Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
May
Ultimul post de pe pagina 204... nu l-ai vazut pt ca atunci cand cauti ceva nu gasesti, nu stiai? )).gif
dany
Asa e doh.gif
onushca85
Buna dimineata, diseara fac si eu cartofii aia, sper sa am timp ca am belele cu masina si trebuie sa umblu un pic cu ea.
Sper ca te-a multumit meniul meu de ieri chiar daca nu am mancat 1800 calorii eu zic ca tot e bine si asa ca sora mea, ea are 80 kg la 1.60m mananca dimineata un mar, la 10 fructe, la 13 piept pui cu salata rosi la 16 fructe si seara pepene asa ca eu, aia mai mica decat ea cu 8 ani, numar la calorii ca sa slabesc de durata si nu doar pt o perioada.wink1.gif
Ramo
Dany, noroc cu May!
Onu, da, mi-a placut meniul...da ramai acum la 1500/zi?

Aseara a plecat iubi si nu stim cand se intoarce...saptamana viitoare intr-o zi, dar mai e asa de mult pana atunci sad.gif
onushca85
Da, vreau sa raman la 1500 pe zi, si asa ma simt ca mananc ca o sparta
Ramo
Asa e la inceput, sa vezi tu cum intr-o luna nu iti mai ajung caloriile.
Eu acum imi mananc micul dejun....rondele de grau expandat. Mi-am pus 4 la servici, mai am 2.
Maine imi pun salata cheer.gif
onushca85
De tine este bine pentru ca poti manca la pranz acasa, eu abia astept cina ca sa mananc ceva proaspar si abia facut.

Sper sa nu am probleme cu caloriile peste o luna, ma gandesc ca mi se va miscora stomacul si va cere mai putin, cel putin asta sper eu.smile.gif
Ramo
Va cere dar sunt poftele!!! )).gif
onushca85
Macar sa ma descurc eu o luna si sa vad ca slabesc ca nu ma mai opreste nimeni!! SPERRRR
Ramo
Asa sa fie!!!!
onushca85
te am pe tine sa ma ridici wink1.gif
Ramo
De asta poti fii sigura!!! pupic.gif
onushca85
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Salut Ramo.O zi frumoasa iti doresc hug.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2008, 08:50 AM) *

Aseara a plecat iubi si nu stim cand se intoarce...saptamana viitoare intr-o zi, dar mai e asa de mult pana atunci sad.gif

sad.gif Nu fii trista ! Uite iti dau un pup pupic.gif
onushca85
si eu te sustin, hai sus ramo, timpul trece si vine inapoi si va iubiti voi mult mult mult de tot wink1.gif
Ramo
CITAT(aki @ 21-08-2008, 11:01 AM) *

Salut!! O zi la fel de frumoasa ca tine sa ai si tu pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 21-08-2008, 11:44 AM) *

Parca, parca mi-a mai trecut pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2008, 10:58 AM) *

CITAT(aki @ 21-08-2008, 11:01 AM) *

Salut!! O zi la fel de frumoasa ca tine sa ai si tu pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 21-08-2008, 11:44 AM) *

Parca, parca mi-a mai trecut pupic.gif

Sa-ti mai dau cateva pupic.gif ca sa-ti treaca aproape de tot ? naughty.gif Nu te pot pupa ca Dany al tau dar ....

Bueyyyy , stii ceva ? In unele seri ( acum cand Dirk e de noapte ) ma tot gandesc ca as vrea sa fiu din nou pe post de perna ( stii ce vreau sa spun , nu ? ) )).gif
Ramo
sorry.gif Nu, nu stiu ce vrei sa spui lol.gif lol.gif lol.gif
Oricum ai fost o perna buuuuuna! pupic.gif
dany
blushing.gif lol.gif lol.gif lol.gif
onushca85
Te imbratisez muuult
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Iti dau si multi pupici
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Sa nu mai fii trista!!
Ramo
Acum chiar ca mi-a trecut de tot. pupic.gif
Oricum sper ca pe miercuri se intoarce si vineri sa plecam amandoi la Cluj de unde eu ma intorc duminica.
onushca85
Of Doamne in ce orase va duceti voi, numai pe unde nu am fost eu sad.gif Vreau si eu, ma iei?
dany
Mama , ce de-a pupici pe aici , vreau si eu ...

