Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Am luat si cina pe ziua de azi, dar deocamdata pun meniul pe ziua de ieri, azi sigur mai bag ceva....

- 160 cartofi - 128;
- 50 gr degetele pui - 98;
- 60 gr snitel pui - 113;
- 3 solano lamaie - 22;
- ciorba - 75;
- 50 gr ciuperci - 18;
- 80 gr sunca - 62;
- 70 gr la dorna - 52;
- 1 toast - 29;
- 2 primola - 74;
- orez cu sunca si ciuperci - 272;
- 1 bomboana cu vodca - 21;
- 1/2 iaurt - 14;
- 60 gr seminte floarea soarelui - 164.
TOTAL 1142 yahoo.gif
Ramo
Buna ziua!
Ce fac fetele in we asta?

Meniul pe ziua de ieri:
- vinete cu ceapa si maioneza - 41;
- 1 ou - 70;
- 80 gr sunca - 62;
- 70 gr champignon - 25;
- 1 toast- 29;
- 4 wasa - 80;
- 1 ciocolata calda - 90;
- 100 gr gordon bleu - 200;
- 50 gr frigarui pui - 60;
- 40 gr crochete peste - 77;
- 2 ciorbe - 50;
- 1/2 iaurt - 14;
- 150 gr varza murata - 24;
- 80 gr seminte fl soarelui - 219;
- 2 buc primola - 74;
- 1 solano lamaie - 7;
TOTAL 1143 yahoo.gif

Imi merge mai bine cu 1200 calorii.....chiar nu simt ca sunt la dieta....in we e mai greu, dar...trece si asta cumva. Maine e zi de cantar w00t.gif
Ramo
Moama, m-a apucat dintr-una o foameeee. Am pus mancarea la cuptor si tot cu ochii la usa aragazului sunt....

Ramo
mmm, am luat cina deja, sper sa nu ma mai apuce foamea in seara asta. Mai tarziu mai bag niste seminte si gata si saptamana asta de dieta. Abia astept dimineata sa ma cantaresc cheer.gif
Cherie
Iti tin pumnii!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
Te asteptam cu vesti super maine dupa cantarire! wink1.gif
O saptamana buna! hug.gif
Ramo
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-02-2008, 11:18 PM) *

Te asteptam cu vesti super maine dupa cantarire! wink1.gif
O saptamana buna! hug.gif

Sper si eu sa fie vesti bune.....
O saptamana la fel si tie hug.gif

Revin cu meniul pe ziua de azi
Ramo
Ce ati primit de dragobete?
Eu a primit flori, botine rosii s i un bolero negru din bumbac (pe care il caut din decembrie)!!!
Ramo
Stiu ca nu aveti chef la ora asta de asa ceva....dar eu ma sacrific.

Meniul pe ziua de azi:
- vinete cu ceapa si maioneza - 39;
- 70 gr sunca - 55;
- 60 gr pleurotus - 21;
- 5 wassa - 100;
- 30 gr zacusca - 30;
- 50 gr rosie - 10;
- 80 gr castravete - 15;
- 100 gr struguri - 98;
- 2 ciorbe - 50;
- 90 gr snitel pui - 169;
- 70 gr degetele pui - 137;
- 50 gr crochete peste - 96;
- 100 gr varza murata - 16;
- 2 primola ice tea peach - 74;
- 30 gr seminte - 82;
- 500 gr pomelo - 150.
TOTAL 1163 yahoo.gif

Si s-a mai dus o saptamana...........

Urmeaza maine...rezultatul, sa vedem daca e ceva rezultat blum.gif

Pupici si noapte buna fetelor, eu ma retrag incet..........
Va doresc o saptamana frumoasa si usoara hug.gif
dany
Noapte buna si vise placute , Ramo ! Si maine ne dai pe spate cu ce zice cantarul , nu ? )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Asteptam rezultatele cantarului pupic.gif .Cand a fost Dragobetele? huh.gif
Cherie
Ramooo!!! w00t.gif
Cum e cantarul???
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 02:04 AM) *

Noapte buna si vise placute , Ramo ! Si maine ne dai pe spate cu ce zice cantarul , nu ? )).gif

Apai nu va dau pe spate...s-au mai dus 300-400 de grame, nu schimb ticker-ul inca....

CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 11:32 AM) *

Neata yahoo.gif .Asteptam rezultatele cantarului pupic.gif .Cand a fost Dragobetele? huh.gif

ieri a fost floare.gif

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 02:06 PM) *

Ramooo!!! w00t.gif
Cum e cantarul???
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif

dry.gif binisor....ma astept totusi pe vineri la o valoare mai exacta, acum sunt si cu rusii pe cap.
Saptamana asta ma cantaresc vineri, sambata e ziua lui tati si....iau o pauza.
Ramo
cheer.gif cheer.gif Am baut pana la ora asta 1/2 litru ceai de fructe si 1/2 litru apa plata in care am stors o lamaie.
micul dejun l-am luat in 2 reprize, trei sferturi din salata facuta aseara, pe la 10.30, restul pe la 13.
Nu mi-e foame dar ma doare stomacul....de la lamaie oare? Sau de la gastrita? sad.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:43 PM) *

