Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Eu stau singura, fara ai mei, dar in we-uri mai merg pe la ai mei si face si mami mancare buuuuna. Daca nu merg la ai mei, stau acasa si tot mai bag cate ceva in gura. doh.gif
onushca85
Deci e mai bine sa muncim in weekend
Ramo
Daaa, si eu chiar asta o sa fac!! cheer.gif
aki
Mai bine nu mininc nimic, dar nu vreau sa muncesc in weekend devil.gif
bubbles
Neata salut.gif pupic.gif hug.gif
dany
Am trecut doar sa te pupic.gif si sa-ti urez un WE superb !
onushca85
Si la noi se munceste weekendul asta dar eu nu sunt pe lista ca ma duc la tara, poate ca mai bine eram pe lista smile.gif
Ramo
CITAT(aki @ 22-08-2008, 10:15 AM) *

Mai bine nu mininc nimic, dar nu vreau sa muncesc in weekend devil.gif

Da la mine asta e problema, ca daca stau acasa si nu am treabal , chiar daca nu imi e foame, parca tot ar merge ceva. sad.gif

CITAT(bubbles @ 22-08-2008, 10:18 AM) *

Neata salut.gif pupic.gif hug.gif

Neatza si bine ai revenit!

CITAT(danyhoney @ 22-08-2008, 10:56 AM) *

Am trecut doar sa te pupic.gif si sa-ti urez un WE superb !

pupic.gif pupic.gif Un we la fel de superb sa aveti si voi. Distractie placuta la nunta! Au ajuns pantofiorii rosii, da?
Sa pui poze cheer.gif
onushca85
Pe la bucuresti e cald dar bate vantul, pe la tine cum este?
Ramo
F cald si nici macar vantul nu adie. E moleseala.
De azi dimineata am tot cautat oferte pt Antalya....acum astept raspunsurile pe mail. Vrem sa plecam de prin 3-4 septembrie, o saptamana, numai eu cu iubi, al hotel de 4-5 stele, all inclusive.
onushca85
sunt super cele cu All inclusive, nu iti mai faci griji de nimic.
Dar toate plecati pe 3-4 septembrie? Eu cui raman? sau aveti impresia ca pana atunci ma obisnuiesc cu slabeala si imi va fi usor sa trec peste toate fara voi?
Ramo
Pai trebuie sa vedem cum te descurci si singura, nu???? pupic.gif
onushca85
E prea devreme, nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum am realizat ca suntem in 22 august sad.gif si ca mai e foarte putin pana pe 3 septembrie. Vrei sa pleci si tu, si Amalia, oare mai pleaca si altcineva?
Ramo
pupic.gif pupic.gif Lasa ca nu o dai in bara acum cand ai prins aaaripi pupic.gif
onushca85
Sper sa ai dreptate, daca ma tin si in weekend, luni cand ma cantaresc o sa mai vad inca ceva sper wink1.gif
Ramo
Si daca nu mai vezi nimik luni pe cantar, e suuuper!
onushca85
cum sa nu mai vad nimic? ce vrei sa spui? ohmy.gif
Ramo
Incerc sa iti spun sa nu te demorlizezi luni daca tot astea 3 kg le vezi date jos. S-ar putea sa mai mearga, s-ar putea sa nu mai vezi schimbare doar miercuri, joi....

Nessie, mie imi apar notificarile in Inbox....nu se poate sa intre in Spam din nou?
Sau am facut eu ceva? sad.gif
onushca85
Lasa ca nu va fi asa, abia acum cand am prins aripi, daca ma voi tine si in weekend sunt sigura ca va arata macar cu jumatate de kg mai putin wink1.gif
Ramo
Ok, asa o sa fie pupic.gif

May, I can see you.......... pupic.gif pupic.gif
May
M-ai speriat fata, era sa ma inec cu supa lol.gif. Bagam eu linistita lingura in gura si ma gandeam ca am pus cam multa fidea si cand citesc: May, I can see you m-am blocat lol.gif parca faceam ceva rau lol.gif

