Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Cherie
lol.gif
Ramo
May, ca sa vezi ca suntem de serioase (cherie a pus deja meniul), uite pun si eu meniul pe ziua de azi:
- 50 rosie - 10;
- 40 castravete - 8;
- 50 salat eisberg (amestec din comert) - 13;
- 100 sunca - 78;
- 30 telemea - 67;

- 1 covrig cu susan - 217 doh.gif

- ciorba - 80;
- mamaliga cu branza de vaci si iaurt - 319;
- inghetata Amicii - 83;

- 330 cartofi - 211;
- 100 rosie - 20;
- 100 branza e vaci - 20;

- 60 iaurt Exquisa 2%gr - 55;
- 30 fulgi fitness - 109;
- 100 lapte La dorna 0,1gr - 32;

- 30 seminte - 74;
TOTAL 1396 yahoo.gif
May
Eu nu sunt asa serioasa ca voi, adica nu pun meniul )).gif. Mai trebuie sa iau o masa, cred ca imi fac 2 rulouri de primavara si imi imaginez ca e McPuisor )).gif
Cherie
Ce faci ruloul de primavara?
Ramo
CITAT(May @ 25-09-2008, 09:28 PM) *

Eu nu sunt asa serioasa ca voi, adica nu pun meniul )).gif. Mai trebuie sa iau o masa, cred ca imi fac 2 rulouri de primavara si imi imaginez ca e McPuisor )).gif

Si aici????????? doh.gif

CITAT(Cherie @ 25-09-2008, 09:29 PM) *

Ce faci ruloul de primavara?

Cum ai vrut sa intrebi, asa-i??
Zi May ca si eu vrea sa stiu huh.gif
Cherie
Vaaai, am vrut sa zic "cu ce" blushing.gif

Scuze de incoerenta, dar la ora asta, sa nu mai aveti pretentii, abia mai vad tastatura crazy.gif
May
Pai nu stiu cum sa explic... e super greu de facut..... te duci la magazin, il cauti prin congelator, il aduci acasa si il bagi in cuptor... nu stiu daca o sa reusiti lol.gif

E simplu de facut si acasa, sigur gasiti reteta pe culinar. Practic e o un patrat de foietaj umplut cu morcov, varza, ceapa date pe razatoare mare astfel incat sa iasa ``bastonase`` si apoi la cuptor. Bine, cu condimentele de rigoare si sosul acela acru-dulce care se gaseste de cumparat.

Astea cumparate ce le am eu au 107 kcal/100 gr, fiecare rulou avand 50 de gr wink1.gif
Cherie
eat.gif si eu 2 rulouri si apoi plec acasa lol.gif
Ramo
Bun trebuie sa fie....din pacate mie imi place tot ce contine foietaj sad.gif

CITAT(Cherie @ 25-09-2008, 09:43 PM) *

eat.gif si eu 2 rulouri si apoi plec acasa lol.gif

Da mai ai calorii??
Vezi ca eu ma tin de promisiune in continuare....tu cu dieta, eu cu tae-bo (sui cu dieta).
Cherie
Azi nu, dar am de luni, marti si miercuri lol.gif
Cam cat pentru vreo 6 rulouri blum.gif

Glumesc! Chiar mi-au ramas calorii, dar prefer sa uit de ele... Nu-mi place ideea de "economisi". Orice economie, la mine degenereaza si nu vreau. nana.gif
Ramo
Bravo, bravo...la calorii nu merge cu economisiri blum.gif
May
Va poftesc la masa eat.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-09-2008, 08:47 PM) *

Bravo, bravo...la calorii nu merge cu economisiri blum.gif

Asa ma gandeam si eu. Plus de asta, am inca sechele de la economisirile WW. )).gif
bubbles
Buna seara pupic.gif
Ramo
May, piei ispita....nu mai avem calorii pt azi sad.gif
Bubu, buna seara si la tine.

