Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
bibi
CITAT(ramonavlas @ 06-09-2008, 11:41 PM) *

Bibi, mersi pt sfaturile legate de ceaiul de crusin,,,inca nu am probleme cu el...azi am fost doar de dimineata la toaleta sad.gif
In egatura cu gombotii...evident ca i-am dat si prin pesmet prajit..ca asta e tot farmecul la ei )).gif

Asa ma gandeam si eu. Asa am facut si eu la momentul respectiv. doh.gif

CITAT(Grasutza @ 07-09-2008, 01:30 PM) *

Se pare ca am ajuns cam tarziu si am ratat galushca sad.gif Dar am auzit pe cineva binevoitor ca imi da si mie reteta. pupic.gif Fac si va poftesc sa gustati. smile.gif

Iata:

-400g cartofi
-100g faina
-1 lingurita ulei
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita zahar
-prune
-pesmet
-1 lingura unt
-zahar pudra

Cartofii fierti si curatati,dati prin masina se amesteca cu faina, uleiul,sare si zahar.Se framanta acest aluat pana se obtine unul moale ca la taitei. Se taie din el cate o bucatica, se intinde in palma si in fiecare se imbraca o pruna. Se rotunjesc apoi galustele in palma.Se fierbe apa in clocot si se pun galustele pe rand in apa cu sare, la foc mic sa nu se strice.Se scurg.Se rumeneste pesmetul intr-o tigaie, se pun dau galustile prin el si se tin pana se usuca de apa. Se pun pe o farfurie si se pudraza cu zahar pudra.

In principiu eu am facut reteta la ochi, aluatul o sa ti sa cam lipeasca de mana ca deh, e cartof.Dar pana la urma ies.

Daca mai are Ramona vreun pont sunt simplu de facut!!

Un wee placut.
schweppes
CITAT(crissy @ 07-09-2008, 01:20 PM) *

CITAT(schweppes @ 07-09-2008, 12:42 PM) *

Mi s-a facut pofta de pasca. Dar trebuie sa mai astept pana la Craciun.

Adica pana la Pasti grin.gif floare.gif

Pasca se face de Pasti? )).gif Ori am incurcat eu evenimentele, ori bunica-mea face si la ambele sarbatori. Cred ca prima. )).gif
Ramo
Neatza....de azi cica m-am cumintit cat de cat chiar daca inca nu numar.
Am mancat 3 prune uscate (cica merg la toaleta de la ele, astept sa vad) si 40 gr fulgi integrali cu 100 ml lapte....ochiometric.
La 11 merg la manichiura pana la 14 doh.gif si apoi acasa unde mananc ciorba si...mai vad eu ce.
dany
Rabdare la manichiura si ne pui macar o poza cu rezultatul final , da ? pupic.gif
Andreea-Rodica
Galuste cu prune .... ce dor mi-e de copilarie, de mirosul galustelor facute de una dintre bunicile mele. )).gif Poate imi fac curaj sa incerc si eu.
O zi minunata! hug.gif
Ramo
CITAT(dany @ 08-09-2008, 10:41 AM) *

Rabdare la manichiura si ne pui macar o poza cu rezultatul final , da ? pupic.gif

Am avut rabdare ca nu am avut de ales...poze...sa vad de chef si cum ies )).gif De la 17 am fost si cu iubi la manichiura si pedichiura, apoi putin la cumparaturi si acum am ajuns acasa.
Papam imediat de cina, ne uitam la un film si la nani.

CITAT(Andreea-Rodica @ 08-09-2008, 01:09 PM) *

Galuste cu prune .... ce dor mi-e de copilarie, de mirosul galustelor facute de una dintre bunicile mele. )).gif Poate imi fac curaj sa incerc si eu.
O zi minunata! hug.gif

Mie mi-au iesit f bune...chiar daca le-am facut pt prima data cheer.gif
Grasutza
CITAT(ramonavlas @ 08-09-2008, 07:23 PM) *

Am avut rabdare ca nu am avut de ales...poze...sa vad de chef si cum ies )).gif De la 17 am fost si cu iubi la manichiura si pedichiura, apoi putin la cumparaturi si acum am ajuns acasa.
Papam imediat de cina, ne uitam la un film si la nani.