Ce super ca mergeti la turci, iti doresc sa ai mai multa vointa decat mine, muuult mai multa ca eu am mancat ca sparta acolo... luasem in 5 zile 4 kile w00t.gif bun, erau false dar 2 tot s-au pus bine de tot blink.gif. In drum spre masa trebuia sa trecem pe langa sala de gimnastica si ii consideram de-a dreptul idioti pe aia care isi dadeau duhul pe acolo, ma gandeam ca vii in vacanta si stai in sala toata dimineata in loc sa mergi la masa sau la plaja. Data viitoare sper sa fiu si eu idioata ca ei dry.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Eu am mai fost o data, stiu cum e cu all inclusiv...da imi bag picioru, asta e concediul meu, am eu timp dup-aia sa tot tin diete.
O sa mananc din toate, iti dai seama....adica degeaba zic acum ca ma abtin ca ma cunosc give_rose.gif
May
Ar fi si pacat la ce mancare buna au.... de prajituri nici nu mai vreau sa imi amintesc drool.gif cu baclavaua in frunte doh.gif. Am observat ca baclavaua de la greci e mai buna decat la turci si am vazut de curand o emisiune-documentar in care spuneau ca nu turcii au inventat-o, ci grecii unsure.gif ... si uite cum pot sa vorbesc despre mancare non-stop lol.gif
Ramo
La capitolul dulciuri stiu ca stau bine, adica nu ma incanta f tare, dar imi amintesc cum aratau alea de la bufetul suedez doh.gif doh.gif
O sa incep fiecare masa cu fructe si atunci nu prea mai incape mancare. Asa am facut si data trecuta (din pacate, doar ultimele 2 zile).
May
Eu te-as sfatui sa nu mananci la aceeasi masa si fructe si mancare ca iti dai digestia peste cap unsure.gif. Mai bine pune pe o farfurie cate putin din fiecare si mai ia o farfurie plina cu salate smile.gif
Ramo
Ce fel de probleme? Ma constip sau dimpotriva?
Ramo
Am terminat si cu pranzul, acum servesc o inghetata cheer.gif si apoi ma duc in piata dupa pepene si prin oras ca nu am chef sa stau in casa.
dany
Plecati la turci ??? Misto ! pupic.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 22-08-2008, 03:57 PM) *

Plecati la turci ??? Misto ! pupic.gif

DA, plecam. Acum m-am intors de la agentie, am platit o parte din bilet. Mergem pe 11 ca doar atunci mai erau locuri pe avion pana pe 18.
Abia astaeeeeept cheer.gif cheer.gif
Ramo
Care ce ati mai facut de mancare? Eu acum am bagat dovleceii la cuptor si abia astept sa ii pap. Mai am azi 30 seminte si 1200 pepene cheer.gif
Revin cu meniul dupa ce termin de mancat.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 90 castraveti - 17;
- 70 sunca - 55;
- 1 ou - 70;
- 100 iaurt - 18;
- ciorba - 80;
- 90 sunca - 70;
- 40 ciuperci - 14;
- 150 castravete - 29;
- 2 panite integrale - 38;
- 50 salam victoria - 48;
- 100 inghetatat Cool&slim - 82;
- dovlecei la cuptor - 267;
- 30 seminte - 74;
- 1 solano capsuni - 7;
- 1300 pepene - 325.
TOTAL 1194 yahoo.gif

amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 22-08-2008, 07:38 PM) *

Meniul pe ziua de azi:
- 90 castraveti - 17;
- 70 sunca - 55;
- 1 ou - 70;
- 100 iaurt - 18;
- ciorba - 80;
- 90 sunca - 70;
- 40 ciuperci - 14;
- 150 castravete - 29;
- 2 panite integrale - 38;
- 50 salam victoria - 48;
- 100 inghetatat Cool&slim - 82;
- dovlecei la cuptor - 267;
- 30 seminte - 74;
- 1 solano capsuni - 7;
- 1300 pepene - 325.
TOTAL 1194 yahoo.gif

yahoo.gif
Felicitari.

nella
Salutare pupic.gif felicitari pt ambitie...frumos meniu ai...parca imi faci dor... grin.gif ....
Sa va distrati frumos....era cazul sa mergeti pe undeva singurei ca 2 porumbei dupa cate ati patimit vara asta pupic.gif o seara frumoasa si un we placut....
Ramo
Amalia, multumesc pupic.gif

CITAT(nella @ 22-08-2008, 07:48 PM) *

Salutare pupic.gif felicitari pt ambitie...frumos meniu ai...parca imi faci dor... grin.gif ....
Sa va distrati frumos....era cazul sa mergeti pe undeva singurei ca 2 porumbei dupa cate ati patimit vara asta pupic.gif o seara frumoasa si un we placut....

