Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
amalia0701
Era o gluma.
Terminasi Omu?
Ca io tre invidioasa sunt pe voi robotind in casa, iar al meu om doarme ca a avut o saptamana de cosmar si muncim si maine.
Ramo
Grasutza...nu e interzis si nici pfftopic...asta am facut eu chiar toata ziua.....si nici nu apucasem sa vad mesajul de la tine, asa ca pe mine m-ai nimerit )).gif
Si cum toata ziua am facut...ce am facut...nu prea am avut timp de mancat, dar norocul meu ca aveam o pofta (fetele stiu...May, Cherie) de un Mc Flurry Nesquick si am dat 350 de calorii pe ea...laveam si de unde cheer.gif
Pe la 20 am iesit si noi din casa, acum ne-am intors si revin cu meniul dupa ce fac toate calculele.
dany
Vezi sa nu iesi pe minus la calcul ca ce ai mancat ..... ai ars pe alta parte blum.gif
Ramo
Apai sa stii ca am cam ars azi...da nu tre sa imi para rau, nu? )).gif
Meniul pe ziua de azi:
- vinete - 60;
- 4 panite integrale - 76;
- 70 castravete - 13;
- 90 rosie - 18;
- 50 branza de vaci - 10;
- 120 sunca - 94;
- 1 ou - 70;
- 1 inghetata - 83;
- 250 cartofi - 160;
- 130 pipet de pui - 164;
- salata rosii+castraveti - 33;
- 1 inghetata Mc Flurry - 350 doh.gif
- 110 mar - 74;
- 40 seminte - 110;
- 1 panita cioco - 66.
TOTAL 1381 yahoo.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 27-09-2008, 09:56 PM) *

Apai sa stii ca am cam ars azi...da nu tre sa imi para rau, nu? )).gif

Cum sa-ti para rau ? wacko.gif Cand pleaca iubi iar stai pe uscat ...asa ca iti scoti parleala cand il prinzi .
Ramo
Apai sa stii ca luni pleaca si daca totul e bine vine vineri si cam tot asa in we-uri sad.gif
Da ard TOT in we. cheer.gif )).gif
dany
Bine ca mai aveti cateva zile de pauza ca altfel cred ca v-ati usca din picioare de la atata ars tease.gif
Ramo
Iooooi, tu te-ai vorbit cu el????? Ca mai in gluma, mai in serios...asta a zis si el lol.gif
dany
lol.gif roll2.gif Nu m-am vorbit da` ma gandeam ca , fiind clujean , sigur nu-i prea normal nici el )).gif . Si am mai si auzit eu cum vorbeai cu el la telefon deci .....is sigura ca nu-i normal .
Ramo
Pai nici nu e foarte intreg la minte....ma ajunge azi maine )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 27-09-2008, 10:25 PM) *

Pai nici nu e foarte intreg la minte....ma ajunge azi maine )).gif

Deci , sa inteleg , ca mai are de invatat de la tine ? )).gif Cam are de unde ca pe mine m-ai detronat grin.gif
Ramo
huh.gif unsure.gif Asta e parerea te despre mine???????? cheer.gif
dany
Da ! Si ti-am mai spus-o si face to face naughty.gif hug.gif
Ramo
Asta ma bucura....ma cunosti exact asa cum sunt hug.gif
dany
hug.gif

Alarma !!!!! A aparut May )).gif
Ramo
Waaai, si direct la mine??? sorry.gif

Na, ca a si iesit...daca nu a primit nimik de baut...cred si eu )).gif
May
lol.gif Buei, stati cu ochii pe mine ca pe butelie lol.gif. Am intrat sa vad unde e de baut si mi-a mirosit a tuica de la dany asa ca m-am dus sa vad pe ce pun gura..... apa n-aveti? lol.gif
dany
De la apa ruginesti tease.gif
May
Nu v-am povestit cat m-a sucit sexy pana mi-a dat apa lol.gif cred ca si-a enumerat toate bauturile din casa pana am reusit sa o conving sa se indure de un pahar cu apa lol.gif
dany
Vezi ? Se gandea si ea sa nu incepi sa scartzai )).gif
Ramo
Neatza...la noi a venit soarele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am luat micul dejun cu iubi (la pat, adus de el) si acum ne pregatim sa mergem la plimbare...pe jos sa profitam de vremea asta sexy. hug.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 28-09-2008, 11:47 AM) *

