Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Cherie
bataita.gif Batonul Fitness are zahar! Mult! Si glucoza, si sirop de glucoza! Si multe altele.
ramonavlas
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 04:48 PM) *

bataita.gif Batonul Fitness are zahar! Mult! Si glucoza, si sirop de glucoza! Si multe altele.

Atata dulce pe zi....are 90 calorii un baton....si mai tine si de foame (cateodata) )).gif
ramonavlas
Pana la urma am rezistat pana la ora 15 cand am ajuns acasa si am mancat pranzul.
Am schimbat asternutul, l-am pus in geam (ca e soare frumos afara), am facut ciorba de legume, mai trebuie sa calculez cate calorii revin la o portie.
Cherie
Nu conteaza, chiar daca are 90 de calorii, zaharul ala, face mult rau! In fine... Nu mai conteaza acum. Incearca sa te feresti de ele pupic.gif
ramonavlas
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 06:40 PM) *

Nu conteaza, chiar daca are 90 de calorii, zaharul ala, face mult rau! In fine... Nu mai conteaza acum. Incearca sa te feresti de ele pupic.gif

La cat zahar are batonul ala....si la cate alte "indulciri" folosesc pe zi....nici macar asa nu merge? Incerc si eu cumva sa....pot manca dulceee.
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 20-02-2008, 02:08 PM) *

[Atata dulce pe zi....are 90 calorii un baton....si mai tine si de foame (cateodata) )).gif

De acord cu tine, si eu am unul in geanta, dar nu imi intra ca am 2 l de apa in stomac )).gif
Eu astept cu placere momentul in care il infulec, ca sunt lesinata dupa dulciuri, iar el, batonul, e singura mea bucurie zilnica. )).gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 20-02-2008, 06:50 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 20-02-2008, 02:08 PM) *

[Atata dulce pe zi....are 90 calorii un baton....si mai tine si de foame (cateodata) )).gif

De acord cu tine, si eu am unul in geanta, dar nu imi intra ca am 2 l de apa in stomac )).gif
Eu astept cu placere momentul in care il infulec, ca sunt lesinata dupa dulciuri, iar el, batonul, e singura mea bucurie zilnica. )).gif

Asa e si la mine, singura bucurie "dulce".
Tulip
Ramo,asa ceva ai baut tu in Ungaria?Imagine
Am vazut la OMV,si cum m-ai facut curioasa,l-am incercat....e. fffff. bun!
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 20-02-2008, 07:08 PM) *

Nu desprea asta este vorba sad.gif
Cherie
CITAT(Tulip @ 20-02-2008, 05:08 PM) *

Asta face vama la noi naughty.gif

ramonavlas
Sa va pun reteta la ciorba care mi-a iesit 25calorii/portie cheer.gif

50 gr ceapa - 20;
- 170 gr morcovi - 77;
- 200 gr conopida - 60;
- 170 gr fasole galbena conserva - 29;
- 400 ml iaurt - 56;
- 100 gr orez - 248;
- otet;
- tarhon.

Total 490 calorii, mi-au iesit 20 de portii!!! Rezulta............25 calorii/portie cheer.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi. Nu am reusit sa ajung la 1200 calorii...dar pe dimineata mi-am pregatit un mic dejun de 300 calorii, asa ca maine voi reusi.
- 1 Fitness - 90;
- 3 solano frisca - 27;
- 1 Prodlacta - 28;
- 80 gr portocala - 38;
- 60 gr champignon - 21;
- 100 gr Sunca Caroli - 78;
- 1 ou fiert - 70;
- 80 gr La Dorna 2% - 59;
- 4 toat Buitoni - 116;
- 60 gr zacusca - 60;
- 2 buc Primola Ice Tea Peach - 74;
- mancare de cartofi cu legume chinezesti - 266.
Total 1077. cheer.gif
ramonavlas
Neatza cheer.gif
Nu stiu de ce dar m-am trezit bine dispusa, acum mi-am luat la munca micul dejun (cel mai consistent de cand tin dieta), sper sa ma tina pana tarziu.
La 15 trebuie sa merg la vacuum si abia pe la 16 ajung acasa.
Voi cum mai sunteti? floare.gif
ramonavlas
Pana la ora asta, am baut deja 1L de apa cheer.gif
ramonavlas
Am facut deja si o gramada de miscare, fac la ture intre birou si toaleta.... naughty.gif
Nessie
Foarte bine! Felicitari! cheer.gif Inceputul e mai greu, apoi ti se face mereu sete. Am ajuns acum de beau si 5-6l/zi. Ai grija sa bei putin si des. pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 21-02-2008, 01:49 PM) *

