Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
aki
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 04:06 PM) *

Pai eu la finisaj nu prea merg, merg la manichiura cam o data la 4 saptamani, si cum cresc ale mele, impimg gelul si trebuie umplute.

Pai nu inteleg cum blink.gif
Si la mine au crescut deja unghiile mele.Am scos tipsele.Cum imprimi gelul?Nu mai pe portiunea unde a crescut unghia ta?La mine slefuieste toata unghia de gelul vechi si aplica altul noi wink1.gif
Ramo
CITAT(ganesha @ 03-09-2008, 02:49 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 01-09-2008, 08:36 PM) *

Dupa 6 ore de shopping-uiala (din 11 doh.gif )

Super pozele, da' eu am ramas blocata pe faza cu 11 ore de shopping lol.gif w00t.gif Cum ai rezistaaaaaaat?Eu dupa juma' de h incep sa vreau acasa, la o ora deja ma crizez... lol.gif Esti detinatoare de record in ochii mei!

)).gif )).gif Sunt experta in asa ceva )).gif

CITAT(aki @ 03-09-2008, 09:24 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 04:06 PM) *

Pai eu la finisaj nu prea merg, merg la manichiura cam o data la 4 saptamani, si cum cresc ale mele, impimg gelul si trebuie umplute.

Pai nu inteleg cum blink.gif
Si la mine au crescut deja unghiile mele.Am scos tipsele.Cum imprimi gelul?Nu mai pe portiunea unde a crescut unghia ta?La mine slefuieste toata unghia de gelul vechi si aplica altul noi wink1.gif

Exact...asta e umplerea...finisajul e atunci cand doar mai pileste sus intre gel si unghia ta sa nu se vada diferentza.
aki
CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 09:56 AM) *

Exact...asta e umplerea...finisajul e atunci cand doar mai pileste sus intre gel si unghia ta sa nu se vada diferentza.

Ce diferenta intre corectie si finisaj?Corectia este slefuirea totala a gelului vechi si aplicarea unui nou?
Si finisaj e slefuirea proportiilor de unghie crescuta si aplicarea altui nou pe portiunea crescuta?
Ramo
Deci, cand creste putin unghia, pe la 2 saptamani, se merge la finisaj. La finisaj nu se mai pune gel, doar se corecteaza sa ne se vada diferente.
La umplere, se da jos gelul si se pune unul nou.
bibi
Neata,
trebuie sa incerc si eu legumele alea chinezesti ca vad ca sunt tare laudate!

Ma duc sa scriu si eu meniul de ieri, necalculat deocamdata...
Ramo
Sunt chiar f bune legumele chinezesti si le poti combina cu orez, cartofi, carne...orice.
aki
CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 10:23 AM) *

Deci, cand creste putin unghia, pe la 2 saptamani, se merge la finisaj. La finisaj nu se mai pune gel, doar se corecteaza sa ne se vada diferente.

Pai de cite ori mergeam la corectie mereu mi se dadea gelul jos si mi se punea altul blink.gif
Niciodata nu mi s-a corectat sa nu mi se vada diferentele wacko.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(aki @ 03-09-2008, 10:38 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 10:23 AM) *

Pai de cite ori mergeam la corectie mereu mi se dadea gelul jos si mi se punea altul blink.gif
Niciodata nu mi s-a corectat sa nu mi se vada diferentele wacko.gif

Pai la cat timp mergi? Ca daca mergi doar la 4-5 saptamani, atunci numai umplere ti se face far fisinaj, deci iti da jos gelul si iti pune altul. Daca mergi la 2 saptamani, nu e nevoie sa iti dea jos gelul, doar finisaj si costa si mult mai putin. Oricum asa e procedura.

CITAT(bubbles @ 03-09-2008, 10:55 AM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif Neatza !
bubbles
Ce faci azi? eu astept sa vina apa rece sa imi fac ceva de mancare dry.gif
aki
Merci, Ramo de raspunsuri. pupic.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 03-09-2008, 11:04 AM) *

Ce faci azi? eu astept sa vina apa rece sa imi fac ceva de mancare dry.gif

Am program de ceva shmotru...acum am ajuns acasa, mananc si ma apuc.

