Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Eu ma las iar de dieta, nu vreau sa mai aud cuvantul asta macar 2 saptamani...acum o saptamana aveam 83 kg, azi dimineata 85 doh.gif Pai imi bag piciorul, mananc 1200 calorii si eu ma ingras.
Gata, declar razboi dietelor!!!!
Cand ma intorc ma reapuc....da la inceput cu ceva unde sa imi scrie ce si cat sa mananc...fizic imi place cum arat (chiar daca ma omoara cantaruL), asa ca stresul de a slabi nu mai e asa de mare.

CITAT(aki @ 04-09-2008, 10:31 AM) *

Poate faceti si poze naughty.gif

Vreau sa vad cum arata,poate gasesc si in Chisinau la noi.Ca pe saitul lor nu au poze.Cit costa in euro?

Intreaba de casca de par pt acasa. In euro...vreo 40.
aki
CITAT(ramonavlas @ 04-09-2008, 10:32 AM) *

lol.gif
De slipi te intrebam
dark_lady

Eu ma las iar de dieta, nu vreau sa mai aud cuvantul asta macar 2 saptamani...acum o saptamana aveam 83 kg, azi dimineata 85 doh.gif Pai imi bag piciorul, mananc 1200 calorii si eu ma ingras.
Cand ma intorc ma reapuc....da la inceput cu ceva unde sa imi scrie ce si cat sa mananc...fizic imi place cum arat (chiar daca ma omoara cantaruL), asa ca stresul de a slabi nu mai e asa de mare.

poate esti intr-o faza de platou. mai scade putin nr de calorii, sau mananca mai multe fructe si legume. apropo, vroiam sa te intreb cum a fost la inceput. nu erai frustrata in primele zile sau saptamani? sau ai inceput sa slabesti direct? mie mi se pare ca nu se schimba nimic dar nici nu am curajul sa ma cantaresc. cred ca o sa mai scad si eu ceva din calorii, parca mi se pare prea mult.

A! si inca ceva. Tu cam cum iti repartizezi caloriile pe mese? sau mananci dupa cum iti vine...ma gandeam ca mananc destul de mult seara, desi nu mai tarziu de ora 7-8, dar ajung si la 700 calorii...sad.gif
Nessie
CITAT(dark_lady @ 04-09-2008, 10:35 AM) *
A! si inca ceva. Tu cam cum iti repartizezi caloriile pe mese? sau mananci dupa cum iti vine...ma gandeam ca mananc destul de mult seara, desi nu mai tarziu de ora 7-8, dar ajung si la 700 calorii... sad.gif
E foarte posibil ca de asta sa nu slabesti. Masa de seara ar trebui sa aiba maxim 300 cal. In general ar trebui mesele principale sa fie de 300 cal si inca 2 gustari pentru restul pana la cat ti-ai propus zilnic.
Ramo
CITAT(aki @ 04-09-2008, 10:35 AM) *

lol.gif
De slipi te intrebam

doh.gif Astai sunt vreo 15 euro.
Nessie
Ideea cu scazut caloriilor cand nu slabesti e proasta, mai ales cand ai mancat inainte sub limita necesarului tau. e exact situatia despre care incerc sa le atrag atentia celor noi in special, care cred ca mancand calorii putine sa slabeasca mult la inceput e o idee buna.

Situatia in care esti Ramo e ori fie ca esti in perioada menstruatiei cand cantaresti mai mult, ori e un inceput de yo-yo. Eu sper ca esti inainte de ciclu, dar daca e yo-yo nu scadea caloriile. Sunt metode eficiente sa iesi din cercul asta vicios. Gandeste-te ce te faci daca scazi acum calorii si peste alte cateva luni te ingrasi iar? pupic.gif
Ramo
CITAT(dark_lady @ 04-09-2008, 10:35 AM) *

poate esti intr-o faza de platou. mai scade putin nr de calorii, sau mananca mai multe fructe si legume. apropo, vroiam sa te intreb cum a fost la inceput. nu erai frustrata in primele zile sau saptamani? sau ai inceput sa slabesti direct? mie mi se pare ca nu se schimba nimic dar nici nu am curajul sa ma cantaresc. cred ca o sa mai scad si eu ceva din calorii, parca mi se pare prea mult.