Fetele, eu v-am pupat si va doresc sa aveti o seara frumoasa.
Eu am plecat in pat sa mai fac putin sport (a se citi fursecuri )).gif )
bubbles
Fursecaiala placuta sex.gif cheer.gif
dark_lady
am gasit si eu revista, am facut si eu un pic de tae bo, mai exact, primele 25 minute si blink.gif doctor.gif
Apoi am reusit sa ma mobilizez la 15 minute de bicicleta medicinala si vreo 50 j de abdomene inocentul.gif
Si gata pe seara asta... Ramo, mai zi de chestii din astea interesante pe care le mai gasesti prin comert, ca vad ca suntem toate ascultatoare si iti urmam exemplul. Multumim, ramo pupic.gif
May
Ar trebui astia de la revista sa iti dea un comision ceva )).gif si lui bubu pt pantalonii aia )).gif
bibi
Eu azi nu am gasit-o ca prea m-ati inebunit.Sa vad si eu macar cu ce se mananca.

Ramona nu faci o copie sa-mi trimiti intr-un plic daca nu mai gasesc?
May
Poate reuseste sa ti-l trimita pe mess daca nu e f mare wink1.gif
dark_lady
e mare....tot 55 minute sa fie si e un dvd, deci are vreo 3-4 gb...nici vorba de mess
bibi
Neata!!
Ramo
CITAT(dark_lady @ 25-09-2008, 10:32 PM) *

am gasit si eu revista, am facut si eu un pic de tae bo, mai exact, primele 25 minute si blink.gif doctor.gif
Apoi am reusit sa ma mobilizez la 15 minute de bicicleta medicinala si vreo 50 j de abdomene inocentul.gif
Si gata pe seara asta... Ramo, mai zi de chestii din astea interesante pe care le mai gasesti prin comert, ca vad ca suntem toate ascultatoare si iti urmam exemplul. Multumim, ramo pupic.gif

Bravo pt 25 de minute, s abdomene, si bicicleta...oo, ce tare esti.
Pai va mai anuntz ca vad ca ne mobilizam asa pupic.gif

CITAT(bibi @ 25-09-2008, 10:43 PM) *

Eu azi nu am gasit-o ca prea m-ati inebunit.Sa vad si eu macar cu ce se mananca.

Ramona nu faci o copie sa-mi trimiti intr-un plic daca nu mai gasesc?

O sa ti-l trimit daca nu mai gasesti...sa vedem acasa cum pot sa il descarc si sa il pun pe alt cd.
Mai cauta ca e altceva originalul...daca fac alt cd tot tot tot de pe el tre sa copiez, asa-i? Ca are o gramadaaa de fisiere, abia am gasit filmuletul cu tae-bo.

Neatza fetele....nu stiu ce si cum sa modific ceva in meniul meu...nu mai ies "afara" si am si baut antiadipos, in fiecare seara sad.gif
Pe mine de la tae-bo-ul de aseara ma doare talia in lateral...nu stiu cum se numeste partea aia.... unsure.gif
amalia0701
Mananca fruct pe stomacul gol dimineatza, sau iaurt cu taratze.
lasa ceaiul ala antiadipos ca face cancer la colon.
sad.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 10:20 AM) *

O sa ti-l trimit daca nu mai gasesti...sa vedem acasa cum pot sa il descarc si sa il pun pe alt cd.
Mai cauta ca e altceva originalul...daca fac alt cd tot tot tot de pe el tre sa copiez, asa-i? Ca are o gramadaaa de fisiere, abia am gasit filmuletul cu tae-bo.

Neatza fetele....nu stiu ce si cum sa modific ceva in meniul meu...nu mai ies "afara" si am si baut antiadipos, in fiecare seara sad.gif
Pe mine de la tae-bo-ul de aseara ma doare talia in lateral...nu stiu cum se numeste partea aia.... unsure.gif

O sa ma mai uit si eu dupa revista. Azi chiar as putea ca daca sunt cu metroul...gasesc eu un chiosc in drum..