CITAT(aki @ 03-09-2008, 11:14 AM) *

Merci, Ramo de raspunsuri. pupic.gif

Nu ai pt ce, oricand pupic.gif

Mi-au sosit pantalonii de slabit cheer.gif Deja i-am luat pe mine, ii tin pana diseara sa vedem ce lucreaza....macar ei daca eu nu )).gif
bubbles
Si eu tot cu shmotru am treaba ca desi nu am fost acasa o luna wacko.gif s-a adunat la praf simizerie de nu imi vine sa cred.era mai curat cand eram acasa lol.gif
SARA
buna fetelor pupic.gif
o scurta intrebare si am plecat . valea.gif
cat ceai antiadipos ar fi indicat sa beau pe zi?cald sau rece?
na ca am mai pus o intrebare ......da numai una mica . blum.gif
bibi
CITAT(SARA @ 03-09-2008, 03:29 PM) *

buna fetelor pupic.gif
o scurta intrebare si am plecat . valea.gif
cat ceai antiadipos ar fi indicat sa beau pe zi?cald sau rece?
na ca am mai pus o intrebare ......da numai una mica . blum.gif

Vezi sa fii prin zona toaletei la cateva ore dupa, cred ca asta e de retinut. Am si eu unul chinezesc, am facut odata si cand sa-l beau mi-a venit in minte cum ers crusinul ca-l consumam in "vremurile"mele bune, mi s-a aplecat si nici nu am baut o juma de cana.

Zace acum pe un raft, poate-l marit la o prietena care poate sa bea si sa manance orice ca nu are probleme.
Ramo
Sara, eu beau o cana/zi, seara si indiferent daca e cald sau rece. Nu il bea ca pe apa dintr-una, il bei cu inghitituri mici. Pune si lamaie in el si ii mai schimba gustul daca nu iti place asa...eu beau zilnic ca fara el din pacate nu mai merg la toaleta sad.gif
dark_lady
Ce fel de pantaloni pentru slabit?
aki
Am baut si eu crusin,am crezut ca-mi vomit toate intestinile pe care le are un om doh.gif
Ramo
CITAT(dark_lady @ 03-09-2008, 03:43 PM) *

Ce fel de pantaloni pentru slabit?

De la naturaplant niste pantaloni in care transpiri.
nella
hello pupic.gif
Am fost azi la farmacie si mi-au venit pantalonii cheer.gif cheer.gif de vreo 20 de min stau cu ei si am inceput sa transpir..am avut soc de cat sunt de mari,sa vedem efectul grin.gif
nella
Ramo ai transpirat pana acum ca la mine parca abia simt...sau is eu defecta??? )).gif
Ramo
Apai nu iti imagina ca curge apa de mine dar sa stii ca se transpira....sunt uda naughty.gif
nella
cheer.gif si eu sunt uda, dar nu asa cum imaginam..ma gandeam ca...mama ce gasca sunt lol.gif
bibi
CITAT(nella @ 03-09-2008, 05:54 PM) *

cheer.gif si eu sunt uda, dar nu asa cum imaginam..ma gandeam ca...mama ce gasca sunt lol.gif

Poti sa stai la un fiml, sau cu o carte in mana, sub o paturica. Sau baga shmotru ca fata asta harnicuta de pe aici.Eu transpir cand fac treaba prin casa si fara pantaloni...dar cu chiloti...apropos de ce ziceai la tine in jurnal.
nella
Am facut ieri destul si bolesc si acum..sad.gif asa ca prefer pantalonii blum.gif
Ramo
Gata shmotru pe aiuz de azi, mi-am spalt si parul, l-am pus pe bigudiuri, am stat si sub casca 45 de minute, imediat dau jos bigudiurile, pregatesc cina si in timp ce se fac, imi fac si manichiura.....
nella
Ce pregatesti bun?Eu fac niste conopida naughty.gif pupic.gif
IrinucaR
nella, ramonavlas, eu alerg pe bicicleta in costumul Biomed slip - imi vine de sub sani pana pe gambe. Curg apele pe mine garla, de imi storc sosetele si adidasii cheer.gif Dupa dus ma dau cu crema anticelulita de la avon sau cu cea pentru contur de la Nivea... rezultatele sunt muuult peste asteptari... am facut pielea super fina si neteda biggrin.gif
Ramo
CITAT(nella @ 03-09-2008, 08:01 PM) *

Ce pregatesti bun?Eu fac niste conopida naughty.gif pupic.gif

Eu am facut cartofi cu sunca si iaurt. Abia acum mananc ca a fost o prietena pe la mine si de 10 minute a plecat.
Revin imediat si cu meniul.

