Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
BuFy
CITAT(May @ 12-09-2008, 11:54 AM) *

Aaaaa super ca mergi la sala cheer.gif

cheer.gif cheer.gif da May si eu abea astep sa ma duc ... in Ro faceam si 2 antrenamente pe zi ...asta ptr ca aveam de scos niste probe contra timp la examen ...si acu sunt obisnuita sa fac miscare si abea apuc sa ma reapuc de miscare wink1.gif wink1.gif
aki
Ramo nu-i si voi gospodine pe aici blum.gif
dany
Daca voi ati facut ordine ieri , eu doar am aerisit azi si am facut cativa litri de ceai sa va saturati tease.gif Il gasiti in frigider .
bibi
CITAT(dany @ 13-09-2008, 09:03 PM) *

Daca voi ati facut ordine ieri , eu doar am aerisit azi si am facut cativa litri de ceai sa va saturati tease.gif Il gasiti in frigider .

E intuneric si nu vad frigiderul.E gol, doar ceaiul tau acolo sau sa ma ghidez dupa altceva?...zi ma mi-e o seteeee.

Cum o fi cu burta la soare, ha?!
nella
Acum ca ti-a spus ramo reteta pt ceai uite iti multumesc ca ai lasat mai mult ca imi era dor de un ceai bun pupic.gif
Daca tu ai aerisit..eu am fumat o tigara si aerisesc din nou )).gif ca sa nu ziceti ca nu am facut nimic .. grin.gif
dany
Pai , e gol , Bibi , ca daca stapana nu-i acasa ce rost are sa fie si altceva in el ? tease.gif

Aaa, da ai facut si tu ceva , Nella : ai fumat lol.gif

CITAT(bibi @ 13-09-2008, 08:05 PM) *

A zis ca-i bine cand am vb cu ea .
nella
I-a eu fac ce fac de mult... lol.gif lol.gif lol.gif
May
Eu am venit doar ca sa vin, n-am mai facut nimic )).gif
bibi
CITAT(dany @ 13-09-2008, 09:19 PM) *

Pai , e gol , Bibi , ca daca stapana nu-i acasa ce rost are sa fie si altceva in el ? tease.gif

Aaa, da ai facut si tu ceva , Nella : ai fumat lol.gif

CITAT(bibi @ 13-09-2008, 08:05 PM) *

A zis ca-i bine cand am vb cu ea .

Ziceam si eu ca a lasat si ea ceva de rontait, mi-era foame aseara... mad.gif

Sunt convinsa ca e bine, soare, apa, baiat, fara nici o grija. naughty.gif
nella
La romo in frigider bate mai tot timpul vantul ca ei ii place mult cum arata frigiderul gol si sa stii ca am vazut personal asta cand am mers la ea..asa ca la capitolul rontait cam rar la ea in frigi lol.gif
bibi
CITAT(nella @ 14-09-2008, 12:13 PM) *

La romo in frigider bate mai tot timpul vantul ca ei ii place mult cum arata frigiderul gol si sa stii ca am vazut personal asta cand am mers la ea..asa ca la capitolul rontait cam rar la ea in frigi lol.gif

doh.gif nervous.gif batista.gif batista.gif
BuFy
Sigur Ramo se prajestete la soare )).gif ma bucur ptr ea..sper sa vina forte proastepete si mult chef de dieta pupic.gif
nella
Am venit plina de elan in casuta raminei..am sters praful..am pus o oala de ceai la facut ca sa nu moara careva de sete..am udat si florile...de acum va las si pe voi sa mai faceti cate ceva ca nu de alta prea e liniste aici pupic.gif )).gif
Cherie
pupic.gif Ramo & distractie placuta!
May
De mancare nu face nimeni? Ca m-am saturat de ceai )).gif
dany
CITAT(nella @ 15-09-2008, 11:35 AM) *

Am venit plina de elan in casuta raminei..am sters praful..am pus o oala de ceai la facut ca sa nu moara careva de sete..am udat si florile...de acum va las si pe voi sa mai faceti cate ceva ca nu de alta prea e liniste aici pupic.gif )).gif

Moaaamaaa , ce repede se pune praful )).gif . Vezi sa nu uzi florile prea des ca se strica tease.gif
CITAT(May @ 15-09-2008, 02:09 PM) *

De mancare nu face nimeni? Ca m-am saturat de ceai )).gif

Pai tu ce treaba ai ?? blum.gif
nella
Pai s-a pus ca am gasit geamul deschis )).gif )).gif si am zis sa incep si eu saptamana harnica naughty.gif
dany
Pai cine l-a lasat deschis ?? Tu , data trecuta cand ai fumat ....Ai uitat sa-l inchizi grin.gif . Sa nu se mai repete , da ? tease.gif
bibi
A plouat in casa?!

