Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
cheer.gif cheer.gif Ce bine o sa dorm eu la noapte datorita voua cheer.gif Da promit ca nu ma culc pe o ureche si merg mai departe.
nella
CITAT(ramonavlas @ 01-09-2008, 10:05 PM) *

Serios?? Vezi tu ceva la talia mea? give_rose.gif
Daaaa, a fost si Diana. cheer.gif

Da se vede si inca bine...e drept ca nu ne-am vazut de aproape 2 luni dar ce sa zic..te-ai facut piesa de piesa nu ca nu ai fi fost dar acum...dr profesoara e de-a dreptul pur si simplu...eu nu mai indraznesc sa pun poze de acum.... sad.gif grin.gif
Ramo
No fii serioasa...cum sa nu mai pui poze? Asa te-am invatat???? pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif esti o dulce apropo sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat...inseamna ca ti-au placut mult de ai cumparat de la noi naughty.gif naughty.gif )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 01-09-2008, 09:36 PM) *

Acum chiar trebuie sa se vada ca altfel......vecinul de sub mine va face infarct...la cati nervi am acumulat doh.gif

Diva, pe terasa la cafea, inainte de shopping )).gif Imagine

Eu cu my best friend, o nebunaaaa, mai rau ca mine )).gif Imagine

Dupa 6 ore de shopping-uiala (din 11 doh.gif ) Imagine

Sambata seara, pe o terasa de fitze naughty.gif Imagine

Duminica dimineata...fresh give_rose.gif Imagine

naughty.gif naughty.gif Imagine

Eu cu iubi, inainte sa ne luam ramas bun sad.gif Imagine

Acum chiar plecam....doar noi doua hug.gif Imagine

CITAT(Grasutza @ 01-09-2008, 09:28 PM) *

Orez??? No way!
Legumele chinezesti in schimb..... pupic.gif
Hai cu pozele alea, ca mor aici smile.gif

Nu iti place orezul??? Hm, facum cu cartofi atunci, ce zici? Sa iti fac pe plac pupic.gif
Hai uita-te la poze sa nu cumva sa mori si sa te am pe constiintza pupic.gif pupic.gif

Uuuuu, ce gene misto naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Chiar ca diva style pupic.gif
bibi
Mama daca asa se arata dupa "calorii"...inclin si eu spre asta.

Si eu am 80 de kile...dar la burta e problema...in rest, "craci" lungi si "bine"..

Pe mine m-au lasat masca sprancenele...cum de sunt asa lungi?...ca eu degeaba, am reusit sa le mai ingros putin ca nu le suport subtirele, bine nici nu-mi sta bine...dar de lungit,nici vorba!

De ce ti-ai luat ramas bun de la iubit? (daca nu sunt indiscreta!)...lucreaza in starinatate? huh.gif

aki
Chiar genele sunt faine.Ce perioada de valabilitate ti-au dat aceia cu genele? naughty.gif
Grasutza
Buna dimineata..yauuun..mor de somn Imagine
Nu da nimeni o cafea pe aici?
Ramo
CITAT(bibi @ 02-09-2008, 09:00 AM) *

Si eu am 80 de kile...dar la burta e problema...in rest, "craci" lungi si "bine"..

Pe mine m-au lasat masca sprancenele...cum de sunt asa lungi?...ca eu degeaba, am reusit sa le mai ingros putin ca nu le suport subtirele, bine nici nu-mi sta bine...dar de lungit,nici vorba!

De ce ti-ai luat ramas bun de la iubit? (daca nu sunt indiscreta!)...lucreaza in starinatate? huh.gif

Genele sunt lungi ca sprancenel tocmai le tunsesem. Genele...mi-am pus la cosmetica din alea false, sunt lipite, asa ca am si tot timpul contur (ca si cu tus negru) si nu mai am nevoie nici de rimel.
Ne-am luat ramas bun ca el e din Cluj, eu din Mures si ma intorceam acasa.

CITAT(aki @ 02-09-2008, 09:44 AM) *

Chiar genele sunt faine.Ce perioada de valabilitate ti-au dat aceia cu genele? naughty.gif

Intre 1 si 3 saptamani. Joi am o saptamana...inca nu mi-a cazut nici o geana...ma rog, nu vizibil cheer.gif

CITAT(Grasutza @ 02-09-2008, 10:07 AM) *

Buna dimineata..yauuun..mor de somn Imagine
Nu da nimeni o cafea pe aici?