Te-ai constipat?
De ce oare?
sefacom

Tae-bo blush.gif sau fursecuri sex.gif ........ naughty.gif

PS: Pe mie mă doare spatele doctor.gif de la Tae-bo, dar nu mă las astăzi o să încerc să mai fac încă o dată primele 15-20min big.gif
amalia0701
Inteleg ca ati gasit o revista cu un CD cu tae bo, ce revista?
sefacom
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:47 AM) *

Beau Monde, luna Octombrie 2008 cu Andreea Raicu pe copertă
amalia0701
CITAT(sefacom @ 26-09-2008, 10:49 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:47 AM) *

Beau Monde, luna Octombrie 2008 cu Andreea Raicu pe copertă

merci
Ramo
CITAT(sefacom @ 26-09-2008, 10:40 AM) *

Tae-bo blush.gif sau fursecuri sex.gif ........ naughty.gif

PS: Pe mie mă doare spatele doctor.gif de la Tae-bo, dar nu mă las astăzi o să încerc să mai fac încă o dată primele 15-20min big.gif

Cum adica o sa incerci???? Sa le si faci, nu doar sa incerci...la mine e azi a treia zi de tae-bo cheer.gif si nici nu am de gand sa ma las. naughty.gif

Iar imi iau la 11 micul dejun doh.gif
Panda
offf va invidiez... eu nu reusesc deloc sa ma mobilizez cu miscarea... de o saptaman nuAM MAI FACUT NIMIK....am avut cateva incercari lamentabile si am renuntat repede
Ramo
Hai ca trebuie sa poti si tu daca EU am putut...inceputul e mai greu (zic eu intotdeauna) , acum sper sa ma tina cat de mult.
Din cauza de masea...inca ma rontzai la salata mea doh.gif
dark_lady
Ramo, ai reusit sa faci tot dvd-ul de prima data?
dany
Am venit sa te salut ! give_rose.gif
BuFy
Bravo Ramo pt vointa ... va invidiez....am sa imi descarc si eu ceva filmulete de youtube cu tae-bo sa ma apuc si eu ...k vad k toata lumea pe aici e inebunita ...va pupic.gif si va doresc WE placut hug.gif!
Ramo
CITAT(dark_lady @ 26-09-2008, 11:37 AM) *

Ramo, ai reusit sa faci tot dvd-ul de prima data?

lol.gif Nuuu, am facut doar 20 de minute, si ieri la fel...am transpirat toata, curgea apa si de pe fatza....

CITAT(dany @ 26-09-2008, 11:40 AM) *

Am venit sa te salut ! give_rose.gif

Bine ai facut. Si eu te salut si te pup pupic.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 26-09-2008, 11:44 AM) *

Bravo Ramo pt vointa ... va invidiez....am sa imi descarc si eu ceva filmulete de youtube cu tae-bo sa ma apuc si eu ...k vad k toata lumea pe aici e inebunita ...va pupic.gif si va doresc WE placut hug.gif!

Asa sa faci...in timp ce te dor toate si esti uda leoarca, iti piere pofta de orice mancare...la mine asa merge )).gif
BuFy
merci Ramo pupic.gif am sa incer ...am si o centura pt talie de slabit ...sa vezi ce am sa transpir hug.gif ce mas face eu fara voi pupic.gif
Ramo
Pai ia pune si centura pe tine, scote si tae-bo de pe net si la treaba cheer.gif
Am terminat in sfarsit de mancat doh.gif . La prnaz nu stiu ce mananc, dar diseara fac ciuperci la cuptor cu ceva umplutura....cred ca sunca si branza....iese f ieftin la calorii.

Eu deocamdata am o dilema...la 1400 calorii chiar deloc nu simt foame si nu ma mai stresez cand mananc ceva ca raman fara calorii.
Acum, intrebarea si nelamurirea mea este daca slabesc cu 1400/zi. Ca daca da, ar fi mai mult decat perfect. Am voie 1488, teortic, ar trebui sa functioneze....
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 12:02 PM) *

Pai ia pune si centura pe tine, scote si tae-bo de pe net si la treaba cheer.gif
Am terminat in sfarsit de mancat doh.gif . La prnaz nu stiu ce mananc, dar diseara fac ciuperci la cuptor cu ceva umplutura....cred ca sunca si branza....iese f ieftin la calorii.

