Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
dany
Cum a fost la nunta ? Poze pui ? pupic.gif
aki
Salut Ramo.Un inceput de saptamina cit mai fain floare.gif
Mariana
Iti urez o saptamana minunata.
pupic.gif hug.gif
onushca85
Neata Ramo!!!
Esi o superba, cat de bine arati, parca nici mie nu-mi vine sa cred ca se poate slabi atat de mult.
In cat timp ai slabit atat?
Si inca o intrebare:]
Erai cu iubi tau si inainte sa slabesti atat de mult, pt el ai slabit ca al meu m-a disperat ca sa mai dau si eu jos si eu din ambitie tocmai atunci mananc ca nu imi place sa imi spuna cineva ce sa fac
Grasutza
Ramonaaaaa!!!! Trezirea! Nu vezi ca ai musafiri?
Astea sase bucati, m-au tocanit la cap sa le fac si lor cunostinta cu tine. Ca au auzit ei ca este o super tipa pe aici si ca vor neaparat sa te cunoasca. Si acum au venit in card sa iti spuna buna dimineata, si tu ce faci? Ii pui pe ignore? grin.gif
Imagine
dany
shock.gif shock.gif Te tii de prostii , Grasutzo lol.gif Asa , de luni dimineata wacko.gif
aki
CITAT(Grasutza @ 18-08-2008, 10:35 AM) *

Astea sase bucati, m-au tocanit la cap sa le fac si lor cunostinta cu tine. Ca au auzit ei ca este o super tipa pe aici si ca vor neaparat sa te cunoasca. Si acum au venit in card sa iti spuna buna dimineata, si tu ce faci? Ii pui pe ignore? grin.gif
Imagine

doh.gif lol.gif
O dat de [*****] Ramo lol.gif
onushca85
Wow ce bucati de luni de dimineata, deja incep sa ma trezesc, nu-mi mai trebuie nici cafea smile.gif
Grasutza
CITAT(danyhoney @ 18-08-2008, 10:37 AM) *

shock.gif shock.gif Te tii de prostii , Grasutzo lol.gif Asa , de luni dimineata wacko.gif

Mai Dany, astea nu-s prostii. Sunt lucruri bune devil.gif
Zi si tu, cu ce te dregi intr-o luni dimineata? O cafea si....musafiri. La ce te gandeai? lol.gif
onushca85
Pot sa-i iau acasa?
Grasutza
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:44 AM) *

Pot sa-i iau acasa?

Depinde...ii vrei la kil sau la bucata? blum.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 17-08-2008, 01:53 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-08-2008, 04:58 PM) *

de marti sunt iar pe calorii da nu ma cantaresc o saptamana )).gif

Asa, deci ai promis!!! De marti esti in JO. Nah, ca acu' am si martori grin.gif

Da, da....am promis! Asa ca de maine...sunt pe calorii cheer.gif

CITAT(danyhoney @ 17-08-2008, 01:57 PM) *

Cum a fost la nunta ? Poze pui ? pupic.gif

Foarte frumos a fost la nunta. La petrecere efctiv nu prea am facut poze dar am si le pun diseara pupic.gif

CITAT(aki @ 18-08-2008, 08:30 AM) *

Salut Ramo.Un inceput de saptamina cit mai fain floare.gif

Mersi la fel pupic.gif
onushca85
Multa bafta la calorii!!
II vreau la bucata, pe toti daca se poate,
Il trimit pe al meu o saptamana de acasa, cu astia sunt sigura ca voi avea o ocupatie dimineata, pranz si seara. Daca ma gandesc mai bine pentru ei imi iau si concediu fara plata biggrin.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 09:22 AM) *

Neata Ramo!!!
Esi o superba, cat de bine arati, parca nici mie nu-mi vine sa cred ca se poate slabi atat de mult.
In cat timp ai slabit atat?
Si inca o intrebare:]
Erai cu iubi tau si inainte sa slabesti atat de mult, pt el ai slabit ca al meu m-a disperat ca sa mai dau si eu jos si eu din ambitie tocmai atunci mananc ca nu imi place sa imi spuna cineva ce sa fac

