Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
Ziua Ramo si felicitari pentru kg cheer.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(lourdess @ 13-02-2008, 12:37 PM) *

Hello Ramo! pupic.gif
WOW!!!
Felicitari pt ticker, tot respectul meu! smile.gif
Pupici

Multumesc.... hug.gif , ambitia e de vina )).gif

CITAT(bubbles @ 13-02-2008, 02:38 PM) *

Ziua Ramo si felicitari pentru kg cheer.gif pupic.gif

Ziua si multumesc.....
Monic
CITAT(ramonavlas @ 12-02-2008, 08:15 PM) *

Am uitat sa va spun ca am baut in Praga si in Ungaria o apa plata cu aloe vera incredibil de buna........asa ca ma gandesc sa aduc si in Romania apa asta, Monic cred ca stie despre ce vorbesc.....

Ramo, nu prea stiu despre care apa e vorba, dar m-ai facut curioasa wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Monic @ 13-02-2008, 07:32 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 12-02-2008, 08:15 PM) *

Am uitat sa va spun ca am baut in Praga si in Ungaria o apa plata cu aloe vera incredibil de buna........asa ca ma gandesc sa aduc si in Romania apa asta, Monic cred ca stie despre ce vorbesc.....

Ramo, nu prea stiu despre care apa e vorba, dar m-ai facut curioasa wink1.gif

Nu se poate sa stai in Ungaria si sa nu fi incercat apa aaia minune. Te rog sa o cauti, promit ca nu o sa iti para rau.
ramonavlas
mad.gif M-am pus in pat ca a durea capul si sunt fara voce si am adormit. La noapte cred ca o sa pazesc parcarea Finantelor (e in spatele blocului, unde da geamul de la dormitor) mad.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi.
Mic dejun: 1/2 pomelo; 1 iaurt Natura; 1 cappucino plic.
Pranz: 200 gr piept de pui; 200 gr egume chinezesti; 1 iaurt Natura.
Gustare: 1/2 pomelo; 1 fresh mandarine +1/2 lamaie.
Cina: salata de fructe: 2 mere, 2 portocale mici, cocktail fructe.

ramonavlas
Azi am stat in capsula la salon, am murit de cald da eu zic ca a meritat....din nou. Mai fac maine electrostimulare, vineri vacuum si capsula, dupa care ma cantaresc si iau o pauza cred de o saptamana.

Fetelor, ati folosit vreodata orgametril pt intreruperea (amanarea) ciclului menstrual. Eu am luat ieri 2 pastile, azi 3, maine ar trebui sa imi vina....sper sa nu vina ca merg de sambata la Cluj la targul de mirese si luni tot la Cluj unde se deschide un salon de infrumusetare si se vor prezenta aparate de slabit pe care vreau sa le comand si eu pt centrul SPA pe care il vom inaugura in vara.
V-am zis ca este un aparat, care cica intr-o singura sedinta te scapa de 3-4 cm. Ma duc de cobai ca eu asa ceva chiar nu mai cred. Costa 4 mil sedinta, dau si 10 daca e asa, dar ma indoiesc ca e bine si nici nu cred ca e adevarat.
dany
CITAT(ramonavlas @ 13-02-2008, 08:51 PM) *

Fetelor, ati folosit vreodata orgametril pt intreruperea (amanarea) ciclului menstrual. Eu am luat ieri 2 pastile, azi 3, maine ar trebui sa imi vina....sper sa nu vina ca merg de sambata la Cluj la targul de mirese si luni tot la

Te pregatesti pentru oaresce eveniment ? naughty.gif

Eu luam vitamina K cand eram in tara si vroiam sa aman ciclul ( din motiv de vacanta la mare , de regula ) . Orgametril-ul nu il stiu ...

Te felicit si aici pentru kg -ul pierdut !!!! hug.gif
Cherie
Felicitari Ramo!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

La firma unde lucrez eu se face vama la un suc de aloe vera, cu pulpa, care e tare, tare bun, si cam scump, dar merita. Aceea era apa plata? Sau tot suc din ala? w00t.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 01:07 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-02-2008, 08:51 PM) *

Fetelor, ati folosit vreodata orgametril pt intreruperea (amanarea) ciclului menstrual. Eu am luat ieri 2 pastile, azi 3, maine ar trebui sa imi vina....sper sa nu vina ca merg de sambata la Cluj la targul de mirese si luni tot la

Te pregatesti pentru oaresce eveniment ? naughty.gif

Eu luam vitamina K cand eram in tara si vroiam sa aman ciclul ( din motiv de vacanta la mare , de regula ) . Orgametril-ul nu il stiu ...

