Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
nella
E perfect atunci daca sunt cu clipsuri pt ca mesele aplicate prin lipire stica rau de tot parul....
Salutari lui iubi si i-a un algocalmin sau orice pastiluta pt dureri ,ca daca stai asa o sa iti strice toata ziua durerea sad.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:15 AM) *

O sa ii spun sa imi faca.....da cred ca maine, da de vine si putin soare pana atunci...ca azi ajunge si pe la 18 si numa de poze nu cred ca avem 'timp' la ora aia )).gif

Nu, nu, la ora aia nu se fac poze, la ora aia se face sex.gif )).gif
Ramo
CITAT(May @ 23-09-2008, 12:18 PM) *

O sa ii spun sa imi faca.....da cred ca maine, da de vine si putin soare pana atunci...ca azi ajunge si pe la 18 si numa de poze nu cred ca avem 'timp' la ora aia )).gif

No, ai vazut???? DE la ora aia se fac...ce ai zis tu acolo!!! cheer.gif

CITAT(nella @ 23-09-2008, 12:16 PM) *

E perfect atunci daca sunt cu clipsuri pt ca mesele aplicate prin lipire stica rau de tot parul....
Salutari lui iubi si i-a un algocalmin sau orice pastiluta pt dureri ,ca daca stai asa o sa iti strice toata ziua durerea sad.gif

Tocmai am luat unul, sper sa mai treaca pupic.gif
dany
hug.gif sa-ti treaca maseaua !
May
Am citit: sa-ti traiasca maseaua lol.gif
nella
Si eu sper sa iti treaca...uite te pupic.gif dulce ca poate ai sa te simti mai bine si te si hug.gif cu drag
Ramo
Da nu ma tai de pe lista de Craciun, asa-i???? Ca daca zica ca da, ma doare si mai rau sad.gif sad.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:21 PM) *

Am citit: sa-ti traiasca maseaua lol.gif

Pai ce sa imi mai traiasca??? Ca nu mai are nerv...macar de imi scotea si din cap cativa nu doar de la masea )).gif
May
Aoleu, parca si pe mine ma doare de cand m-ai taiat de pe lista sad.gif lol.gif
Ramo
lol.gif lol.gif lol.gif Ai vazuuuuuut??? Na, ca suntem toate 3 taiate acum doh.gif doh.gif
nella
Nu v-am taiat gagici...o sa vb cu mosul si o sa-i spun ca sunteti cele mai cuminti fete de pe pamant pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:22 AM) *

Da nu ma tai de pe lista de Craciun, asa-i???? Ca daca zica ca da, ma doare si mai rau sad.gif sad.gif

Bine , ai scapat de data asta . Noroc cu maseaua grin.gif
CITAT(May @ 23-09-2008, 11:22 AM) *

Aoleu, parca si pe mine ma doare de cand m-ai taiat de pe lista sad.gif lol.gif

Eiii , tu te prefaci . Ghinion , tot taiata ramai blum.gif
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:23 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Ai vazuuuuuut??? Na, ca suntem toate 3 taiate acum doh.gif doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:22 AM) *

Pai ce sa imi mai traiasca??? Ca nu mai are nerv...macar de imi scotea si din cap cativa nu doar de la masea )).gif

Stai ca si eu trebuie sa sun azi sa imi dea o programare ca am patit o nepatita sad.gif. Am fost in august la control si mi-a curatat un punct de carie la o masea, mi-a plombat-o un pic acolo ca era mic de tot locul... si de sambata ma doare de mor dar doar cand ating locul, mai ales cand mananc sau beau ceva chiar daca sunt la temperatura camerei produsele wacko.gif. Maseaua arata perfect, nust ce [*****] are, e prima data in viata mea cand ma doare ceva in gura doh.gif
dany
CITAT(nella @ 23-09-2008, 11:25 AM) *

Nu v-am taiat gagici...o sa vb cu mosul si o sa-i spun ca sunteti cele mai cuminti fete de pe pamant pupic.gif

Cred ca mesajele lor erau pentru mine ......... blum.gif

Scuze daca ma insel !
May
CITAT(dany @ 23-09-2008, 11:26 AM) *

Nu ma prefac, pune-ma pe lista girl_cray.gif
Ramo
CITAT(dany @ 23-09-2008, 12:27 PM) *

CITAT(nella @ 23-09-2008, 11:25 AM) *

Scuze daca ma insel !

