Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
May
Nu mai zic cate pungi de seminte am luat, mai ales remy si saraca ramo le-a mai si platit si a ramas cu ele pe cap )).gif. Inca imi mai amintesc cat ati stat in fata raftului pana v-ati hotarat la gin lol.gif
dany
Stai linistita ca am luat si eu cateva pungi de semintze cu mine .... blum.gif

Asaaa , da-ne de gol ca ne-am cacait atata si n-am baut nimic lol.gif

Mai lipseste sa spui ca tie ti-am promis vin si asa de zapacita am fost ca am uitat doh.gif . Da` ai luat papa la pachet lol.gif
May
Daca tu ai fost o doamna si nu ai divulgat cum am mancat ca cow.gif din tot ce ai pregatit, de abia mai respiram ... nu mai zic ce mi-ai dat sau nu mi-ai dat )).gif. Faza e ca te-am lasat fara recipientul in care mi-ai dat pastele sorry.gif
bibi
CITAT(May @ 24-09-2008, 01:42 AM) *

Daca tu ai fost o doamna si nu ai divulgat cum am mancat ca cow.gif din tot ce ai pregatit, de abia mai respiram ... nu mai zic ce mi-ai dat sau nu mi-ai dat )).gif. Faza e ca te-am lasat fara recipientul in care mi-ai dat pastele sorry.gif

Ceva paste se spunea...sos de gorgonzola?

drool.gif
Ramo
CITAT(dany @ 23-09-2008, 09:04 PM) *

O seara faina si bafta la calorii de maine !

Mersi pupic.gif pupic.gif sa fie....chiar am nevoie.

CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:40 PM) *

Daaaaaaaa , vad !!!! Ar fii trebuit sa ne cunoastem pe aici inainte de a veni eu acum cateva luni in Ro . asa macar aveam pe cineva cu ( , ) care sa ma pot betivi cu tuica lol.gif lol.gif

Adica??????? e vrei sa zici cu asta??? sorry.gif
Ramo
A luat ieri mami o revista in care era un dvd cu tae-bo Andreea Raicu....cica ma apuc sa le fac...sper ca de azi.
Panda
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 09:50 AM) *

A luat ieri mami o revista in care era un dvd cu tae-bo Andreea Raicu....cica ma apuc sa le fac...sper ca de azi.

haaaaaide ramo... cheer.gif
Panda
wacko.gif 4 pagini in urma... sa vad ce ai mai facut... mai da' vorbiti nu gluma... tease.gif sa-ti fie de bine cu parul...
Ramo
Da, da, trebuie sustinere..si mai imi iau si pantalonii de slabit pe mine.
Cica intr-o ora de tae bo cu Andrea Raicu se pot arde 800 calorii blink.gif
Sexymom
Buna Ramona pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 09:12 AM) *

Cica intr-o ora de tae bo cu Andrea Raicu se pot arde 800 calori blink.gif

Mi se pare exagerat 800 de calorii intr-o ora, ce doamne iarta-ma fac acolo sa topeasca atatea calorii?
Ramo
Habar nu am inca dar o sa vad eu.....apai si daca 300-400 consum, tot e bine, o sa mai iau si pantalonii de slabit pe mine, mai transpir si de la ei....tin si dieta...apoi da de mai slabesc si eu ceva.
Ramo
Abia acum reusesc sa im iau micul dejun doh.gif
BuFy
buna ramo,bafta la tae-boo si la calori ... pupic.gif hug.gif si multa distractie cu al tau iubit k azi vine nu_??
Ramo
Mersi! da, azi vine iubi cheer.gif
BuFy
Sa va iubiti la maxim .... asa mai arzi niste calori biggrin.gif!!
aki
Buna Ramo pupic.gif .Pozicile cind vine iubi.Da?
bibi
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 10:12 AM) *

Frumos...

Sa-mi zici daca te tine suflul ca si tu esti fumagioaica!!
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 09:35 AM) *

Daaaaaaaa , vad !!!! Ar fii trebuit sa ne cunoastem pe aici inainte de a veni eu acum cateva luni in Ro . asa macar aveam pe cineva cu ( , ) care sa ma pot betivi cu tuica lol.gif lol.gif

Păi cred că se referea la faptul că două tipe ca noi două am fi reușit împreună să ținem pasul cu ea la țuică, gin, vin, bere haninoroc.gif cheers.gif drinks.gif ......

