Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Cherie
Si cine a tinut petrecerea??? wacko.gif
Panda
frumoase poze... bine ai venit!

imi place poza de zici ca ai pus-o in rama... f faina si inca una cu iubi...adica imi place unde tine el mana )).gif

pupic.gif
SARA
pup diva mea pupic.gif hug.gif
nella
O saptamana frumoasa Ramo pupic.gif
BuFy
hug.gif Neatza Ramo o saptamana cat mai placuta sa ai Ž!! floare.gif
onushca85
Buna Ramo, am vazut si eu pozele abia acum, foarte frumoase, bine ai venit inapoi!
dany
O saptamana frumoasa si linistita ! hug.gif
Ramo
Multumesc!!!!
De azi sunt si eu pe cai....ca sa imi revin din starea asta de "mancau" adevarat....am luat o decizie nu f buna dar stiu ca ma ajuta sa reintru in calorii muuult mai usor, tin 3 zile de disociat sa ma reobisnuies...nu dati cu pietre....azi lactate, maine carne, miercuri fructe si de joi reintru la calorii....de la 1400 incep!
onushca85
deja esti experta in cure de slabire, multa bafta!
dany
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 09:57 AM) *

am luat o decizie nu f buna dar stiu ca ma ajuta sa reintru in calorii muuult mai usor, tin 3 zile de disociat sa ma reobisnuies...nu dati cu pietre....azi lactate, maine carne, miercuri fructe si de joi reintru la calorii....de la 1400 incep!

Ai spus tu singura ca nu e chiar buna decizia dar daca e vorba doar de 3 zile , nu dau nici macar cu rosii . TU stii mai bine ce-ti trebuie ca sa te reobisnuiesti ....
BuFy
Ramo conteaza k vrei ... si te reapuci sunt sigura k vei reusi ..hug.gif
onushca85
Eu una sunt alaturi de tine wink1.gif
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 10:57 AM) *

Multumesc!!!!
De azi sunt si eu pe cai....ca sa imi revin din starea asta de "mancau" adevarat....am luat o decizie nu f buna dar stiu ca ma ajuta sa reintru in calorii muuult mai usor, tin 3 zile de disociat sa ma reobisnuies...nu dati cu pietre....azi lactate, maine carne, miercuri fructe si de joi reintru la calorii....de la 1400 incep!

Servus Ramo și bine ai revenit pe meleagurile mioritice hug.gif . Am văzut pozele din Turcia și tot ceea ce pot să spun este w00t.gif drool.gif
Referitor la dietă pot să-ți spun că stau destul de bine blum.gif, am început să mă simt puțin mai bine în pielea mea blushing.gif și asta doar datorită celor din jurul meu care au observat că ceva s-a schimbat la mine, doar am o profesoara bună naughty.gif

Tu când mai vi în CJ? naughty.gif Nu de alta dar nu mai vreau să ratez întâlnirea blushing.gif .

Revin eu mai târziu floare.gif,

Bubushor
May
Daca asta te va ajuta sa te reobisnuiesti cu disciplina, atunci tinem pumnii cheer.gif
Ramo
Da, stiu ca asta ma ajuta sa ma reapuc cu forte noi si proaspete de calorii.
Bufi, te anunt cand mai ajung la Cluj, cat de curand.
BuFy
Ramo eu nu am zis nimic de Cluj blum.gif wink1.gif!
Ramo
Mda...de la laptele pe care nu l-am baut mi se trage...la Sefacom ma refeream blum.gif
aki
Foarte frumoase pozele draga Ramo si tu atit de fericita doh.gif hug.gif
Ramo
Da, fericita...chiar daca am ataaatea kg in plus.
May
Sa nu imi zici ca te-ai cantarit? wacko.gif Trebuia sa stai linistita sa nu te cantaresti fix acum dupa concediu, trebuia sa intrii si tu in paine cu dieta si sa te cantaresti saptamana viitoare. Oricum, or sa se duca rapid kg astea ca nu au avut timp sa se aseze wink1.gif
Ramo
Nuuu am indraznit sa ma cantaresc si nici nu am de gand pana saptamana viitoare, mai ales ca inca sunt cu rusii dupa mine.
bibi

Multumesc!!!!

Hai ca te " iertam" daca asta te aduce pe fagasul normal..
Ramo
M-a luat o durere de masea.......am fost sa imi fac radiografie, la 15 merg la dentist, la 16 la coafor sa ma vopsesc, la 20 la epilat....incarcat programul, de-aia mi-am si pus azi zi de lactate!

CITAT(bibi @ 22-09-2008, 01:59 PM) *

Multumesc!!!!

Hai ca te " iertam" daca asta te aduce pe fagasul normal..

Multumesc, multumesc!
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 01:38 PM) *

Mda...de la laptele pe care nu l-am baut mi se trage...la Sefacom ma refeream blum.gif

Lăptiuc? Și eu vreau baby.gif că mi l-a băut babuinul azi dimineață pe tot sad.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 12:49 PM) *

Nuuu am indraznit sa ma cantaresc si nici nu am de gand pana saptamana viitoare, mai ales ca inca sunt cu rusii dupa mine.