Te felicit si aici pentru kg -ul pierdut !!!! hug.gif

Nu ma pregatesc pt niciun asemenea eveniment. Ma duc sa mai fur niste idei in materie de amenajatul unei sali, mese pt nunta altilor.
Multumesc pt felicitari. hug.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 14-02-2008, 02:07 AM) *

Felicitari Ramo!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

La firma unde lucrez eu se face vama la un suc de aloe vera, cu pulpa, care e tare, tare bun, si cam scump, dar merita. Aceea era apa plata? Sau tot suc din ala? w00t.gif

Multumesc.
Da, cred ca despre asta era vorba. Eu am luat din Ungaria cu 400 HUF (adica 6 Ron), nu mi se pare aa scump, mai ales la cate fitze sunt la noi in oras....mai mult pt asta as aduce )).gif
ramonavlas
Salutare! Ce fac fetele?
Sa stiti ca aveti voie sa intrati pe lamine si in lipsa mea.... give_rose.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 14-02-2008, 04:44 PM) *

Da, cred ca despre asta era vorba. Eu am luat din Ungaria cu 400 HUF (adica 6 Ron), nu mi se pare aa scump, mai ales la cate fitze sunt la noi in oras....mai mult pt asta as aduce )).gif

Nu. Ala de care vorbesc eu, e 100% natural si costa in jur de 20 lei.

pupic.gif hug.gif
ramonavlas
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 08:25 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 14-02-2008, 04:44 PM) *

Nu. Ala de care vorbesc eu, e 100% natural si costa in jur de 20 lei.

pupic.gif hug.gif

Atunci e vorba despre altceva:(. Sticlae din plastic, 300 ml si scrie pe ea Aloe Vera. Au capac alb, fucsia sau verde.
ramonavlas
Meniul pe ziua de ieri.
Mic dejun:1/2 pomelo, 1 iaurt, 1 Cappucino plic;
Pranz: 200 gr piept de pui, 200 gr legume chinezesti, 30 gr orez, 1 iaurt.
Gustare:1 fresh portocale + 1 lamaie, 1/2 pomelo.
Cina: salata de fructe din 2 mere, 2 portocale mici, cocktail fructe.
Sexymom
Buna Ramona, pe mine au inceput sa ma certe fetele ca mananc cam multe fructe, vad ca si tu ai un meniu slab in calorii, citisem odata la tine in jurnal ca slabesti mai repede daca mananci putin(adica prin infometare sad.gif ), eu am mancat timp de 14 zi ( fara exceptie) numai 1000 cal pe zi si nu am slabit 1 gram (ma plang pe unde apuc).
Mult succes tie vad ca iti da rezultate dieta ta.
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 15-02-2008, 09:54 PM) *

Buna Ramona, pe mine au inceput sa ma certe fetele ca mananc cam multe fructe, vad ca si tu ai un meniu slab in calorii, citisem odata la tine in jurnal ca slabesti mai repede daca mananci putin(adica prin infometare sad.gif ), eu am mancat timp de 14 zi ( fara exceptie) numai 1000 cal pe zi si nu am slabit 1 gram (ma plang pe unde apuc).
Mult succes tie vad ca iti da rezultate dieta ta.

doh.gif doh.gif Nici macar un gram dupa atata chin????? Nu imi vine sa cred.
Eu maine merg la Cluj pana luni, cred, iar de marti ma reapuc de mancat ce vreau, calculand calorii. Ma gandeam tot la 1000, dar dupa ce am vazut mesajul tau.....totusi urc la 1200. Eu cand numar calorii, nu mananc fructe, ca au cam multe calorii si zahar, doar o mandarina dimineata.
Eu iti doresc sa iti gasesti un stil de alimentatie care ti se potriveste, sa nu simti ca esti la dieta si sa si slabesti. Pupici multi hug.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi.
Mic dejun:1/2 pomelo, 1 iaurt, 1 cappucino plic.
Gustare: o punga bakerolls cu sare devil.gif
Pranz: 100 gr piept de pui, 100 gr legume chinezesti, 1 iaurt.
Cina...sar peste din cauza bakerolls-ului....desi mi-e o foameeeeeeeee
ramonavlas
Fetelor, v-am pupat pe fiecare in parte, va doresc un WE frumos........
ironmissy
hai mai mananca ceva give_rose.gif chiar nu-i bine sa sari peste masa, mai ales daca iti e foame. ceva verzituri n-ai? o sa-ti ia din foame si sunt neglijabile la calorii.
ramonavlas
CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 12:15 AM) *

hai mai mananca ceva give_rose.gif chiar nu-i bine sa sari peste masa, mai ales daca iti e foame. ceva verzituri n-ai? o sa-ti ia din foame si sunt neglijabile la calorii.

