Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Apai tot asa mari ies sad.gif

Prima pe care am pus-o e cu 320X240. Tot asa mare iese.
dany
No , de ce le-ai sters ?
Trebuia sa le lasi si o rugam/ rugai pe Nessie sa le redimensioneze . Mi-a aranjat si mie cateva poze cand erau prea mari .
bubbles
Sa vedem daca merge grin.gif
Imagine
Ramo
Uite ca la Bubu merge......Bubule, ai treaba in seara asta )).gif

No sa vedem daca la mine vrea....

Asta-i in prima zi, la plimbare, evident muream de cald asa ca trebuia poza si la fantana, nu?
Imagine
Ramo
Yeeees, merge si la mine....no de acum ma apuc sa pun pozele. cheer.gif

In piscina naughty.gif ...
Imagine

Ma balaceam biiiine, nu ca acum ca dardai de frig doh.gif
Imagine

Cica luam comanda de la iubi...ce doresti? cafea, suc, apa, cioco calda?? blum.gif
Imagine

Pe vapor, in croaziera....super frumos...mi-a placut mult si nu a fost prima data cheer.gif
Imagine

Tot pe vapor...alta "pozitie" )).gif
Imagine

M-am aruncat in larg...chiar inotam in Mediterana.... cheer.gif cheer.gif
Imagine

Aceeasi zi, seara....in asteptarea cinei doh.gif . Eram cu paharul de vin in fata....bine ca nu se vede ca la cat de rosie sunt in obraji ziceati ca e de la alcool, nu le soare )).gif
Imagine

La plaja....lesinata din cauza caldurii mad.gif
Imagine

Eeeei, acum chiar am dovezi ca nu glumeam cand tot ziceam de beutura naughty.gif
Imagine

Aici eram la umbra, in divan, cu prietenii familia cu care ne-am imprietenit....
Imagine

In ultima seara...melancolica.... hug.gif
Imagine

Era cazul sa pun o poza si impreuna cu iubi, nu???? pupic.gif
Imagine

Asta e facuta azi dimineata, cand ma pregateam sa vin la Mures sad.gif
Imagine

Asta e una din pozele facute de un fotograf pe vapor, poza pusa pe o farfurie decorativa...zici ca noi suntem pe Titanic )).gif
Imagine

Aici doar eu...pe cealalta farfurie decorativa naughty.gif
Imagine

Din nou noi doi....tot pe vas...de data asta nu mai e farfurie decorativa, e o poza pe hartie, am luat o rama frumoasa din argint si e deja la mine pe noptiera naughty.gif
Imagine

Uf, ca am terminat de pus pozele...sper sa nu fi iesit prea mari sa fii muncit degeaba.

nella
superbe pozele cheer.gif cheer.gif cheer.gif amandoi sunteti frumosi si dulci pupic.gif pupic.gif
bibi
Buna seara don'soara. Bine te-ai intors. Maaaamaaaa, credeam ca ati inceput fara mine petrecerea si cand colo, liniste totala. Noroc cu pozele ca mai incing atmosfera.

Wow, ce alunita bine plasata ai!! naughty.gif naughty.gif

Te-ai odihnit, nu ai dardait ca noi pe aici asa ca fa si tu pe gazda si da de baut ca pe mine ma incearca o raceala. Hmmmm, ce ar fi bun...cred ca o tuica fiarta...dar ma indoiesc ca ma servesti cu imbietori din astea. Ia zi, ce dai?
floare.gif

CITAT(DiaDiva @ 20-09-2008, 02:57 PM) *

Si ms mult Bibi pt jurnalul tau hug.gif

Cu placere, anytime.

Ramona, mi-am facut si eu reclama la tine...trebuie sa platesc chirie ceva?

Lets get the party started!! party.gif haninoroc.gif par.gif dance3.gif flowers1.gif
Ramo
Bibi, daca tuica fiarta iti pofteste inimioara la ora asta, din aia iti dau....asa ne si distram, scapi si tu de raceala.
Alunitza aia...... naughty.gif naughty.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 20-09-2008, 10:01 PM) *

Bibi, daca tuica fiarta iti pofteste inimioara la ora asta, din aia iti dau....asa ne si distram, scapi si tu de raceala.
Alunitza aia...... naughty.gif naughty.gif

Atunci pune de-o tuica, o vreau cu miere si piper...ca poate imi trece gatul, nasul, de tot.
Multumeeeeeesccccccc.. wink1.gif
Hai sa bem un ghiurghiuliu...shaidirididam..

Unde umbla Dany?...ca nu am ajuns la ea sa citesc.

