.gif De acum cat vrei sa mai slabesti?
May
Fata, ma enervezi! TU vrei sa nu mai mananc nimic? mad.gif mad.gif mad.gif lol.gif

Esti super tare, n-am cuvinte, nu pot sa constientizez ca ai fost ca in poza aia w00t.gif. Numai Dumnezeu stie cat de mult ai muncit si ce sacrificii enorme se fac pt o asemenea reusita plecaciune.gif
Grasutza
Wow ohmy.gif
E ceva ce trebuie sa imi lipesc pe frigider. Pentru motivatie. pupic.gif
aki
Bravo.Nu am cuvinte blink.gif .Nici nu stiu ce sa-ti spun.Pentru asa fete doar adinci plecaciuni.Sa ne traiti floare.gif
Ramo
CITAT(May @ 14-08-2008, 01:59 PM) *

Fata, ma enervezi! TU vrei sa nu mai mananc nimic? mad.gif mad.gif mad.gif lol.gif

Esti super tare, n-am cuvinte, nu pot sa constientizez ca ai fost ca in poza aia w00t.gif. Numai Dumnezeu stie cat de mult ai muncit si ce sacrificii enorme se fac pt o asemenea reusita plecaciune.gif

Te-am enervat tare???? naughty.gif naughty.gif

CITAT(Grasutza @ 14-08-2008, 02:08 PM) *

Wow ohmy.gif
E ceva ce trebuie sa imi lipesc pe frigider. Pentru motivatie. pupic.gif

lol.gif lol.gif

CITAT(aki @ 14-08-2008, 02:11 PM) *

Bravo.Nu am cuvinte blink.gif .Nici nu stiu ce sa-ti spun.Pentru asa fete doar adinci plecaciuni.Sa ne traiti floare.gif

Sa nu te doara spatele, da?? pupic.gif

Am venit mai repede acasa, la ora 13.15 deja mancam. Am maturat toata casa (ca nu aveam chef de aspirat), am spalat pe jos, iubi a sters praful......acum fumez o tigara si ne gandim unde mergem.....mai incolo ca acum e o caldura afara de nu poti respira doh.gif
aki
Pai iaca nu mai tu saraca de tine lucrezi si nu mai poti de oboseala w00t.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 14-08-2008, 01:52 PM) *

Te-am enervat tare???? naughty.gif naughty.gif

Rau de tot! )).gif
Ramo
Acum am venit de pe terasa,....iar am mancat in oras blushing.gif
Acum astept sa se faca ceaiul antiadipos, merg la un dush si ma bag la nani ca maine iar la munca, noroc ca e WE!!!!!
Am fost si pana in Metro, am vrut sa imi fac marile cumparaturi pt dieta....nu am gasit orez, sunca....ce e mai important, asa ca am lasat acolo cosul si am mers pe terasa.
Maine ma duc in Selgros.....sper ca de data asta ies cu tot din cos din magazin )).gif
dany
Neata ! pupic.gif

Ai reusit sa iesi cu cosul din Selgros ? )).gif Bueyyy , iubi tau doar pe terase te tine si doar cu papa bun la restaurant ? Pai , da ca doar iti permiti o pauza de la dieta naughty.gif
aki
Buna Ramo.O cafeluta fierbinte?Ca eu pe a mea am baut-o rece.am pus cafea in cana cu apa rece.Si cum alta cafea nu mai aveam am baut-o asa wacko.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 15-08-2008, 07:22 AM) *

Neata ! pupic.gif

Ai reusit sa iesi cu cosul din Selgros ? )).gif Bueyyy , iubi tau doar pe terase te tine si doar cu papa bun la restaurant ? Pai , da ca doar iti permiti o pauza de la dieta naughty.gif

Azi ajung numai in Selgros. Pai nu ma lasa sa gatesc cica pe caldura asta asa ca ma scoate in oras )).gif

CITAT(aki @ 15-08-2008, 08:25 AM) *

Buna Ramo.O cafeluta fierbinte?Ca eu pe a mea am baut-o rece.am pus cafea in cana cu apa rece.Si cum alta cafea nu mai aveam am baut-o asa wacko.gif

Neatza!!! Cafea nu beau, da un ceai daca dai....oricand pupic.gif
Ramo
La multi ani tuturor ce poarta numele de MARIA!!!!!!!!!!!
aki
CITAT(ramonavlas @ 15-08-2008, 09:45 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-08-2008, 07:22 AM) *

Neata ! pupic.gif

Azi ajung numai in Selgros. Pai nu ma lasa sa gatesc cica pe caldura asta asa ca ma scoate in oras )).gif

Ce noroc w00t.gif
Ramo
La mine se vede ca a inceput WE!
Sunt deja acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acuma am mancat cu iubi, la 13 mergem amandoi la manichiura (eu si la pedi), dupa care direct in Selgros la cumparaturi mari si multe.