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 09:50 AM) *

Eu ieri am căutat ceva sală de fitness gym.gif pe lângă mine dar nu am găsit ceva cere să-mi placă sorry.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 10:12 AM) *

Aceleași informații le-am găsit și eu pe Internet, povestea chiar tipul care a inventat Tae-Bo că pe parcursul unei ore se ard mai multe calorii decât dacă ai înota.

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 11:32 AM) *

Abia acum reusesc sa im iau micul dejun doh.gif

Cam târziu , eu deja am luat pânzul yahoo.gif , dar sunt așa de sătulă încat aș trage un pui de somn lazy.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 11:43 AM) *

Mersi! da, azi vine iubi cheer.gif

Vă apucați de făcut fursecuri ( naughty.gif )? devil.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 08:35 AM) *

Am vrut sa fie o gluma , bueyyy !
Vezi ca am si explicat 2 postari mai jos tease.gif
Ramo
Dany, am inteles,....faceam doar pe...."prostutza" )).gif
Am ajuns acasa, am luat o gustare, un baton Fitness si o para doh.gif , ma uit acum putin sa vad ce e pe dvd-ul cu tae-bo, la 13.45 ma duc la manichiura ca mi-am "zdrobit" pur si simplu o unghie la usa si apoi acasa...pana la 16.30, cand merg iar la dentist sad.gif
Sefacom, tu ce crezi? Facem fursecuri? naughty.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 12:06 PM) *

Dany, am inteles,....faceam doar pe...."prostutza" )).gif

Bueyyy , nu ma fa d-astea ca era sa-mi stea inima grin.gif
Ramo
give_rose.gif give_rose.gif Nu vreau sa te am pe constiintza pupic.gif
M-am uitat putin peste dvd, e f antrenant....am recunscut 80% din miscarile pe care le faceam la sala.
Acum sa edem si cand ma apuc de "antrenament"....cat de curand sper.
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 01:19 PM) *

give_rose.gif give_rose.gif Nu vreau sa te am pe constiintza pupic.gif
M-am uitat putin peste dvd, e f antrenant....am recunscut 80% din miscarile pe care le faceam la sala.
Acum sa edem si cand ma apuc de "antrenament"....cat de curand sper.

Ramo aveam azi dimineață 74kg cheer.gif am mai ras juma de kil yes.gif, și eram cu armata rusă pe cap tease.gif
Ramo
Oooo, frumos...pai atunci mergi mai departe ca pana acum. Wow....abia astept sa ajung si eu la 74 )).gif Cand o fii asta.....nu stiu...da promit ca te ajung din urma pupic.gif
nusarich
Ramo, ce revista e aia? Ca poate-mi pica si mie in mana...
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 01:31 PM) *

Oooo, frumos...pai atunci mergi mai departe ca pana acum. Wow....abia astept sa ajung si eu la 74 )).gif Cand o fii asta.....nu stiu...da promit ca te ajung din urma pupic.gif

Te superi dacă nu stau să te aștept în gară ..... blushing.gif
CITAT(nusarich @ 24-09-2008, 01:32 PM) *

Exact același lucru vroiam eu să întreb acum tease.gif
May
CITAT(bibi @ 24-09-2008, 07:32 AM) *

drool.gif

Daaaaa drool.gifdrool.gifdrool.gif

Ce atmosfera incinsa e aici, toata lumea asteapta fursecurile sex.gif lol.gif
dany
Sa mai zic ce am mancat ieri , dar de data asta fara carne ??? blum.gif tease.gif
bubbles
CITAT(dany @ 24-09-2008, 02:39 PM) *

Sa mai zic ce am mancat ieri , dar de data asta fara carne ??? blum.gif tease.gif

Ce ce ce? grin.gif
Ramo

Beau Monde pupic.gif

CITAT(sefacom @ 24-09-2008, 01:37 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 01:31 PM) *

Te superi dacă nu stau să te aștept în gară ..... blushing.gif

Exact același lucru vroiam eu să întreb acum tease.gif

Nuuu ma supar....chiar te rog sa nu ma astepti...ca sa tot vin dupa tine pupic.gif