Neatza...la noi a venit soarele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am luat micul dejun cu iubi (la pat, adus de el) si acum ne pregatim sa mergem la plimbare...pe jos sa profitam de vremea asta sexy. hug.gif

Ar trebui sa te urasc.
Io-s la munca, OMu e tot asa la Valcea, coplchila acasa singura..........
Glumesc o sa ma destrabalez si io saptamana viitoare.
O zi mirobolanta sa ai pupic.gif
Ramo
Pai azi chiar sunt de invidiat (deocamdata) )).gif
Las ca recuperezi saptamana viitoare . pupic.gif
BuFy
Ramo sa ai o zi cat mai placuta ..... hug.gif pupic.gif !
bubbles
O zi frumoasa de duminica sa ai Ramo pupic.gif
May
Iubiti-va mult! naughty.gif pupic.gif
Ramo
Multumim, si voi sa aveti o duminica macar la fel de frumoasa ca a mea pupic.gif

Am venit de la plimbare, acum ma apuc de tae-bo dupa care pregatim pranzul si apoi eu ma apuc de fatza si par (de aranjat)....dupa care e seara )).gif , pregatim cina, mancam si apoi in pat la tv.
Ramo
Am facut 20 minute tae-bo, dush, peeling pe fatza si pe tot corpul, mi-am pus o masca pe fatza (argila cu miere) si acum mergem sa papam.
Mai am apoi de "lucrat" la podoaba capilara.
moni_k
buna fetelor! merci ramo!
de maine voi incepe si eu sa numar caloriile. sper sa am rezultate cat mai favorabile. pupici!
nella
pupic.gif fata harnicuta si duminica placuta in continuare hug.gif
Ramo
CITAT(moni_k @ 28-09-2008, 04:30 PM) *

de maine voi incepe si eu sa numar caloriile. sper sa am rezultate cat mai favorabile. pupici!

Nu ai pentru ce, oricand....o sa ai rezultate daca te tii de treaba. Sa iti calculezi necesarul zilnic si sa ne spui cat ai voie sa papi. Si vii si cu meniurile in fiecare seara, da??? pupic.gif

CITAT(nella @ 28-09-2008, 04:46 PM) *

Mersi la fel....ce-ti pasa tie...maine iti vine iubi....nu sariti calul la mancare, da???
La cate kg esti acum?
bibi
Bunaaaa, sa mai iti urez si eu ceva?
Poi s-au cam epuizat pe aici variantele.
Sa petreci frumos si o saptamana de vis de maine incolo.
Ramo
Mersi la fel...asa sa fie pupic.gif
bibi
Gata ma duc la tae bo.
Daca nu apar intr-o ora doua, sunati la 112.
Ramo
Da ce? Ai de gand sa faci de prima data o ora intreaga??? unsure.gif
Bravo tie daca rezisti...ai grija maine insa la ridicatul din pat doh.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 28-09-2008, 04:56 PM) *

CITAT(moni_k @ 28-09-2008, 04:30 PM) *

Nu ai pentru ce, oricand....o sa ai rezultate daca te tii de treaba. Sa iti calculezi necesarul zilnic si sa ne spui cat ai voie sa papi. Si vii si cu meniurile in fiecare seara, da??? pupic.gif

CITAT(nella @ 28-09-2008, 04:46 PM) *

Mersi la fel....ce-ti pasa tie...maine iti vine iubi....nu sariti calul la mancare, da???
La cate kg esti acum?