Nu mi-e foame dar ma doare stomacul....de la lamaie oare? Sau de la gastrita? sad.gif

Cred ca de la amandoua!
Ramo
Asa cred si eu....las ca trece ea durere.....pana ajung acasa si mananc ciorba acrita tare cu ardei iuti iuti.... )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:47 PM) *

Asa cred si eu....las ca trece ea durere.....pana ajung acasa si mananc ciorba acrita tare cu ardei iuti iuti.... )).gif

Bun!!! eat.gif
Ramo
Mmmm, bun, bun. Asta e la felul 1.
La felul 2 mananc ciuperci la gratar, perle de branza cu smantana, poate imi fac si carne slaba de porc la gratar....sa vad ce pofte am cand ajung.
Cherie
Eu nici nu stiu ce voi manca azi...
Mai am o bucata de file de somon, cred c-o arunc pe gratar diseara drool.gif
Daca face mama mea altceva bun de mancare, o iert )).gif

Nu de alta, dar n-am kef sa afum toata casa lol.gif
Ramo
de-aia am eu noroc ca stau singura....cine stie ce mai gatea mami...asa mananac ce am!
Ieri m-a chemat ca a facut oua umplute, salata de beuf, supa de gaina (de la noi din curte) si clatite drool.gif
Nu m-am dus cand am auzit ce bunatati a facut.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:27 PM) *

de-aia am eu noroc ca stau singura....cine stie ce mai gatea mami...asa mananac ce am!
Ieri m-a chemat ca a facut oua umplute, salata de beuf, supa de gaina (de la noi din curte) si clatite drool.gif
Nu m-am dus cand am auzit ce bunatati a facut.

Nu, ca are un stil f. sanatos de a gati. Nu acasa m-am ingrasat eu! )).gif
Ramo
asa e si mami, dar daca gatesc eu...stiu ce si cat pun in mkancare, sa fiu sigura seara la tras linia, ca altfel....
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:29 PM) *

asa e si mami, dar daca gatesc eu...stiu ce si cat pun in mkancare, sa fiu sigura seara la tras linia, ca altfel....

Asa e. Eu am mai mare incredere in mama mea, decat in mine, e invers lol.gif
Ramo
doh.gif lol.gif lol.gif
Acum chiar nu mai am ce sa zic.....
Cherie
lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
razi tu razi....da ma gandesc de ceva timp ce "replica" sa iti dau si....n-am nimik mad.gif

Cat mai aveti de stat la munca?
Eu plec imediat inspre casa cheer.gif , dar la ce vreme frumoasa e afara, mananc si ies in oras....sper ca o sa mai am chef. La mine nu e greu cu iesitul in oras daca nu ajung acasa....dupa ce ajung....ma mai gandesc daca sa ies sau nu...asta nu imi place deloooc la mine.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:52 PM) *

razi tu razi....da ma gandesc de ceva timp ce "replica" sa iti dau si....n-am nimik mad.gif

Cat mai aveti de stat la munca?
Eu plec imediat inspre casa cheer.gif , dar la ce vreme frumoasa e afara, mananc si ies in oras....sper ca o sa mai am chef. La mine nu e greu cu iesitul in oras daca nu ajung acasa....dupa ce ajung....ma mai gandesc daca sa ies sau nu...asta nu imi place deloooc la mine.

Eu mai am pana pe la 5... sper sa nu apara nimic care sa ma retina! cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 12:47 PM) *

da da da ...sigur iti trece )).gif
CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 01:31 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:29 PM) *

blink.gif lol.gif lol.gif
Cherie
[quote name='danyhoney' date='25-02-2008, 02:56 PM' post='119752']

[/quote]
blink.gif lol.gif lol.gif
[/quote]

grin.gif
Ramo
Mi-am spalat masinuta, e mai rosie ca focul, la ce vreme e afara....as putea sa o decapotez naughty.gif
Mi-am luat pe mine o fustita scurta, dres mat negru, botine rosii, maieu negru cu rgintiu f decoltat si bolero....
O sa imi pun si ochelarii de soare....
Sa mai merg acasa sa mananc? )).gif )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:59 PM) *

Mi-am spalat masinuta, e mai rosie ca focul, la ce vreme e afara....as putea sa o decapotez naughty.gif
Mi-am luat pe mine o fustita scurta, dres mat negru, botine rosii, maieu negru cu rgintiu f decoltat si bolero....
O sa imi pun si ochelarii de soare....
Sa mai merg acasa sa mananc? )).gif )).gif

Ce sa cauti acasa ???? vreme faina , masinutza fara acoperis , imbracata sexy ....Da cateva ture cu masina sau si mai bine , da cateva ture fara masina sa te vada lumea naughty.gif naughty.gif
Ramo
lol.gif lol.gif Chiar asa, la ce imi mai trebuie masinuta frumoasa cand sunt eu sexy give_rose.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 13-12-2007, 09:05 PM) *

Salutare!
De multa vreme vroiam sa deschid un topic cu si despre calorii. In sfarsit reusesc azi. O sa atasez tabelul dupa care m-am ghidat eu, cu ajutorul caruia am slabit aproape 20 de kg si nu ma las.
Va astept in casuta mea sa vorbim despre orice, sunt deschisa.
Acum sunt constienta ca inainte de sarbatori nu se apuca lumea de dieta, dar de la inceputul anului viitor, poate vom fi mai multe adepte ale acestui stil de viata.
O sa postez (si) aici zilnic meniurile mele de dieta, neuronii nu ii parasesc.
V-am pupat si va astept........