Atunci nu mai zice ``ataaaaaaatea kg in plus``, nu mai cobi! )).gif pupic.gif
bibi
Sa stii ca astea ultimele puse la turci se duc imediat, eu am luat cateva ,vreo 3 dar au disparut intr-o saptamana numai revenind la dieta care o tin si acum...deci cred ca asa cum le-ai pus le si dai jos.

Tin pumnii normal. cheer.gif cheer.gif
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 02:00 PM) *

M-a luat o durere de masea.......am fost sa imi fac radiografie, la 15 merg la dentist, la 16 la coafor sa ma vopsesc, la 20 la epilat....incarcat programul, de-aia mi-am si pus azi zi de lactate!

doh.gif nu pomeni te rog de dentist că mă dau cu capul de pereți bang.gif când mă gândesc că trebuie să-i fac o vizită în curând crying.gif .
Pe mine oriunde mă poți duce, dar nu la dentist. Ultima dată m-a luat mama cu forța de mână și m-a dus cu amenințări că o iau pe coajă dacă nu ascult bataita.gif . Îți dai seama ce show am făcut la 20 și ceva de ani swoon.gif... râdea un băiețel de vreo 6 ani de mine lol.gif ...cum mă miorlăiam cat.gif .

CITAT(May @ 22-09-2008, 01:45 PM) *

Sa nu imi zici ca te-ai cantarit? wacko.gif Trebuia sa stai linistita sa nu te cantaresti fix acum dupa concediu, trebuia sa intrii si tu in paine cu dieta si sa te cantaresti saptamana viitoare. Oricum, or sa se duca rapid kg astea ca nu au avut timp sa se aseze wink1.gif

Azi dimineață când m-am suit pe cântar swoon.gif....de abia după o vreme de eusa_think.gif mi-am dat și eu seama că era acea perioadă din lună când cântarul o ia razna crazy.gif . Bine că nu i-am dat drumul pe geam biggrin.gif
BuFy
hug.gif pfuu Ramo ai grija sa nu pici din picioare...program incarcat si papica ....cam putina pupic.gif hug.gif !!
BuFy
Fetele ... as vrea sa imi cumpar si eu o bici de camera dar sunt foarte indecisa ... sunt foarte multe modele ... care ar fi mai buna cu pedale sau eliptica ....??crede-ti k bici ma ajuta si pt burtika ??aaa si vreau sa ma apuc de inot ... e o alegere buna? ...nu ma prea pricep si vreau si parerea voastra pupic.gif!! Multumesc!! give_rose.gif
nella
La bicicleta eliptica lucrezi mai multe grupe de muschi si inotul e fff bun se si slabeste si te ajuta sa si respiri corect ceea ce inseamna mai multa sanatate si mai putina expunere la diferite boli respiratorii.....daca iti permiti eu aleg eliptica si inotul pupic.gif Mult succes
bibi
CITAT(BuFiTaSaD @ 22-09-2008, 06:44 PM) *

Fetele ... as vrea sa imi cumpar si eu o bici de camera dar sunt foarte indecisa ... sunt foarte multe modele ... care ar fi mai buna cu pedale sau eliptica ....??crede-ti k bici ma ajuta si pt burtika ??aaa si vreau sa ma apuc de inot ... e o alegere buna? ...nu ma prea pricep si vreau si parerea voastra pupic.gif!! Multumesc!! give_rose.gif

Inotul mi se pare cel mai potrivit sport pt slabit, participa aproape toti mushchii, nu fortezi articulatiile, si face si pielea fina ca se hidrateaza. Singurul dezavantaj e ca in Romania poti capata tot felul de microbi...

votez pt inot.

De multe ori, cumparam aparate pe care le transformam in cuiere...

Tot "rosie" te faci la par Ramona?
Ma gandeam si eu la culoarea asta, dar ar trebui sa-mi deschid un coafor acasa ca sa ma vopsesc la 2 saptamani sa nu se vada radacinile....
BuFy
Multumesc fetelor ...deaia va iubesc eu pt k sunteti mereu alaturi de mine cand am nevoie ...
Bibi nu merg in Ro la inot biggrin.gif!