Aha, continuam discutia din jurnalul tau.....

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:28 PM) *

lol.gif lol.gif Ia sa vedem, poti mai tare si mai urat sa faci?? naughty.gif
nella
Scuze ca m-am baga fara sa stiu...dar oricum vb cu mosul grin.gif
dany
CITAT(May @ 23-09-2008, 11:28 AM) *

Na , te-ai scos si tu acuma naughty.gif

CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:29 AM) *

CITAT(dany @ 23-09-2008, 12:27 PM) *

Scuze daca ma insel !

Aha, continuam discutia din jurnalul tau.....

Asa ma gandeam si eu biggrin.gif
May
Stii genul ala de copil care face ca toate cele si se tavaleste pe jos prin magazin ca nu ii ia ma-sa ceva? Imagineaza-ti ca asa fac lol.gif girl_cray.gif

CITAT(dany @ 23-09-2008, 11:31 AM) *

Deci sunt pe lista? blush.gif Sper ca nu ne faci cadou o excursie pana la tine ca sa spalam geamuri )).gif
dany
Adica ceva de genul asta ImagineImagine ? lol.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 11:33 AM) *

Sper ca nu ne faci cadou o excursie pana la tine ca sa spalam geamuri )).gif

Ce idei bune imi dai !!! Mersi ! tease.gif
May
Da, da, cu lesinuri cu alea, alea )).gif

Aaa, nu v-am zis... remy isi doreste de mult timp alt scaun la calculator, d-ala mai tip fotoliu asa. Aseara am vazut un scaun beton intr-un magazin, asa ca i l-am comandat, vine in 15 zile. Am zis ca ma abtin si ii fac o surpriza dar i-am zis aseara tot, e incantat, de abia il asteapta )).gif
Ramo
MAAAAAAY, ia vezi ce idei dai....ca mergem la smotru in vacantza nu la distractei,...si apoi vezi tu ca o sa ai treaba cu mine devil.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:40 PM) *

Da, da, cu lesinuri cu alea, alea )).gif

Aaa, nu v-am zis... remy isi doreste de mult timp alt scaun la calculator, d-ala mai tip fotoliu asa. Aseara am vazut un scaun beton intr-un magazin, asa ca i l-am comandat, vine in 15 zile. Am zis ca ma abtin si ii fac o surpriza dar i-am zis aseara tot, e incantat, de abia il asteapta )).gif

Hm....sa ma gandesc ce imi doresc....da mie sa nu imi strici surpriza, da? pupic.gif
May
Mmmmmmmmmm, am vrut sa zic ,de fapt, ca poate ne faci cadou o excursie pana la tine sa stam toate in jurul semineului si sa cantam colinde si sa ne indesam cu cozonac si tuica lol.gif
Ramo
Eu v-am pupat...am plecat in oras la banci si pana la magazinul de rochii.....vb cand ajung acasa cheer.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:41 PM) *

Mmmmmmmmmm, am vrut sa zic ,de fapt, ca poate ne faci cadou o excursie pana la tine sa stam toate in jurul semineului si sa cantam colinde si sa ne indesam cu cozonac si tuica lol.gif

No vezi ca se poate??? naughty.gif naughty.gif
Eu aduc tuica!!! Muuulta ca o sa avem nevoie cheer.gif
May
O zi buna pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:41 AM) *

MAAAAAAY, ia vezi ce idei dai....ca mergem la smotru in vacantza nu la distractei,...si apoi vezi tu ca o sa ai treaba cu mine devil.gif

Moaamaaa , sa vezi cand iese devil.gif la suprafata .... lol.gif
CITAT(May @ 23-09-2008, 11:41 AM) *

Tzeapa ! N-am semineu ! Da` puteti sta in jurul caloriferului , merge ? blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 11:43 AM) *

