Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
dany
Sters praful , aerisit , cumparat ceva usor de papa si pus in frigider , facut ceai muuult , udat florile ..... Am dat o tura prin apartament si am vazut ca acum e totul in ordine deci ... asteptam stapana ! pupic.gif

CITAT(Nessie @ 18-09-2008, 09:01 PM) *

Am mai adaugat cateva emoticoane, dar va las sa le descoperiti voi. pupic.gif

Multumim ! pupic.gif

Ce sa le mai descoperim noi ca le-a pus Nella pe toate intr-un mesaj lol.gif
bibi
Vine?...sa vina odata!!

floare.gif floare.gif

Salvat si eu la favorite linkul cu ecomotioane.
sefacom
Hello Ramona hug.gif !!!!!

Cum a fost în concediu grin.gif , sper că te-ai distrat și pentru mine give_rose.gif . Eu de abia ieri am revenit dintr-un concediu muncitoresc blink.gif sorry.gif . Din păcate vremea nu a ținut cu mine și nu m-a lăsat să merg la bălăceală sad.gif . Dar sunt sigură că te-ai bălăcit tu destul și pentur mine wink1.gif
După cum vezit pe tickerul meu rolleyes.gif am fost destul de cuminte cheer.gif

Te pup pupic.gif și abia aștept să ne povestești cum a fost în Turcia naughty.gif

aki
CITAT(bibi @ 19-09-2008, 11:43 AM) *

Vine?...sa vina odata!!

floare.gif floare.gif

Nu vine tease.gif
dany
Ba vine !!!! Maine seara va fii pe forum cheer.gif cheer.gif

Facem chef in cinstea revenirii ei , nu ????
nella
DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Nu o punem de o petrecere surpriza??? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ca data trecuta nu ne-a iesit naughty.gif
sefacom
Eu deja am pus sampania la gheata sampanie.gif ,
tortul e in frigider,
mesajele de bun venit welcome.gif cheer.gif sunt deja lipite cu banda rolleyes.gif de pereti
flowers1.gif proaspete sunt deja in vaza
band.gif asteapta semnalul nostru pentru a incepe party.gif
papuceii de dans dance2.gif dance3.gif sunt pregatiti ,

doar Ramo mai lipseste give_rose.gif
dany
CITAT(nella @ 19-09-2008, 07:30 PM) *

DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Nu o punem de o petrecere surpriza??? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ca data trecuta nu ne-a iesit naughty.gif

Stii cum e : cand pregatesti ceva , nu iese sad.gif
Eu sper sa pot fii prezenta , sa nu vina al meu cu alt program ......

CITAT(sefacom @ 19-09-2008, 07:40 PM) *

Eu deja am pus sampania la gheata sampanie.gif ,
tortul e in frigider,
mesajele de bun venit welcome.gif cheer.gif sunt deja lipite cu banda rolleyes.gif de pereti
flowers1.gif proaspete sunt deja in vaza
band.gif asteapta semnalul nostru pentru a incepe party.gif
papuceii de dans dance2.gif dance3.gif sunt pregatiti ,

doar Ramo mai lipseste give_rose.gif

Sper ca ai folosit alta vaza , nu ai aruncat din florile ce le-am adus eu zilele trecute ca te iau la alergat lol.gif

Frumoasa primire !!! Da` vezi sa nu se ia zugraveala cand da jos mesajele lipite pe pereti ca te cheama la renovat lol.gif lol.gif
sefacom
CITAT(dany @ 19-09-2008, 10:11 PM) *

Sper ca ai folosit alta vaza , nu ai aruncat din florile ce le-am adus eu zilele trecute ca te iau la alergat lol.gif

Nu, nu am adus alta vaza blum.gif

Frumoasa primire !!! Da` vezi sa nu se ia zugraveala cand da jos mesajele lipite pe pereti ca te cheama la renovat lol.gif lol.gif

Sunt experta la zugravit naughty.gif tocmai am terminat balconul la mama, eram ca un dalmatian lol.gif aveam si-n ochi vopsea lavabila grin.gif
bibi
CITAT(dany @ 19-09-2008, 08:21 PM) *

