CITAT(DiaDiva @ 17-09-2008, 05:59 PM)

Hello!
Am intrat din gresala p acest forum si am gasit listutza cu alimente si calorii a Ramonei

:D:D..defapt aceeasi care o am si eu acasa..doar ca m-am bucurat ca am gasit si caloriile mancarurilor gatite si cred ca ma va ajuta mult

:D
Cam o 1 luna jumate am tinut o dieta...Scarsdale...bine cu mici scapari..sau mari?

si am reusit sa dau jos cam 4 kg...cu tot cu sport...si eram dezamagita deoarece majoritatea spun ca dai cel putin 4 kg in primele 2 sapt..
in fine, ideea e ca am inceput dieta personala...cam ceea ce aplika majoritatea d p forum..adika din cate am citit..si imi calculez singura caloriile mancate /zi cu ajutorul tabelului

.dar asta doar de 2 sapt...nu vreau sa ma urc inka p cantar dar simt ca e oke...desi am mancat ce am avut pofta..nu chiar tot..dulciurile inka nu le-am atins...
si voiam sa intreb...oare cat e de sanatos,dak vreau rezultate mai bune decat ce am avut pana acum,sa micesc nr caloriilor mancate/zi cam la 700?adika merita sa fac asta ca apoi sa ma ingras la lok?sau e mai bine sa ma mentin cam la 1000/zi si poate poate si slabesc?
Ms si succes tuturor!!
Tocmai vroiam si eu sa intreb cand vine fata asta acasa. Dar vad ca s-a raspuns la intrebare...
Dia, bine ai venit.Si mie 700 mi se par super putine, in nici un caz nu e bine.
Eu mananc tot pana in 1200, 1300 cal.
Deocamdata merge.
Am si zile cand am sub 1000, dar doar o zi cand mananc mai mult legume si mai putine alte chestii. Uite daca vrei inspiratie mai multa, poti citi ce consum si au aici:
jurnalul lui bibi