Din 2003 ma tot chinui. Pe 3 martie 2003 m-am apucat de calorii si pe 10 martie 2003 l-am cunoscut pe Dany. Nu mi-a zis niciodata nici macr ca sunt plinutza, vedea ct si cum mananc si ma ruga sa mananc si cu el, ce mananca el. Iii gateam lui separat si nici macar nu gustam. A fost f greu....dar a meritat.
onushca85
Imagine
Grasutza
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:47 AM) *

Multa bafta la calorii!!
Il trimit pe al meu o saptamana de acasa, cu astia sunt sigura ca voi avea o ocupatie dimineata, pranz si seara. Daca ma gandesc mai bine pentru ei imi iau si concediu fara plata biggrin.gif

In cazul asta, tre' sa negociezi cu Ramo! Vezi daca vrea sa iti dea ceva naughty.gif
onushca85
Cred ca acum e cel mai fericit barbat, are o tipa super sexi langa el wink1.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 18-08-2008, 10:35 AM) *

Imagine

Oooo ce de barbati.....asa de distractie imi priesc, ca de altceva...il am pe al meu. )).gif )).gif

CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:44 AM) *

Pot sa-i iau acasa?

Hoap, hopa....pe rand sper nu deodata, da??

CITAT(Grasutza @ 18-08-2008, 10:50 AM) *

CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:47 AM) *

Multa bafta la calorii!!

In cazul asta, tre' sa negociezi cu Ramo! Vezi daca vrea sa iti dea ceva naughty.gif

Asa, asa....deeeeeeeci, sa trecem la negocieri. Cate kg vrei sa iti dau (adica sa scap eu de ele )).gif ) pt una bucata macho?
Ia zi, mai vrei?????? pupic.gif

CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:50 AM) *

Cred ca acum e cel mai fericit barbat, are o tipa super sexi langa el wink1.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
onushca85
De ce asa? De ce ma faci sa sufar atat?
offf, nu mai vreau nici unul din astia ca daca e vb sa mai iau kg sad.gif((
aki
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:50 AM) *

Imagine

Nu vedem imaginea blink.gif
onushca85
Am vazut, oare de ce?
Ramo
CITAT(onushca85 @ 18-08-2008, 10:56 AM) *

De ce asa? De ce ma faci sa sufar atat?
offf, nu mai vreau nici unul din astia ca daca e vb sa mai iau kg sad.gif((

Stiam eu ca nu mai vrei cheer.gif cheer.gif
Bine, hai ca mai las de la mine.....pe care il vrei??? Da vezi ce si cum faci cu el )).gif
onushca85
Multumesc,
Stai sa vad daca imi dau astia concediu ca sa pot profita de el biggrin.gif
Pai numai barbatii de noi, tre sa profitam si noi de ei
Ramo
Pai acuma mai vrei si concediu? Profiti de el in timpul liber, ziua oricum e prea cald pt asa ceva )).gif
onushca85
De aia exista gheata si dusuri reci......)).gif)
Ca sa ne racorim smile.gif
aki
Al meu face dusuri ziua cu apa fierbinte.Zice ca cica asa se racoreste )).gif
onushca85
eu nici iarna nu suport apa fierbinte asa ca la mine iese din discutie racoritul cu apa fierbinte blum.gif
May
CITAT(aki @ 18-08-2008, 12:46 PM) *

E demonstrat stiintific: caldura trebuie combatuta cu caldura... cel putin asa zicea profa mea de chimie )).gif. Serios acum, fa un dus cu apa calda cand mori de caldura si ai sa simti racoare si la o ora dupa... in schimb, daca faci cu apa mai rece, te racoresti pe moment si cand iesi din dus incei sa transpiri ca la nebuni

ramo pupic.gif
onushca85
La mine e o problema, eu nu suport apa calda, deci o detest in adevaratul sens al cuvantului. De la aburi ma doare capul asa ca APA RECE CAT CUPRINDE!
Panda
si eu fac dusuri fierbinti grin.gif ...

ma bag si eu la armasarii aia... lol.gif se poate face abonament? for life? w00t.gif
Ramo
CITAT(aki @ 18-08-2008, 01:46 PM) *

Sa stii ca are dreptate, fac si eu asa....nu transpiri asa tare.