Apai la ora asta....nici sa ma pice cineva cu ceara nu mai bag nimik. Si decat verzituri, mai bine inca o cana de ceai )).gif
Nessie
pupic.gif Buna, Ramo!

Ma bucur ca vrei sa cresti pana la 1200 cal si ca te feresti de fructe la dieta. Fructele in exces ingrasa de nu se poate. Sexy, citeste aici ce scrie despre fructe si alimentele "de dieta" in general.
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 05:45 PM) *

pupic.gif Buna, Ramo!

Ma bucur ca vrei sa cresti pana la 1200 cal si ca te feresti de fructe la dieta. Fructele in exces ingrasa de nu se poate. Sexy, citeste aici ce scrie despre fructe si alimentele "de dieta" in general.

da, am vazut pe pielea mea ca fructele ingrasa. Azi am vrut sa ma apuc de dieta, dar am ajuns aseara la 20 acasa, nu am avut timp nici macar sa intru pe la voi, d-apoi sa mai merg la cumparaturi. Asa ca am amanat inceperea dietei pt maine, azi merg in Selgros sa fac maaaari cumparaturi pt dieta.
ramonavlas
M-as duce si eu la un nutritionost in Mures, dar nu prea este la noi....
Am fost ieri la Cluj la o prezentare de aparate pt slabit. Am ramas f uimita, impresionata, masca......in 45 de minute o gagica a scapat definitiv de 2 cm de pe stomac si 4 cm de pe burta w00t.gif
Nici u nu am crezut inainte, dar am vazut asta cu ochii mei. Aparatul asta sunt f hotarata sa il achizitionez pt salonul meu, chit ca costa 35.000 Euro w00t.gif
stardust
CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 12:14 PM) *

Am fost ieri la Cluj la o prezentare de aparate pt slabit. Am ramas f uimita, impresionata, masca......in 45 de minute o gagica a scapat definitiv de 2 cm de pe stomac si 4 cm de pe burta w00t.gif
Nici u nu am crezut inainte, dar am vazut asta cu ochii mei. Aparatul asta sunt f hotarata sa il achizitionez pt salonul meu, chit ca costa 35.000 Euro w00t.gif

Ramo, ai cumva un site web unde pot citi despre aparatul asta?
Si eu am tot citit fel de fel de articole prin reviste despre aparate noi minune, dar stim cu totii ca de multe ori nu reflecta realitatea.

Eu nu vreau sa mi-l cumpar, ci sa merg la un salon care il are, in caz ca il gasesc pe aici.
ramonavlas
CITAT(stardust @ 19-02-2008, 03:22 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 12:14 PM) *

Ramo, ai cumva un site web unde pot citi despre aparatul asta?
Si eu am tot citit fel de fel de articole prin reviste despre aparate noi minune, dar stim cu totii ca de multe ori nu reflecta realitatea.

Eu nu vreau sa mi-l cumpar, ci sa merg la un salon care il are, in caz ca il gasesc pe aici.

Aparatul asta a aparut la noi in tara doar in decembrie, exista intr-un singur salon din Bucuresti, urmatorul va fi la mine. O sa ma interesez cum se numeste salonul unde acest aparat este in functiune. CavityCell se numeste parca aparatul, dar mai exact si detalii mai multe.....trebuie sa cobor pana la masina sa iau "manualul de utilizare".
Revin cat de repede cu amanunte noi si picante naughty.gif
Nessie
Uite aici despre Cavity Cell.
Sexymom
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 02:45 PM) *

Eu cred ca 2 mere nu fac rau totusi, asa ca ma voi limita la ele.
stardust
Multumesc mult, am sa citesc cate ceva pe net despre el si ma voi interesa si la saloanele de aici. Oricum, de baza e dieta si daca se poate, sportul. Nu-mi pun sperante in aparate, pana la urma tot eu trebuie sa lucrez smile.gif
Nessie
Am gasit salonul care il are, dar...tam-tam costa 4 mil o sedinta. ohmy.gif
Sexymom
Foarte scump 4 mil. sad.gif
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 03:39 PM) *

Uite aici despre Cavity Cell.

Da, asta este miraculosul aparat.

CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 03:40 PM) *

CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 02:45 PM) *

Eu cred ca 2 mere nu fac rau totusi, asa ca ma voi limita la ele.

2 mere nu au cum sa faca rau, acum nici chiar sa renuntam la fructe, doar sa reducem cantitatea.

CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 03:52 PM) *

4 Milioane costa o sedinta in care iti faci si burta si abdomen si fund si picioare si coapse.
Daca faci doar burta, e 1 milion.
Merita, pt ca efectul este definitiv, nu mai pui cm inapoi. Bineinteles ca trebuie si un program minim de dieta.
Nessie
Ajunge o sedinta? La faza cu definitiv sunt cam sceptica.... wacko.gif Unde se duca grasimea aia, ca nu e eliminata? Daca e doar apa eliminata?

Pentru cele interesate vad ca va fi prezentat la Nouvelle Estetique.
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 04:08 PM) *

Ajunge o sedinta? La faza cu definitiv sunt cam sceptica.... wacko.gif Unde se duca grasimea aia, ca nu e eliminata? Daca e doar apa eliminata?

Pentru cele interesate vad ca va fi prezentat la Nouvelle Estetique.

Nu ajunge o sedinta, trebuie 10-12sedinte in combinatie cu vacuum, acest vacuum nu doare absolut deloc (asta l-am incercat pe pielea mea) si nici nu lasa vanatai. Am vazut pe cineva care si-a facut, inainte de sarbatori si pana in ziua de azi nu a pus niciun cm inapoi. Iti dai seama ca daca dau 35.000 Euro pe aparat sunt f incantata si sigura de el.
Da, va fi prezentat si acolo in perioada 8-10 martie. Voi si si eu prezenta acolo.
axe10
CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 01:52 PM) *

Voi ati vazut pe ce strada e salonul...?...str.silfidelor... lol.gif lol.gif lol.gif ...cred ca au ales special....
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 02:11 PM) *
Da, va fi prezentat si acolo in perioada 8-10 martie. Voi si si eu prezenta acolo.
Pai si nu facem si noi o intalneala de un suc? cheer.gif Si eu vreau sa merg la prezentari, chair daca stiu ca e cu intrare.

Ziceai ca intr-o sedinta fata respectiva adat jos 2 cm de pe stomac si 4 cm de pe burta..daca fac 10 sedinta dau jos 20 cm de pe stomac si 40 cm de pe burta? wacko.gif Eu m-as multumesc cu 2 si 4. )).gif

vacum am facut si eu si m-am facut terci. Nu am putut termina sedintele. wacko.gif Zicea fata aia ca daca nu doare, dau banii degeaba, ca inseamna ca nu lucreaza la stratul de grasime... unsure.gif
ramonavlas
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 04:15 PM) *

CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 01:52 PM) *

Voi ati vazut pe ce strada e salonul...?...str.silfidelor... lol.gif lol.gif lol.gif ...cred ca au ales special....

Strategic numele strazii. lol.gif

CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 04:19 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 02:11 PM) *
Pai si nu facem si noi o intalneala de un suc? cheer.gif Si eu vreau sa merg la prezentari, chair daca stiu ca e cu intrare.

Ziceai ca intr-o sedinta fata respectiva adat jos 2 cm de pe stomac si 4 cm de pe burta..daca fac 10 sedinta dau jos 20 cm de pe stomac si 40 cm de pe burta? wacko.gif Eu m-as multumesc cu 2 si 4. )).gif

vacum am facut si eu si m-am facut terci. Nu am putut termina sedintele. wacko.gif Zicea fata aia ca daca nu doare, dau banii degeaba, ca inseamna ca nu lucreaza la stratul de grasime... unsure.gif

Facem intalnire cum sa nu....
Gagica asta era plinuta, de-aia a dat 2 si respectiv 4 cm, se poate sa dai 1,2,5 cm la prima sedinta, nu la fiecare sedinta seda la fel de bine jos, acum trebuie si sa ai de unde.....cum am eu de exemplu.....
Da, asa iti va spune peste tot unde mergi sa faci vacuum, astea sunt aparaturi de ultima generatie...si eu am fost vineri la vacuum si sunt vanata inca....de la vacuum-ul astalalt nu am si nu am avut nici macar o vinisoara.
ramonavlas
Pupici fetelor, merg mai repede de la munca, trebuie sa ajung la 15 la manichiura sa imi schimb iar modelul )).gif , dupa care merg la Selgros sa fac o gramada de cumparaturi ca mi-e gol golut frigiderul si apoi ma duc acasa si mai povestim.
Cherie
pupic.gif Ramo!

