Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Cherie
Buna dimineata miss Comaneci! blum.gif pupic.gif

Poate ma mobilizez si eu azi spre bici. blushing.gif
Ramo
CITAT(dark_lady @ 26-09-2008, 12:19 PM) *

Dar umplute cu bucatele de piept de pui nu r iesi? adica in loc de sunca, sa tai cubulete mici niste piept de pui si sa il amesteci cu celelalte chestii? As incerca si eu saptamana viitoare...Hmmm... Bun yes.gif

Ba sigur ar iesi, dar are mai multe calorii, si pieptul meu (de pui )).gif ) e la congelator inca.

CITAT(DiaDiva @ 26-09-2008, 12:20 PM) *

buna DIADIVA pupic.gif
eu am facut salata de vinete cu maioneza si mi-a iesit la 45 calorii/lingura.acum ramane la aprecierea ta daca ti-am fost de ajutor. give_rose.gif

Ms Saraaa!! hug.gif
Mi-ai fost de mare ajutor !! biggrin.gif Am si papat o felieee! Am cam aproximat da sper sa nu-mi iasa mai mult de 100 kal wink1.gif) cu tot cu painea se face p la 200 )).gif
Aaa Ramo,maioneza facuta in casa ca nu prea am incredere in cea din comertz...am mai lungit-o,am mai cantarit-o.. lol.gif ceva ceva tot a iesit asa macar in amintirea gustului d vinete cu maioneza dar a fost bun blum.gif
Mi-e groaza doar ca imi vine sambata vacantza si nu o sa ma pot abtine mad.gif
Sper sa nu vin cu prea multe kg in plus...asa 1..hai 2 mai merg wink1.gif)
Cat sunt plecata sa aveti spor la treaba fetelor pupic.gif si rezultate cat mai buneee biggrin.gif
Ca eu cum ma intorc parka vad ca iar devin drastika si toata ziua voi fi p site calculand calorii lol.gif
Poop si have fun mancand sanatos hug.gif !

Si eu fac dimineata vinete, dar fara ulei si cu maioneza light, doar asa, pt culoare. Imi iese toata cantitatea la vreo 100 calorii, si is vreo 250-30 gr vinete. cheer.gif
Vacantza placuta si te reasteptam cu forte proaspete la calorii pupic.gif

CITAT(sefacom @ 26-09-2008, 12:22 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 12:15 PM) *

Sefacom, ai PM.

salut.gif l-am citit am răspuns și mai ai tu acum unul wink1.gif

Raspuns! pupic.gif

CITAT(Cherie @ 26-09-2008, 12:23 PM) *

lol.gif lol.gif Ai fost tare...mai am pana la Comaneci...inca sunt Lavinia Milosocici. )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 11:32 AM) *

CITAT(Cherie @ 26-09-2008, 12:23 PM) *

lol.gif lol.gif Ai fost tare...mai am pana la Comaneci...inca sunt Lavinia Milosocici. )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

De Lavi uitasem lol.gif
Ramo
Am ajuns acasaaaaaa cheer.gif cheer.gif
BuFy
Pai pe unde umblasi Ramo ?! pupic.gif
May
Eu cred ca o sa slabesti cu 1400 cal avand in vedere ca necesarul tau zilnic pt a te mentine este cu aproape 600 de cal mai mare. Daca te tii de treaba cu tae-bo-ul ar trebui sa isi recalculezi necesarul zilnic wink1.gif
Ramo
La servici )).gif
Am facut o curatenie rapida cu iub si acum mergem sa facem ceva de pranz (mancare, nu fursecuri) give_rose.gif

CITAT(May @ 26-09-2008, 02:00 PM) *

Eu cred ca o sa slabesti cu 1400 cal avand in vedere ca necesarul tau zilnic pt a te mentine este cu aproape 600 de cal mai mare. Daca te tii de treaba cu tae-bo-ul ar trebui sa isi recalculezi necesarul zilnic wink1.gif

Si ce pun la activitate fizica? Si oricum, sunt doar 20 de minute, nu e mare lucru, dar doar la ince[ut sunt 20 minute. De saptamana viitoare cresc la 25 si tot asa.
dany
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 11:04 AM) *

E prima data cand fac......si eu sunt curioasa cum o sa fie.....