Eu aduc tuica!!! Muuulta ca o sa avem nevoie cheer.gif

da, da ....Am vazut eu cum e treaba cu voi si cu tuica ....
May
Facem foc de tabara in gradina, eventual focul de la gratar lol.gif

Sa stii ca nu ma risc cu ramo sa iasa devil.gif la suprafata.... e ea calma si pacifista dar o cred capabila sa ma rupa in bataie cat sunt eu de mare lol.gif
dany
CITAT(May @ 23-09-2008, 11:50 AM) *

Facem foc de tabara in gradina, eventual focul de la gratar lol.gif

Asa mai merge ca am lemne destule yahoo.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 11:52 AM) *

Sa stii ca nu ma risc cu ramo sa iasa devil.gif la suprafata.... e ea calma si pacifista dar o cred capabila sa ma rupa in bataie cat sunt eu de mare lol.gif

roll2.gif roll2.gif
May
Nu rade mai ca nu glumesc )).gif, daca ma ia o data de par si imi da doua la ficat, sunt lata pe jos. Varianta mai sexy ar fi sa ne batem cu sanii, dar si acolo imi da doua peste mufa si sunt KO lol.gif lol.gif lol.gif
bibi
CITAT(May @ 23-09-2008, 12:18 PM) *

Oh, ce tinere sunteti... doh.gif

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:41 PM) *

Oricum o sa fiti mai aproape de mosh Craciun...

CITAT(May @ 23-09-2008, 12:55 PM) *

Nu rade mai ca nu glumesc )).gif, daca ma ia o data de par si imi da doua la ficat, sunt lata pe jos. Varianta mai sexy ar fi sa ne batem cu sanii, dar si acolo imi da doua peste mufa si sunt KO lol.gif lol.gif lol.gif

Namol o avea Dany sa va amenajeze o bataie topless?!!
May
Ne batem in zapada si il asteptam pe Mos lol.gif
bibi
CITAT(May @ 23-09-2008, 01:15 PM) *

Ne batem in zapada si il asteptam pe Mos lol.gif

Brrrrrrrrrrrrr.....
sefacom
CITAT(May @ 23-09-2008, 12:33 PM) *

Stii genul ala de copil care face ca toate cele si se tavaleste pe jos prin magazin ca nu ii ia ma-sa ceva? Imagineaza-ti ca asa fac lol.gif girl_cray.gif

CITAT(dany @ 23-09-2008, 11:31 AM) *

Deci sunt pe lista? blush.gif Sper ca nu ne faci cadou o excursie pana la tine ca sa spalam geamuri )).gif

May îmi aduci aminte de o reclamă văzută cu ceva timp în urmă lol.gif .

Ia uite că am găsit-o pe internet blum.gif

http://www.youtube.com/watch?v=xydOvHiXwP0

Ce zici? Seamănă tease.gif ?
Ramo
Da, da e May intr-o alta viatza copilul asta lol.gif
May
Fix la reclama asta m-am gandit dar nu stiam de unde sa o iau lol.gif
sefacom
Ramo .... ce mă fac că mă chinui să inghit 1800 calorii sad.gif, cred că deja organismul meu deja s-a obișnuit cu programul alimentar căci fac efort mare să mănânc cât mi-a spus doctorul.
Ceva idei?
Ramo
Pai daca nu poti manca 1800, nu manca atat...mananca 1400-1500, de ce sa bagi in tine daca nu iti trebuie? Si decat sa mananci dulciuri sau prostii doar ca sa ajungi la 1800...nu faci nimik.
Asa ca, parerea mea...scade din calori...dar nu te plangi mai tarziu ca nu iti ajung, da??? pupic.gif

Da nu inteleg ceva din semnatura ta...ai fost prima data la nutrtionist si ti-a zis sa mananci 1600 si dupa doar o luna si o saptamana a crescut la 1800???? huh.gif Nu mi se pare logic....
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 03:52 PM) *

Pai daca nu poti manca 1800, nu manca atat...mananca 1400-1500, de ce sa bagi in tine daca nu iti trebuie? Si decat sa mananci dulciuri sau prostii doar ca sa ajungi la 1800...nu faci nimik.
Asa ca, parerea mea...scade din calori...dar nu te plangi mai tarziu ca nu iti ajung, da??? pupic.gif

Da nu inteleg ceva din semnatura ta...ai fost prima data la nutrtionist si ti-a zis sa mananci 1600 si dupa doar o luna si o saptamana a crescut la 1800???? huh.gif Nu mi se pare logic....