A! si inca ceva. Tu cam cum iti repartizezi caloriile pe mese? sau mananci dupa cum iti vine...ma gandeam ca mananc destul de mult seara, desi nu mai tarziu de ora 7-8, dar ajung si la 700 calorii...sad.gif

La inceput a mers bine...in jos, si acum merge bine..da in sus. Cam asa arata meniul:
mic dejun - 150-200;
prnaz - 250-300;
gustare - 100-150;
fructe - 300
cina 200-250.
Cam asa.
Eu cina in ultimul timp o luam in jur de ora 20...da ma pun la nani la 24.

CITAT(Nessie @ 04-09-2008, 10:43 AM) *

Ideea cu scazut caloriilor cand nu slabesti e proasta, mai ales cand ai mancat inainte sub limita necesarului tau. e exact situatia despre care incerc sa le atrag atentia celor noi in special, care cred ca mancand calorii putine sa slabeasca mult la inceput e o idee buna.

Situatia in care esti Ramo e ori fie ca esti in perioada menstruatiei cand cantaresti mai mult, ori e un inceput de yo-yo. Eu sper ca esti inainte de ciclu, dar daca e yo-yo nu scadea caloriile. Sunt metode eficiente sa iesi din cercul asta vicios. Gandeste-te ce te faci daca scazi acum calorii si peste alte cateva luni te ingrasi iar? pupic.gif

Nu sunt inainte de ciclu, ca asa ma mai linisteam. De scazut caloriile nu am de gand nici cand ma apuc de o alta dieta....tot la 1100-1200 raman.
Multumesc de sfaturi pupic.gif
Ramo
Am mancat pana acum asa: 2 felii mici de paine, 40 grame unt, 2 felii sunca, 40 gr cabanos, 10 grame telemea, 3 bucatele prajitura cu mere doh.gif doh.gif
anca veselie
ramo, poate esti la ovulatie, cred ca si atunci retii apa. si mie mi-a aratat cantarul azi dimi cu 700g mai mult decat ieri, cand am mancat cat de cat ok, doar cina a fost tarzie - 23.30 si am mancat cam multisor, dar nu se explica 700g doh.gif
nu dispera si nu face prostii culinare pupic.gif
Ramo
Deja raul e facut pe ziua de azi sad.gif sad.gif
Ei, viata mea merge mai departe....nu o sa ma mai stresez pt kg in plus...cel putin astea 2 saptamani....
Cand ma intorc o sa reiau ceva dieta sau habar nu am...depinde in ce stare voi...acum nu am chef de nimik, d-apoi de dieta&stuff sad.gif
nella
Exact asa ma simt si eu Ramo...in loc sa scada cantarul asta degreglat urca si de mancat ,mananc cat de poate de calculat,pana acum am spus ca din cauza rusilor dau au trecut si astia si tot nu scade pe cantar nici macar cateva grame..ma gandesc daca nu gresesc undeva sau ce mama ei de treaba.. unsure.gif
Pana acum la fel manacam si slabeam se vedea de la o sapt la alta acum parca tot ce bag in gura se pune si sincer nu mai inteleg..sa se fi obisnuit organismul...?? Habar nu am dar imi cam piere orice elan de a mai face ceva sincer va spun,simt ca o sa clachez sad.gif
lyra
buna Ramo, nu stiu daca ma mai tii minte. sper ca nu te superi daca imi dau si eu cu parerea. give_rose.gif