Da' cum de esti asa de cumintzica? huh.gif
Ramo
Da eu cand nu am fost??? pupic.gif

Hai ca pun o poza si cu unghiile, chiar daca nu se vede exact modelul....

Se pare ca nu o mai pun....pe imageshack nu imi mai apare "Direct link to image" sad.gif
aki
CITAT(bibi @ 07-09-2008, 03:36 PM) *

[
Iata:

-400g cartofi
-100g faina
-1 lingurita ulei
-1/2 lingurita sare
-1/2 lingurita zahar
-prune
-pesmet
-1 lingura unt
-zahar pudra

Cartofii fierti si curatati,dati prin masina se amesteca cu faina, uleiul,sare si zahar.Se framanta acest aluat pana se obtine unul moale ca la taitei. Se taie din el cate o bucatica, se intinde in palma si in fiecare se imbraca o pruna. Se rotunjesc apoi galustele in palma.Se fierbe apa in clocot si se pun galustele pe rand in apa cu sare, la foc mic sa nu se strice.Se scurg.Se rumeneste pesmetul intr-o tigaie, se pun dau galustile prin el si se tin pana se usuca de apa. Se pun pe o farfurie si se pudraza cu zahar pudra.

blink.gif
CE FACI CU UNTUL?
Ramo
In unt se prajeste pesmetul..,.eu nu am folosit, l-am prajit in margarina Delma 180/100 )).gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-09-2008, 10:30 AM) *

In unt se prajeste pesmetul..,.eu nu am folosit, l-am prajit in margarina Delma 180/100 )).gif

Merci
Ramo
Tocmai mi-au facut asigurarea medicala, azi fac si bagajul (dupa ce ma intorc de la pensat) si maine plecam la Cluj, iar poiamine pe vremea asta mai avem 30 de minute de zbor cheer.gif
dany
Offf , iar dispari . Sa va distrati si sa aveti parte de vreme super pupic.gif

Mai ai program de escapade pe anul asta ? Ca pana acum tot pe drumuri ai fost lol.gif
Katia
Distractie placuta...sa te relaxezi...sa te simti bine....si sa te intorci inarmata cu forte proaspete...si mai ales cu mult mult optimism.
Un pupic mare mare pupic.gif pupic.gif
Yupeeeeee..m-am facut furnicaa...nu mai sunt organism unicelular
dark_lady
Distractie placuta, sa te bucuri de soare, de mare, de iubit, de tot...si sa te intorci cu forte proaspete si cu chef de dieta...trebuia sa spun asta pupic.gif
Andreea-Rodica
Distractie placuta! Sa vii cu multe poze si cu forte proaspete. hug.gif
nella
Concediu placut va urez si sa va distrati de minune pupic.gif pupic.gif
Ramo
CITAT(dany @ 09-09-2008, 11:44 AM) *

Offf , iar dispari . Sa va distrati si sa aveti parte de vreme super pupic.gif

Mai ai program de escapade pe anul asta ? Ca pana acum tot pe drumuri ai fost lol.gif

O sa ne distraaaam, abia asteptam amandoi sa mergem cheer.gif
Pai....cica poate mai merg si in Egipt anul asta naughty.gif

CITAT(Katia @ 09-09-2008, 12:03 PM) *

Distractie placuta...sa te relaxezi...sa te simti bine....si sa te intorci inarmata cu forte proaspete...si mai ales cu mult mult optimism.
Un pupic mare mare pupic.gif pupic.gif
Yupeeeeee..m-am facut furnicaa...nu mai sunt organism unicelular

Ohoho....pana ajungi hiena )).gif
Mersi mult, speeer ca ma intorc cu fortze noi si proaspete.