Unde e mopu'?
nella
Nu nu ..nu am fost eu ultima..nu stiu care de pe aici.. grin.gif nu a ploua in casa doar s-a pus praf pe ici pe colo )).gif
aki
Si cum se prajeste ea la soare acum daca ploua? doh.gif
BuFy
Am trecut pe aici sa verific geamurile si ...usa sa vad daka totul e in regula .... aaaa si am lasat o salata de fructe in frigider wink1.gif pupic.gif hug.gif
dark_lady
CITAT(BuFiTaSaD @ 16-09-2008, 06:14 PM) *

Am trecut pe aici sa verific geamurile si ...usa sa vad daka totul e in regula .... aaaa si am lasat o salata de fructe in frigider wink1.gif pupic.gif hug.gif

Vreau si eu salata de fructe, dar numai daca e fara frisca....
aia naturala ingrasa si aia arificiala nu imi place sad.gif Eu am facut ceai...va las is voua, dar nu stiu cat...
May
Cand se intoarce ramo? Sper sa aduca o baclava ceva blum.gif
SARA
offffffff.sper sa se intoarca cat de curand ,am nevoie de ea aici! batista.gif
daca voi tot a-ti facut ceai,salata de fructe,ce ziceti de putina mancare?
uite fac eu o supa de legume a' la RAMONA si felul doi niste carne fripta la capac,in cuptor,cu salata de legume! book.gif
sa aveti pofta! eat.gif
aki
CITAT(SARA @ 17-09-2008, 12:04 AM) *

offffffff.sper sa se intoarca cat de curand ,am nevoie de ea aici! batista.gif
daca voi tot a-ti facut ceai,salata de fructe,ce ziceti de putina mancare?
uite fac eu o supa de legume a' la RAMONA si felul doi niste carne fripta la capac,in cuptor,cu salata de legume! book.gif
sa aveti pofta! eat.gif

De dimineata la mincat doh.gif
nella
Iummyyyyyyyyyyyyyyy delicioasa reteta pupic.gif naughty.gif
BuFy
cheer.gif Sarumana pt masa ....a fost buna si gustoasa !! floare.gif pupic.gif hug.gif!
DiaDiva
Hello!
Am intrat din gresala p acest forum si am gasit listutza cu alimente si calorii a Ramonei biggrin.gif:D:D..defapt aceeasi care o am si eu acasa..doar ca m-am bucurat ca am gasit si caloriile mancarurilor gatite si cred ca ma va ajuta mult biggrin.gif:D
Cam o 1 luna jumate am tinut o dieta...Scarsdale...bine cu mici scapari..sau mari? unsure.gif si am reusit sa dau jos cam 4 kg...cu tot cu sport...si eram dezamagita deoarece majoritatea spun ca dai cel putin 4 kg in primele 2 sapt..
in fine, ideea e ca am inceput dieta personala...cam ceea ce aplika majoritatea d p forum..adika din cate am citit..si imi calculez singura caloriile mancate /zi cu ajutorul tabelului blum.gif .dar asta doar de 2 sapt...nu vreau sa ma urc inka p cantar dar simt ca e oke...desi am mancat ce am avut pofta..nu chiar tot..dulciurile inka nu le-am atins... )).gif
si voiam sa intreb...oare cat e de sanatos,dak vreau rezultate mai bune decat ce am avut pana acum,sa micesc nr caloriilor mancate/zi cam la 700?adika merita sa fac asta ca apoi sa ma ingras la lok?sau e mai bine sa ma mentin cam la 1000/zi si poate poate si slabesc? )).gif
Ms si succes tuturor!!
dany
Bine ai venit printre noi , Dia ! give_rose.gif

AICI iti poti calcula nr calorii necesare / zi in functie de varsta , greutate , inaltime , activitate fizica .
1000 mi se par prea putine , iar 700 enorm de putine !!!! Daca mananci acum de 1000 calorii , de unde mai scazi cand intri la platou ? Din cate stiu eu , intre 1200 - 1400 calorii / zi e ok .
Fa calculul si spune-ne la ce rezultat ai ajuns . Cate kg vrei sa dai jos ?