eu va citesc din umbra, deh sunt mai lenesa cu scrisul. nu te supara si nu fi dezamagita de dieta. mergi inainte. parerea mea e ca totul ti se trage de la fructe. mai ales pepene. am vazut ca in ultimul timp ai mancat mult pepene seara. incearca sa mananci fructele dimineata si totul o sa fie ok. parerea mea. nu dispera. tu esti o inspiratie pentru noi toate. floare.gif te pup
SARA
mai...........fetelor ,vreti sa va alerg de colo ,colo? devil.gif vedeti ca am pregatita nuielusa pt voi...
acum cand am mai prins si eu curaj ,voi ma dezamagiti?vai de pielicica voastra bataita.gif bataita.gif
hai RAMO,hai RAMO...si tu NELLA ..SUNT CU OCHII PE TINE w00t.gif
anca veselie
dar unde pleci?
dark_lady
am revenit cu o intrebare. ramo, fructele despre care mi-ai spus mai devreme cand le mancai?
Ramo
CITAT(lyra @ 04-09-2008, 04:32 PM) *

buna Ramo, nu stiu daca ma mai tii minte. sper ca nu te superi daca imi dau si eu cu parerea. give_rose.gif

eu va citesc din umbra, deh sunt mai lenesa cu scrisul. nu te supara si nu fi dezamagita de dieta. mergi inainte. parerea mea e ca totul ti se trage de la fructe. mai ales pepene. am vazut ca in ultimul timp ai mancat mult pepene seara. incearca sa mananci fructele dimineata si totul o sa fie ok. parerea mea. nu dispera. tu esti o inspiratie pentru noi toate. floare.gif te pup

Normal ca te mai tin minte...m-am gandit si eu la faza cu fructele, dar tot timpul asa le mancam...oricum nu ma mai stresez 2 saptamani. A! Ca mai aveam eu o problema de care nu v-am zis. Ma simteam si umflata, ieri si alalataieri dimineata mi-a fost rau la munca, greatza, si m-am speriat sa nu fie vreun bebe. Azi a venit iubi la mine, am fost la cumparaturi, am luat si un test barza si a iesit negativ cheer.gif

CITAT(SARA @ 04-09-2008, 04:40 PM) *

mai...........fetelor ,vreti sa va alerg de colo ,colo? devil.gif vedeti ca am pregatita nuielusa pt voi...
acum cand am mai prins si eu curaj ,voi ma dezamagiti?vai de pielicica voastra bataita.gif bataita.gif
hai RAMO,hai RAMO...si tu NELLA ..SUNT CU OCHII PE TINE w00t.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ce bune sunt incurajarile astea pupic.gif
Hai ca mi-am cam facut de cap azi....maine incerc sa fiu mai cuminte...

CITAT(anca veselie @ 04-09-2008, 04:47 PM) *

dar unde pleci?

La turci, in Antalya naughty.gif

CITAT(dark_lady @ 04-09-2008, 08:09 PM) *

am revenit cu o intrebare. ramo, fructele despre care mi-ai spus mai devreme cand le mancai?

Ia ghici...seara sad.gif
Grasutza
Mai, o pauza a facut Doamne Doamne prin a saptea zi. Presupun ca o pauza de dieta nu omoara. Acum ai si tu grija sa nu sari direct la 3000 de calorii. Ca astea chiar cred ca omoara. )).gif
Si mai lasa-l [*****] de cantar. Ia mai pune mana si pe centimetru. hug.gif
ella_mina
CITAT(nella @ 04-09-2008, 04:11 PM) *

Exact asa ma simt si eu Ramo...in loc sa scada cantarul asta degreglat urca si de mancat ,mananc cat de poate de calculat,pana acum am spus ca din cauza rusilor dau au trecut si astia si tot nu scade pe cantar nici macar cateva grame..ma gandesc daca nu gresesc undeva sau ce mama ei de treaba.. unsure.gif
Pana acum la fel manacam si slabeam se vedea de la o sapt la alta acum parca tot ce bag in gura se pune si sincer nu mai inteleg..sa se fi obisnuit organismul...?? Habar nu am dar imi cam piere orice elan de a mai face ceva sincer va spun,simt ca o sa clachez sad.gif

nu trebuie sa clachezi...mai bine incearca sa faci miscare mai multa....vorbesc eu care sapt asta am fost o lenesa....sau poate daca faci sport ti-a crescut masa musculara si d-aia atarni mai greu....incearca sa vezi cum stau hainele pe tine....eu asa imi dau seama cel mai bine cand slabesc....sau masoara-te cu centimetrul
bafta in continuare si multa putere sa lupti....tie si tuturor fetelor de pe forum pupic.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 04-09-2008, 09:52 PM) *