CITAT(IrinucaR @ 03-09-2008, 09:48 PM) *

nella, ramonavlas, eu alerg pe bicicleta in costumul Biomed slip - imi vine de sub sani pana pe gambe. Curg apele pe mine garla, de imi storc sosetele si adidasii cheer.gif Dupa dus ma dau cu crema anticelulita de la avon sau cu cea pentru contur de la Nivea... rezultatele sunt muuult peste asteptari... am facut pielea super fina si neteda biggrin.gif

Multumimi de sfaturi.....o sa fac si eu ceva sport cu slipul pe mine. Apropo, si al meu e tot de sub sani pana pe gambe pupic.gif
Grasutza
Mai, dar nu mi-or veni si mie nadragii aia.... grin.gif
Ramo
naughty.gif Tre sa apara si la tine pupic.gif Din ce oras esti?
dark_lady
sa-mi spuneti si mie peste vreo saptamana care sunt efectele...chiar sunt curioasa si as incerca si eu sa pedalez cu asa ceva.... pastram legatura wink1.gif
Ramo
Apai nu stiu ce si cat o sa se vada intr-o saptamana...trebuie perseverentza ca in orice. pupic.gif

Meniul pe ziua de azi:
- salata cu rosie, telemea, sunca - 138;
- ciorba - 80;
- 90 branza ehrmann - 51;
- 110 sunca - 86;
- 1 panita - 19;
- 100 rosie - 20;
- 30 seminte - 74;
- mancare de cartofi cu sunca si iaurt - 361;
- 1 baton milka - 64;
- 1200 pepene - 300
TOTAL 1193 yahoo.gif
Grasutza
CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 10:21 PM) *

Bucuresti smile.gif
May
V-ati comandat XL voi? Vad ca nella zice ca sunt super mari... dar va vin sau stau largi? unsure.gif
Grasutza
Eu mi-am comandat M. Ca "v-am citit" si spuneati de XL ca sunt maaaaari raaaauuuu.
Sper ca astia sa nu pocneasca pe mine blink.gif
nella
Eu am comandat in functie de kg mele...sa stii ca se prind de picior,se lipesc...sunt interesanti..materialul seamana cu cel de la pelerinele de ploaie eu credeam ca sunt un fel de ciorap )).gif
May
Si eu tot M ma gandeam... nu stiu ce sa fac.... dry.gif

Totusi... ma gandesc oare cat de sanatos e sa stai cu un cauciuc pe tine si sa transpiri... grasime oricum nu elimini... nust..
nella
Sa stii ca e mai placut decat atunci cand ma infofoleam in folie din aia transparenta..asa macar simt ca pot respira..mie imi plac sa vad si rezultatele de acum pupic.gif
May
Ce zici, la 78 de kile ma incape M-ul? )).gif Ca sunt in legatura directa cu frate-meu sa mi-i cumpere lol.gif
nella
Pai nu stiu exact..ai intrai pe site?Da cautare biomedslip pe google si ai sa vezi exact ce marime iti trebuie pt kg tale e cel mai bine asa scumpa:*pupic.gifpupic.gif
ella_mina
CITAT(May @ 03-09-2008, 11:32 PM) *

Ce zici, la 78 de kile ma incape M-ul? )).gif Ca sunt in legatura directa cu frate-meu sa mi-i cumpere lol.gif

eu zic k e mai bine sa comanzi putin mai mari tinand cont k se lipsc de tine...decat sa te trezesti k se rup....pt k am auzit si destule cazuri in care s-au rupt rpd...si ma gandesc k poate erau prea strimti....nush....faci cum crezi mai bine.....eu una cand imi iau o sa iau M...desi mi-ar tb s conform kg....dar eu am picioarele grosute....
May
Da mai dar intre 74 si 85 de kg unde ma incadrez eu e cale lunga si cum toata lumea zice ca sunt super mari pantalonii unsure.gif. Hai ca imi iau un XL si mai vedem.... oricum, la pretul asta imi iau altii cand mi-or ramane mari, macar de mi-ar ramane lol.gif
nella
CITAT(ella_mina @ 03-09-2008, 11:40 PM) *

eu zic k e mai bine sa comanzi putin mai mari tinand cont k se lipsc de tine...decat sa te trezesti k se rup....pt k am auzit si destule cazuri in care s-au rupt rpd...si ma gandesc k poate erau prea strimti....nush....faci cum crezi mai bine.....eu una cand imi iau o sa iau M...desi mi-ar tb s conform kg....dar eu am picioarele grosute....