CITAT(May @ 16-09-2008, 10:20 PM) *

Cand se intoarce ramo? Sper sa aduca o baclava ceva blum.gif

Maine ajunge la Cluj , o sa-i spun sa-ti aduca baclava sau sa ti-o trimita direct acasa din Turcia tease.gif
bibi
CITAT(DiaDiva @ 17-09-2008, 05:59 PM) *

Hello!
Am intrat din gresala p acest forum si am gasit listutza cu alimente si calorii a Ramonei biggrin.gif:D:D..defapt aceeasi care o am si eu acasa..doar ca m-am bucurat ca am gasit si caloriile mancarurilor gatite si cred ca ma va ajuta mult biggrin.gif:D
Cam o 1 luna jumate am tinut o dieta...Scarsdale...bine cu mici scapari..sau mari? unsure.gif si am reusit sa dau jos cam 4 kg...cu tot cu sport...si eram dezamagita deoarece majoritatea spun ca dai cel putin 4 kg in primele 2 sapt..
in fine, ideea e ca am inceput dieta personala...cam ceea ce aplika majoritatea d p forum..adika din cate am citit..si imi calculez singura caloriile mancate /zi cu ajutorul tabelului blum.gif .dar asta doar de 2 sapt...nu vreau sa ma urc inka p cantar dar simt ca e oke...desi am mancat ce am avut pofta..nu chiar tot..dulciurile inka nu le-am atins... )).gif
si voiam sa intreb...oare cat e de sanatos,dak vreau rezultate mai bune decat ce am avut pana acum,sa micesc nr caloriilor mancate/zi cam la 700?adika merita sa fac asta ca apoi sa ma ingras la lok?sau e mai bine sa ma mentin cam la 1000/zi si poate poate si slabesc? )).gif
Ms si succes tuturor!!

Tocmai vroiam si eu sa intreb cand vine fata asta acasa. Dar vad ca s-a raspuns la intrebare...

Dia, bine ai venit.Si mie 700 mi se par super putine, in nici un caz nu e bine.
Eu mananc tot pana in 1200, 1300 cal.
Deocamdata merge.
Am si zile cand am sub 1000, dar doar o zi cand mananc mai mult legume si mai putine alte chestii. Uite daca vrei inspiratie mai multa, poti citi ce consum si au aici:

jurnalul lui bibi

dany
Am adus 2 buchete de flori pentru cand revii , Ramo ! pupic.gif

Fetelor , nu va bagati sa le schimbati apa
ca le-am pus ingrasamant special in apa si tin , garantat , 5 zile fara schimbat apa !!!!

Imagine

Imagine
May
Te asteptam acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bibi
Nu ai zis ca vine maine?

Sa vezi ce in ciuda ne face cu bronzul pe vremea asta mohorata...

Tocmai ii recitam din Bacovia copilului la sculare dimineata...nu sunt in fire.
dany
Maine ajunge la Cluj !!

Ah , Bacovia .......Nu-mi reciti si mie , te rooooog ????? Uite , o carte de Bacovia ar fii trebuit sa-mi iau cand am fost in Ro , eu am luat altele sad.gif
bibi
CITAT(dany @ 17-09-2008, 08:26 PM) *

Maine ajunge la Cluj !!

Ah , Bacovia .......Nu-mi reciti si mie , te rooooog ????? Uite , o carte de Bacovia ar fii trebuit sa-mi iau cand am fost in Ro , eu am luat altele sad.gif

Iti recit cum nu!

Dar plangi si te apuca amocul...

Poate primesti de Craciun una mai vechiuta ca acum nu se editeaza cred carti din astea serioase...(cine vorbeste...am cumparat numai luna asta vreo 12 carti de citit in vacanta, usoare).

dany
CITAT(bibi @ 17-09-2008, 07:29 PM) *

Poate primesti de Craciun una mai vechiuta ca acum nu se editeaza cred carti din astea serioase...(cine vorbeste...am cumparat numai luna asta vreo 12 carti de citit in vacanta, usoare).