Ai vazut retetele mamarutzei ? Sunt si ciuperci umplute acolo ...
May
Pui activitate usoara wink1.gif
Ramo
CITAT(dany @ 26-09-2008, 02:05 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 11:04 AM) *

E prima data cand fac......si eu sunt curioasa cum o sa fie.....

Ai vazut retetele mamarutzei ? Sunt si ciuperci umplute acolo ...

Asa ceva fac si eu, insa in loc de piept de pui pun sunca (puiu e la congelator), si porumb nu pun ca nu am sad.gif

CITAT(May @ 26-09-2008, 02:07 PM) *

Pui activitate usoara wink1.gif

Aha, am sa tin cont...da sa mai fac macar saptamana asta tae-bo si abia apoi recalculez. Mersi hug.gif
nusarich
Ramo, am gasit revista cheer.gif !!! Asa ca asta-seara dupa ce ma tund ma voi delecta cu o vizionare (pentru inceput).
nella
Bravo Ramo te felicit pt perseverenta.tu care nu erai o fana s sportului uite ca o faci si pe asta inchin palaria in fata ta pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mi-ai facut pofta de ciuperci umplute biggrin.gif w00t.gif
Ramo
CITAT(nusarich @ 26-09-2008, 02:41 PM) *

Ramo, am gasit revista cheer.gif !!! Asa ca asta-seara dupa ce ma tund ma voi delecta cu o vizionare (pentru inceput).

E bun si asta...pentru inceput pupic.gif

CITAT(nella @ 26-09-2008, 03:02 PM) *

Bravo Ramo te felicit pt perseverenta.tu care nu erai o fana s sportului uite ca o faci si pe asta inchin palaria in fata ta pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mi-ai facut pofta de ciuperci umplute biggrin.gif w00t.gif

Nu sunt deloc fana a sportului, dar tae-bo si dance aerobic imi plac. Si eu astept sa mancam diseara ciupercutzele, dar pana atunci mai este ca abia am terminat cu pranzul, acum ne delectam cu desertul (o inghetata).
nella
Sa va fie de bine papica si pofta buna la desert
pupic.gif
Ramo
Multumim, am terminat si cu desertul. Cred ca ma apuc acum de tae-bo ca la 17 iesim iar in oras sa imi caut pnatofi, botine...ceva incaltari de vremea asta si nu stiu cand ajungem acasa.
nella
Spor la tae-bo si la cumparaturi..o zi frumoasa in continuare pupic.gif
Ramo
Mersi, la fel...tu ce mai faci de acum. Ai terminat cu repetitiile pe ziua de azi?
nella
Gata pe azi am terminat cu repetitiile,maine avem spectacol,opereta Contesa Maritza,abia am papat 3 chiftelute cu sos si 2 feliute de vinete si ma simt asa bine grin.gif acum beau un suc de morcov cu mar care imi place si imi da si vitamine naturale neingrasacioase biggrin.gif
De acum nu stiu ce sa fac am o lene....
dany
Ne pui poze cu ce iti cumperi , da ?
Ramo
Gata si pe azi cu sportul.....nici mie nu imi vine sa cred ca e a treia zi consecutiv si nici nu imi trece prin cap sa ma las de tae-bo. De luni, bag 25 de minute, de urmatoarea saptamana 30 si tot asa, pana fac tot dvd-ul intr-o zi (intr-o singura sedinta, fara pauze).
Acum ma duc putin in pat langa iubi, cat sunt incalzita.... naughty.gif sa continuam cu sportul, nu? )).gif

CITAT(dany @ 26-09-2008, 04:16 PM) *

Ne pui poze cu ce iti cumperi , da ?