Aha, ma bag.
Maine ma cantaresc ca sa nu o fac dupa rahate (plural?)..si alte dulcegarii de la ea, raki nu-mi place dar poate vine cu niste alcooale ca vad ca in frigider bate vantul pe usa unde ar trebui sa stea sticloantzele aliniate!!!

dany
CITAT(sefacom @ 19-09-2008, 09:29 PM) *

Nu, nu am adus alta vaza blum.gif

Auuu , deci ai aruncat florile mele ????? te omooorr !!! N-ai vazut unde am scris ca au ingrasamant si tin , garantat , 5 zile fara apa schimbata ????? Offfffffff , ce-ti fac ! girl_cray.gif

CITAT(bibi @ 19-09-2008, 09:53 PM) *

CITAT(dany @ 19-09-2008, 08:21 PM) *

Aha, ma bag.
Maine ma cantaresc ca sa nu o fac dupa rahate (plural?)..si alte dulcegarii de la ea, raki nu-mi place dar poate vine cu niste alcooale ca vad ca in frigider bate vantul pe usa unde ar trebui sa stea sticloantzele aliniate!!!

Nu vezi sampania adusa de sefacom ???????? Daca ai alte dorinte ...ori ceri maine , ori aduci tu ceva tease.gif

Frigiderul meu are masina de facut gheata incorporata deci in privinta asta nu ne facem griji ....
bibi
Sampania cred ca pus-o in frapiera, ca nu e...
dany
A zis ca a pus-o la rece !!!! las` ca mai pun eu gheata in frapiera din cand in cand , sa nu se raceasca pana maine seara !

daca tot esti nemultumita .... ia fa bine si pune beutura in frigider , ce-ti place tie si sa ne si ajunga maine tease.gif
sefacom
CITAT(dany @ 19-09-2008, 10:59 PM) *

Auuu , deci ai aruncat florile mele ????? te omooorr !!! N-ai vazut unde am scris ca au ingrasamant si tin , garantat , 5 zile fara apa schimbata ????? Offfffffff , ce-ti fac ! girl_cray.gif

Dany, nu ti-am aruncat florile sorry.gif , doamne feri pope.gif ca nu-s pregatita pentru bataita.gif si pe deasupra eu iubesc la nebunie florile flowers1.gif , chiar am probleme cu babuinul swordfight.gif din cauza lor
dany
lol.gif lol.gif Ok , te-ai scos ! Ai scapat de bataita.gif hug.gif
SARA
am venit si eu sa ma alatur voua!se poate,nu? wink1.gif
pai voi a-ti adus cam tot ce era de adus la o petrecere asa ca eu ce sa mai aduc cu mine??? eusa_think.gif
ahaaaaaaaaaaaa....stiu; morning1.gif read.gif cafeaua este ca sa ma tina treaza si ziarul la fel!aaaaaaa si un taxi!!!! DE CE? eusa_think.gif eusa_think.gif

ps;pai sa va pot duce la casele voastre dupa ce s-a spart cheful! lol.gif lol.gif nu de alta ,dar dupa atata beutura? haninoroc.gif

va pupicesc dulce .......si nu va suparati pe mine. paaa.gif paaa.gif paaa.gif
dany
Buna ideea cu taxi , Sara , dar te costa cam mult sa ma duci pe mine acasa lol.gif
SARA
da?pai fac un efort si gata ,am ajuns......si cu ocazia asta vad si casuta ta,al tau sot.......... naughty.gif
May
Si pe mine cine ma duce? De fapt, poti sa ma lasi la dany )).gif
SARA
pai te duc personal ,la tine acasuca si te las doar pe maini sigure. lol.gif
May
Daca vii personal, atunci ramai cateva zile pe aici wink1.gif
SARA
CITAT(May @ 20-09-2008, 02:20 AM) *

da sa stii ca nu mi-ar strica cateva zile pe alte meleaguri........ wink1.gif si totusi ce fac cu bebita mea?eu sunt ''genul acela de femei'',care nu se pot deslipi de baby.gif
oricum mersi de invitatie. pupic.gif
dany
CITAT(SARA @ 20-09-2008, 12:46 AM) *

da?pai fac un efort si gata ,am ajuns......si cu ocazia asta vad si casuta ta,al tau sot.......... naughty.gif

