Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Saracul....daca ar stii la ce ma gandesc eu acum lol.gif lol.gif
Grasutza
Eeeee...saracul....
Lasa ca stim noi, ca de fapt e fericitul )).gif
onushca85
pana te dezbraca stras cu stras trece noaptea si ii piere cheful de fursecuri
Ramo
A, nu v-am spus ce dulce a fost aseara.....a fost el primul la dush cat eu inca eram cu voi pe forum...cand am intrat eu la dush....mi-a scris cu un ruj ca ma iubeste si a desenat pe toata oglinda numai inimioare. Pai putea sa nu primeasca fursecuri??? )).gif

CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 11:59 AM) *

pana te dezbraca stras cu stras trece noaptea si ii piere cheful de fursecuri

LUI??? sa ii treaca cheful de asa ceva??? Ma indoiesc...m-ar tine o saptamana in casa si cu pauze de tigara (pt mine) numa fursecuri am face )).gif
onushca85
unde l-ai gasit? mai are un frate geaman?
Grasutza
Oooo....ce dragalash a fost. give_rose.gif
Intrebarea e....cine spala oglinda???
Sau nu o mai splati? Aaaa...si mai ai ruj? Ca ma gandesc io, ca o sa mai aiba nevoie. grin.gif
onushca85
Ce mai conteaza cine spala oglinda si daca mai are ruj, gestul a fost super!!!
Ramo
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 12:02 PM) *

unde l-ai gasit? mai are un frate geaman?

Chiar ca eu l-am gasit pe el nu el pe mine....nu mai are niciun frate )).gif

CITAT(Grasutza @ 29-08-2008, 12:03 PM) *

Oooo....ce dragalash a fost. give_rose.gif
Intrebarea e....cine spala oglinda???
Sau nu o mai splati? Aaaa...si mai ai ruj? Ca ma gandesc io, ca o sa mai aiba nevoie. grin.gif

Rujul ala oricum nu prea il foloseam da si daca il foloseam zilnic tot nu ma suparam ca l-a folosit pt asa ceva give_rose.gif
Cu spalatul raman eu....ca nu ma mai vad pe mine deloc in ea de inimioare floare.gif
onushca85
Super gestul, vreau si eu smile.gif
Ramo
Ti-l trimit?....Dai o bere si ti-l imprumut pt...2-3...minute
May
Al meu nu face astfel de gesturi ca si-o ia pe cocoasa ca a murdarit oglinda lol.gif lol.gif lol.gif

F romantic wub.gif
Ramo
lol.gif lol.gif Specific...si daca nu vedeam cine a postat mesajul stiam de la cine e lol.gif
May
)).gif )).gif Neatza la amiaza pupic.gif
onushca85
si eu sunt mai uracioasa cu el de obicei, mereu am ceva de comentat, cred ca de aia am ajuns in situatia in care suntem sad.gif(
May
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 11:33 AM) *

si eu sunt mai uracioasa cu el de obicei, mereu am ceva de comentat, cred ca de aia am ajuns in situatia in care suntem sad.gif(

Si eu am mereu ceva de comentat ca oricare alta femeie, dar conteaza cum i le zici. Daca i le zici sub forma de repros mereu, se urca pe pereti, e si normal, dar daca i le spui ca si cum ai vrea doar sa il ajuti, sa ii arati ca mai este si alta varianta sau ca el poate mai mult, ii cresc aripile )).gif
onushca85
eu ii reprosez tot timpul cate ceva, din pacate asa m-am invatat. Dar ma schimb eu si imi revin wink1.gif
Ramo 2-3 minute imi sunt insuficiente, zi si tu 2.3 ani
Ramo
2-3 ani nu ti-l dau...ca ce ma fac eu fara el? sad.gif

Am ajuns acasa la fix, a si venit ploaia, mi-am schimbat bagajul (ca aseara imi pusese fusta si maieu), am pus mancarea la foc, un pranz de 250 calorii, asteptam sa se faca, papam si mergem cheer.gif
onushca85
Dixtractie placuta si ai mare grija ce mananci ca te alerg!:)
Ramo
Inca nu mi-am facut un program cu ce mananc maine.....inca nu am pofte...da maine, cand stiu ca am voie,....no o sa am nici asa...da duminica doh.gif stiu ca nu mai am voie si o sa imi vina tot felul de pofte.
Ce sa fac? Asta sunt eu.
onushca85
Vin dupa tine la cluj ca si asa nu am fost niciodata si sa vezi ce te alerg smile.gif
Ramo
Ioi, chiar ca ar fii fain.... pupic.gif

Sa vii ca (cu) alergatul mai vedem noi )).gif
onushca85
As vrea eu dar din pacate nu se pote, sambata am un motz la un bebe mic, si nu stiu cu ce sa ma imbrac sa arat super tare
May
Cu fusta mini naughty.gif
onushca85
mai intai sa va arat poze si apoi sa imi ziceti daca merge sau nu. Asa ca diseara sa faceti prezenta la mine in jurnal wink1.gif
dark_lady
hello girls....