Eu deocamdata am o dilema...la 1400 calorii chiar deloc nu simt foame si nu ma mai stresez cand mananc ceva ca raman fara calorii.
Acum, intrebarea si nelamurirea mea este daca slabesc cu 1400/zi. Ca daca da, ar fi mai mult decat perfect. Am voie 1488, teortic, ar trebui sa functioneze....

Ciupercuțe umplute, la cuptor, sună foarte bine drool.gif
BuFy
Dupamasa fac si eu ... si va anunt ce am reusit pupic.gif!
Ramo
E prima data cand fac......si eu sunt curioasa cum o sa fie.....
dark_lady
Pai daca normal ar trebui sa mananci 1488, mai faci si 20 minute tae bo, mai faci si ...fursecuri blush.gif , totul ar trebui sa mearga...smile.gif

Week-end frumos si sanatos! pupic.gif
BuFy
sigur o sa iasa bune drool.gif sa ne pui si noua reteta poate incercam si noi biggrin.gif!!
Ramo
CITAT(dark_lady @ 26-09-2008, 12:06 PM) *

Pai daca normal ar trebui sa mananci 1488, mai faci si 20 minute tae bo, mai faci si ...fursecuri blush.gif , totul ar trebui sa mearga...smile.gif

Week-end frumos si sanatos! pupic.gif

Asta sper si eu...tae-bo fac zilnic (asa mi-am propus), dar fursecuri nu )).gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 26-09-2008, 12:07 PM) *

sigur o sa iasa bune drool.gif sa ne pui si noua reteta poate incercam si noi biggrin.gif!!

Pai, ma gandesc sa calesc o ceapa pe uscat, pun sunca (fashii), poate si un ou, cu umplutura asta umplu ciupercile si la sfarsit pun peste ele barnza de vaci. Le pun in tava pe hartie de copt si le bag la cuptor.
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 12:10 PM) *

CITAT(BuFiTaSaD @ 26-09-2008, 12:07 PM) *

Pai, ma gandesc sa calesc o ceapa pe uscat, pun sunca (fashii), poate si un ou, cu umplutura asta umplu ciupercile si la sfarsit pun peste ele barnza de vaci. Le pun in tava pe hartie de copt si le bag la cuptor.

Să înteleg că deseară toate gatesc.gif ciupercuțe la cuptor drool.gif drool.gif ?
BuFy
suna f bine ...pfu deja salivez ....maine si eu fac smile.gif pupic.gif hug.gif!
Ramo
Sefacom, ai PM.
dark_lady
Dar umplute cu bucatele de piept de pui nu r iesi? adica in loc de sunca, sa tai cubulete mici niste piept de pui si sa il amesteci cu celelalte chestii? As incerca si eu saptamana viitoare...Hmmm... Bun yes.gif
DiaDiva
buna DIADIVA pupic.gif
eu am facut salata de vinete cu maioneza si mi-a iesit la 45 calorii/lingura.acum ramane la aprecierea ta daca ti-am fost de ajutor. give_rose.gif

Ms Saraaa!! hug.gif
Mi-ai fost de mare ajutor !! biggrin.gif Am si papat o felieee! Am cam aproximat da sper sa nu-mi iasa mai mult de 100 kal wink1.gif) cu tot cu painea se face p la 200 )).gif
Aaa Ramo,maioneza facuta in casa ca nu prea am incredere in cea din comertz...am mai lungit-o,am mai cantarit-o.. lol.gif ceva ceva tot a iesit asa macar in amintirea gustului d vinete cu maioneza dar a fost bun blum.gif
Mi-e groaza doar ca imi vine sambata vacantza si nu o sa ma pot abtine mad.gif
Sper sa nu vin cu prea multe kg in plus...asa 1..hai 2 mai merg wink1.gif)
Cat sunt plecata sa aveti spor la treaba fetelor pupic.gif si rezultate cat mai buneee biggrin.gif
Ca eu cum ma intorc parka vad ca iar devin drastika si toata ziua voi fi p site calculand calorii lol.gif
Poop si have fun mancand sanatos hug.gif !
sefacom
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 12:15 PM) *

Sefacom, ai PM.

salut.gif l-am citit am răspuns și mai ai tu acum unul wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.