Ahaaaa, uite asa ma fac cu musafiri lol.gif hug.gif

CITAT(May @ 20-09-2008, 12:47 AM) *

Si pe mine cine ma duce? De fapt, poti sa ma lasi la [b]dany [/b])).gif

Daaaa , sa te lase la mine , sa mananci iar paste din alea bune , nu ?????? Ce " isteata " esti tu .... tease.gif

CITAT(May @ 20-09-2008, 01:20 AM) *

Mdaaa, ea ramane dar eu ???? ca daca trece pe la mine si nu opreste , trebuie sa vin si eu pana la tine .......Eh , oi avea tu pe acolo un garaj liber si cu o saltea ....
May
Daca veniti voi, imi trimit socrii in Bora-Bora lol.gif Eu va ofer cazare si mancare, dar gatiti voi, fiecare ce stie mai bine ca noi suntem flamanzi lol.gif. Dany e deja notata cu pastele, sara tu sari la interval cu ce te pricepi mai bine )).gif

P.S.: de bebelina are grija je yahoo.gif
dany
Fericiti socrii tai !!!!! Bora -Bora lol.gif lol.gif

Ahaaaa , tu ne oferi cazare si mancare daca gatim noi . Buna idee ......leneso !! box.gif
May
Nimic nu e gratis in viata asta lol.gif

Mai bine o chemam pe ramo si mancam numai rahat lol.gif
dany
Sau noi mancam baclava si tu .....rahat lol.gif lol.gif

Ce zici de asta ???? asa-ti trebuie daca ai gura mare tease.gif lol.gif lol.gif pupic.gif
May
Cred ca si mor cu rahatul in gura daca imi faceti d-astea lol.gif
dany
HIhihihi , ti-am inchis gura , se pare !!!! cheer.gif cheer.gif
nella

Fetelor....nu suntetii normale.... lol.gif lol.gif lol.gif asa m-am amuzat lol.gif lol.gif lol.gif
BINE AI VENIT ACASA RAMONA!!!!!!!!!!!!!
Petrecerea te asteapta,bautura e pe masa,mancarea e calda..trupa isi face ultimile aranjamente de sunet, toate suntem nerabdatoare sa aruncam cu confetii cand intri pe usa.... haninoroc.gif party.gif party.gif welcome.gif welcome.gif welcome.gif welcome.gif welcome.gif band.gif cheers.gif par.gif dance2.gif dance3.gif partytime2.gif huglove.gif
dany
Eu nu ma bag la confeti ca doar nu e nunta blum.gif . Si nici nu vreau sa ma injure Ramo cand va gasi confeti si prin cele mai ascunse colturi din apartament si nici sa ma cheme la curatenie n-am chef tease.gif )).gif
nella
De curatenie ma ocup eu...hai tu ca sunt frumoase grin.gif grin.gif grin.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si daca nu vrei macar dopul la sampanie sa-l desfaci tu dar asa cu zgomot )).gif
dany
Stai intai sa vad cu ce planuri vine al meu de la munca . Poate nici nu sunt acasa diseara sad.gif
nella
offf.. sad.gif sad.gif
dany
Tocmai am vorbit cu Ramo . A ajuns cu bine la Mures .
A facut o gramada de poze in concediu si ne va pune si noua cateva .....In rest , povesteste ea cand intra pe aici .
nella
Ce ma bucur ca a ajuns acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yupiiii party time cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Eu cred ca tie ti s-a facut de baut lol.gif
DiaDiva
[/quote]DiaDiva, bine ai venit! flowers1.gif

Poti folosi pentru calculul caloriilor tabelul de calorii online Iti calculeaza automat meniul, il potipune intr-un jurnal pe forum doar cu copy-paste, are foarte multe alimente si poti sa bagi si tu alimente noi daca vrei.