am inceput si eu de miercuri sa numar caloriile si ma gandeam ca poate ma primiti si pe mine la discutia voastra..aduc floare.gif give_rose.gif ...felicitari tuturor celor care au slabit pana acum...muuuuuuuuuulta vointa in continuare si la multe kilograme in minus.
onushca85
Buna dark_lady, noi te primim cu mare drag, si eu inumar calorii de vre-o 2 saptamani, cu mici pauze intre ele, ai inimerit in cel mai bun jurnal, Ramo e profa noastra de slabeala. Poti veni si in jurnalele noastre, aici suntem ca o mare familie si nebuna wink1.gif

si cred ca ar fi foarte bine daca ti-ai deschide un jurnal, te-ar ajuta mult si ti-ai trece meniurile acolo, noi ti le-am verifica, sau ramo le va verifica, sau fiecare cum poate si cum stie wink1.gif

AAAAAAAAAAAA si BINE AI VENIT!
nella
We placut la Cluj..sa te distrezi frumos..va pup pe amandoi pupic.gif
Bun venit Dark lady se pare ca ti-a facut onusca primirea dar putem sti mai multe despre tine? pupic.gif
onushca85
La asta nu ma gandisem, asa este, povesteste-ne tot!
Ramo
Dark lady, bine ai venit printre noi. Ma bucur ca ai ales jurnalul meu ca sa ne saluti.
Te asteptam cu meniurile pe aici in fiecare seara si te asteptam si la corectat, daca e cazul.
Eu cu caloriile am slabit pana acum aproape 30 de kg si nu ma las, merg mai departe tot cu ele.

Nella, multumim, imediat plecam, de papat am papat, mai am eu de facut niste comenzi prin telefon, ne imbracam si mergem. cheer.gif
onushca85
Sa te distrezi mult si frumos!
Ramo
Wow, pai iti dai seama ca de-aia ma duc naughty.gif
May
Distractie placuta si sa faceti poze! pupic.gif
onushca85
poze< poze>poze>poze
Ramo
CITAT(May @ 29-08-2008, 02:48 PM) *

Distractie placuta si sa faceti poze! pupic.gif

No ca acum tre sa pun si aparatul? Si incarcatorul? Da ce nu fac eu pt voi?

CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 02:52 PM) *

poze< poze>poze>poze

Gata, gata ca l-am trimis pe iubi sa puna aparatul in geanta.
dany
Drum bun , distractie faina si sa ne revedem cu bine cand te intorci pupic.gif
Ramo
Mersi...da nu scapati de mine ca diseara intru si de la Cluj pe la voi pupic.gif
onushca85
Sa intri sa iti arat fustita mea wink1.gif
Grasutza
CITAT(ramonavlas @ 29-08-2008, 03:01 PM) *

Mersi...da nu scapati de mine ca diseara intru si de la Cluj pe la voi pupic.gif

Si sa faci o tura de alergare cu Onushca daca nu e cuminte hug.gif
onushca85
si tu cu noi blum.gif
Grasutza
Io va cronometrez. Sa vad ce timp scoateti la 100 m garduri yahoo.gif
onushca85
sau ne alearga ramo pe amandoua sa te vad atunci ce te cronopetrezi singura 8-}
Ramo
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 03:05 PM) *

Sa intri sa iti arat fustita mea wink1.gif

Pai de-aia intru. pupic.gif

CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 03:14 PM) *

sau ne alearga ramo pe amandoua sa te vad atunci ce te cronopetrezi singura 8-}

Asa, asa, vedeti cine stie??? hug.gif

Eu va pup pe toate pe rand, plec acum!!!!
Ne revedem diseara cheer.gif
I'm gonna miss u all sorry.gif
onushca85
si noua ne va fi dor de tine Ramo. Drum bun!
aki
Distractie placuta si drum bun floare.gif hug.gif
onushca85
Ramooooooo, unde esti?
anca veselie
have fun!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif
onushca85
Vreau sa vezi pozele, unde esti Ramo?
Ramo
Buna seara de la Cluj, dupa un drum pe care de obicei il faceam in o ora jumate, azi l-am facut in 4 doh.gif Dezastru cat este de aglomerat. Bine ca am ajuns cu bine.
Cel mai important: am ramas in calorii cheer.gif Si ca sa va demonstrez.........
Meniul pe ziua de azi:
- salata din rosie, sunca, telemea - 140;
- mancare de orez cu sunca si iaurt - 282;
- o inghetata joe - 164;
- hamburger Mc Donalds - 255;
- salata midi mediteraneana Mc - 115;
- sos salata Caesar Mc - 30;
- 70 seminte - 173.
TOTAL 1159 yahoo.gif

Maine...cheat day cheer.gif

Onu, fuuug acum la tine sa te vad in fustitza pupic.gif
SARA
pupic.gif hug.gif floare.gif RAMO
schweppes
Buna fetelor! Ati primit un nou mesaj de la o alta grasuta care face tot posibilul sa slabeasca. Ma primiti printre voi? salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.