Neatza...hai ca fac o cafea special pt tine...eu nu beau, doar ceai...ca merge si asta bine langa tigara )).gif In schimb cica fac o cafea f buna (din spusele prietenilor care vin sambata dimineata la mine la cafea)....fac naturala, cu alcool, inghetata, frisca, topping. Si le mai dau si pai cu umbrelutza...mergem cu cafeaua pe balcon si suntem ca la o terasa de fitze...si la inaltime.

lol.gif Nu te-ai lovit cand ai cazut din pat?

Mi-am luat ieri din Real o punga de salata mixta (iceberg, morcovi, telina, 25/100) si am pus peste 50 grame sunca si telemea. Acum pap micul dejun si e f buna salata. cheer.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 10:39 AM) *

Genele sunt lungi ca sprancenel tocmai le tunsesem. Genele...mi-am pus la cosmetica din alea false, sunt lipite, asa ca am si tot timpul contur (ca si cu tus negru) si nu mai am nevoie nici de rimel.

Dar cit ar trebuie sa tie.Nu e ca la unghii cu corectie?Na, ca nu stiu blushing.gif
Si la ce pret le fac?In euro...
Ramo
Ar trebui sa ma tina intre 1-3 saptamani. Oricum merg cam la 10-12 zile la pensat si atunci, daca e cazul mai pune ce lipseste.
In euro...vreo 7-8. pupic.gif
Panda
pupic.gif diva forumului
aki
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 11:02 AM) *

Ar trebui sa ma tina intre 1-3 saptamani. Oricum merg cam la 10-12 zile la pensat si atunci, daca e cazul mai pune ce lipseste.

Nu-i scump rolleyes.gif Si frumos wink1.gif
Ramo
CITAT(Panda @ 02-09-2008, 11:15 AM) *

pupic.gif diva forumului

blushing.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 02-09-2008, 11:20 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 11:02 AM) *

Nu-i scump rolleyes.gif Si frumos wink1.gif

Nici mie nu mi se par scumpe...sa vezi tu cum arata alea de ocazie la un machiaj tot de ocazie...belea!!!!
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 10:39 AM) *

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 09:00 AM) *

Ne-am luat ramas bun ca el e din Cluj, eu din Mures si ma intorceam acasa.

Io intrebam de lungi pe orizontala...nu pe verticala if iu nou uat i min. Adica de la nas pana la tample daca pot sa zic asa...

Gene am vazut la o colega, erau dese de ziceai ca are strasina, dar la tine sunt muuuulllltttt mai discrete.
Ramo
A, sprancenele sunt absolut naturale...ma rog, cu niste imbunatatiri (gen pensat, tuns, vopsit), adica lungimea e a lor asa cum e.
Da, si eu am vazut gene vulgare...ake mele sunt buune naughty.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 12:04 PM) *

A, sprancenele sunt absolut naturale...ma rog, cu niste imbunatatiri (gen pensat, tuns, vopsit), adica lungimea e a lor asa cum e.
Da, si eu am vazut gene vulgare...ake mele sunt buune naughty.gif

Mama ce noroc ai, intotdeauna am vrut sprancene lungi...

De gene noroc ca nu duc lipsa.

Deocamdata ma gandesc sa-mi schimb culoarea parului...radical.

Vezi cate am pe cap,nu?Sa ma hotarasc la calorii, sa ma vopsesc nu stiu cum, sunt ocupata rau! lol.gif
Ramo
Da ce culoare ai acum la par? Si ce culoare ai vrea sa ai?
Vad ca ai multe pe cap, si eu saptamana viitoare pana miercuri cand plec la Cluj....pensat, vopsit gene, sprancene, umplere unghii...si mai gasesc eu )).gif
SARA
mai RAMO chiar ca esti o DIVA floare.gif .eu nu prea am purtat haine pe corp si nici fustite scurte.problema mea incepe in partea de jos ,adica solduri si picioare prea groase. bad.gif bang.gif parca nici o haina nu sta asa cum ar trebui.
cand trebuie sa cumpar un costum haina imi este buna iar fusta prea stramta. wacko.gif
si voua vi se intampla asa?......desi nu prea cred dupa ce am vazut pozele w00t.gif crying.gif crying.gif
Ramo
Stai linistita ca si la mine se intampla din astea.....da diva tot diva ramane...cauta pana gaseste ceva sa ii placa si sa ii vina asa cum ii place ei )).gif
Sunt adepta fustelor scurte si a hainelor cat de cat mulate....a nu se intelege stramte.
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 01:12 PM) *