Foarte bine! Felicitari! cheer.gif Inceputul e mai greu, apoi ti se face mereu sete. Am ajuns acum de beau si 5-6l/zi. Ai grija sa bei putin si des. pupic.gif

Asa multe lichide bei pe zi??? w00t.gif Eu stiu ca nu e bine nici sa bei asa de mult....
ramonavlas
pupici fetelor, eu am plecat la banca, in oras sa imi platesc factura la telefon si apoi la vacuum.
Ajung pe la 16 acasa.....
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 21-02-2008, 01:22 PM) *

CITAT(Nessie @ 21-02-2008, 01:49 PM) *

Asa multe lichide bei pe zi??? w00t.gif Eu stiu ca nu e bine nici sa bei asa de mult....
Nu e bine sa bei rar si in cantitati mari, de asta si ziceam sa bei des si putin, sa poata sa o proceseze rinichiul . wink1.gif
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 21-02-2008, 10:26 AM) *

Am facut deja si o gramada de miscare, fac la ture intre birou si toaleta.... naughty.gif

Si eu la fel lol.gif la munca beau cel putin 3 st de apa plata la juma de litru lol.gif , o st de coca si o cutie de suc de portocale de 200 ml.Sunt o piselcioasa lol.gif
ramonavlas
Am noroc ca ma duc la toaleta in biroul sefului, si asta e la 2 pasi de biroul meu, ca altfel.....
ramonavlas
Azi m-am dus pregatita pt vacuum la salon si am stat in capsula....mmmm ce bine a fost.........cald, aproape am atipit si mai si slabeste!
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi, cand am reusit sa ingurgitez 1200 de calorii!
- mancare de cartofi cu sunca si ciuperci - 290;
- 3 solano frisca - 27;
- 140 gr sunca - 109;
- 60 gr ciuperci - 21;
- 2 tost - 58;
- 90 gr La Dorna - 67;
- 2 Primola - 74;
- 40 gr snitel pui - 75;
- 60 gr degetele pui - 117;
- 40 gr crochete peste - 77;
- 200 gr cartofi - 160;
- 150 gr varza murata - 24.
Total 1199 yahoo.gif
Cam varza meniul, nu? floare.gif
emu
Ceva crochetele, degetele )).gif eu nu pot sa comentez ca le am si eu pe-ale mele (alimentele alea rele din meniul de zi cu zi)... hai ca-ti revii maine, daca azi ti se pare ca n-ai mancat frumos smile.gif

Trebuie sa incep sa pun si eu in aplicare faza cu bautul apei in cantitati mici si des...
ramonavlas
F frumos nu pot sa zic ca am mancat, dar macar am ajuns la 1200 calorii, ceea ce nu reuseam daca nu bagam ce am bagat! Ei, pana ma obisnuiesc cu ce si cat mananc de 1200.
Pt dimineata asta am avut un mic dejun f satios, care siguuuur ma tine pana ajung acasa....seara e mai rau ca am pofte de...rontaiala (dar imi iau eminte (au 110calorii/40gr), iar de azi am si pofta de dulce mad.gif
ramonavlas
azi, pana la ora asta deja am baut 1 L de apa! Ieri pana la 12 am reusit performanta asta. Ebine, ca dupa ce ajung acasa, nu prea mai am pofta pe apa. Beau mult ceai de fructe (facut de mine si bagat in sticle la frigider), dar nu 2l, asa ca m-am scos acum ca beau 1L doar la munca )).gif
ramonavlas
Ma doare burta ingrozitor de rau si nu stiu ce sa iau..... sorry.gif
Sexymom
Ai mancat ceva dimineata? ce anume?
Nessie
pastila depinde de motivul durerii: balonari, gastrita, menstruatie... La mine durerile trec cu algocalmin de obicei, daca nu au cauze bine stabilite. )).gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 02:09 PM) *

Ai mancat ceva dimineata? ce anume?

Da, am amncat cartofi fierti cu snitel de pui ce o ramas de aseara. Ma doare burta de la musafiri... mad.gif

CITAT(Nessie @ 22-02-2008, 02:09 PM) *

pastila depinde de motivul durerii: balonari, gastrita, menstruatie... La mine durerile trec cu algocalmin de obicei, daca nu au cauze bine stabilite. )).gif

De menstruatie este vorba....
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 12:21 PM) *
ia un algocalmin. Mie imi trece in 10-15 min.
bubbles
Uff si mie tb sa imi vina rusii si sunt umflata si balonata ca o cow.gif doh.gif .Ce naspa de femei ca tb sa treaca prin atatea )).gif
Sexymom
Sau un Nos-Pa, stai la caldura un pic, pune-ti un fular sau o esarfa pe burtica, caldura calmeaza putin durerea.
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 22-02-2008, 02:23 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 12:21 PM) *
ia un algocalmin. Mie imi trece in 10-15 min.

