Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Cherie
Ramona, in primul rand felicitari pentru pasul facut spre sport! cheer.gif

In al doilea rand, tin sa te anunt ca m-am tinut de treaba. headspin.gif yes.gif
Ramo
Sefacom, fug imediat la tine si "comentez" acolo
Grasutza hug.gif hug.gif Bine ai revenit!!! Zi repede cum a fost, pui si poze, da? Da de unde stii tu ca deja sunt cu "mana" in fursecuri? naughty.gif
Cherie...mersi, sper sa ma tina cat de mult. Am vazuuut ca te-ai tinut de treaba....sa aud asta si luna viitoare pe vremea asta, da? pupic.gif
Cherie
Facem un pact? Eu cu caloriile si tu cu sportul? naughty.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 24-09-2008, 09:20 PM) *

Facem un pact? Eu cu caloriile si tu cu sportul? naughty.gif

De-acord, batem palma cheer.gif
Cherie
Yeee cheer.gif

Cand termin preavizul si incep in partea cealalta, ma bag si la sala! gym.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 90 rosie - 18;
- 80 castravete - 15;
- 80 sunca - 62;
- 30 telemea - 67;

- 1 baton Fitness - 90;
- 120 para - 95;

- ciorba - 80;
- 90 snitel pui - 169;
- 50 crochete peste - 86;
- 100 rosie - 20;
- 80 castravete - 15;

- 190 para - 150;
- 160 mar - 107;

- mancare de cartofi cu sunca si iaurt - 247;
- salata rosii si castraveti - 21;

- 40 seminte - 110.
TOTAL 1352 yahoo.gif

Waaai, iar am bagat fructe de 300 calorii doh.gif
Grasutza
Si fursecurile nu le socotesti? lol.gif
Ramo
Ca bine zici....si am uitat la partea cu meniul...20 de minute tae-bo cu pantalonii aia in care am transiprat de curgea apa in adidasi )).gif
Grasutza
Ai vazut? Noroc cu mine devil.gif
Nu stiu cum se misca madam Raicu. Eu am numai cu negrul ala...Billy Blanks. Cred ca asa se scrie. Am 2 filmulete de cate o ora si ceva. Crede-ma, ca daca tzii mortish sa faci tot ce face el acolo si la viteza pe care incearca sa o impuna, ai nevoie de genunghere. Ca sa nu faci rosaturi la genunchi, in timp ce te tarashti spre pat.
dany
Dai si la baba filmuletzele , Grasutza ???

Bine arata meniul tau , Ramo yahoo.gif
anca veselie
ramo, bravo pt tae bo cheer.gif cheer.gif
distractie placuta cu iubi naughty.gif
May
De abia astept si eu pantalonii, soseste pachetul sambata cheer.gif. Tu faci sport in casa cu adidasii in picioare? unsure.gif
dany
Tu nu ai adidasi in picioare cand esti pe bicicleta ? sau nu am inteles eu exact la ce te referi .... wacko.gif
May
Eu ma refeream ca ramo face tae bo cu adidasii in picioare prin casa si ma miram ca nu stiu la ce ii foloseste unsure.gif. Cand faceam eu bicicleta acasa nu faceam cu adidasii, faceam desculta sau cu sosetele, depinde de anotimp )).gif
dany
Eu nu pot face pe a mea eliptica fara adidasi ca se duce piciorul pana in fata unde se oprestze marginea "talpei" bicicletei si ma doare ....
May
AAAa, nu ca pe eliptica nu poti desculta ca iti strivesti degetele. Eu ador eliptica, e aparatul meu preferat. Din pacate, in 99% din cazuri, cand sunt pe eliptica ma doare splina, cateodata atat de tare incat trebuie sa ma opresc pt ca raman fara aer. NU imi dau seama de ce.... ma gandeam ca e din cauza ca beau f multa apa pana ajung la eliptica si stomacul se mareste apasand pe splina plus natura exercitiului... cred ca o prind la inghesuiala pe saraca unsure.gif
nusarich
Merci de raspuns Ramo pupic.gif . O sa caut si eu revista, poate reusesc s-o si gasesc azi..
Bravo pentru sport!