CITAT(May @ 24-09-2008, 02:34 PM) *

CITAT(bibi @ 24-09-2008, 07:32 AM) *

drool.gif

Daaaaa drool.gifdrool.gifdrool.gif

Ce atmosfera incinsa e aici, toata lumea asteapta fursecurile sex.gif lol.gif

blink.gif Ce fusecuri??? w00t.gif

CITAT(bubbles @ 24-09-2008, 02:42 PM) *

CITAT(dany @ 24-09-2008, 02:39 PM) *

Ce ce ce? grin.gif

Ghici ghicitoare...paste cu gorgonzola...fara carne give_rose.gif
Am ghicit??? Ca deja imi ploua in gura chiar daca acum imi iau pranzul rolleyes.gif
bubbles
Chiar aseara vorbeam cu prietenul asta a babuinului de paste si a zis ca imi da un borcan de sos ca sa vad si eu ce gust are si o sa faca cand are timp niste paste casa vedem ce se mananca in It )).gif
Ramo
Gata si cu pranzul si ce-a mai "fatat" mie mintea??? Ma apuc ACUM de tae-bo. Nu cred ca rezist o ora (SIGUR nu rezist) da sa vad cat ma tine. cheer.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 01:52 PM) *

blink.gif Ce fusecuri??? w00t.gif

Ale tale lol.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 01:52 PM) *

Ghici ghicitoare...paste cu gorgonzola...fara carne give_rose.gif
Am ghicit??? Ca deja imi ploua in gura chiar daca acum imi iau pranzul rolleyes.gif

Premiul de desteptaciune iti revine tie ca te-ai prins asa de repede lol.gif

CITAT(bubbles @ 24-09-2008, 01:53 PM) *

Chiar aseara vorbeam cu prietenul asta a babuinului de paste si a zis ca imi da un borcan de sos ca sa vad si eu ce gust are si o sa faca cand are timp niste paste casa vedem ce se mananca in It )).gif

Noi facem sosul proaspat , nu cumparat blum.gif
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 02:08 PM) *

Gata si cu pranzul si ce-a mai "fatat" mie mintea??? Ma apuc ACUM de tae-bo. Nu cred ca rezist o ora (SIGUR nu rezist) da sa vad cat ma tine. cheer.gif

Hai , sa vii sa ne spui cat ai rezistat si cum te simti dupa .
sefacom
CITAT(bubbles @ 24-09-2008, 02:53 PM) *

Când aud de paste drool.gif . Tot amân ziua când o să mai gătesc și eu paste, pentru că știu că dacă mă apuc să pap, nu mă mai pot opri sorry.gif , așa de mult îmi plac .

CITAT(dany @ 24-09-2008, 03:12 PM) *

Noi facem sosul proaspat , nu cumparat blum.gif

Și eu tot proaspăt îmi place să fac, așa nesănătos naughty.gif cum se mănâncă în Ardeal devil.gif
bubbles
Eu va zic sincer ca nu am mai mancat paste de cand tineam WW wacko.gif blink.gif si at imi faceam singura sosul )).gif
Ramo
Na, ca am facut 20 de minute si sunt uda leoarca!!! doh.gif Ma duc sa fac dushul si mai stau apoi cu voi pana plec la dentist.
Ce mandra sunt de mine!!! cheer.gif cheer.gif
dany
Bravo !!!! Incet -incet vei reusi sa faci 1 ora . A fost greu ?
Ramo
Da, sigur o sa ajung sa fac si o ora intreaga....Insa dimineata vreau sa ma ridic singura din pat nu cu ajutor )).gif
Acum ma simt f bine, am facut dush, mor de cald inca, sunt in pantalon si sutien. Bag o tigara si ma pregatesc de dentist girl_cray.gif
dany
Bafta la dentist sa nu te doara prea tare hug.gif
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 03:33 PM) *