mai am un aparat pt lucrat abdomenu ... pe post de cuier sad.gif il am de un an si am facut maxim de 3 ori la el sad.gif bitu meu a zis k nu imi mai cumpara nimic sad.gif!
Ramo
Intr-o pauza scurta am fugit pana acasa sa fac dush.
Da, tot par rosu mi-am facut (mai spre fucsi), si......................mi-am pus extensii cheer.gif cheer.gif cheer.gif Astea sunt rosii, rosii si se vad printre parul meu ca suvitele, si in lungime (ca sunt mai lungi decat parul meu) rosii, rosii.
Sper sa apuc sa imi fac maine poze sa vedeti naughty.gif
Acum beau o sana si am fugit la epilat, dupa care pana la prietenii mei.
Azi am mancat vreo 8 cubulete de branza topita, am baut un pahar de lapte si acum beau 500 ml sana. Inainte de culcare mai bag o cana de ceai. Nu mi-a fost deloc foame...poate si pt ca nu am avut timp sa imi fie.
Maine sunt la carne!
BuFy
)).gif Vrem poze Ramo ...sunt curioasa smile.gif pupic.gifwink1.gif!!
dark_lady
Am ajuns si eu pe la tine....Am vazut pozele, sunt suuuuper...se vede ca te-ai simtit bine, ca ai avut o companie placuta, ca ai avut timp pentru tine. multa bafta la regim in continuare
pupic.gif
bibi
CITAT(BuFiTaSaD @ 22-09-2008, 07:21 PM) *

Multumesc fetelor ...deaia va iubesc eu pt k sunteti mereu alaturi de mine cand am nevoie ...
Bibi nu merg in Ro la inot biggrin.gif!

mai am un aparat pt lucrat abdomenu ... pe post de cuier sad.gif il am de un an si am facut maxim de 3 ori la el sad.gif bitu meu a zis k nu imi mai cumpara nimic sad.gif!

Pai vezi, ce ziceam......

Fugi Ramona, nu te retinem, noi ne mai "uitam"la cate o sueta pe la tine prin sufragerie ca e placuta atmosfera. Mi se pare mie sau sunt caldute caloriferele?

Ca eu am dat drumul de 4 zile la centrala...
Cherie
Ramona, sa-ti fie de bine! floare.gif
nella
Abia astept sa vad cum ti-ai facut parul pupic.gif cheer.gif
Ramo
Bibi, eu dau drumul la caldura doar cand stiu ca vine cineva la mine.....nu dse zgarcita da nu suport sa fie cald in casa.
Am ajuns in sfarsit acasa....cand am ajuns la epilat, tipa mai avea vreo 30 de minute de lucru si eu ma grabeam sa ajung la prietenii mei, asa ca am reprogramat epilatul pe martea viitoare.
Si acum o poza...cam nereusita, dar se vede parul lung )).gif

Imagine
May
Nu se vede prea bine chiar cum iti vine, dar din ce pot intelege din poze mi se pare ca iti sta super w00t.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 09:30 PM) *

Imagine

Imi place de tine ca zimbesti cu ochii! pupic.gif
BuFy
Ramo iti sta super blum.gif chiar imi place ..... šNeatza buna si o zi cat mai placuta sa ai pupic.gif hug.gif
Ramo
Neatza fetelor si multumesc de complimente. Nu e f arangat in acea poza, dar promit poze de mai buna calitate (a mea) in viitor.
M-am descurcat f bine ieri la lactate, azi ma simt mai supla )).gif
Sunt la zi de carne si in functie de cand vine iubi, maine mi-am propus zi de fructe. Dar, daca vine maine, de maine ma reapuc de calorii, daca vine joi, tin maine fructele si de joi la calorii.
bibi
Buna dimineata, acum am vazut si eu parul.

E frumoasa culoarea de mor...imi place si cum iti sta. Lungimea nu f mare fata de cum era, nu?

Asa, planifica dinainte ce si cum sa nu te trezesti ca gatesti nu stiu ce pt iubi si tu tragi cu mere..
amalia0701
floare.gif
nella
Neata don-soara pupic.gif
Imi place f mult parul tau,si culoarea si lungimea..tot..sa te bucuri de el si sa te tina cat mai mult biggrin.gif
Intrebare: ti-ai pus extensii lipite sau din alea cu clipsuri?
dany
Neata !

Frumoasa culoarea ! De lungime vad ca e lung dar suvitzele nu le vad prea bine ...

Ai inceput deja sa faci 2 meniuri ( si pt tipa de la turci ) sau inca nu ?

Sa ai o zi faina ! hug.gif

later edit:mancasem o litera .
Ramo
Nu prea se vad suvtele ca nu era lumina acolo. Deci parul meu natural e o culoare si mesele alta culoare. Printre parul meu, in functie de cum ma misc, rasar niste suvitze. Am in sfarsit par luuung.
Nella, sunt mese cu clipsuri, nu extensii, le dau jos cand am chef si tot asa le pun si inapoi.

Am fost iar la dentist....a lucrat pe viu sad.gif si ma doare acum de nu am chef de nimik. Am vb cu iubi si se pare ca vine azi cheer.gif Macar atata bucurie, altceva nici nu imi trebuie.
May
Hai ca vine iubi sa te huglove.gif si iti trece smile.gif

Fa-ti o poza ca lumea din fata si una din spate sa te vedem ca asa nu inteleg decat ca e lung, vreau sa vad diferenta de culori pupic.gif
Ramo
O sa ii spun sa imi faca.....da cred ca maine, da de vine si putin soare pana atunci...ca azi ajunge si pe la 18 si numa de poze nu cred ca avem 'timp' la ora aia )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.