May, nu stiu daca durerile de splina au legatura cu apa, ca si la fel pateam cand mergeam la fitness si inainte de sedinta de fitness nu prea beam multa apa ca sa nu fiu nevoita sa ies din sala ca se ocupau rapid aparatele. Eu ma gandeam ca o fi de la efort, dar mai stii?
Cherie
May, pe bicicleta si eu stau fara adidasi, mi se pare aiurea in casa. Daca as avea eliptica, da, cred ca te rupe la picior fara! wacko.gif

pupic.gif Ramo!
Ramo
CITAT(May @ 25-09-2008, 12:09 AM) *

De abia astept si eu pantalonii, soseste pachetul sambata cheer.gif. Tu faci sport in casa cu adidasii in picioare? unsure.gif

Da, sa nu alunec pe parchet...nu sunt chiar adidasi...ceva opinci din piele. )).gif

CITAT(nusarich @ 25-09-2008, 08:45 AM) *

Merci de raspuns Ramo pupic.gif . O sa caut si eu revista, poate reusesc s-o si gasesc azi..
Bravo pentru sport!

May, nu stiu daca durerile de splina au legatura cu apa, ca si la fel pateam cand mergeam la fitness si inainte de sedinta de fitness nu prea beam multa apa ca sa nu fiu nevoita sa ies din sala ca se ocupau rapid aparatele. Eu ma gandeam ca o fi de la efort, dar mai stii?

Si eu zic ca durerea de splina e de la efort...si pe mine ma doare sad.gif

Cherie pupic.gif
sefacom
CITAT(Grasutza @ 24-09-2008, 09:03 PM) *

M-am intoooorsss...pe unde imi umblati?smile.gif
Ramo, inteleg ca esti deja cu mana in fursecuri, te iert. Dar restul? Ce-i cu linistea asta? pupic.gif

Cred că a intrat de ceva vreme cu mânuța în fursecuri grin.gif

CITAT(Grasutza @ 24-09-2008, 09:43 PM) *

Si fursecurile nu le socotesti? lol.gif

Păi la ce fursecuri degustă Ramo naughty.gif ar trebuie să se considere că ar avea calorii negative devil.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 09:45 PM) *

Ca bine zici....si am uitat la partea cu meniul...20 de minute tae-bo cu pantalonii aia in care am transiprat de curgea apa in adidasi )).gif

Alte calorii negative wink1.gif

Cu alte cuvinte bună dimineața give_rose.gif
Ramo
Neatza si tzie )).gif

Am fost iar la ora 9 la dentist...de data asta a lucrat doar 5 minute sa schimbe medicamentul...cica s-a mai retras ce era de retras...ma mai duc sambata...e inca sensibila maseaua...nu prea pot manca sad.gif Oricum, pe partea aia nici nu indraznesc sa mananc, dar ma ami lovesc cu dintii de sus cand mestec inceeeet )).gif
Acum imi iau micul dejun...ma rog....de o juma de ora tot il iau doh.gif
amalia0701
In tot raul e si un bine.
Mesteci bine alimentele si apuca sa afle si creierul ca ai mancat )).gif
pupic.gif
sefacom
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2008, 11:16 AM) *

pupic.gif

Mamă cum le știe Amalia w00t.gif , ca un om mare wink1.gif blum.gif
aki
Buna Ramo.Am trecut sa-ti las un pupic.gif
O zi frumoasa iti doresc linga iubi w00t.gif
amalia0701
CITAT(sefacom @ 25-09-2008, 11:30 AM) *

pupic.gif

Mamă cum le știe Amalia w00t.gif , ca un om mare wink1.gif blum.gif

Ca unul de 120 de kg care tot le da jos, apoi se relaxeaza si le pune le loc.
Daca ar ajunge stiinta si nu ar fi necesara si putiinta, as avea 60 de kg.
blum.gif
Dureaza 20 de minute de cand te-ai apucat sa mananci, pana receptioneaza creierul ca o faci, adica trimite mesaje centrului satietatii.
Deci daca infuleci repede, ceva cu calorii multe, e posibil sa fii tot flamand.
bibi
Nu am apucat sa te salut azi.

Ce ai in program azi?
dark_lady
Neatza...la amiaza... Vreau si eu revista de care vorbeati ceva mai devreme, dar nu cred ca mai am sanse sa o mai gasesc. Asa ca, o sa raman la bicicleta mea. Parca vad ca daca ma apuc de alte exrcitii le las balta, ca intotdeauna

pupic.gif pe toate si o zi frumoasa
sefacom
În sfârșit după atâta alergătură am reușit să-mi cumpăr revista de care mi-ai spus cheer.gif cheer.gif cheer.gif .
Dacă totul merge conform planului doh.gif o să fac o încercare în această seară acasă, să vedem ce iese și câtă formă fizică mai am tease.gif .
May
Va dati seama ca primul gand a fost ca ma doare de la efort dar l-am abandonat pt ca eliptica nu e ultimul aparat pe care il fac, iar dupa, nu ma mai doare. Deci nu ma doare nici inainte, nici dupa, doar cand sunt pe ea ma doare wacko.gif