CITAT(Panda @ 18-08-2008, 05:44 PM) *

si eu fac dusuri fierbinti grin.gif ...

ma bag si eu la armasarii aia... lol.gif se poate face abonament? for life? w00t.gif

Si tu Brutus? )).gif

Acum am ajuns acasa de la ai mei unde s-a tinut cheful de dupa nunta. Am mancat gratar, praji si fructe, insa de maine....pe cai.
Am vrut sa intram si pe la Real dar era deja prea tarziu, asa ca o sa mergem maine (mai am nevoie de legumele pt ciorba, ceva rondele de orez cu iaurt, rosii, castraveti.)
Am intrat insa prin piata de unde am luat un pepene mare si dulceeee. Acum mergem la dush dupa care in pat cu un bol maaare de pepene in brate.

De maine sunt in fiecare seara cu meniul aici. V-am pupat si va doresc o saptamana usoara in continuare. Cine e cu caloriile.....va astept!!!!!! pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ramona, acum am vazut si eu pozele! doamne, ce diferenta! ai grija de acum incolo, mai ales dupa cat te-ai chinuit sa le dai jos pupic.gif
onushca85
buna dimineata, de astazi pe cai dupa cum am vorbit asa-i? eu te astept cu mare nerabdare cu meniul ca sa vad ce mananci tu ca eu de o saptamana mananc numai pui la pranz si peste la cina dimineata sandwish si la 10 si la 16 cate 250 grame fructe.
Eu iti tin galerie in cazul in care iti e prea greu sa te reapuci de calorii
HAI RAMONAAA!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

De azi incep iar sa beau minim 2.5 litri de apa pe zi!!!
aki
Salut Ramo hug.gif .O zi frumoasa iti doresc floare.gif
May
Am venit si eu cu galeria! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
CITAT(anca veselie @ 18-08-2008, 09:53 PM) *

ramona, acum am vazut si eu pozele! doamne, ce diferenta! ai grija de acum incolo, mai ales dupa cat te-ai chinuit sa le dai jos pupic.gif

Mersi....pai trebuie sa am grija ca in fiecare sezon imi tot schimb garderoba si nu mai am haine xxl, nici macar xl, putine L, in rest cam M. La pantaloni am ajuns de la 54 la 42 w00t.gif

CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 08:13 AM) *

buna dimineata, de astazi pe cai dupa cum am vorbit asa-i? eu te astept cu mare nerabdare cu meniul ca sa vad ce mananci tu ca eu de o saptamana mananc numai pui la pranz si peste la cina dimineata sandwish si la 10 si la 16 cate 250 grame fructe.
Eu iti tin galerie in cazul in care iti e prea greu sa te reapuci de calorii
HAI RAMONAAA!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

De azi incep iar sa beau minim 2.5 litri de apa pe zi!!!

Neatza, da, da, de azi pe cai asa cum am promis. pupic.gif

CITAT(aki @ 19-08-2008, 09:12 AM) *

Salut Ramo hug.gif .O zi frumoasa iti doresc floare.gif

Mersi la fel pupic.gif

CITAT(May @ 19-08-2008, 09:22 AM) *

Am venit si eu cu galeria! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Asa, asa, ca am nevoie de sustinere....e un nou inceput.

Vorbeam aseara cu iubi sa mergem maine la mare (azi e 19 si no way), dar cum eu m-am hotarat de azi sa ma apuc de calorii, acolo nu o sa pot, asa ca am zis ca nu prea am chef de mare, ca o sa mergem altundeva, mai tarziu......sper ca nu imi va parea rau.

Asa ca......promisiunea e promisiune (si fata de mine si fata de voi). De azi sunt din nou la calorii. Mi-am adus la munca un iaurt mare si o nectarina. Ciorba inca nu am acasa sad.gif , asa ca vad eu ce pap la pranz.
Azi mergem si prin Real sa mai luam una alta,....tot pt dieta.
aki
M-ai facut un gust de ciorba doh.gif .Am si eu ciorba acasa,dar inca nu am gustat-o rolleyes.gif
Ramo
A mea e din aia cu putiiiine calorii. Acra, picanta....exact cum imi place.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 19-08-2008, 10:01 AM) *

Vorbeam aseara cu iubi sa mergem maine la mare (azi e 19 si no way), dar cum eu m-am hotarat de azi sa ma apuc de calorii, acolo nu o sa pot, asa ca am zis ca nu prea am chef de mare, ca o sa mergem altundeva, mai tarziu......sper ca nu imi va parea rau.
Ai o superstitie cu data de 19?