Cherie
Senzationale pozele Ramo! cheer.gif
Am intrat decat sa-ti zic welcome back, sa te pupic.gif si plec, ma duc in oras!

Distractie placuta la party, fug si eu un pahar de oarece pana plec, sa dau cioc cu voi naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
Ce super sunt pozele naughty.gif Bine ai revenit! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif Eu mai vreau poze, mai pune! )).gif

P.S.: un rahat ceva pt mine? lol.gif lol.gif lol.gif Zii repede ce ai mancat bun pe acolo drool.gif
Ramo
Am adus, am adus rahat da l-am impartit deja sa nu ajung cu el acasa...da ti-am pastrat si tie o cutiutza....il arunc acum inspre tine ca mie nu imi place rahatul...sa fie doar al tau. )).gif De mancat am mancat....muuuuulte da crezi ca mai stiu...nici nu vreau sa ma mai gandesc cate sute (mii) de calorii pe zi am bagat doh.gif
Bibi, te asteapta tuica fiarta cu miere si piper asa cum ai vrut
Cherie, have fun pupic.gif
May
Sa stii ca rahatul de la turci are un gust tare ciudat... am nimerit unul odata de ziceai ca mananc mucegai w00t.gif
Ramo
Pai ce gust ai vrea si tu sa aiba rahatul....are un nume...numa bun.... )).gif
May
Ce bun era rahatul comunist lol.gif
bibi
Mie nu-mi place rahatul turcesc, e cam gumilastic, dar baga al meu fratie zici ca se termina...

Uhhhh, parca e mai binishor asa, imi desfund nasul cu mirosul de tuiculita.

Shopping ceva ai facut?
Ramo
CITAT(May @ 20-09-2008, 10:54 PM) *

Ce bun era rahatul comunist lol.gif

Mie nici macar ala nu imi placea...in schimb,,...caramelele rusesti, mmmmmmmmm

CITAT(bibi @ 20-09-2008, 10:55 PM) *

Mie nu-mi place rahatul turcesc, e cam gumilastic, dar baga al meu fratie zici ca se termina...

Uhhhh, parca e mai binishor asa, imi desfund nasul cu mirosul de tuiculita.

Shopping ceva ai facut?

Tu ce crezi??? Doar de aia m-am dus )).gif Glumeam...mi-am luat 2 trening-uri si o haina de piele pe care am scos-o de la 1500$ la 400...afacerista m-a facut mama )).gif
bibi
V-au dus si pe voi la "fabrica de pielarie "aia cu scumpeturi?...ca noi am patit-o numai ca am vazut ca in partea cealalata a magazinului,nicidecum fabrica, erau reducerile.
Mie nu mi s-a potrivit nimic redus din cauza de bust. naughty.gif

Pai astia asta vor, sa vinda...nu ca ai nostri. Daca merge negociat ok, daca nu...trag de tine..
May
Unde e petrecerea, unde sunt fetele? haninoroc.gif band.gif dance2.gif
dany
Offfff , am aparut si eu acum .....Cam tarziu dar e din cauza de sotz ......
Frumoase pozele , mai ales cele facute deja cu rama ! Chiar mi-au placut !

Ramo
, tu stii ca eu nu sunt cu pupincurism-ul asa ca .....baga fata pentru mine niste tuica de aia de mi-ai trimis si-s multumita !!! Tare buna e !!!! Si nici nu ma stramb la ea ca la cea de la taica-meu lol.gif lol.gif

Te admir ca ai facut poze in costume de baie ( faine culori ) !!!! Asta inseamna ca te simti bine asa cum esti si asta face tare mult !!!

CITAT(ramonavlas @ 20-09-2008, 08:39 PM) *

In piscina naughty.gif ...
Imagine

Poza asta mi-a placut mie , personal , mult ! Esti atat de naturala .....exact cum te-am cunoscut !
May
Chiar ai avut tupeu, eu nu am avut, mi-e rusine blush.gif
dany
CITAT(May @ 20-09-2008, 10:58 PM) *

Chiar ai avut tupeu, eu nu am avut, mi-e rusine blush.gif

Am vrut sa-ti dau o replica rautacioasa dar ma abtin ......Ti-e rusine cuplu.gif

Deciiiiii , unde e cheful promis ????????? Ok , Bibi nu se simte bine dar restul ?????
Nella , erai cu gura mare , unde esti acum ??????????? lol.gif