ramo pai zii asa ca opincuta nu-i tot aia cu adidasul, bine ca nu ai zis bocanci laugh.gif
DiaDiva
Hello fetelor! pupic.gifpupic.gif
Am si eu o intrebare...mi s-a facut o pofta nebuna...NEBUUUUNA!! de vinete...dar cu maioneza sorry.gif
nu stiti cam cate calorii au ca nu ma pot abtine sa nu pap macar o felie lol.gif
Aaaa!!! si eu am inceput again sportul si desi am renuntat la cure standard si am ramas la numaratul caloriilor sa stiti ca slabesc..desi mananc mai mult decat cand eram la dieta...
Cam 1000-1200 kal /zi si vreo 25 d min sport...nu mai mult ca tot uit la cate am p cap blum.gif
La mine alergatul functioneaza cel mai bine wink1.gif dar lenea e maaaare ...
Ceva ce m-a ajutat cam de 2 luni incoace e un filmulet luat d p youtube ceva de genul "8 minute/zi pt un abdomen perfect". Suna super vrajaaaa dar sa stiti ca functioneaza wink1.gif) si transpiri un pik si iti intareste abdomenul dupa primele 2 sapt biggrin.gif si partea buna e ca 8 minute te incumeti...pe mine m-a ambitionat enorm!
Poopici! pupic.gif
Ramo

pupic.gif

Asta am zis si eu...dar acum mananc ca bebelasi...si mancare care sa se topeasca in gura, si cu inghitituri mici )).gif

CITAT(aki @ 25-09-2008, 11:43 AM) *

Buna Ramo.Am trecut sa-ti las un pupic.gif
O zi frumoasa iti doresc linga iubi w00t.gif

Salut, ai si tu de la mine un pupic.gif Am avut o zi chiar frumoasa pana acum...langa iubi hug.gif

CITAT(bibi @ 25-09-2008, 12:14 PM) *

Nu am apucat sa te salut azi.

Ce ai in program azi?

Mi-am terminat treaba repede, pe la 12, am venit acasa, l-am luat pe iubi si am plecat PE JOS in oras. Mi-am luat 2 bluze, o fusta si un costum (fusta, pantalon, camasa, sacou).

CITAT(sefacom @ 25-09-2008, 01:57 PM) *

În sfârșit după atâta alergătură am reușit să-mi cumpăr revista de care mi-ai spus cheer.gif cheer.gif cheer.gif .
Dacă totul merge conform planului doh.gif o să fac o încercare în această seară acasă, să vedem ce iese și câtă formă fizică mai am tease.gif .

Hai, hai ca si eu fac diseara cheer.gif

CITAT(May @ 25-09-2008, 02:02 PM) *

Va dati seama ca primul gand a fost ca ma doare de la efort dar l-am abandonat pt ca eliptica nu e ultimul aparat pe care il fac, iar dupa, nu ma mai doare. Deci nu ma doare nici inainte, nici dupa, doar cand sunt pe ea ma doare wacko.gif

ramo pai zii asa ca opincuta nu-i tot aia cu adidasul, bine ca nu ai zis bocanci laugh.gif

Vezi ce face o exprimare gresita? )).gif Acum te gandeai ca mai am si saculetzi cu nisip (adidasii) )).gif

CITAT(DiaDiva @ 25-09-2008, 04:13 PM) *

Am si eu o intrebare...mi s-a facut o pofta nebuna...NEBUUUUNA!! de vinete...dar cu maioneza sorry.gif
nu stiti cam cate calorii au ca nu ma pot abtine sa nu pap macar o felie lol.gif
Aaaa!!! si eu am inceput again sportul si desi am renuntat la cure standard si am ramas la numaratul caloriilor sa stiti ca slabesc..desi mananc mai mult decat cand eram la dieta...
Cam 1000-1200 kal /zi si vreo 25 d min sport...nu mai mult ca tot uit la cate am p cap blum.gif
Ceva ce m-a ajutat cam de 2 luni incoace e un filmulet luat d p youtube ceva de genul "8 minute/zi pt un abdomen perfect". Suna super vrajaaaa dar sa stiti ca functioneaza wink1.gif) si transpiri un pik si iti intareste abdomenul dupa primele 2 sapt biggrin.gif si partea buna e ca 8 minute te incumeti...pe mine m-a ambitionat enorm!
Poopici! pupic.gif