Daca gasesc ceva sa imi placa....of course naughty.gif
May
Si eu astept pozele cu interes grin.gif
Ramo
Asteptati, asteptati....no acum chiar ca trebuie sa imi iau ceva )).gif
aki
Un weekend placut pupic.gif
bibi
Am gasit si eu revista, acum sa vedem cand ma urnesc sa ma misc. O sa incep cred duminica, acum sunt cu burta plina, maine nu am timp...ca sunt in pregatiri si duminica sunt doar cu copilul dupa masa...

Vezi cum am fentat-o? naughty.gif
May
Te astept duminica la cotitura devil.gif
Ramo
Apai nu am ce poze sa va arat....mi-am gasit doar 2 perechi ce imi placeau (una botina, alta cizma), dar nu aveau nr meu(traiesc pe picior mare, 40),...asa ca am venit cu toti banii acasa doh.gif
Da, am venit cu o foame........acum astept sa se faca ciupercile la cuptor, de mirosit, miros f bine, acum sa vedem cum sunt la gust...am fiert si 2 cartofi si ii mananc ca garnitura.

CITAT(bibi @ 26-09-2008, 05:45 PM) *

Am gasit si eu revista, acum sa vedem cand ma urnesc sa ma misc. O sa incep cred duminica, acum sunt cu burta plina, maine nu am timp...ca sunt in pregatiri si duminica sunt doar cu copilul dupa masa...

Pai daca tot l-ai cumparat (dvd-ul) nu e pacat sa nu il folosesti? Hai ca prima data e mai greu...mie chiar imi place de acum si am o febra musculara...da asta imi place si mai mult ca cica am facut corect.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 30 eisberg - 8;
- 70 rosie - 14;
- 50 castravete - 10;
- 80 sunca - 62;
- 30 telemea - 67;

- 120 mar - 56;

- 1 baton milka - 64;
- 100 gordon bleu - 200;
- 60 cotlet porc - 69;
- 60 fish fingers - 103;
- 100 rosii - 20;
- 90 castravete - 17;
- 1 inghetata - 83;

- 100 para - 79;

- ciorba - 80;
- ciuperci umplute - 146;
- 160 cartofi - 102;
- 60 desert exquisa - 55;

- 1 panita ciocolata - 66;
- 30 seminte - 74;
TOTAL 1375 yahoo.gif
bibi
CITAT(May @ 26-09-2008, 06:27 PM) *

Te astept duminica la cotitura devil.gif

Sa ai si biciul, da?

CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 08:24 PM) *

Apai nu am ce poze sa va arat....mi-am gasit doar 2 perechi ce imi placeau (una botina, alta cizma), dar nu aveau nr meu(traiesc pe picior mare, 40),...asa ca am venit cu toti banii acasa doh.gif
Da, am venit cu o foame........acum astept sa se faca ciupercile la cuptor, de mirosit, miros f bine, acum sa vedem cum sunt la gust...am fiert si 2 cartofi si ii mananc ca garnitura.

CITAT(bibi @ 26-09-2008, 05:45 PM) *

Pai daca tot l-ai cumparat (dvd-ul) nu e pacat sa nu il folosesti? Hai ca prima data e mai greu...mie chiar imi place de acum si am o febra musculara...da asta imi place si mai mult ca cica am facut corect.

Dar de 41 al meu la cizme ce zici? lol.gif
Ramo
Pai mai am si eu "momente" cand port 41....am noroc la cizme ca absolut orice model (oricat de lung e pe picior) ma cuprinde pe pulpa. cheer.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 09:19 PM) *

Pai mai am si eu "momente" cand port 41....am noroc la cizme ca absolut orice model (oricat de lung e pe picior) ma cuprinde pe pulpa. cheer.gif

Picioare subtiri de gazela...hmmm..ne asemanam si aici. Dar suntem prea departe ca sa "imprumutam"una de la cealalta. lol.gif lol.gif

Ramo
Ia sa vedem cat de departe? De unde esti? naughty.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 09:54 PM) *