Offfff, toate sar si zic ca fac si dreg si la final .....pauza doh.gif
Ramo
probabil e inca la despachetat )).gif dar macar a lasat barul deschis :grin:Eu ma servesc ......
May
Am niste picioarele oribile si pline de celulita sad.gif ramo are picioare super naughty.gif
dany
lasa picioarele ...eu intrebam unde e cheful ?? lol.gif

Ramoooo , unde sunt alea 300 de poze de-mi ziceai azi ? blum.gif
May
Nu mai inchide asta telefonul (cumnata-mea) dry.gif
dany
CITAT(May @ 20-09-2008, 11:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Spune-i ca esti la chef ...sau cu chef si nu ai chef de vorbaraie lol.gif

Eu beau de una singura pe aici ......Hmmmmm!! Am desfacut si sampania ( ordin de la Nella ) si pauza ....Ce ma enerveaza oamenii care dau din gura si pupa in c . u . r . si apoi.......pauza .....

Darrrrrr sunt fata cuminte si politicoasa azi si nu ma iau de nimeni lol.gif lol.gif
May
Chiar as bea o gura de sampanie... de fapt nu de sampanie, e un fel de vin spumos aici, ii zice Sidra, e ca o sampanie dar dulce haninoroc.gif.

Azi mi-am facut ca lumea de cap, am fost cu Doina si toata satra la Mc si mi-am luat o salata Cezar din care am mancat cam jumatate dar am ales toate crutoanele, puiul si cascaval de prin ea deci cam 3/4 din calorii am sa pun. Am crezut ca e mica salata si imi mai cerusem un McFish asa ca l-am bagat urgent si pe ala ca tare pofta imi era, am ciugulit si 2-3 cartofi de la remy, m-am ghiftuit )).gif. La sfarsitul serii a facut cinste doina cu o inghetata belea si uite asa am adunat 1000 de calorii. Desi nu am intrecut limita pe azi, nu-s prea mandra de Mc, dar macar mi-am facut pofta )).gif

Am citit ca tu ai facut ciorbita de periosoare, ardei umpluti, pui la cuptor... drool.gif
dany
CITAT(May @ 20-09-2008, 11:47 PM) *

Am citit ca tu ai facut ciorbita de periosoare, ardei umpluti, pui la cuptor... drool.gif

Pai da ,ca eu mi-s fata simtitoare si fac papa bun si fara multe calorii . Ce bag eu la " ghiozdan " peste .... nu zic .....Nu degeaba m-am facut " elefant " lol.gif
May
Chiar mai, elefantooo lol.gif
May
Am ramas singura la chef, ati fugit toate tease.gif
SARA
eu am intrat doar pe furis sa o salut pe RAMO
hug.gif flowers1.gif give_heart.gif
bibi
CITAT(dany @ 21-09-2008, 12:30 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Spune-i ca esti la chef ...sau cu chef si nu ai chef de vorbaraie lol.gif

Eu beau de una singura pe aici ......Hmmmmm!! Am desfacut si sampania ( ordin de la Nella ) si pauza ....Ce ma enerveaza oamenii care dau din gura si pupa in c . u . r . si apoi.......pauza .....

Darrrrrr sunt fata cuminte si politicoasa azi si nu ma iau de nimeni lol.gif lol.gif

Buey, nu stiu ce s-a intamplat ca vad ca nu s-a tinut party-ul chiar corect. Pai ce sa fac si eu daca ma simtii rau...hmmm...noroc ca m-am mai dres cu tuica fiarta, eu care ma gandeam ca de la vit. C...

Dany, calma , calma...ca nu are rost!!!

Cred ca si Ramona era cam obosita si poate melancolica de despartirea de iubi...o fi mancat ceva din ce ati lasat in frigider?

Hai ca o facem alta data.

O zi bunaaaaa...

bubbles
Ramona sunt superbe pozele si ai niste picioare foarte frumoase (si la mine ca si la May ... pline de celulita bad.gif )
Ramo
Multumesc de complimente....cu picioarele nu prea am avut probleme, am si eu ceva celulita dar mai mult nu prea. Cu burta am eu probleme si cu soldurile.
Aseara, la un moment dat era asa o liniste pe aici, am plecat in pat cu gandul la iubi si am adormit in 10 minute cred.
Azi m-am trezit la 9.10 si am lenevit in pat pana la 12, unde am luat si micul dejun, singura dupa mult timp.
bubbles
Si eu am lenevit pana la 12 ca doar e Duminica nu? lol.gif
DiaDiva
Iti spun si eu bine ai revenit Ramo!! floare.gif desi inka nu t cunosc...doar din mesajele d p forum blum.gif
Am vaz si pozele sunt superbeee!! si ceea ce am remarcat este ca esti mandra d felul cum aratzi si esti mereu zambitoare biggrin.gif
Asta conteaza cel mai mult!
Pentru ca am cunoscut extrem d multe persoane care nu stiu sa-si scoata in evidenta adevarata personalitate cand au probleme de greutate si,mult mai rau,se ascund de aparatele de fotografiat,pierzand atatea amintiri...
Esti fff deschisa si molipsitor de CURAJOASA! biggrin.gif pupic.gif
Poop! pupic.gif pupic.gif
bubbles
Eu cand eram la 76 de kg radeam cu gura pana la urechi, dar acum daca ma prinzi razand asa e lucru mare wacko.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-09-2008, 01:20 PM) *