Pai poti manca linistita, mai ales daca e vorba doar de o felie, vinetele au putine calorii, ceapa la fel...acum depinde ce maioneza pui ( de casa sau din comert). Nu au f multe calorii oricum, satisfa-ti pofta pupic.gif
SARA
te pup RAMO pupic.gif
ceva poze cu ce ai achizitionat?nu de alta ,dar ne-ai obisnuit......... wink1.gif
Ramo
Ca un copilas cuminte ce sunt si umblu la dentist....trebuie sa mananc moale...asa ca pap acum mamaliga cu branza de vaci si iaurt )).gif , nu de alta dar atat s-a discutat ieri de ea...
Diseara...vad eu, tot ceva moale )).gif

CITAT(SARA @ 25-09-2008, 04:31 PM) *

te pup RAMO pupic.gif
ceva poze cu ce ai achizitionat?nu de alta ,dar ne-ai obisnuit......... wink1.gif

Sunt doar haine office, nimik de gala....sa vad cand si cum am timp. Acum pap si la 17 ne intalnim cu niste prieteni....sa vedem cand ajung. Oricum nu pierdeti nimik daca nu fac poze cu noile achizitii.....va anunt eu cand mi-am luat ceva ce merita postat naughty.gif
SARA
CITAT(DiaDiva @ 25-09-2008, 04:13 PM) *

Poopici! pupic.gif

buna DIADIVA pupic.gif
eu am facut salata de vinete cu maioneza si mi-a iesit la 45 calorii/lingura.acum ramane la aprecierea ta daca ti-am fost de ajutor. give_rose.gif

RAMO hai ca te hranesc eu ca doar am un bebe si trebuie sa-i dau numai mancare ''moale''.este si sanatoasa si gustoasa asa ca nu te mai chinui tu sa-ti pregatesti. blush.gif lol.gif
Ramo
Wow Sara, la asta nici nu m-am gandit,....stii ca ar fii o idee buna??? Are multe calorii mancarea ta pt bebei? pupic.gif hug.gif
SARA
pai nu prea cred......supica de legume ,de pui fara piele,orez cu lapte,gris cu lapte,legume la cuptor etc....avand in vedere ca nu pot folosi inca toate legumele ne limitam la ce putem.
Ramo
Mmmm,, orez cu lapte, gris cu lapte...mmm, ce ma fac acum????? Daca as putea rezista sa mananc doar cat papa bebele tau din mancarea asta...ar fii super...chiar as slabi )).gif
BuFy
give_rose.gif pupic.gif sa ai o seara kat mai placuta alaturi de bitu tau .... pupic.gif :hug!!
May
Si noi am avut mamaliga la pranz blum.gif

O seara frumoasa! pupic.gif
Ramo
Apai la cat tine mamaliga de foame.....l
Am mai fost o tura in oras, la un suc (light) si apoi mi-am mai luat o geanta si o pereche de papuci comozi, mai sport.
Si cand ma gandesc ca abia maine iau mall-urile (2) la rand.... doh.gif Dar azi mi-am recuperat 7.000 ron din rochii....da in aia nu intru sorry.gif
Acum ma apuc de pillates.....vad ca e a doua zi si inca ma tzine cheer.gif
May
Spor! cheer.gif

Si eu tocmai am venit de la sala si ma simt super bine gym.gif
Ramo
Gata si cu sportul pe ziua de azi.
Din ciclul "mancare de copii", de cina pap cartofi fierti (tare) peste care am taiat cubulete de rosii si branza de vaci dietetica.
Cherie
.. sau mar cu biscuite? pui si putina scortisoara rolleyes.gif
May
Nu!!! Biscuite cu banana lol.gif Suzeta mai lipseste )).gif
Cherie
Nu merge dom'ne cu banana, cred ca e inecacios. Marul ala mai inmoaie biscuitele, aluneca mai bine naughty.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 25-09-2008, 09:00 PM) *

.. sau mar cu biscuite? pui si putina scortisoara rolleyes.gif

Mmmm, place la mine asta...dar fara scortisoara....

CITAT(May @ 25-09-2008, 09:02 PM) *

Nu!!! Biscuite cu banana lol.gif Suzeta mai lipseste )).gif

Hahaha...am si suzetaaaaaaaaa tease.gif
Cherie
Vaai, eu ador scortisoara, mi-as turna si in cap wub.gif
Ramo
Te opreste cineva???? naughty.gif )).gif
Hai ca vin inemdiat cu meniul, pana nu o iau pe aratura.
Cherie
Eh, n-as vrea sa arat ca un tiramisu ambulant, cu praful ala pe mine )).gif )).gif )).gif
May
Auziti! Pana la tiramisu! Ca nu ma mai joc, nu depasiti limita bunului simt! lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.