Ideea lui a fost să slăbesc 5-6kg în 6 luni, pe când eu am slăbit 7 kg în o lună. Acum mi-a zis să cresc la 1800 ca să slăbesc maxim un kg pe lună și să las organismul să se obișnuiască cu noile kilograme.
Mâine dimineață mă cântăresc sweating.gif să vad cum e după o săptămână de 1800 de calorii blush.gif . Îmi e așa de groază pray.gif batista.gif
Ramo
Hai ca ateptam cantarul de dimineata pupic.gif
Am spalat in sfarsit haine, mai e o tura la masina, ma pregatesc sa merg la cumparaturi. Maine vine iubi asa ca s-a dus disociatul de fructe, de maine sunt e calorii...incep cu 1400 saptamana asta si viitoare si apoi, in functie de cum merge, mai scad sau raman deocamdata la 1400.
Ramo
M-am dus de acasa cu gandul sa ajung in Real si aveam o lista intreaga de cumparaturi...cand am ajuns si am vazut cata lume era la Real, am renuntat, am intrat la Profi dry.gif si am luat doar ce imi trebuie pt mic dejun si pt ciorba. Am ramas uimita cand tipa de la casa mi-a zis ca am de platit 20 RON!!! Am facut ochii cat cepele....credeam ca vrea sa zica 200, la cum sunt eu obisnuita la cumparaturi...asa ca azi am batut recordul la cumparaturi. A, din aia 20, 5 ron erau tigarile.
Am ajuns acasa, am pus ciorba la facut, mi-am facut salata pe dimineata, am pus carnea pt cina de azi la cuptor, am mai intins o tura de haine, si acum...ma duc sa vad daca e gata cina.
dany
O seara faina si bafta la calorii de maine !
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 08:31 PM) *

M-am dus de acasa cu gandul sa ajung in Real si aveam o lista intreaga de cumparaturi...cand am ajuns si am vazut cata lume era la Real, am renuntat, am intrat la Profi dry.gif si am luat doar ce imi trebuie pt mic dejun si pt ciorba. Am ramas uimita cand tipa de la casa mi-a zis ca am de platit 20 RON!!! Am facut ochii cat cepele....credeam ca vrea sa zica 200, la cum sunt eu obisnuita la cumparaturi...asa ca azi am batut recordul la cumparaturi. A, din aia 20, 5 ron erau tigarile.
Am ajuns acasa, am pus ciorba la facut, mi-am facut salata pe dimineata, am pus carnea pt cina de azi la cuptor, am mai intins o tura de haine, si acum...ma duc sa vad daca e gata cina.

Lasa ca mi-am facut si eu ieri proviziile si cand am ajuns la casa in Cora mi-a spus casiera o suma apropiata de cea 200RON reactia mea a fost swoon.gif

Cat despre numarul de calorii pe ziua de azi sunt undeva intre 1600-1700 yes.gif cu efort eat.gif
dany
Cumva am sarit peste postarile astea doh.gif :

C
CITAT(bibi @ 23-09-2008, 12:14 PM) *

Namol o avea Dany sa va amenajeze o bataie topless?!!

Se rezolvaaaaa !!!!! Chit ca golesc tot tomberonul de apa in gradina si tot o rezolv cumva .... )).gif

CITAT(ramonavlas @ 23-09-2008, 07:31 PM) *

Am ramas uimita cand tipa de la casa mi-a zis ca am de platit 20 RON!!! Am facut ochii cat cepele....credeam ca vrea sa zica 200, la cum sunt eu obisnuita la cumparaturi...asa ca azi am batut recordul la cumparaturi. A, din aia 20, 5 ron erau tigarile.

