Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
pupic.gif pupic.gif Hai ca atunci ai scapt de bataie si mai trimit o linguritza pupic.gif
Cherie
Am primit-o eat.gif
Senq pupic.gif

Acum la modul cel mai serios, trebuie sa ma apuc de treaba. Ma simt greoaie, ca un buhai sorry.gif
Ramo
La modul si mai serios, de luni te astept si pe tine cu meniurile pe aici....eu de marti sunt iar f constiincioasa. Acum sunt cu rusii dupa mine si nu ma cantatesc luni, doar dupa ce pleaca "ei".
Am mai pus sigur ceva ceva pe mine cat nu am tinut si acum trebuie sa revin macar la 82-83 pana pe 11 cand plecam in concediu.
Ramo
deeeeci, am fost la ai mei ca m-a sunat ca sunt toate neamujrile acolo numai eu lipsesc si au facut gratar. Si, si, si....nu am mancat nimik cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt mandra de mine ca am rezistat desi erau niste mirosuri pe acolo, ce mai, ca de 23 August!

Si acum, ca sa vedeti ca am fost cuminte, meniul pe ziua de azi:
- vinete - 67;
- 60 ton Palmera - 57;
- 3 panite integrale - 57;
- 120 rosie - 24;
- 50 fish fingers - 86;
- 60 degetele pui - 117;
- 95 snitel pui - 179;
- 40 aripioare barbeque - 77;
- 1 panita integrala - 19;
- 1200 pepene - 300;
- 30 seminte - 74;
- 2 batoane Milka - 128.
TOTAL 1185 yahoo.gif
dany
Scumpa , mai stii pungile de seminte cumparate de Remy ( pe care le-a uitat ) si de mine ?????? Eii , am desfacut in seara asta o punga cu pofta mareeeeeeee de seminte ....siiii....nu sunt asa ca semintele pe care le stiam eu lol.gif Si cand ma gandesc ca maica-mea balotase aproape 1 punga in timp record lol.gif lol.gif

Deci ....pap cate pap din punga si restul ......la gunoi , din pacate sad.gif sad.gif Nemtilor nu le plac sad.gif
Ramo
Cum? Nu iti plac semintele alea???? Eu din alea mananc in fiecare zi, 30-40 grame. Imi pare rau ca nu va plac....data viitoare luam din altele )).gif

M-am trezit cu tunete sad.gif la ora 9, pana acum m-am uitat la tv si acum ma gandesc ce sa pap. Nu stiu ce fac azi, sper doar sa nu dau iama in mancare......astept si sa ma cantaresc odata (nu pot maine ca sunt cu rusii dupa mine de vineri).
SARA
buna RAMO cheer.gif
si la noi tuna si ploua de dimineata dar eu tot am fost la piata wink1.gif
am luat varza acra ca mi-e asa pofta ........nu am mai mancat varza acra de cand am nascut iar acum daca nu mai alaptez scap si eu ca cow.gif in cucuruz...... grin.gif
am citit pe undeva o reteta cu conopida la cuptor dar sincer nu stiu unde .ai scris-o tu cumva?help......
sa sti ca esti modelul meu si tot amintesc de tine cand vorbesc cu sora mea si niste prietene... pupic.gif pupic.gif
Ramo
blushing.gif pupic.gif
La noi s-a terminat cu ploaia, a venit si soarele.
Mi-am luat micul dejun, acum ma duc sa fac ciorba de legume ca s-a terminat si apoi as vrea pe o terasa....sa vad daca am si cu cine.

Da, la mine ai vazut reteta de conopida la cuptor.

Uite-o:

Conopida saseasca la cuptor[u]
- 170 conopida;
- 90 sunca - 70;
- 1 ou - 70;
-100 iaurt.
Am fiert buchetele de conopida. Intre timp am calit pe uscat sunca. Cand s-au fiert buchetelele le-am taiat mai marisor, le-am pus intr-un vas yena, am pus sunca peste conopida si la sfarsit oul batut cu iaurt. Am bagat la cuptor si asta e tot.
Reteta originala e si cu cascaval, cu smantana in loc de iaurt, ceapa, usturoi.
A, am pus si eu praf de usturoi, putin.
SARA
MULTE MULTUMIRI pupic.gif hug.gif
dar spune-mi cate portii 1 sau mai multe iasa ? ohmy.gif
Ramo
uuuuna mi-a iesit mie casa asa am facut-o.
Daca vrei mai multe, pui mai mult din toate ingredientele si imparti la cate portii vrei sa iti iasa.