Mai, o pauza a facut Doamne Doamne prin a saptea zi. Presupun ca o pauza de dieta nu omoara. Acum ai si tu grija sa nu sari direct la 3000 de calorii. Ca astea chiar cred ca omoara. )).gif
Si mai lasa-l [*****] de cantar. Ia mai pune mana si pe centimetru. hug.gif

pupic.gif pupic.gif Nu mai pun mana pe nimik acum, gata...revin la dieta cu fortze f proaspete dupa turci naughty.gif
Grasutza
Aman, aman ce noroc au turcii astia de ochii tai verzi.... blushing.gif
ella_mina
cum se calculeaza necesarul zilnic de calorii pt a slabi? dar pt mentinere?
dany
CITAT(nella @ 04-09-2008, 03:11 PM) *

Nella ....nu te supara pe mine darrrrrrrr...tu singura ai spus ca ai papa de acasa si trebuie terminata !!! In conditiile astea nu vad cum ai putea manca calculat ( chiar tu ai spus ca nu poti calcula !!!!! ) !!
Ramo a mancat calculat....DECI ...nu te poti compara mereu cu ea ( asa cum vrei tu ) !!!! Organisme diferite , papa diferita ......Papa ce ai si ce vrei sa gatesti si nu copia pe nimeni pentru ca organismul iti va juca feste !!!!

Te hug.gif si bafta in continuare !!!!

Ramo pupic.gif si iti multumnesc ca ti-ai facut ganduri in legatura cu mine , iti urez un concediu mega-extra-superb si da-le incolo de calorii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hug.gif pupic.gif

butterfly
ramo..te-ai gandit sa sochezi organismul cumva? sa ai o zi de pauza sau sa faci ceva sport...poate se incapataneaza el si vrea sa iti zica" mai femeie mie imi place la greutatea asta" ...cearta-te cu el nitel
May
Zzzzzzzz nasoala faza cu cantarul.. mai traieste? pope.gif Ia fa tu o pauza, bucura-te de viata, bucura-te de paradisul de la turci, mananca si tu cat de cumpatat posibil dar fara stres si cand te intorci o iei de la capat, organismul va fi relaxat si nu va mai face pe nebunul. Sfatul meu ar fi sa te mai cantaresti si maine, poate a fost doar o faza... unsure.gif

Nu mai stiu cand pleci..? huh.gif
dany
Pe 11 pleaca .....
May
Ce mistho de ea cool.gif
nella
Dany papica de la mama e terminata de mult tare...ca am aruncat-o la scurt timp ca nu mai puteam manca...e drept fiecare organism e diferit ,nu vream sa ma compar cu nimeni si nici nu vreaus a copii pe nimeni , imi spuneam doar oful ,ca m-am saturat sa ma tot privez si sa am mare grija ce si cum mananc si in loc sa se intample ceva in bine se intampla in rau...Dar in fine....
Ramo
Salutare!!! Am mancat de dimineata 2 felii maici de paine prajita, 20 grame unt, 4 felii mici si subtiri de sunca, o bucata castravete, un sfert de ardei.
Nu m-am mai cantarit si azi.....sper doar ca mi-a jucat feste cantarul. Da de se strica pana ma intorc din concediu )).gif
Va multumesc ca mi-ati dat liber de la dieta!!! )).gif
Dany, May, Butterfly, Nella pupic.gif pupic.gif

CITAT(ella_mina @ 04-09-2008, 10:29 PM) *

cum se calculeaza necesarul zilnic de calorii pt a slabi? dar pt mentinere?