Va trebui sa gatesc dar nu imi voi face de cap,am sa incerc sa pastrez limitele bunului simt la papica....iar la kg nu s-a schimbat nimic oscilez intre 85-86 orice as face nu mai scade cantarul nici cum,dar asta e poate sunt intr-un platou prelungit,lupta nu am abandonat-o atata pot spune acum pupic.gif
Tu ai mai dat jos?cum esti cu kg?
Ramo
Nu m-am cantarit de cand m-am intors din Antalya, unde siiiiguuur am pus ceva pe mine. Mai tin o saptamana de calorii si abia dup-aia ma cantaresc...oricum...ticker-ul nu mai e valabil, asta e sigur...dar o sa fie cat de curand cheer.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 28-09-2008, 05:38 PM) *

Da ce? Ai de gand sa faci de prima data o ora intreaga??? unsure.gif
Bravo tie daca rezisti...ai grija maine insa la ridicatul din pat doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...acum am vazut ce ai scris... lol.gif lol.gif
Ramo
Razi , razi...dar intr-o luna, daca faci zilnic....ai sa ajungi la o ora intreaga...si atunci o sa iti reamitesc cum te prapadeai de ras acum hug.gif
Eu de maine fac 30 de minute cheer.gif

Sper ca fac de maine 30 de minute...dar din lipsa de timp...s-ar putea sa...lda mai vad eu...sper ca pe la 16 sa ajung acasa, sa pap si sa fac tae-bo...la 18 sunt la manichiura....cand ma intorc, pe la 21...sigur nu mai am chef de tae-bo.
Am terminat si cu parul...mi-am pus o masca din galbenus de ou, ulei masline, miere si iaurt...l-am pus deja pe bigudiuri. Acum ne uitam putin la tv si ne gandim ce papa de cina...cred ca mazare cu piept de pui....
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 200 musaca vita - 216;
- 70 iaurt Tnuva cu cereale - 43;
- 90 snitel vienez la cuptor - 169;
- 70 chicken wings la cuptor - 135;
- 60 fish fingers la cuptor - 103;
- salata rosii+castraveti - 32;
- 1 inghetata amicii - 83;
- mancare de mazare cu pui si iaurt - 221;
- 40 seminte - 110;
- 30 fulgi Nestle - 109;
- 100 lappte la dorna - 32;
- 2 rondele orez expandat cu cioco - 132.
TOTAL 1385 yahoo.gif
Ella79
Ramo, unde au fost in Antalya? Scuze daca ai spus si n-am fost eu atenta? pupic.gif
Ramo
In Kemer, la 40 km de Antalya. pupic.gif
Cherie
pupic.gif Ramo!

Cum faci masca cu argila? O amesteci cu miere decat?
Argila e din aia de la Gerovital/Ana Aslan?
Tnx anticipat! cheer.gif
May
In functie de tipul tau de ten, ai mai multe variante cu care sa amesteci argila, iti scrie pe plic ce si cum wink1.gif
nusarich
Ramo, era sa mor cand am incercat prima data sa vad DVD-ul. Am zis ca ii omor pe aia de la revista. La mine nu se auzea nimic!!! Pana la urma nu stiu ce-a facut El si a inceput sa se auda. Ma asteptam sa fie doar Andreea Raicu si sa ne explice ea ce si cum, dar si asa e bine, ca tanti cealalta vorbeste si executa impreuna. Nu va pot spune ce a ras al meu El de mine cand m-a vazut dand din picioare ca tantele cele doo... Da' a zis ca facem exercitiile la fel si asta m-a linistit.
Ella79
Mai, de la ce revista ati luat voi DVD-ul asta? Ca vreau si eu!!!
nusarich
De la Beau Monde, ne-a zis Ramo, ca am sarit si noi pe ea...
Ramo
Neatza...
Da, impreuna cu revista Beau Monde e dvd-ul.
Cherie, ti-a explicat May cu argila, scrie pe pliculetz, in functie de ten. Mie imi place cu miere sau cu zeama de lamaie (depinde de anotimp).
Acum am terminat cu pranzul, merg jos la o tigara si vin sa fac o gramada de plati (OP) ca asa e lunea. La 14.30 pleaca iubi sad.gif , la 15 sunt la dentist si apoi acasa, unde pap, fac tae-bo si plec la manichiura...incarcata zi azi )).gif
BuFy
pupic.gif buna Ramo .... sa ai o saptamana cat mai plcuta * hug.gif!
dany
Asa repede ai terminat pranzul ?

Hai , nu fii trista ca pleaca iubi ca nu dureaza mult si va vedeti iar hug.gif

sa ai o saptamana placuta si linistita ! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.