Spor la numarat calorii! hug.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 19-08-2008, 11:18 AM) *

A mea e din aia cu putiiiine calorii. Acra, picanta....exact cum imi place.

A mea la fel...
Nu prajesc ciorba,inaintea o prajeam cu sos de tomate,ceapa,varza.
Acum doar tot fireb.Pun in ea ciorba acra (de care se face acasa) si la urma cind inchid focul pun sfecla data prin razatoare si verdeturile.
onushca85
Vreau reteta de ciorba acra si picanta pls
Si sa imi spuneti cate calorii are poate mananc si eu seara
Ramo
Miha, familia mea are o superstitie cu data de 19 si in general cu numarul asta sad.gif
Onushca, a mea iese pe la 20-25 calorii/portie. Dupa-masa cand o termin de facut scriu exact ce si cat am pus in ea. E acra de la otet si picanta de la ardei iute tocat (eros pista).

Am ajuns acasa si deja imi iau pranzul.
Scriu diseara tot meniul si va astept si pe voi, ca de azi primiti bataie!!!!
Grasutza
CITAT(ramonavlas @ 19-08-2008, 01:39 PM) *

Hihiii...lasa ca ai unde sa dai. Cam 2 luni asa, pana faci o tura completa blum.gif

Hai cu meniul ala, ca eu mor de curiozitate. Nu de alta, dar eu intr-o saptamana, am alungat 300 g doh.gif si simt cum ma calca depresiile sorry.gif
onushca85
Eu diseara trebuia sa mananc merluciu cu salata si un iaurt tnuva dar m-am razgandit si daca tot mai e putin si dispare pepenele bag un BOL de pepene rosu in loc de cina cu peste si m-am scos, si usor si apos si cu putine calorii ca de....la salata trebuia sa pun si ulei smile.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 19-08-2008, 01:51 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-08-2008, 01:39 PM) *

Hihiii...lasa ca ai unde sa dai. Cam 2 luni asa, pana faci o tura completa blum.gif

Hai cu meniul ala, ca eu mor de curiozitate. Nu de alta, dar eu intr-o saptamana, am alungat 300 g doh.gif si simt cum ma calca depresiile sorry.gif

Depresii? Pai bucura-te, bine ca s-au dus si nu s-au depus. Doar diseara pun meniul, deocamdata am mancat de vreo 450 de calorii.

CITAT(onushca85 @ 19-08-2008, 01:59 PM) *

Eu diseara trebuia sa mananc merluciu cu salata si un iaurt tnuva dar m-am razgandit si daca tot mai e putin si dispare pepenele bag un BOL de pepene rosu in loc de cina cu peste si m-am scos, si usor si apos si cu putine calorii ca de....la salata trebuia sa pun si ulei smile.gif

Eu nu pun ulei in salata, in nimik de fapt. Diseara si eu pap cel putin 1 kg de pepene )).gif
onushca85
Deci suntem doua cu acelasi meniu, cred ca pepenele asta face minuni )).gif. Eu mi-as dori ca pana pe 24 sa fi slabit macar 600 grame ca sunt 2 satamani asa ca hai inainte cu tupeu grasutzo

cum sa mananc salata verde fara ulei si doar cu otet, parca e prea de tot
Ramo
La mine otetul face tot. Ulei am in casa doar spray.....dar nu prea il folosesc.
onushca85
e bine ca poti manca fara ulei, eu inainte mancam foarte mult ulei, multe prajeli putine salate si acum am incercat sa mai renunt la ele sper sa reusesc !
aki
CITAT(ramonavlas @ 19-08-2008, 02:32 PM) *

La mine otetul face tot. Ulei am in casa doar spray.....dar nu prea il folosesc.

Ganesha zicea ca e bine sa folosesti uleiul,sunt grasimi santoase si corpul are nevoie de ele.Asa ca trebuie sa le consumam in cantitati moderate wink1.gif
onushca85
eu consum ulei zilnic la salate, minim 10 grame ulei masline pe zi wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.