Ce ai economisit azi la cumparaturi pui deoparte sa cumperi tuica pentru cand veniti la mine in vacanta , nu ? tease.gif lol.gif
sefacom
CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:11 PM) *

Ce ai economisit azi la cumparaturi pui deoparte sa cumperi tuica pentru cand veniti la mine in vacanta , nu ? tease.gif lol.gif

Hmm, tuica cu piper )).gif , suna bine mai ales ca o venit frigul mult ma repede decat il asteptam.
dany
Aaaaa , ce idee buna !!!! Saru-mana !!!! Asta imi fac in WE cheer.gif Si am doar pentru mine ca la al meu domn nu-i place tuica fiarta )).gif
sefacom
CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:36 PM) *

Aaaaa , ce idee buna !!!! Saru-mana !!!! Asta imi fac in WE cheer.gif Si am doar pentru mine ca la al meu domn nu-i place tuica fiarta )).gif

Dany, vezi cine stie ? naughty.gif
dany
Daaaaaaaa , vad !!!! Ar fii trebuit sa ne cunoastem pe aici inainte de a veni eu acum cateva luni in Ro . asa macar aveam pe cineva cu ( , ) care sa ma pot betivi cu tuica lol.gif lol.gif
sefacom
CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:40 PM) *

Daaaaaaaa , vad !!!! Ar fii trebuit sa ne cunoastem pe aici inainte de a veni eu acum cateva luni in Ro . asa macar aveam pe cineva cu ( , ) care sa ma pot betivi cu tuica lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif eu ma-mbat doar de la miros wacko.gif , asa ca-ti las tie toata tuica wink1.gif . Mi-am pierdut antrenamentul din facultate baby.gif
dany
Offff , deci cu tine n-am facut nici o afacere doh.gif lol.gif

Nu stiu daca ai citit tot pe aici dar iti zic acum , pe scurt .
Cand am zis ca vin in Ro am stabilit sa ma vad cu fetele si .... toate vorbeam doar de alcool pe aici . Cand ne-am vazut , adica seara cand au fost la mine la masa , am zis noi ( Ramo si eu , ca restul n-au vrut ) sa bem un pahar de tuica inainte de masa . Ooookkkkk , am pus eu in pahare ....Ramo l-a dat repede peste cap , eu ( aia care sunt mare si tare la alcool lol.gif , ziceam eu ) am baut jumate de pahar . Cealalata jumatate mai era inca in pahar dimineata candva dupa ora 6 cand ne-am dus la somn lol.gif lol.gif
Si ziceam eu ca am bagat nemtii ( aici ) sub masa cu bautul de tuica rofl.gif rofl.gif
sefacom
CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:51 PM) *

Offff , deci cu tine n-am facut nici o afacere doh.gif lol.gif

Nu stiu daca ai citit tot pe aici dar iti zic acum , pe scurt .
Cand am zis ca vin in Ro am stabilit sa ma vad cu fetele si .... toate vorbeam doar de alcool pe aici . Cand ne-am vazut , adica seara cand au fost la mine la masa , am zis noi ( Ramo si eu , ca restul n-au vrut ) sa bem un pahar de tuica inainte de masa . Ooookkkkk , am pus eu in pahare ....Ramo l-a dat repede peste cap , eu ( aia care sunt mare si tare la alcool lol.gif , ziceam eu ) am baut jumate de pahar . Cealalata jumatate mai era inca in pahar dimineata candva dupa ora 6 cand ne-am dus la somn lol.gif lol.gif
Si ziceam eu ca am bagat nemtii ( aici ) sub masa cu bautul de tuica rofl.gif rofl.gif

Pai... probabil o sa fac si eu cum a facut Ramona, repede peste cap si apoi mai vedem noi ce-om mai bea naughty.gif
dany
CITAT(sefacom @ 23-09-2008, 09:54 PM) *

Pai... probabil o sa fac si eu cum a facut Ramona, repede peste cap si apoi mai vedem noi ce-om mai bea naughty.gif

Am baut doar Tutti Frutti de gref toata noaptea lol.gif . Si mai si cumparasem 2 ( !!!! ) sticle de gin si apa tonica roll2.gif roll2.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.