Ia sa vedem cat de departe? De unde esti? naughty.gif

Bucuresti
Ramo
A, pai suntem doar la vreo 350 km distantza.... )).gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2008, 10:03 PM) *

A, pai suntem doar la vreo 350 km distantza.... )).gif

De Brasov sa trec si gata am ajuns ... wink1.gif
dany
De eram in tara nu mai treceai tu usor de Brasov .....chiar daca sunt mai mica la picior )).gif

Ce ma enervati cu tae-bo - ul vostru sad.gif . Las` ca-mi caut si eu filmuletze pe net . dar mai intai sa incep sa folosesc eliptica din dotare , azi am sters-o de praf ca e in birou ....
bibi
CITAT(dany @ 26-09-2008, 10:52 PM) *

De eram in tara nu mai treceai tu usor de Brasov .....chiar daca sunt mai mica la picior )).gif

Ce ma enervati cu tae-bo - ul vostru sad.gif . Las` ca-mi caut si eu filmuletze pe net . dar mai intai sa incep sa folosesc eliptica din dotare , azi am sters-o de praf ca e in birou ....

Pai tocmai asta zic, ca trec greu din cauza de trafic si drumuri proaste...

Daca erai...alta discutie.

Daca ma prinde tae-bo-ul...s-a dus [*****] tot.M-am uitat putin cu barbatul azi, fost practicant de arte martiale si a zic ca sa-mi arate niste miscari... lol.gif lol.gif
rayon_de_lumiere
ramonavlas, citisem jurnalul de calatorii...chiar am intrat curioasa csa vad pe unde ai umblat, si cand colo....
bibi
Exista un jurnal de calatorii?...uite aflam lucruri noi!
May
Cred ca domnisoara a vrut sa spuna ca a citit calatorii in loc de calorii )).gif
BuFy
pupic.gif Neatza Ramo .... hug.gif o zi cat mai placuta sa ai cu ubitu tau biggrin.gif hug.gif
Ramo
Neazta..........la noi e o vreme de tot rahatul. Am facut vinete la micul dejun, am mancam amandoi si gandindu-ne ce sa facem pe vremea asta nasoala...iubi a venit cu ideea lui geniala. In pat!!! Asa ca in pat cu noi )).gif
BuFy
)).gif In pat la facut fursecuri biggrin.gif .....pe vremea urata asta se face ...fursecuri smile.gif pupic.gif hug.gif!!
May
Neatza pupic.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 27-09-2008, 01:42 PM) *

)).gif In pat la facut fursecuri biggrin.gif .....pe vremea urata asta se face ...fursecuri smile.gif pupic.gif hug.gif!!

Apai, eu tocmai mi-am terminat tae-bo-ul pe ziua de azi...crezi ca mai am chef de fursecuri? Desi el sigur la asta s-a gandit cand a venit cu propunerea...nu zic nu, deocamdata ma duc la un dush si apoi in pat langa el... naughty.gif

CITAT(May @ 27-09-2008, 01:44 PM) *

Neatza pupic.gif

Neatza si la tine la amiaza. pupic.gif
May
)).gif M-am trezit de mult dar acum am apucat sa mai bag un ochi pe aici pupic.gif
Grasutza
Imagine
amalia0701
Ce face una lume, io de la ora 7 la munca, acu spal, gatesc, socializez cu copilul, apoi iar la munca la 19.
Drept ii asta?
mad.gif
bibi
Nu e drept!!!

Ia uite ce propune Grasutza...
amalia0701
offtopic.gif runner.gif
Grasutza
CITAT(bibi @ 27-09-2008, 03:50 PM) *

Nu e drept!!!

Ia uite ce propune Grasutza...

Pai, din atatea lucruri care sunt fie interzise, fie ingrasha... in opinia mea, ce am propus eu nu ar fi interzis, pica la fix cu vremea de afara si in nici un caz nu ingrasha. blum.gif
Singurul defect, ar fi ca este...off topic sleep.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.