In ce oras iti deschizi tu salonul? Ai studiat piata inainte, adica, merita investitia?
Cand vii in Bucuresti? naughty.gif
ramonavlas
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 10:17 PM) *

pupic.gif Ramo!

In ce oras iti deschizi tu salonul? Ai studiat piata inainte, adica, merita investitia?

In Targu-Mures o sa deschid salonul in cadrul unui hotel si a unui centru SPA. bineinteles ca am studiat piata din moment ce investesc o suma imensa de bani.
La Bucuresti sper sa ajung pe 7 martie.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 08:59 PM) *

pupic.gif Ramo!

In Targu-Mures o sa deschid salonul in cadrul unui hotel si a unui centru SPA. bineinteles ca am studiat piata din moment ce investesc o suma imensa de bani.

Sper sa nu lucrez atunci, mai ales daca va fi rost si de o intalnire naughty.gif
Ce alte aparate mai bagi la salon?
ramonavlas
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 11:07 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 08:59 PM) *

pupic.gif Ramo!

Sper sa nu lucrez atunci, mai ales daca va fi rost si de o intalnire naughty.gif
Ce alte aparate mai bagi la salon?

Nu stiu inca sigur, mai studiea piata, dar in materie de slabit o sa iau aparatul Cavity, vacuum sigur, cu infrarosu,electrostimulator cu 32 electrozi, astea sigur, la restul ma mai gandesc.....
ramonavlas
V-am promis detalii despre Cavity Cell System, asa ca iata-le:
Este un sistem revolutinonar bazat pe unde magnetice si ultrasunete utilizat in estetica ca alternativa a liposuctiei in tratamentul adipozitatii si al celulitei.
Efectul acestor unde creeza presiuni care stimuleaza si cresc schimburile dintre celulele adipoase si spatiile intracelulare, drenand celulele grase in exces si lichidele continute in interior, restabilind astfel conditiile fiziologice ale unui tesut sanatos. Aceasta crestere a presiunii, provoaca mai intai, ruptura legaturilor intracelulare a zonelor adipoase (efect de despachetare) apoi continua cu aplicarea rupturii specifice a peretelui celular, dintr-o parte a acestor legaturi. Zonele adipoase au proprietatea de a putea creste in dimensiune, ramanand totusi constante din punct de vedere numeric. Acest lucru inseamna ca , daca se va intampla ca o persoana sa se ingrase dupa aceste tratamente, va pastra totusi un profil mai armonios si mai omogen.
Dispozitivele speciale bazate pe ultrasunete externe foarte inalte permit actionarea, atat in profunzime cat si la suprafata straturilor adipoase.
Celulele adipoase sunt celule de sine statatoare care odata distruse cu ajutorul undelor magnetice nu se mai refac, rezultatul devenind astfel DEFINITIV.

- rezultatele se vad de la prima sedinta;
- rezultatul se mentine;
- este nevoie de 10-12 sedinte (2/saptamana);
- nu este dureros.
ramonavlas
Buna dimineata!
De azi sunt din nou la dieta. M-am reapucat de numaratul caloriile. Pana acum am baut un iaurt dietetic. Mi-am mai pus la lucru un baton Fitness si o portocala.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 01:14 PM) *

Sigur nu si-a supt burta cand a iesit? grin.gif

Glumeam, felicitari pt initiativa, sa fie intr-un ceas bun! hug.gif

ramonavlas
CITAT(michelle @ 20-02-2008, 12:35 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 01:14 PM) *

Sigur nu si-a supt burta cand a iesit? grin.gif

Glumeam, felicitari pt initiativa, sa fie intr-un ceas bun! hug.gif

lol.gif lol.gif Sigur, sigur. Dar cand merg la Bucuresti o sa incerc pe pielea mea si atunci va spun mai sigur....
ramonavlas
Mi-e foameeeee! Si daca mananc acum batonul, oare rezist pana la ora 3??
ramonavlas
Gata, l-am bagat deja......de-acum, sa vedem cum rezist.
michelle
Am avut si eu ieri un baton fitness si mi s-a parut atat de dulceeeee
ramonavlas
CITAT(michelle @ 20-02-2008, 02:56 PM) *

Am avut si eu ieri un baton fitness si mi s-a parut atat de dulceeeee

Si mie mi se pare dulce (e chiar cu ciocolata), dar tine de foame....ca nu prea stiu ce sa imi pun de mancare la munca.
ramonavlas
Offf, cate le mai trebuie si astora de la Protectia mediului...... doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.