Am pus si ciorba la foc. Am terminat cu "treaba" pe ziua de azi )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-08-2008, 11:37 AM) *

Am terminat cu "treaba" pe ziua de azi )).gif

Si eu am la fel de " multa " treaba azi lol.gif
pupic.gif
SARA
esti harnicuta foc biggrin.gif am citit si eu 20 pagini din jurnalul tau dar in ritmul in care se scrie cred a raman in urma de tot wacko.gif
de unde esti daca nu te superi?eu sunt din jud.Timis .......cam departe de voi,nu? eusa_think.gif
Ramo
Eu sunt din Judetul Mures, Targu-Mures. pupic.gif
SARA
hmmm...cam departe dar ..........totusi aproape pupic.gif
te mai astept si la mine ca sa ma mai corectezi din cand in cand give_rose.gif
Ramo
O sa mai vin..... pupic.gif
dany
Ei , ce faci ? Iesi pe terasa ? Daca nu ai cu cine , vin eu si mai stam si noi la o tigara , la o barfa ....
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 23-08-2008, 06:49 PM) *

La modul si mai serios, de luni te astept si pe tine cu meniurile pe aici....eu de marti sunt iar f constiincioasa. Acum sunt cu rusii dupa mine si nu ma cantatesc luni, doar dupa ce pleaca "ei".
Am mai pus sigur ceva ceva pe mine cat nu am tinut si acum trebuie sa revin macar la 82-83 pana pe 11 cand plecam in concediu.

Cred ca o sa vin si cu meniurile, nu-i problema. I`ll do my best grin.gif
pupic.gif

p.s. ce-as vrea sa tune si sa ploua si la noi e o caldura de mooori sweating.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 24-08-2008, 02:33 PM) *

Ei , ce faci ? Iesi pe terasa ? Daca nu ai cu cine , vin eu si mai stam si noi la o tigara , la o barfa ....

Am fost deja...acum am venit si imi pregatesc pranzul...mancare de cartofi cu sunca si ciuperci. blum.gif

CITAT(Cherie @ 24-08-2008, 02:48 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 23-08-2008, 06:49 PM) *

Cred ca o sa vin si cu meniurile, nu-i problema. I`ll do my best grin.gif
pupic.gif

p.s. ce-as vrea sa tune si sa ploua si la noi e o caldura de mooori sweating.gif

La noi de dimineata a tunat, a plouat, apoi a venit soarele si acum iar se pregateste sa ploua c tunete si fulgere ohmy.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-08-2008, 03:38 PM) *

CITAT(danyhoney @ 24-08-2008, 02:33 PM) *

Am fost deja...acum am venit si imi pregatesc pranzul...mancare de cartofi cu sunca si ciuperci. blum.gif

Dezvolta hug.gif
Ramo
)).gif
Ciuperci champignon, sunca cubulete, le-am calit (pe usact), am pus condimente, cartofii taiati cubulete si apa peste tot. La sfarsit, 100 ml iaurt. Imediat mananc....langa o portie de castraveti murati blum.gif
dany
Mmmmmm , ce yammmy suna ....
Cherie
Sounds goood! naughty.gif
SARA
mai RAMO tu chiar ai idei yahoo.gif imbucura-ne in continuare cu meniurile tale si noi ca niste ''lacuste''(sper sa nu se supere fetele pe mine )venim si devoram'' totul''.
ei si cum a fost pe terasa ,nu ai consumat nimic? cafea.gif haninoroc.gif eat.gif eusa_think.gif
dany
lol.gif lol.gif lacuste lol.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 24-08-2008, 05:00 PM) *

Mmmmmm , ce yammmy suna ....

Mmmmm, da ce yammmy este, ca acum pap naughty.gif

CITAT(SARA @ 24-08-2008, 05:12 PM) *

mai RAMO tu chiar ai idei yahoo.gif imbucura-ne in continuare cu meniurile tale si noi ca niste ''lacuste''(sper sa nu se supere fetele pe mine )venim si devoram'' totul''.
ei si cum a fost pe terasa ,nu ai consumat nimic? cafea.gif haninoroc.gif eat.gif eusa_think.gif

Vin, vin....eu in fiecare seara mananc mancare gatita.
Am baut o cafea fara zahar pe terasa.
dany
Nu-mi faci pofta ca am mancat ciorba si-s satula blum.gif grin.gif
Ramo
Satula de la ciorba? No, din astea inca nu am auzit )).gif
dany
Am avut si o felie de paine la ciorba .....Ca doar de la zeama nu ma satur grin.gif
Ramo
Noroc cu painea blum.gif
Ramo
Mi-am facut unghiile, mi-am pus si strasuri pe ele cheer.gif
Am facut poze si cu blitz si fara dar lucesc prea tare unghiile si nu se vede modelul sad.gif

Ma duc sa imi pregatesc salata pe dimineata. Pt azi de cina vreau sa mananc ananas si pepene...sa vad cum ma incadrez.
Revin cu meniul.... naughty.gif
Ramo
A trecut we asta fara abateri cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 110 sunca - 86;
- 120 crema de branza Ehrmann - 68;
- 80 ridichi - 15;
- ciorba - 40;
- mancare de cartofi cu sunca, ciuperci si iaurt - 368;
- 200 castraveti murati - 18;
- 100 inghetata Nestle Cool&Slim - 82;
- 1000 pepene - 250;
- 400 ananas - 184.
TOTAL 1200 yahoo.gif

