CITAT(bibi @ 02-09-2008, 09:00 AM)

Mama daca asa se arata dupa "calorii"...inclin si eu spre asta.
Si eu am 80 de kile...dar la burta e problema...in rest, "craci" lungi si "bine"..
Pe mine m-au lasat masca sprancenele...cum de sunt asa lungi?...ca eu degeaba, am reusit sa le mai ingros putin ca nu le suport subtirele, bine nici nu-mi sta bine...dar de lungit,nici vorba!
De ce ti-ai luat ramas bun de la iubit? (daca nu sunt indiscreta!)...lucreaza in starinatate?

Genele sunt lungi ca sprancenel tocmai le tunsesem. Genele...mi-am pus la cosmetica din alea false, sunt lipite, asa ca am si tot timpul contur (ca si cu tus negru) si nu mai am nevoie nici de rimel.
Ne-am luat ramas bun ca el e din Cluj, eu din Mures si ma intorceam acasa.
CITAT(aki @ 02-09-2008, 09:44 AM)

Chiar genele sunt faine.Ce
perioada de valabilitate ti-au dat aceia cu genele?

Intre 1 si 3 saptamani. Joi am o saptamana...inca nu mi-a cazut nici o geana...ma rog, nu vizibil

CITAT(Grasutza @ 02-09-2008, 10:07 AM)

Buna dimineata..yauuun..mor de somn

Nu da nimeni o cafea pe aici?
Neatza...hai ca fac o cafea special pt tine...eu nu beau, doar ceai...ca merge si asta bine langa tigara
).gif)
In schimb cica fac o cafea f buna (din spusele prietenilor care vin sambata dimineata la mine la cafea)....fac naturala, cu alcool, inghetata, frisca, topping. Si le mai dau si pai cu umbrelutza...mergem cu cafeaua pe balcon si suntem ca la o terasa de fitze...si la inaltime.

Nu te-ai lovit cand ai cazut din pat?
Mi-am luat ieri din Real o punga de salata mixta (iceberg, morcovi, telina, 25/100) si am pus peste 50 grame sunca si telemea. Acum pap micul dejun si e f buna salata.