CITAT(amalia0701 @ 25-09-2008, 11:16 AM)

In tot raul e si un bine.
Mesteci bine alimentele si apuca sa afle si creierul ca ai mancat

Asta am zis si eu...dar acum mananc ca bebelasi...si mancare care sa se topeasca in gura, si cu inghitituri mici
).gif)
CITAT(aki @ 25-09-2008, 11:43 AM)

Buna Ramo.Am trecut sa-ti las un
O zi frumoasa iti doresc linga iubi

Salut, ai si tu de la mine un

Am avut o zi chiar frumoasa pana acum...langa iubi

CITAT(bibi @ 25-09-2008, 12:14 PM)

Nu am apucat sa te salut azi.
Ce ai in program azi?
Mi-am terminat treaba repede, pe la 12, am venit acasa, l-am luat pe iubi si am plecat PE JOS in oras. Mi-am luat 2 bluze, o fusta si un costum (fusta, pantalon, camasa, sacou).
CITAT(sefacom @ 25-09-2008, 01:57 PM)

În sfârșit după atâta alergătură am reușit să-mi cumpăr revista de care mi-ai spus

.
Dacă totul merge conform planului

o să fac o încercare în această seară acasă, să vedem ce iese și câtă formă fizică mai am

.
Hai, hai ca si eu fac diseara

CITAT(May @ 25-09-2008, 02:02 PM)

Va dati seama ca primul gand a fost ca ma doare de la efort dar l-am abandonat pt ca eliptica nu e ultimul aparat pe care il fac, iar dupa, nu ma mai doare. Deci nu ma doare nici inainte, nici dupa, doar cand sunt pe ea ma doare
ramo pai zii asa ca opincuta nu-i tot aia cu adidasul, bine ca nu ai zis bocanci

Vezi ce face o exprimare gresita?
).gif)
Acum te gandeai ca mai am si saculetzi cu nisip (adidasii)
).gif)
CITAT(DiaDiva @ 25-09-2008, 04:13 PM)

Hello fetelor!

Am si eu o intrebare...mi s-a facut o pofta nebuna...NEBUUUUNA!! de vinete...dar cu maioneza
nu stiti cam cate calorii au ca nu ma pot abtine sa nu pap macar o felie
Aaaa!!! si eu am inceput again sportul si desi am renuntat la cure standard si am ramas la numaratul caloriilor sa stiti ca slabesc..desi mananc mai mult decat cand eram la dieta...
Cam 1000-1200 kal /zi si vreo 25 d min sport...nu mai mult ca tot uit la cate am p cap
La mine alergatul functioneaza cel mai bine

dar lenea e maaaare ...
Ceva ce m-a ajutat cam de 2 luni incoace e un filmulet luat d p youtube ceva de genul "8 minute/zi pt un abdomen perfect". Suna super vrajaaaa dar sa stiti ca functioneaza

) si transpiri un pik si iti intareste abdomenul dupa primele 2 sapt

si partea buna e ca 8 minute te incumeti...pe mine m-a ambitionat enorm!
Poopici!

Pai poti manca linistita, mai ales daca e vorba doar de o felie, vinetele au putine calorii, ceapa la fel...acum depinde ce maioneza pui ( de casa sau din comert). Nu au f multe calorii oricum, satisfa-ti pofta