De la cine sa primesc ???? Doar daca cer pe la parinti .....e o idee naughty.gif
Eu am venit cu 13 carti din Ro , cateva usoare si , cred , vreo 5 de Grisham ( il adoooorrr !!!!! ) .
bibi
CITAT(dany @ 17-09-2008, 08:32 PM) *

CITAT(bibi @ 17-09-2008, 07:29 PM) *

De la cine sa primesc ???? Doar daca cer pe la parinti .....e o idee naughty.gif
Eu am venit cu 13 carti din Ro , cateva usoare si , cred , vreo 5 de Grisham ( il adoooorrr !!!!! ) .

Cum de la cine? De la Mos Craciun... blum.gif ...eu cred ca exista, uite mie imi aduce de vreo 6 ani mereu ce-mi doresc. A fost el mai zgarcit in copilarie, sau poate era si el la inceput de cariera si nu stia ce si cum, dar acu....ma nimereste ce mai. Cred ca nu doarme nopti ascultand visele mele.

Nu-i misto ca exista?!

In any form ... naughty.gif naughty.gif
BuFy
Bibi si eu cred in Mos Craciun chiar daca ..mai tot timpul a uitat de existenta mea wink1.gif hug.gif
Nessie
CITAT(DiaDiva @ 17-09-2008, 05:59 PM) *

Hello!
Ms si succes tuturor!!
DiaDiva, bine ai venit! flowers1.gif

Poti folosi pentru calculul caloriilor tabelul de calorii online Iti calculeaza automat meniul, il potipune intr-un jurnal pe forum doar cu copy-paste, are foarte multe alimente si poti sa bagi si tu alimente noi daca vrei.

Mult succes la slabit!
crissy
pupic.gif
ps Nessie, avem nevoie de emoticoane cu gospodine, gen sters cu mopul, aspirat etc smile.gif
dany
Cam asa ceva , criss ? ImagineImagineImagine

lol.gif
bibi
CITAT(BuFiTaSaD @ 18-09-2008, 05:58 PM) *

Bibi si eu cred in Mos Craciun chiar daca ..mai tot timpul a uitat de existenta mea wink1.gif hug.gif

Bravo tie.

CITAT(dany @ 18-09-2008, 07:07 PM) *

Cam asa ceva , criss ? ImagineImagineImagine

lol.gif

Da, da.
crissy
dany, pupic.gif de unde le-ai scos? mie nu imi apar blink.gif . Sper sa nu ma trimiti pe la nu-stiu-ce site-uri, ca eu is lenesa de fel si nu am rabdare sa stau sa caut blushing.gif
dany
te trimit , Criss, si daca le vrei te duci acolo lol.gif

Le am de aici, vezi ca sunt 3 pagini , scrie mic sub emoticoane . Te-am trimis direct la ce te interseaza , site-ul e in germana ...
Nessie
calc.gif mop.gif spal.gif

Se gasesc acum si aici aceste emoticoane.
dany
CITAT(Nessie @ 18-09-2008, 08:21 PM) *

calc.gif mop.gif spal.gif

Se gasesc acum si aici aceste emoticoane.

Ai vazut ca sunt mai multe , nu ? Poate mai adaugi cateva , ce zici ?
Daca mai vreti si din alta categorie ( tot de acolo ) spuneti si va traduc .

Multumim , Ness ! pupic.gif
Nessie
Am mai adaugat cateva emoticoane, dar va las sa le descoperiti voi. pupic.gif
nella
super tari aceste emoticoane..supeeeeeeeeeeeeeeer par.gif bici.gif paaa.gif paaa.gif calc2.gif gym.gif calc.gif mop.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif girl_angel.gif mocking.gif sampanie.gif JC_boogie.gif JC_hurrah.gif gatesc.gif runner.gif
Nu ma mai satur de ele lol.gif lol.gif
aki
CITAT(nella @ 18-09-2008, 10:51 PM) *

super tari aceste emoticoane..supeeeeeeeeeeeeeeer par.gif bici.gif paaa.gif paaa.gif calc2.gif gym.gif calc.gif mop.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif girl_angel.gif mocking.gif sampanie.gif JC_boogie.gif JC_hurrah.gif gatesc.gif runner.gif
Nu ma mai satur de ele lol.gif lol.gif

lol.gif
RAMONA NE TINE IN SUSPANS w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.