http://calorii.oneden.com/calculator-calorii
pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif Si eu vreau sa arunc cantarul undeva departe dry.gif
ella_mina
multumesc pupic.gif
pe cea de pe oneden mi-au dat-o fetele
iti doresc vacanta placuta si sa savurezi fiecare inghititura din tot ce mananci acum cand ai liber de la dieta
Ramo
Da, mersi, chiar o sa savurez.... pupic.gif
Azi e vineri, zi scurta, mai am putina treab ala birou, merg pana la posta sa pun un pachet si gata!!!
merg acasa sa mancam si iesim in oras sa cautam un cadou de casa noua ca diseara mergem la niste prieteni care s-au mutat.
Ramo
Am fost la posta, am pus pachetul, am venit acasa, am facut cu iubi ciorba lui preferata, acum e la foc. Ne pregatim sa mergem in oras, la plimbare pe jos ca e o super vreme.

Dany, ai PM.
dany
Plimbare placuta si un WE super ! hug.gif

raspuns la PM
bibi
CITAT(ramonavlas @ 04-09-2008, 10:27 AM) *

Bibi, uite cum procedez eu.
- dupa ce imi spal parul, il usuc putin cu prosopul;
- il spreiez cu gliss (cu miere) ca sa il pot pieptana;
- il mai las putin sa se usuce el singur;
- pun spuma lichida de par;
- ma apuc de pus pe bigudirui...de obicei dorm noaptea cu bigudiurile in par, dar ieri nu am avut chef asa ca am stat cu casca.
Da, casca e din aia de se baga in priza.

Merci de info.Ia sa incerc si eu asa.Ma intreb cum dormi cu bigudiurile, cred ca e chestia de obisnuinta.Eu am dormit odata, inainte de nunta si de fapt...nu am prea dormit. lol.gif

Vad ca esti putin "cazuta in freza". Sunt perioade cand nu slabesti.Zic si eu la fel sa te mentii la aceleasi valori cu caloriile.Poate pepenele o fi fost de vina, poate altceva...poate s-a obisnuit organismul.

Sport ceva ?

Oricum cand te intorci din concediu (apropos iti urez drum bun si distractie mult prea placuta!! cheer.gif cheer.gif ) o sa ai un soc cum o sa dai jos. Pun pariu.

Hai las-o incolo de dieta, de stres de astea.Du-te si aranjeaza-te de vizita la prieteni, stai in poala la iubitul tau si sa vezi ca o sa vezi slaba, slaba.

pupic.gif
Ramo
Dany, Bibi, mersi pupic.gif pupic.gif
Grasutza
Ai plecat la plimbare? Sau ai gasit poala libera? pupic.gif
bibi
Poala e libera tot timpul ca-l ia gaia pe baiat daca si-o ocupa cu altceva. dry.gif

Cred ca ai trecut deja peste mini-suparare asa ca sa nu mai insistam.

Zi mai bine ce costum ai pt la mare...sau ai zis deja si eu nu am citit.

Unde anume merge in Antalia ? ..sau poate ai zis-o si p'asta! crazy.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 07:22 PM) *

Ai plecat la plimbare? Sau ai gasit poala libera? pupic.gif

)).gif Azi toata ziua am cam fost pe drunuri. Acum am venit de la niste prieteni. pupic.gif

CITAT(bibi @ 05-09-2008, 08:28 PM) *

Poala e libera tot timpul ca-l ia gaia pe baiat daca si-o ocupa cu altceva. dry.gif

Cred ca ai trecut deja peste mini-suparare asa ca sa nu mai insistam.

Zi mai bine ce costum ai pt la mare...sau ai zis deja si eu nu am citit.