Da ce culoare ai acum la par? Si ce culoare ai vrea sa ai?
Vad ca ai multe pe cap, si eu saptamana viitoare pana miercuri cand plec la Cluj....pensat, vopsit gene, sprancene, umplere unghii...si mai gasesc eu )).gif

Pai acum sunt cam blonda.Zic, cam, ca radacinile mele urla dupa vopsit dar mi-e lene, asi trece la o "ciocolata" ca poate prind si eu luciu.Blondul cam matuieste parul.In rest, ma dau si eu cu ce pot, o masca, un ulei de tratament...nu-mi iese ce mai tura-vura.

anca veselie
pup diva naughty.gif
Ramo
Diva pupa la tine pupic.gif )).gif
Ramo
Mi-am terminat treaba la birou cheer.gif
Ma pregatesc sa merg acasa sa pap ciorba si sunca la gratar. Diseara cred ca imi fac orez cu sunca, legume chinezesti si iaurt...ca am o pofta. Sa vad cum stau cu caloriile pe atunci.
Azi mai vreau si sa spal cu mana niste haine...
nella
Da-mi si mie din elanul asta al tau ca si eu am multa treaba de facut dar...nu ma mai ridic de la pc acum )).gif

Da-mi si mie din elanul asta al tau ca si eu am multa treaba de facut dar...nu ma mai ridic de la pc acum )).gif
Pofta buna la ciorbica si la sunca pupic.gif
schweppes
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 01:57 PM) *

Mi-am terminat treaba la birou cheer.gif
Ma pregatesc sa merg acasa sa pap ciorba si sunca la gratar. Diseara cred ca imi fac orez cu sunca, legume chinezesti si iaurt...ca am o pofta. Sa vad cum stau cu caloriile pe atunci.
Azi mai vreau si sa spal cu mana niste haine...

Cum sunt legumele chinezesti? Se cumpara congelate? Daca da, ce legume sunt in pachet? Suna bine.. acum mi-ai facut pofta de niste sushi ( o singura data in viata am mancat, da` are un gust foarte deosebit ). Si partea buna e ca n-are nici calorii. smile.gif
Ramo
Mersi Nella, acum pap ciorba. Iti trimit si din elan...vezi ca il primesti PM )).gif
Schweppes, da, legumele chinezesti sunt congelate si contin: Muguri de fasole, morcovi, ardei rosii, praz, ciuperci chinezesti, lastari de bambus. Si au doar 25/100 cheer.gif
aki
Cum iti umpli unghiile? blink.gif
Ramo
Pai eu la finisaj nu prea merg, merg la manichiura cam o data la 4 saptamani, si cum cresc ale mele, impimg gelul si trebuie umplute.
Ramo
Am terminat si cu spalatul cheer.gif Harnicutza foc...
Mi-am facut si meniul pe toata ziua, acum mai strang niste haine de prin dormitor, scot asternutul in geam si la 19 merg pe terasa cheer.gif
SARA
ma iei si pe mine?trimit baby.gif la mama si vin si eu..vai ce mama denaturata. lol.gif
Ramo
Vai de mine, cum sa nu te iau...da de ce trebuie sa duci baby.gif la mama ta? Poate veni cu noi...mai sunt si alte femei cu copil in carucior... pupic.gif
SARA
da am inteles,sa traiti .dar totusi.......un timp numai eu singurica fara pampers,sticlute cu ceai lapte ,biscuiti........cred ca visez de prea mult timp sa imi petrec putin timp cu fetele ,fara copilasi.
si acum .ma pregatesc sa merg la coafor,asa am primit un sfat-ordin ,sa zicem.... lol.gif
revin mai tarziu ....... hug.gif
Ramo
Bun, bun sfatul-ordin....ne pui si poze???? pupic.gif
Ramo
No, nu am mai iesit pe terasa ca prietena mea profesoara...bleaga de ea a uitat ca are copil la meditati si de la 5 la 7 si de la 7 la 9. doh.gif
Am pus acum sa se faca si cina mea si revin cu meniul.
schweppes
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 07:34 PM) *

No, nu am mai iesit pe terasa ca prietena mea profesoara...bleaga de ea a uitat ca are copil la meditati si de la 5 la 7 si de la 7 la 9. doh.gif
Am pus acum sa se faca si cina mea si revin cu meniul.