Am uitat sa va spun ca am gasit telemea de vaca cu doar 220/100 de la Traian One cica )).gif
De cand caut ceva branza noua ca de vaca si perle m-am cam saturat cheer.gif cheer.gif
onushca85
Buna Ramo, am partit unele lucruri, le vei citi la mine in jurnal si din pacate nu ma mai cred in stare sa mai tin ceva.
te pup si iti multumesc inca o data
Panda
CITAT(ramonavlas @ 24-08-2008, 07:45 PM) *

Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 110 sunca - 86;
- 80 ridichi - 15;
- ciorba - 40;
- 1000 pepene - 250;
- 400 ananas - 184.
TOTAL 1200 yahoo.gif

Am uitat sa va spun ca am gasit telemea de vaca cu doar 220/100 de la Traian One cica )).gif
De cand caut ceva branza noua ca de vaca si perle m-am cam saturat cheer.gif cheer.gif

telemea de vaca

am gasit in cora
blum.gif

Ramo
CITAT(onushca85 @ 24-08-2008, 10:14 PM) *

Buna Ramo, am partit unele lucruri, le vei citi la mine in jurnal si din pacate nu ma mai cred in stare sa mai tin ceva.
te pup si iti multumesc inca o data

Ia uite ce frumos arata ticker-ul tau...te rog nu dezerta, am citit ce ai patit si imi pare sincer rau....dar viata merge mai departe si tu iti doresti atat de mult sa slabesti....nu te lasa acum cand uite ce frumos ai inceput.
Nu zic ca nu e greu, dar tu esti mai importanta ca el si trebuie sa ai grija de tine pupic.gif

CITAT(Panda @ 25-08-2008, 02:43 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-08-2008, 07:45 PM) *

Meniul pe ziua de azi:
- 1 ou - 70;
- 110 sunca - 86;
- 80 ridichi - 15;
- ciorba - 40;
- 1000 pepene - 250;
- 400 ananas - 184.
TOTAL 1200 yahoo.gif

telemea de vaca

am gasit in cora
blum.gif

Mie nu imi apare nimik aici...si noi nu avem Cora in oras. Oare vroiai sa imi arati ca este telemea cu mai putine calorii? pupic.gif
onushca85
Multumesc Ramo si felicitari ca te-ai putut abtine in weekend
Ramo
Da, am reusit cumva...acum astept sa ma cantaresc odata...cred ca va fii pe...miercuri, joi, cand scap de rusi.
onushca85
Multa bafta
Ramo
Mersi, si tie!!! ca nu te las sa te lasi de dieta pupic.gif pupic.gif
onushca85
Sincer nici nu prea imi e foame, ma asteptam sa mananc ca o sparta dar azi mi-am luat decat 2 sandwishuri la mine din care am mancat doar unul. Nu mi-e foame poate asta e un lucru bun
Ramo
Stii cum se zice...in tot raul e si un bine. Dar chiar nu iti doresc sa slabesti din suferintza....stiu cum e pupic.gif pupic.gif
Capul sus, suntem alaturi de tine!!!!!!
May
Neatza! Mananci foarte frumos pupic.gif
Ramo
Multumesc....ma straduiesc pupic.gif
aki
Si?Ai facut poze la unghii si gata?
Pai noi de ce nu le vedem?Daca le pui pe ale tale le pun si eu pe ale mele blum.gif
dany
Haideti , asteptam expozitia de unghii naughty.gif
Ramo
Pai poza am facut la ele da asa lucesc ca nu se vede in poza despre ce model este vorba sad.gif
Da hai pune-le tu sa vedem.......poate ma apuca invidia si le oun si io diseara.
Ramo
V-am pupat, merg cu o prietena pe o terasa la o apa si apoi acasa sa imi mananc pranzul......
aki
CITAT(ramonavlas @ 25-08-2008, 12:29 PM) *

Pai poza am facut la ele da asa lucesc ca nu se vede in poza despre ce model este vorba sad.gif
Da hai pune-le tu sa vedem.......poate ma apuca invidia si le oun si io diseara.

Nu am cablu acum la mine,le pun mine.Dar tu fa-le fara blitz ca sa le vedem si noi w00t.gif
Ramo
Nici fara blitz nu se vad cum ar trebui...o sa mai incerc diseara.
Am ajuns acasa, acum mananc de pranz, dupa care ma duc pana la posta sa scot un colet, la agentia de turism sa achit restul de bilet, in piata dupa pepene.....
Cherie
Ramona, m-am afisat cu meniul de pana la ora asta. )).gif
Daca ai un bat, esti invitata la mine. blum.gif

O saptamana cat mai frumoasa! pupic.gif
Ramo
L-am vazut mad.gif mad.gif mad.gif
Da am vazut si ticker-ul....si mai vad ceva raaaau pt tine daca nu te pui pe treaba devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.