Ai mei de ex s-au izit putin la spate dupa prima purtare ca s-au lipit de mine si cum am stat pe scaun cred ca s-au intins sad.gif ..dar nu-i bai ca am de unde sa-i cos si sa-i repar
May
Nu inteleg de ce au sarit peste masura L unsure.gif
nella
Nici eu nu stiu ,abia azi am obs cand m-am uitat din nou pe site mai atenta si am remarcat mi se pare ciudat dar... unsure.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 03-09-2008, 10:40 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 10:21 PM) *

Bucuresti smile.gif

doh.gif Trebuia sa apara deja...cand i-ai comandat?

CITAT(May @ 03-09-2008, 10:41 PM) *

V-ati comandat XL voi? Vad ca nella zice ca sunt super mari... dar va vin sau stau largi? unsure.gif

Si eu tot xl mi-am luat. Intr-adevar sunt mari dar se muleaza. Mai bine decat sa se rupa.

Daaa, sigur te incap.
bibi
CITAT(nella @ 03-09-2008, 07:25 PM) *

Am facut ieri destul si bolesc si acum..sad.gif asa ca prefer pantalonii blum.gif

Pai daca faci cand nu trebuie! Tu cu rusii in cap te apuci sa trebaluiesti?!
Stai calma atunci ca vezi ca te simti rau.
Sper ca a trecut.

CITAT(ramonavlas @ 03-09-2008, 07:26 PM) *

Gata shmotru pe aiuz de azi, mi-am spalt si parul, l-am pus pe bigudiuri, am stat si sub casca 45 de minute, imediat dau jos bigudiurile, pregatesc cina si in timp ce se fac, imi fac si manichiura.....

Mai, mi-am pus si eu bigudoace intr-o seara dupa baie.Parul nu era ud dar nici complet uscat.Am stat vreo 30 minute, pe urma am bagat feonul in el ca sa se usuce.Am asteptat pe urma sa se raceasca bigudoacele si am desfacut parul.Spre surprinderea mea se ondulase ceva ceva.Bine, pana dimineata se dusese tot spilul.Am parul moale si cred ca trebuie ajutat nitel.Tu cum procedezi? Adica dupa bigudiuri dai cu ceva?
Vad ca zici de o casca...e din aia care o bagi in priza?
Merci.

CITAT(Grasutza @ 03-09-2008, 10:48 PM) *

Eu mi-am comandat M. Ca "v-am citit" si spuneati de XL ca sunt maaaaari raaaauuuu.
Sper ca astia sa nu pocneasca pe mine blink.gif

Ziceai ca ai 80 de kile...eu zic ca mai bine sa iei nitel mai mari decat sa pocneasca( vezi Nella care desi i-a luat mari tot s-au "deteriorat" numai dupa o sg purtare). Nu sunt elastici totusi si nici nu trebuie sa arati fancy in ei. lol.gif

Ar fi interesant sa va vedem la o prezentare de pantaloni.. blum.gif
Ramo
Bibi, uite cum procedez eu.
- dupa ce imi spal parul, il usuc putin cu prosopul;
- il spreiez cu gliss (cu miere) ca sa il pot pieptana;
- il mai las putin sa se usuce el singur;
- pun spuma lichida de par;
- ma apuc de pus pe bigudirui...de obicei dorm noaptea cu bigudiurile in par, dar ieri nu am avut chef asa ca am stat cu casca.
Da, casca e din aia de se baga in priza.
aki
Poate faceti si poze naughty.gif

Vreau sa vad cum arata,poate gasesc si in Chisinau la noi.Ca pe saitul lor nu au poze.Cit costa in euro?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.