Buna ... in legatura cu felul in care iti calculezi caloriile...caai spus ca tu asta faci...nr calorii eu nr pct.....e vreo diferenta?Sper sa nu fie prea tampita intrebarea mea.. doh.gif
Ramo
Nu sunt diferente, din cate am vazut eu. Adica daca te incadrezi in puncte, reusesti si cu caloriile.
Eu numar calorii pt ca mi-e mai usor, am mai facut asta acum cativa ani si mai da si rezultate.

fetele, am plecat inspre casaaaaaaaaa. yahoo.gif
nella
Mersi mult e tot pupic.gif
Cherie
Drum bun Ramo! pupic.gif
Ramo
CITAT(nella @ 25-02-2008, 05:35 PM) *

Mersi mult e tot pupic.gif

Cu mare placere pupic.gif

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 05:51 PM) *

Drum bun Ramo! pupic.gif

Am ajuns deja, ciorbita am si papat-o. )).gif

Acum ca am ajuns eu acasa, voi unde ati disparut?? sad.gif

Am terminat si pranzul.... blum.gif bun, buuuun.
Cred ca ma apuc totusi de curatenie ca in we nu am avut chef de asa ceva.
Ramo
Uuuuf, gata curatenia.
Am spalat balconul, aspirat, spalat pe jos, sters praf, spalat haine, facut ciorba....harnicutza, nu?
Acum ma duc sa ma uit la telenovela naughty.gif
Merit o pauza, nu?
Cherie
Foarte harnicuta! hug.gif
nella
Bravo ..harnicuta ca o albinuta give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Ramo
Cine m-a pus sa mananc seminte in timp ce ma uit la film??? doh.gif
Ramo
Pana la ora asta am tinut geamul de la balcon in larg...ce bine o sa dorm la noapte....ca un bebelas...... baby.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi...
- salata iceberg - 29;
- 1 ou - 70;
- 80 sunc - 62;
- 50 porumb - 48;
- 3 solano lamaie - 22;
- 60 carne slaba porc - 85;
- 70 sunca - 55;
- 80 la dorna - 59;
- 50 castravete - 10;
- 90 rosie - 18;
- 2 toast - 58;
- 60 ciuperci - 21;
- 400 pomelo - 172;
- 40 seminte - 110;
- 2 ciorbe - 50;
- orez cu sunca si iaurt - 200;
- 2 primola - 74;
- 1 bomb vodca - 21.
TOTAL 1164 yahoo.gif
Ramo
Neatza!!!! cheer.gif Ce frumos e afara.....
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 12:19 PM) *

daaaa, si eu sunt fericita la maxim!!!
Numai afara as sta. In week-end cred ca ies cu rolele.
Ramo
CITAT(Ella79 @ 26-02-2008, 12:26 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 12:19 PM) *

daaaa, si eu sunt fericita la maxim!!!
Numai afara as sta. In week-end cred ca ies cu rolele.

esti fericita ca e frumos afara sau...ai tu alte motive? Scuipa tot! pupic.gif
Ramo
Mi-am papat micul dejun.
Acum ma gandeam ce cadou sa ii fac tatalui meu de ziua lui. Si m-am gandit sa iau bilet de avion (mami si tati) sa traga o fuga pana la Budapesta (suntplecari directe din Mures), doar ei doi,de vineri pana duminica.
Ziua lui e sambata, pe 1 martie.
anca veselie
este foarte fain cadoul!
ramona, tu mai faci proceduri, ca n-ai mai zis nimic.
Ramo
Am luat o pauza de 3 saptamani. Saptamana trecuta am fost joi la o capsula, acum joi merg la un vacuum, joia viitoare la electrostimulare si dup-aia cred ca ma reapuc.
Vreau sa iti zic ca aveam pur si simplu gauri pe fund (pe picioare nu prea, dar era si acolo ceva ce nu imi placea). Acum sunt f mandra si seara cand ma dau crema, sa ma vedeti in oglinda, zici ca sunt la un concurs de miss... grsutze...dar miss e si ala. Si pe fund si pepicioare, sunt f fina....nu mai am celulita, si carnea sta muuult mai bine.
Ramo
Pe vremea asta frumoasa trebuie sa ma duc sa fac aprovizionarea, adica stau inchisa in Metro cand e asa vreme afara???? doh.gif
Da las ca ies eu de acolo, merg si pana la celalalt hotel, pe la banca si tot in aer liber o sa fiu.
Azi mi-am luat pe mine un tricou mulat, negru, plin de strasuri, f decoltat naughty.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.