Na, ca am facut 20 de minute si sunt uda leoarca!!! doh.gif Ma duc sa fac dushul si mai stau apoi cu voi pana plec la dentist.
Ce mandra sunt de mine!!! cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Când ies de la servici mă duc și eu să-mi cumpăr revista dacă o s-o mai găsesc grin.gif
Ramo
Mersi, sa fie ca am nevoie.
Luni mi-a scos nervul de la o masea(cu anestezie), ieri tot acolo a mai umblat cu acul (pe viu), mi-a pus ceva medicament si azi tot pt acea masea afurisita merg...iar lucreaza pe viu mad.gif Stiu ce ma asteapta, de-aia sunt blink.gif
Si de vina, in afara de mine, e si fost dentista careia ma plangeam de 2 ani ca ma doare "acea" masea si ea zicea ca nu am nimik. doh.gif
BuFy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo Ramo .... e bine pt inceput ....ai sa vezi curand reusesti o ora ...
bafta la dentist ....si mai bine iti rezolvi treburile cu maselele acum ... ca mai tarziu poate fi mai nasol .... pupic.gif hug.gif!!
May
Dar daca te doare, de ce nu ii zici sa iti faca anestezie? De ce trebuie sa suporti durerea? blink.gif
nella
Felicitari pt curajul de a te apuca de sport cheer.gif si mult succes la dentist,sper sa nu te mai doara asa de tare
O dupamasa frumoasa pupic.gif
Ramo
May, am facut puroi la acea masea si nu ma poate anestezia de fiecare data ca trebuie sa vada si el dupa mimica fetei unde si cum ma doare. Si sincer, prefer sa nu imi mai faca anestezie, dat fiind faptul ca ma tine 6-7 ore injectia.
Azi m-a innebunit iar....am facut polip la masea (de asta inca nu am mai auzit), l-a scos, mi-a pus un medicament f tare sa nu ma mai doar, sangera f tare, deci nu-mi poate plmba inca maseaua.
Dimineata la 9 sunt iar la dentist....acum sa hotarata sa imi rezolv toata gura....
Nella, mersi... sper sa si vad rezultate buuune pana la Craciun.

Ei, a trecut si cu dentistul pe ziua de azi, acum il astept pe iubi sa mergem la cumparaturi si apoi sa venim acasa sa gatim....da nu stiu ce.
Voi ce gatiti de cina? Sa ma mai inspir.
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 05:37 PM) *

May, am facut puroi la acea masea si nu ma poate anestezia de fiecare data ca trebuie sa vada si el dupa mimica fetei unde si cum ma doare. Si sincer, prefer sa nu imi mai faca anestezie, dat fiind faptul ca ma tine 6-7 ore injectia.
Azi m-a innebunit iar....am facut polip la masea (de asta inca nu am mai auzit), l-a scos, mi-a pus un medicament f tare sa nu ma mai doar, sangera f tare, deci nu-mi poate plmba inca maseaua.
Dimineata la 9 sunt iar la dentist....acum sa hotarata sa imi rezolv toata gura....

Off saracuta de tine uite iti dau ceva poate trece buba pupic.gif
Ramo
pupic.gif Multumesc, nu stiu daca de la asta a trecut durerea, dar sa stii ca a trecut....deocamdata.
A sosit iubi pe la 18.30, am mers la cumparaturi, de 30 de minute am intrat in casa, am pus mancarea la foc, asteptam sa se faca, papam si .....la fursecuri cu noi cheer.gif
Pun imediat si meniul ca tare imi era dor....meniurile mele vor fii de 1400/zi, deocamdata, asa ca nu va speriati la final ca ma bucur.
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 08:42 PM) *

pupic.gif Multumesc, nu stiu daca de la asta a trecut durerea, dar sa stii ca a trecut....deocamdata.
A sosit iubi pe la 18.30, am mers la cumparaturi, de 30 de minute am intrat in casa, am pus mancarea la foc, asteptam sa se faca, papam si .....la fursecuri cu noi cheer.gif
Pun imediat si meniul ca tare imi era dor....meniurile mele vor fii de 1400/zi, deocamdata, asa ca nu va speriati la final ca ma bucur.

RAMO cand ai putin timp te uiti peste meniul meu pe ziua de azi? E la mine in jurnal. Trebuie sa mentionez ca utilizand un program american, gasit pe internet, mi-a iesit un meniu de 1800 doh.gif
Grasutza
M-am intoooorsss...pe unde imi umblati?smile.gif
Ramo, inteleg ca esti deja cu mana in fursecuri, te iert. Dar restul? Ce-i cu linistea asta? pupic.gif
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.