Mult succes la slabit!
[/quote]

Iuiii ms fetelor!!! hug.gif
Sincer am crez ca nu o sa mi se raspunda pt ca am intrat destul d tarziu p subiectul asta si multe dintre voi scriau si d anul trecut...
Deja nu mai putea organismul cu mai putin d 1000 si am inceput cu 1000 in unele zile chiar am ajuns la 1300.sper sa ma incadrez intre 1200/1400 de acum in kolo si sa si slabesc...
Nush dc cateodata am impresia ca nu o sa am aceleasi rezultate cu 1400 si mi-e frika si pentru asta tot citesc ce scrieti,vad ca voi aveti rezultate si ma ambitionez psihic mai mult ca asta conteaza enorm la mine (nefiind prea ambitioasa din fire) blum.gif
Si ms mult Bibi pt jurnalul tau hug.gif
Acum ca am atatea surse testate si cu reusite sigur o sa am si eu rezultate si oricum e super oke cand vb cu cineva despre asta decat sa continuu singura treaba )).gif
Multu inka o data pentru raspunsuri si pentru jurnale si have fun aratand splendid! Succes!! hug.gif
BuFy
cheer.gif cheer.gif floare.gifwelcome.gif Ramo bine ai venit ....te asteptam cu drag ....si am adus si eu niste Cola pentru party.gif k vad k de restul v-ati ocupat voi pupic.gif fetele hug.gif !!
nella
Pt ramo doar fresh sau apa cu lamaie cam asta serveste )).gif .... un fresh de greph pt ramooo special pupic.gif

Da sa stii dany ca imi arde de petrecut mai ales ca pana acum am fost harnica..e sambata si vreau sa ma simt bine lol.gif
dany
CITAT(nella @ 20-09-2008, 02:20 PM) *

Pt ramo doar fresh sau apa cu lamaie cam asta serveste )).gif .... un fresh de greph pt ramooo special pupic.gif

Ei , da ! Azi va servi altceva , stiu eu blum.gif
Ramo
CITAT(dany @ 20-09-2008, 03:47 PM) *

CITAT(nella @ 20-09-2008, 02:20 PM) *

Ei , da ! Azi va servi altceva , stiu eu blum.gif

NORMAL ca azi servesc altceva cheer.gif
Am ajuns acasa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif A fost un concediu extrem de frumos, soare mult (35 grade doh.gif ), apa multa (de balacit), iubire si mai si....iar de mancare...mai bine TAC!
Dany, Nella, Bufi, Nusa, Panda, May, Bibi, Aki, Cherie, Dark Lady, Sara, Dia Diva, Sefacom.....va multumesc a ati fost in vizita pe la mine si ati mai si avut grija de casutza...am gasit-o curata, aerisita si o gramada de flori pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sper sa apuc azi sa pun ceva poze...o sa ma straduiesc sa nu va tin prea mult in suspans.
nella
Bine ai venit scumpa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif asa dor mi-a fost de tine.. pupic.gif
Ramo
Bine v-am regasit...si mie mi-a fost dor de voi toate. Si ca sa vedeti cat de tare, deja am despachetat, am descatcat pozele si va arat si voua cateva cheer.gif

Imagine

Uf, ca iar nu pot...si eram atat de pregatita sad.gif sad.gif Cu ce le mai pot pune in afara de imageshack?
nella
Am vazut ca panda a pus cu picasa pozele nu stiu dar...poti incerca pupic.gif ,alta idee nu am
dany
Bine ai revenit ! hug.gif

la imageshack nu mai vezi optiunea cu " direct link " dar daca click pe ultima chestie de acolo " + show..... ) iti apare iar si poti pune pozele . Asa a facut si Bibi si a reusit .
Ramo
Ia sa vad daca reusesc...
Aici am ajuns la turci in aeroport.......
dany
Ce dimensiuni ai dat acolo ca e fff mare poza )).gif
Ramo
Pai aia cu 600 si ceva...cum explica nessie........ sad.gif

Ia sa mai incerc cu alta...

Nu merge, tot asa mare apare! doh.gif
dany
Incearca cu cea cu 300
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.