Sa stii ca anul viitor cand venim la nunta vom trage o fuga si la Cluj ( ti-am zis ca am multe rude acolo , nu ? ) ca prea mi-ai facut pofta )).gif

CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 11:27 AM) *

Of Doamne in ce orase va duceti voi, numai pe unde nu am fost eu sad.gif Vreau si eu, ma iei?

Da` la Brasov nu vrei ? naughty.gif
onushca85
Pupici si pt tine dany pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif multi si desi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Saru-mana ! Acum ma simt si eu mai bine )).gif hug.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 12:27 PM) *

Te iau , te iau....e un oras f frumos, am stat acolo 5 ani, sigur iti va placea. pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 21-08-2008, 12:32 PM) *

Mama , ce de-a pupici pe aici , vreau si eu ...

Sa stii ca anul viitor cand venim la nunta vom trage o fuga si la Cluj ( ti-am zis ca am multe rude acolo , nu ? ) ca prea mi-ai facut pofta )).gif

CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 11:27 AM) *

Da` la Brasov nu vrei ? naughty.gif

Mergem si pana la Cluj ca facem maxim 2 ore cu masina. cheer.gif
onushca85
baga-mi in valiza, sau in porbagaj, unde vrei tu numai ia-ma
Ramo
Da in masina nu e bine? Ca am loc. )).gif
aki
Ramo ,esti din Cluj? unsure.gif
Ramo
Am terminat cu pranzul, ma pregatesc sa ma duc in oras....cand ma intorc vreau sa strang putin de prin casa (acum nu am chef), sa imi spal parul, sa il pun pe bigudiuri, sa imi pun si o masca.....treburi din astea.

CITAT(aki @ 21-08-2008, 02:47 PM) *

Ramo ,esti din Cluj? unsure.gif

Nu, sunt din Targu Mures dar am facut o facultate si un master la Cluj la zi......deci am locuit acolo 5 ani!
nella
Ti-am vazut pozele...mama ce bine arati...iar sprancenele sunt superbe,sunt tatuate?M-am indragostit de ele grin.gif
Ramo
Multumesc.
Nu sunt tatuate, sunt doar pensate, tunse si vopsite.
nella
Superbe sunt sincer si f perfecte de aia am crezut ca sunt tatuate...te schimba mult pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2008, 02:59 PM) *

Multumesc.

Inseamna ca sprancenele de diva sunt naturale?Foarte frumoase w00t.gif .Si eu am crezut ca sunt tatuate wink1.gif
onushca85
E bine si in masina daca ai loc dar sigur ai loc ca eu am o gramada de kile )).gif

Sprancenele?........Invata-ne cum sa ni le facem.
Ramo
CITAT(aki @ 21-08-2008, 03:14 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-08-2008, 02:59 PM) *

Multumesc.

Inseamna ca sprancenele de diva sunt naturale?Foarte frumoase w00t.gif .Si eu am crezut ca sunt tatuate wink1.gif

Daaa, eu sunt toata naturala naughty.gif

CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 03:26 PM) *

E bine si in masina daca ai loc dar sigur ai loc ca eu am o gramada de kile )).gif

Sprancenele?........Invata-ne cum sa ni le facem.

Stai linistita ca tocmai mi-am schimbat masina si incapeti multe.
In materie de sprancene.....cosmeticiana mea e ce divina.
M-am programat pe joia viitoare iar si de data asta imi pun gene false da naturale. Adica mi le mai imbogateste putin si printre ale mele imi mai pune si cateva mai lungi, buchetele.
Ramo
Pana la urma am facut azi conopida la cuptor, imediat mananc. Pana atunci sa pun si reteta, va spun cum e mai tarziu...