CITAT(dark_lady @ 09-09-2008, 12:17 PM) *

Distractie placuta, sa te bucuri de soare, de mare, de iubit, de tot...si sa te intorci cu forte proaspete si cu chef de dieta...trebuia sa spun asta pupic.gif

FFF bine ca ai spus-o. Mersi pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-09-2008, 02:24 PM) *

Distractie placuta! Sa vii cu multe poze si cu forte proaspete. hug.gif

Mersi...promit!!! floare.gif

CITAT(nella @ 09-09-2008, 03:14 PM) *

Concediu placut va urez si sa va distrati de minune pupic.gif pupic.gif

Mersi...asa o sa facem. pupic.gif

Am venit de la pensat si de la un masaj facial dumnezeiesc, mi-am spalt repede parul si acum fugim pe o terasa....cand ne intoarcem, mancam ceva, finisam bagajul meu, dush si la nani!!!
cheer.gif
BuFy
buna fetele ce mai faceti ... nu am mai dat de mult pe la voi .... sper sa va amintiti de mine ... va pup ....
nusarich
Concediu placut Ramo si reconfortant! Te asteptam cu poze!!! pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 09-09-2008, 06:10 PM) *

Am venit de la pensat si de la un masaj facial dumnezeiesc, mi-am spalt repede parul si acum fugim pe o terasa....cand ne intoarcem, mancam ceva, finisam bagajul meu, dush si la nani!!!
cheer.gif

Primesti sms si in Turcia daca-ti trimit ? Sa-ti spun cand ajunge pachetul naughty.gif

Va hug.gif si sa veniti inapoi sanatosi si voiosi !

CITAT(BuFiTaSaD @ 09-09-2008, 06:12 PM) *

buna fetele ce mai faceti ... nu am mai dat de mult pe la voi .... sper sa va amintiti de mine ... va pup ....

Sigur ne mai amintim , Nico give_rose.gif . Pe unde ai umblat ?
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 09-09-2008, 07:12 PM) *

Eu siguuur imi amintesc,....zilele astea nu ai avut cumva vreun examen??? sorry.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(nusarich @ 09-09-2008, 08:10 PM) *

Concediu placut Ramo si reconfortant! Te asteptam cu poze!!! pupic.gif

Mersi, mersi,....asa o sa fie. Aduuuuc si poze, asa cum v-am obisnuit in ultima vreme )).gif

Dany, da, primesc sms si in Turcia...o sa il astept...acolo pe vineri pupic.gif
Grasutza
Sa ai un concediu relaxant si vesel. Te pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Sa va distrati la maximum, sa va odihniti, sa coaceti fursecuri toata ziua si sa veniti cu poze multe pupic.gif

P.S.: cand mananci baclava sa te gandesti la mine )).gif drool.gif
SARA
pupic.gif RAMO
un loc la bagaje?????????? lol.gif lol.gif

ps;sa aveti parte de tot ce e mai frumos si..............sa va iubiti muuuuuuuult.ai impusca doi iepuri dintr-o data.1;ti-ai putea satisface toate poftele ca deh'....2;se ard o gramada de calorii la sex.gif blushing.gif
sa va intoarce-ti cu bine.. hug.gif
aki
Concediu placut hug.gif
BuFy
pupic.gif concediu placut Ramo ... asa e am avut examene ... dar am picat unu si s-au dus toate ...sper la anu sa am mai mult noroc.... pupic.gif si abea astept sa te intorci din concediu .... distractie la maxim pupic.gif

Dany am fost in Romania cam 4 luni si acolo ...lipsa internet ca na ... nu stiam daca o sa raman de tot sau nu ...am fost sa dau niste examene ...am luat 2 si al picat 1 ...si sau dus toate sad.gif poate la anu mai mult noroc .....dar acum sunt si eu aici cu voi in plus am fost foarte cumintica ...nu am pus nimic doar am dat pupic.gif pupic.gif nu mult dar e mai bine decat sa pun!!!va pupic.gif pupic.gif fetele!!
dany
Stiu ca ziceai ca mergi in tara , Nico , si sperai ca ne vom vedea ...... E bine ca ai fost cuminte cu mancarea si ai si dat ceva jos , iar cu examenele ... anul viitor va fii cu mult mai mult noroc , cu siguranta .
Bine ai revenit si te asteptam sa ingrosi randurile celor puse pe dieta give_rose.gif
BuFy
CITAT(dany @ 10-09-2008, 06:04 PM) *

Stiu ca ziceai ca mergi in tara , Nico , si sperai ca ne vom vedea ...... E bine ca ai fost cuminte cu mancarea si ai si dat ceva jos , iar cu examenele ... anul viitor va fii cu mult mai mult noroc , cu siguranta .
Bine ai revenit si te asteptam sa ingrosi randurile celor puse pe dieta give_rose.gif

Dany cat am sta in Ro am fost si pe la sala si masaj ....am pierdut 35 de centimetri din talie si sunt super fericita chiar daca kg sau dus doar 2.... acum cu voi vreau sa se mai duca cateva wink1.gif !! pupic.gif pupic.gif
dany
35 cm in talie ???????? wowwww ! Jos , palaria !