Eu cand eram la 76 de kg radeam cu gura pana la urechi, dar acum daca ma prinzi razand asa e lucru mare wacko.gif

Stiiim )).gif
crissy
pupic.gif
Sunt foarte frumoase pozele iar tu radiezi wink1.gif . Oare cine o fi responsabil pt starea ta de spirit naughty.gif ?
Mariana
Welcome back! ma bucur ca te-ai distrat.
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(DiaDiva @ 21-09-2008, 01:19 PM) *

Iti spun si eu bine ai revenit Ramo!! floare.gif desi inka nu t cunosc...doar din mesajele d p forum blum.gif
Am vaz si pozele sunt superbeee!! si ceea ce am remarcat este ca esti mandra d felul cum aratzi si esti mereu zambitoare biggrin.gif
Asta conteaza cel mai mult!
Pentru ca am cunoscut extrem d multe persoane care nu stiu sa-si scoata in evidenta adevarata personalitate cand au probleme de greutate si,mult mai rau,se ascund de aparatele de fotografiat,pierzand atatea amintiri...
Esti fff deschisa si molipsitor de CURAJOASA! biggrin.gif pupic.gif
Poop! pupic.gif pupic.gif

Multumesc...de cunoscut avem noi timp ca aici pe forum suntem o maaare familie. Ca sunt mandra de cum arata nu pot sa spun (desi cand ma uit la o poza de cat aveam 109 kg, parca is mai mandra) dar ma simt binisor in pielea mea.

CITAT(crissy @ 21-09-2008, 01:52 PM) *

pupic.gif
Sunt foarte frumoase pozele iar tu radiezi wink1.gif . Oare cine o fi responsabil pt starea ta de spirit naughty.gif ?

Pai radiez ca de-aia m-am dus in concediu doar eu si iubi. pupic.gif

CITAT(Mariana @ 21-09-2008, 01:59 PM) *

Welcome back! ma bucur ca te-ai distrat.
pupic.gif hug.gif

Mersi...da, chiar ne-am simti f bine.
nella
CITAT(dany @ 21-09-2008, 12:30 AM) *

Dany as fi venit cu mare placere,chiar daca nu imi place sa pup pe nimeni in c.u.r dar mi-a picat netul si nu am putut sa il restabilesc.... sad.gif ...f frumos spus....f politicoasa nu am ce zice....
Ramo
Hei, nu te enerva ca diseara ai spectacol pupic.gif Bafta multa!
nella
Ba m-am enervat deja ca vad ca unii isi permit cam multe ,dar asta e ,astia sunt oamenii..te pupic ramo si iti doresc o zi buna pupic.gif
BuFy
floare.gif floare.gif Ramo bine ai revenit printre noi ...chiar ne lipseai ....pozele sunt .....''bestiale''...arati super ....si ma bucur k te-ai simtiti bine in concediu doar tu si iubi .....o zi buna in continuare wink1.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Bine ca v-am regasit cu bine )).gif
Mi-a fost putin frig asa ca m-am bagat in vana cu apa calda calda si spuma....mi-am facut si un peeling (corporal si facial), am vrut si sa imi spal parul dar maine merg sa ma vopsesc si nu e indicat sa fie curat parul.
Trebuie sa vina la mine niste prieteni si...gata si we asta sad.gif
Mariana
Frigul este singurul motiv pt care urasc iarna, sunt cam friguroasa din fire si iubesc vara caniculara deci anul asta nu m-am saturat de caldura.
pupic.gif hug.gif
Ramo
Eu sunt invers....urasc caldura (mare), da ca ador frigul nu pot sa spun.
Oricum eu cand moir, mor de cald sau de sete...in rest, ma descurc )).gif
Cherie
Cum a fost party-ul de aseara? naughty.gif
Ramo
Am lipsit....da motivat )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.