Unde anume merge in Antalia ? ..sau poate ai zis-o si p'asta! crazy.gif

Cu "acea" stare sunt..asa si asa.
Cpstum de baie...am dou, unul fucsia cu negru, unu albastru, le duc pe amandoua.
In Kemer merg la turci.
Mi-am luat azi ceai de crusin...am baut pe la 13 o cana, la 8 eram la toaleta, si acum daca mai scriu un cuvant...fac pe mine blushing.gif
SARA
pupic.gif hug.gif floare.gif pup una RAMONICA
May
Eu nu am baut niciun ceai dar am avut toata ziua fundul ca linia fierbinte blushing.gif lol.gif
Ramo
Neatza!!! M-a prins de dimineata cheful de gatit...facem gombot (galuste) cu prune si vin prietenii la noi!!!! Sa se termine daca tot ii facem, nu? cheer.gif
Am pus cartofii la fiert si intre timp mai strangem de prin casa.
WE frumos sa aveti pupic.gif

Sara, May pupic.gif
Grasutza
D'astea nu am mancat. Cartofi fierti cu prune? blink.gif
Sa imi arunci si mie un gombot din asta sa vad cum e pupic.gif
Ramo
Acum ti-am aruncat unul...da prinde-l pana mai poti ca nu au mai ramas decat 2 sad.gif
Am facut 30 de bucati doh.gif sunt formidabili la gust...dat fiind faptul ca am facut pt prima data si....au fost 2 prieteni la noi si de acum cica sunt responsabila cu desertul doh.gif doh.gif
SARA
si........cate calorii au avut gombotii? blink.gif
ps;nu stii cumva cate calorii are zacusca?eu am primit de la mama si nu am avut cum sa-mi calculez cate calorii are o lingura de zacusca. wink1.gif
Ramo
Pfai....acum imi amintesc ca am uitat ceva....ca calculez )).gif iti dai seama ca nu am cantarit si nici nu am calculat,...cred ca nu mai mancam )).gif
Zacusca...100/100 pupic.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 05-09-2008, 10:38 PM) *

Mi-am luat azi ceai de crusin...am baut pe la 13 o cana, la 8 eram la toaleta, si acum daca mai scriu un cuvant...fac pe mine blushing.gif

Vezi ca e cam rau pt bila, eu mi-am dat-o peste cap cu el.Am dat odata afara si pe sus si pe jos si mi-a fost rau de tot.Cu grija, da?

CITAT(ramonavlas @ 06-09-2008, 07:20 PM) *

Pfai....acum imi amintesc ca am uitat ceva....ca calculez )).gif iti dai seama ca nu am cantarit si nici nu am calculat,...cred ca nu mai mancam )).gif
Zacusca...100/100 pupic.gif

Mai bine ca nu ai calculat!!

Grasutza daca vrei iti scriu si eu o reteta, am facut de vreo doua ori in viata mea, dar promiti ca-mi dai si mie sa gust?

Ramona, le-ai dar si prin pesmet prajit?...asta ca sa nu te mai gandesti la calorii... lol.gif lol.gif
Ramo
Bibi, mersi pt sfaturile legate de ceaiul de crusin,,,inca nu am probleme cu el...azi am fost doar de dimineata la toaleta sad.gif
In egatura cu gombotii...evident ca i-am dat si prin pesmet prajit..ca asta e tot farmecul la ei )).gif
schweppes
GALUSTE CU PRUNE! Ce bunatate. Stiu ca imi facea bunica-mea cand nu aveam problema cu kilogramele. Acum.. mi s-a cam taiat portia. Mi s-a facut pofta de pasca. Dar trebuie sa mai astept pana la Craciun.

O duminica frumoasa, fetelor! smile.gif
crissy
CITAT(schweppes @ 07-09-2008, 12:42 PM) *

Mi s-a facut pofta de pasca. Dar trebuie sa mai astept pana la Craciun.

Adica pana la Pasti grin.gif floare.gif
Grasutza
Se pare ca am ajuns cam tarziu si am ratat galushca sad.gif Dar am auzit pe cineva binevoitor ca imi da si mie reteta. pupic.gif Fac si va poftesc sa gustati. smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.