Ce ma bucur ca mai dai pe aici pupic.gif Pai daca iti fac dor insemna ca te reapuci si tu, asa-i???
Abia asteptam sa plecam.....
nella
Da scumpa vreau sa ma apuc ca a cam crescut burtica...nu e de speriat dar se vede....si pana de sarbatori o sa mai rezolv cateva kg...ca sa nu mai aiba mama de comentat grin.gif grin.gif
Ramo
Inseamna ca ni te alaturi din nou de luni, da?
sefacom
In sfarsit am terminat de citit book.gif tot jurnalul tau Ramona cheer.gif yes.gif .
Asa ca o sa-ti fac un mic rezumat al impresiilor mele:
- te admir pentru ambitie plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
- esti o fata de milioane good.gif good.gif good.gif
- arati super cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O sa te rog sa ma tragi de urechi bataita.gif de fiecare data cand o iau razna cu meniul si sa-mi faci observatii (daca ai chef blushing.gif ) evident ca astept si de la alte combatante sugestii grin.gif

Sper sa ne cunoastem cat mai bine give_rose.gif

Acum te las ca mai am de citit destul jurnale (al tau l-am devorat in 4 zile biggrin.gif )

Iti doresc un weekend placut si noapte buna hug.gif
Ramo
Whaaaat? Ma simt chiar onorata ca mi-ai citit tot jurnalul si asta in doar 4 zile.
Cat despre impresiile pe care ti le-am lasat give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Promit ca te trag de urech (daca e cazul). Esti si tu la calorii sau vrei sa te apuci? Bafta multa!!!

Acum imi iau micul djun alaturi de voi si ma apuc de shmotru yahoo.gif
dany
Sa stii ca si eu am recitit zilele trecute jurnalul tau ( pana la plecarea mea spre Ro ) si ma apucase melancolia pupic.gif
Ramo
Pai atunci ar tebui sa ma reapuc si eu, nu?

Gata curatenia....am transpirat mai rau ca un cal, am facut si sport azi )).gif
Am facut un dush, mai stau putin pe aici ca vreau sa caut ceva dupa care merg pe o terasa (sper) si apoi la ceva cumparaturi.
dany
Ma iei si pe mine la cumparaturi ?? Nu-mi trebuie nimic dar vin sa casc gura pe langa tine pupic.gif
Ramo
Te iau, te iau....chiar imi place sa am companie la cumparaturi (si daca mai e vorba si de o astfel de companie....)....da vezi ca la supermarket merg nu la shopping (de haine). )).gif Mai vii?
dany
Daaaa , stai sa ma imbrac si apar...
Panda
ma autoinvit si eu... tease.gif
dar sper ca cumparam numai alimente de dieta yahoo.gif

Ramo
Multumesc de companie Dany si Panda, vedeti cum am pierdut 2 ore la cumparaturi si am cumparat numai de dieta. Acum as vrea sa mananc pranzul ca am rabdat acolo o foame............
Cherie
Ramo si pe mine m-ai inspirat astazi cu jurnalul tau! pupic.gif
Mi-am calculat caloriile pana la ora asta si e jalnica treaba... Si mai rau e ca am mancat numai prostii batista.gif

Ma bati??? Pleeeeasee!!!! grin.gif
Ramo
Pai ce-oi face cu tine? Hai sa zicem ca e sambata si.....da de luni nu mai scapi, da???
Iti dau si tie o linguritza din borcan naughty.gif
Cherie
.. sau tot borcanul??? grin.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ca in ce hal am ajuns sa mananc, e nevoie de doza tripla blum.gif
Ramo
Trebuie sa te multumesti doar cu o linguritza....mai sunt fete care vor vrea si trebuie sa avem pt fiecare, da?? Da proit ca o sa te ajute mult linguritza asta...ca daca nu........... box.gif box.gif bataita.gif bataita.gif angry2.gif angry2.gif doctor.gif doctor.gif
Cherie
Merge si asa (kiar ma bine as putea spune lol.gif ), insa e nevoie si de tratament, sunt cu toate la pamant, nervi, timp, vointa & restul. wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.