Sa ai pofta si asteptam meniul! pupic.gif
Ramo
Mersi...apar, apar si cu meniul....ca sunt mandra de el )).gif
Ramo
Mi-a iesit mancare mai buna ca la chinezesc unde ador mancarea (unele feluri) si picaaaanta!!! cheer.gif
nella
w00t.gif w00t.gif w00t.gif
schweppes
Mancarea picanta e cea mai buna!

Nu stiu de ce, acum mi-am imaginat o portie mare de spaghete cu pulpe de pui si cu sos. Amestecate! Iummii.. asta numai disociat nu e. Norocul meu e ca nu stiu sa gatesc ca altfel, as pune-o! )).gif
nella
Gata cu poftele ingrasacioase ca acum fug la magazin )).gif )).gif )).gif
Ramo
)).gif
CITAT(schweppes @ 02-09-2008, 08:11 PM) *

Mancarea picanta e cea mai buna!

Nu stiu de ce, acum mi-am imaginat o portie mare de spaghete cu pulpe de pui si cu sos. Amestecate! Iummii.. asta numai disociat nu e. Norocul meu e ca nu stiu sa gatesc ca altfel, as pune-o! )).gif

Da ce imaginatie bogata ai

CITAT(nella @ 02-09-2008, 08:14 PM) *

Gata cu poftele ingrasacioase ca acum fug la magazin )).gif )).gif )).gif

Stai pe loc!! Pune meniul si abia apoi sa vedem daca mai poti merge la magazin...da iti spun io ca nu mai poti....la cate calorii au spaghetele...nu te incumeti cheer.gif

No, am terminat si cu cina. Bag o tigara, beau un ceai si ma duc sa fac calculele pe ziua de azi...adica sa trec in agenda si apoi aici...sa vedem,...ma trage cineva de urechi? )).gif
nella
Vorbeam numai asa...ca nu ma duc nicaieri...mai am de pepene pe seara asta si gata caloriile..glumeam si eu )).gif )).gif )).gif

Si eu am terminat cina si bag si eu o tigara si pe urma la calculat )).gif ce la fix le mai facem noi pupic.gif
Ramo
Si eu mai am pepenele )).gif
nella
Nu se poate cum merge telepatia asta...suntem de groaza nu altceva lol.gif ...
Ramo
Am mai vorbit noi ca semanam in multe privintze, nu?
Acum sa nu vii cu meniul si sa imi spui ca ai mancat exact cate calorii am mancat si eu ca....asta nu mai e telepatie )).gif

Meniul pe ziua de azi:
- 50 salata mixta - 13;
- 30 castravete - 6;
- 90 sunca - 70;
- 25 telemea - 55;
- ciorba - 80;
- 110 sunca - 86;
- 1 panita integrala - 19;
- 80 branza ehrmann - 46;
- 90 rosie - 18;
- 1 baton milka - 64;
- 30 seminte - 74;
- mancare de orez cu legume chinezesti, sunca si iaurt - 337;
- 1300 pepene - 325.
TOTAL 1193 yahoo.gif

Hai Nella sa te vad. cheer.gif
nella
890 pepene 222.5
1 mazare 121
2 wassa 60
430 cartofi 378.4
1 mazare 121
80 pate porc 148
Total:1050.9 yahoo.gif

Mai am de pus putin pepene dar acum nu prea imi trebuie sa vad daca o sa pap mai tarziu
Uite ca la nr caloriilor nu am iesit la fel pupic.gif
Ramo
Era chiar culmea )).gif

Ma retrag si eu incet...merg la un dush si apoi in pat. Noapte buna...a mai trecut o zi de dieta cu bine cheer.gif
nella
Noapte buna si vise placute pupic.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 01-09-2008, 08:36 PM) *

Dupa 6 ore de shopping-uiala (din 11 doh.gif )

Super pozele, da' eu am ramas blocata pe faza cu 11 ore de shopping lol.gif w00t.gif Cum ai rezistaaaaaaat?Eu dupa juma' de h incep sa vreau acasa, la o ora deja ma crizez... lol.gif Esti detinatoare de record in ochii mei!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.