La mine nu are efect dry.gif

CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 02:33 PM) *

Sau un Nos-Pa, stai la caldura un pic, pune-ti un fular sau o esarfa pe burtica, caldura calmeaza putin durerea.

Cred ca asta am sa-l iau, sunt f irascibila in perioada asta..........nu am chef de nimeni si de nimik . Sunt mai rea ca devil.gif
Sexymom
Eu am avut noroc ca niciodata in viata mea nu am avut dureri de ciclu.Cred ca din cauza ca am fost o fire sportiva si am facut multi ani sport de performanta.De asta am si nascut usor copii.Dar am avut alta problema:abundenta sad.gif in primele 3 zile zici ca sunt injungheata sad.gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 03:02 PM) *

Eu am avut noroc ca niciodata in viata mea nu am avut dureri de ciclu.Cred ca din cauza ca am fost o fire sportiva si am facut multi ani sport de performanta.De asta am si nascut usor copii.Dar am avut alta problema:abundenta sad.gif in primele 3 zile zici ca sunt injungheata sad.gif

1.Si eu am dureri doar de vreo 2 ani, inainte nu aveam.
2.Am facut si eu 4 ani de hanbdal, se pune???? )).gif
3.Cu abundenta am si eu probleme.....tot in primele 3 zile, si apoi ma mai tine inca 3-4 zile, mai normal....
Sexymom
Multi spun ca e bine sa ai flux, ca scapi de toxine, daca am fii scapat si de kile nu ma deranjeau nici durerile lol.gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 22-02-2008, 03:09 PM) *

Multi spun ca e bine sa ai flux, ca scapi de toxine, daca am fii scapat si de kile nu ma deranjeau nici durerile lol.gif

Nu stiam nici de toxine ca se elimina asa blum.gif , pai in cazul asta sa ma tina abundenta toate cele 6-7 zile de menstruatie.
anca veselie
eu folosesc supozitor indometacin, este antiinflamator si sunt f multumita de el.
ramonavlas
Multumesc de sfaturi. Mi-a trecut de la sine, nu am luat nimik, dar e bine de stiut pe viitor.
Mai stau putin si ma duc si eu inspre casa. Nu mi-e foame deloc inca........ cheer.gif
ramonavlas
Bun, totusi cred ca am sa iau ceva, m-a apucat iar durerea..... blink.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 02:51 PM) *

Nurofen Plus. Mie imi trece orice durere!
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 22-02-2008, 05:27 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 02:51 PM) *

Nurofen Plus. Mie imi trece orice durere!

Multumesc, am luat deja No-spa, daca nu trece, o sa iau nurofen hug.gif
ramonavlas
Acum ca m-a prins si pe mine foamea si ma pregateam sa mananc, au venit astia de la RDS sa schimbe modem-ul. Sper sa nu dureze mult.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 04:48 PM) *

Acum ca m-a prins si pe mine foamea si ma pregateam sa mananc, au venit astia de la RDS sa schimbe modem-ul. Sper sa nu dureze mult.

Da-i afara )).gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 22-02-2008, 06:58 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 04:48 PM) *

Da-i afara )).gif

Gata, au terminat, dar la vecina nu ii merge nici net-ul nici telefonul, asa ca sunt cand la mine, cand la ea. Eu mai trebuie sa semnez doar niste acte, si cu mine gata, au terminat....speeeeer, sa pot manca si eu linistita.
crissy
Pofta buna! eat.gif
ramonavlas
CITAT(crissy @ 22-02-2008, 08:12 PM) *

Pofta buna! eat.gif

Multumesc, am terminat deja, ca m a apuca ora cinei cu pranzul neluat.
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi o sa il pun doar maine, inca stau sa ma gandesc daca sa mananc seminte la un film sau nu....calorii mai am....de-asta pun meniul doar maine.
ramonavlas
M-am trezit de dimineata (la 10 )).gif ), am mai lenevit in pat, am mancat cu babuinul, a venit vara-mea la noi la o cafea, dupa care am plecat in mall si la cumparaturi, de unde ne-am intors abia acum. Nu am rezistat in perioada asta la o ciocolata calda, asa ca....am baut-o.
Revin imediat cu meniul pe ziua de ieri,......am ramas datoare......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.