WE placut sa aveti, al meu e cam incarcat.
michelle
Ramo, felicitari pt reusita! E izbitoare diferenta! pupic.gif give_rose.gif
Ramo
Multumesc....abia cand am vazut pozele una langa alta mi-am dat si eu seama mai bine.
dany
We superb sa ai ! pupic.gif
Ce planuri aveti ?
Salutari lui Dany!
Ramo
Multumim Dany!
Dany meu e din ce in ce mai bine.
Am fot amandoi la manichiura, apoi in Selgros la cumparaturi. Am gasit de toate, am spart 450RON doh.gif Am ajuns acasa, am facut pulpe de pui la gratar, am mancat si acum ne uitam la un film, deocamdata il cautam )).gif
Grasutza
Imagine

Ce film cautati? Ca mi-ar trebui si mie unul. O comedie ceva. Eu le iau de pe DC++ dar vreau o comedie. Sau si mai bine...un film cu printi si printese blushing.gif
Dumbo
Ramona superbe pozele.
Ramo
CITAT(Grasutza @ 15-08-2008, 09:15 PM) *

Imagine

Ce film cautati? Ca mi-ar trebui si mie unul. O comedie ceva. Eu le iau de pe DC++ dar vreau o comedie. Sau si mai bine...un film cu printi si printese blushing.gif

Noi aseara am cautat la TV un film ca mie nu imi place sa ma uit la calculator la filme. Pana la urma ne-am uitat la 2 in acelasi timp si nu am inteles nimik din niciunul, asa ca am trecut la sex.gif

CITAT(Dumbo @ 15-08-2008, 11:03 PM) *

Ramona superbe pozele.

Multumesc pupic.gif

Am venit de la dentist si nu m-a durut deloc cheer.gif cheer.gif
Acum cred ca ne punem sa papam si apoi iesim pe undeva, poate la o baie. Si diseara pregatirile pt nunta.
bubbles
Care nunta? w00t.gif Uhhh oare cat am lipsit de nu mai stiu nimic sorry.gif
Ramo
Stai linistita, nu ai pierdut nimik. Se insoara un var de-al meu dulce. E nunta mare ca noi suntem familie maaaaaaare )).gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 16-08-2008, 12:56 PM) *

Stai linistita, nu ai pierdut nimik. Se insoara un var de-al meu dulce. E nunta mare ca noi suntem familie maaaaaaare )).gif

Doamne era sa cad de pe scaun swoon.gif cand am vazut cu pregatirile.Ca doar nu am lipsit atat de mult incat sa nu stiu daca faci nunta sau nu hug.gif lol.gif
carmena72
Felicitari Ramona!!!!!
Super! Erai frumoasa si grasa dar cred ca te simti mai bine din punct de vedere psihic si fizic!!!
Esti exemplul cel mai bun pentru mine, deoarece am observat ca ai inceput de la o greutate asemanatoare.
Poti sa-mi spui in cat timp ai slabit?
Distractie placuta la nunta!
pupic.gif
Carmen
Ramo
Mersi.
Am avut si 116 kg. Dieta cu calorii am inceput-o cand aveam 109, in 03.03.2003. De atunci tot cu pauze, tot mai incercam si alte diete pana m-am convins ca (cel putin la mine) caloriile functioneaza cel mai bine.
dany
A fost bun popcorn-ul aseara ? naughty.gif Cand vii la mine sa-mi faci si mie ca eu nu ma pricep tease.gif

pupic.gif

Ramo
Mmm f bun, am mancat 3 pungi doh.gif , din ala ce se baga la microunde. Eu v-am invitat (pe tine si pe Dirk) la o poveste si la popcorn, nu? )).gif
dany
Da , dar era prea tarziu , am fii ajuns la fix sa va intrerupem de la "vizionat filme " naughty.gif
carmena72
CITAT(ramonavlas @ 16-08-2008, 03:24 PM) *

Mersi.
Am avut si 116 kg. Dieta cu calorii am inceput-o cand aveam 109, in 03.03.2003. De atunci tot cu pauze, tot mai incercam si alte diete pana m-am convins ca (cel putin la mine) caloriile functioneaza cel mai bine.

Din ianuarie 2008 si pana acum, ai reusit sa slabesti 10kg?am inteles bine din ceea ce scre sub ticker?
Am vazut si restul de poze! esti superba!!! sa nu te mai ingrasi!
pupic.gif
Ramo
Da, din ianuarie. Doamne fereste sa ma mai ingras......de marti sunt iar pe calorii da nu ma cantaresc o saptamana )).gif
Grasutza
CITAT(ramonavlas @ 16-08-2008, 04:58 PM) *

de marti sunt iar pe calorii da nu ma cantaresc o saptamana )).gif

Asa, deci ai promis!!! De marti esti in JO. Nah, ca acu' am si martori grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.