Conopida saseasca la cuptor[u]
- 170 conopida;
- 90 sunca - 70;
- 1 ou - 70;
-100 iaurt.
Am fiert buchetele de conopida. Intre timp am calit pe uscat sunca. Cand s-au fiert buchetelele le-am taiat mai marisor, le-am pus intr-un vas yena, am pus sunca peste conopida si la sfarsit oul batut cu iaurt. Am bagat la cuptor si asta e tot.
Reteta originala e si cu cascaval, cu smantana in loc de iaurt, ceapa, usturoi.
A, am pus si eu praf de usturoi, putin.
Ramo
Am scos cina de la cuptor, acum mananc. E bestiala!!!!!!!!!!!!!
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 4 panite grau - 136;
- ciorba - 80;
- 60 sunca - 47;
- 50 ciuperci - 18;
- 120 castravete - 23;
- 80 perle de branza - 66;
- 2 panite integrale - 38;
- 10 pate porc - 19;
- 1 baton milka - 64;
- salata cu jambon Saurin (din comert) - 192;
- conopida saseasca la cuptor - 187;
- 600 pepene - 150;
- 40 seminte - 110;
- 1 baton milka - 64.
TOTAL 1194 yahoo.gif
onushca85
Buna, am dovlecei umpluti la cuptor, vrei?
Miros fenomenal, reteta e la mine in jurnal, sa imi faci observatie daca am pus ceva aiurea.
Ramo
Am vazut reteta, subt sigura ca o sa iti placa. Pai nu mai vreau acum ca ma mai asteapta semintele si pepenele si gata cu caloriile pe azi, dar daca imi lasi pe maine, nu refuz )).gif
onushca85
Am facut 3 dovlecei deci 6 bucati, o bucata am mancat acum, una imi iau maine la servici si restul de 4 bucati sunt ale tale wink1.gif

Super buni dovleceii, mi-a placut mult umplutura, super reteta
Ramo
Adica o singura bucata ai mancat aseara? Eu cand faceam, mancam tot. Dar daca 4 sunt ale mele, inseamna ca deja e gata cina mea. Nu te atingi de ele, da? )).gif

Buna dimineata, e WE!!!!!!!! cheer.gif Eu nu stiu de ce ma bucur asa ca e we, nu am niciun program de data asta si o sa ma plictisesc sau o sa mananc peste calorii sad.gif
onushca85
Buna dimineata! Ti-am pastrat doar 3 bucati din cele 4 ca 2 le-am luat eu astazi sa le mananc la pranz.
Mie imi place foarte mult umplutura aia a dovleceilor, cu dovlecelul de dedesupt nu ma omor.

Pupici!
Panda
CITAT(ramonavlas @ 22-08-2008, 08:44 AM) *

Adica o singura bucata ai mancat aseara? Eu cand faceam, mancam tot. Dar daca 4 sunt ale mele, inseamna ca deja e gata cina mea. Nu te atingi de ele, da? )).gif

Buna dimineata, e WE!!!!!!!! cheer.gif Eu nu stiu de ce ma bucur asa ca e we, nu am niciun program de data asta si o sa ma plictisesc sau o sa mananc peste calorii sad.gif

nu nu ... ca ai fost cumintica pana acum... caum sa mananci peste nono.gif
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif
onushca85
Asa este, fii cuminte, cred ca cel mai bine e cand te apuca foamea de grasiciuni sa te gandesti ca o sa ajungi cat mine si stii cum este deci nu o sa mananci decat sanatos
Ramo
Da, da o sa fie greeeeeu. Poate merg in we la Cluj, sa vad...acolo ma mai pot tine. Si mai fac si sport cu iubi cheer.gif
onushca85
Eu am aceeasi problema cu weekendurile ca face mama mancare si nu prea reusesc sa rezist
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.