Ohoooo , ce avatar sexos ai naughty.gif
BuFy
CITAT(dany @ 10-09-2008, 06:54 PM) *

35 cm in talie ???????? wowwww ! Jos , palaria !

Ohoooo , ce avatar sexos ai naughty.gif

Datorita celor 35 de cm dusi ... am avataru asta... nu imi mai e rusine cu mine insumi ....acu ma simt mult mai bine si nu vreau sa ma opresc aici!!
dany
Da` o poza cu tine intreaga nu ne pui ? naughty.gif
BuFy
CITAT(dany @ 10-09-2008, 07:15 PM) *

Da` o poza cu tine intreaga nu ne pui ? naughty.gif

blushing.gif blushing.gif nu stiu cum sad.gif
nusarich
La multi ani Nico! Sa-ti implinesti toate dorintele! pupic.gif

N-am stiut unde sa-ti trimit urarile, sper sa citesti si in jurnalul Ramonei
BuFy
CITAT(nusarich @ 11-09-2008, 08:56 AM) *

La multi ani Nico! Sa-ti implinesti toate dorintele! pupic.gif

N-am stiut unde sa-ti trimit urarile, sper sa citesti si in jurnalul Ramonei

cheer.gif Merci pupic.gif pupic.gif hug.gif
BuFy
Imagine
Pozica cu mine blushing.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
nella
Esti frumoasa si arati bine cheer.gif felicitari pt tiker si mai ales pt cm pupic.gif
BuFy
CITAT(nella @ 11-09-2008, 04:21 PM) *

Esti frumoasa si arati bine cheer.gif felicitari pt tiker si mai ales pt cm pupic.gif

blushing.gif merci frumos nella hug.gif
dany
Frumusica, frumusica , Nico naughty.gif Mai ai ceva de munca dar daca ai reusit pana acum vei reusi si in continuare .

Ramoooooo , ti-am dat si sms dar iti scriu si aici ca iti multumesc mult de tot pentru ce mi-ai trimis pupic.gif hug.gif

Imagine
BuFy
Merci Dany ... cu ajutorul vostru sigur am sa reusesc hug.gif pupic.gif
dany
Doar de aia suntem aici , nu ?
BuFy
CITAT(dany @ 11-09-2008, 06:24 PM) *

Doar de aia suntem aici , nu ?

cheer.gif da... si de asta va iubesc pe toate pupic.gif hug.gif
Panda
pupic.gif diva
nusarich
Esti tare frumusica, Nico! hug.gif

Si pentru ca tot am intrat pe aici, am aerisit, am udat florile, am sters un pic praful, sa fie ordine, nu?
May
Asta dupa ce am dat eu cu aspiratorul )).gif
BuFy
CITAT(nusarich @ 12-09-2008, 11:06 AM) *

Esti tare frumusica, Nico! hug.gif

Si pentru ca tot am intrat pe aici, am aerisit, am udat florile, am sters un pic praful, sa fie ordine, nu?

blushing.gif Merci blushing.gif mai am de munka si eu dar .... sunt multumita ca am ajuns si aici .... aratam mult mai .....nasol pupic.gif wink1.gif!
May
Eu nu mai stiu daca ai scris pe undeva de miscare? Faci? unsure.gif
BuFy
Da fac ... dar acasa de moment ....dar de la 1 oct ...merg la sala cu iubi meu k sa nu ma plicti singura biggrin.gif wink1.gif !!
May
Aaaaa super ca mergi la sala cheer.gif
bibi
Ai plecat in concediu si eu am ramas datoare cu un "concediu placut"si vreme frumoasa!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.