Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 11:34 AM) *

pupic.gif buna Ramo .... sa ai o saptamana cat mai plcuta * hug.gif!

Salut...mersi la fel pupic.gif

CITAT(dany @ 29-09-2008, 11:41 AM) *

Asa repede ai terminat pranzul ?

Hai , nu fii trista ca pleaca iubi ca nu dureaza mult si va vedeti iar hug.gif

sa ai o saptamana placuta si linistita ! give_rose.gif

doh.gif Micul dejun l-am terminat...da te-ai prins, nu? )).gif Pai sper ca vineri se intoarce...ca pe 8 trebuie sa ajung si eu la Cluj la un seminar!!! cheer.gif
O saptamana la fel si tie pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 10:48 AM) *

Pai sper ca vineri se intoarce...ca pe 8 trebuie sa ajung si eu la Cluj la un seminar!!! cheer.gif
O saptamana la fel si tie pupic.gif

Vezi ? Doar cateva zile ....
BuFy
Ramo ...aici cu noi ....cu tae-bo cu toate cele nici nu ai sa iti dai seama ca o sa se intoarce iubi tau .... biggrin.gif o sa vezi ca o sa treca timpul repede pupic.gif hug.gif

Intoarca*
Ramo
Nu am mai scris cat am scris acum din timpul facultatii doh.gif Am facut 38 ordine de plata la fac continuu si automat...si eu am un scris din ala f apasat, de mi-am si deformat degetul mijlociu de la mana dreapta....da macar am terminat cu platile pe ziua de azi...acum, daca tot le-am facut, ar trebui sa merg si la banca sa le depun, nu? huh.gif

Si nu stiu de la ce dar am baut pana acum un litru si ceva de apa (juma de litru era de ceai, da ma rog)...nu stiu de la ce mi-e asa de sete.....
dark_lady
CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 12:33 PM) *

Nu am mai scris cat am scris acum din timpul facultatii doh.gif Am facut 38 ordine de plata la fac continuu si automat...si eu am un scris din ala f apasat, de mi-am si deformat degetul mijlociu de la mana dreapta....da macar am terminat cu platile pe ziua de azi...acum, daca tot le-am facut, ar trebui sa merg si la banca sa le depun, nu? huh.gif

Da...si daca mergi putin pe jos faci si o parte din sportuul pe ziua de azi wink1.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 12:32 PM) *

Ramo ...aici cu noi ....cu tae-bo cu toate cele nici nu ai sa iti dai seama ca o sa se intoarce iubi tau .... biggrin.gif o sa vezi ca o sa treca timpul repede pupic.gif hug.gif

Intoarca*

Speer sa treaca cat de repede...ca mie si acum ca stiu ca e la mine acasa mi-e dor de el...d-apai daca il stiu la 100 de km? sad.gif

CITAT(dark_lady @ 29-09-2008, 12:34 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 12:33 PM) *

Da...si daca mergi putin pe jos faci si o parte din sportuul pe ziua de azi wink1.gif

Pai din pacate ziua nu am timp sa merg pe jos ca sunt tot intr-o fuga....asa ca masina ma asteapta la scara )).gif
nella
O saptamana usoara sa ai si frumoasa pupic.gif
Ramo
Mersi la fel...a ta chiar frumoasa o sa fie ca esti cu iubi pupic.gif
nella
Da asa e chiar 2 saptamani o sa fiu fericita...dupa aia....o sa mai vad grin.gif
Ramo
Va va simtit bine impreuna...hai ca deja te invidiez blum.gif
bubbles
Ziua buna Ramo pupic.gif Mi-am gasit si eu Beau Monde cu DVD JC_boogie.gif

Mai rau ca nu il pot vedea pana nu ajung la Gh sorry.gif .Cat dureaza?
May
Sa ai o saptamana usoara si sa treaca repede ca sa il revezi pe iubi cheer.gif In WE asta parca ai zis ca te cantaresti? unsure.gif
BuFy
Inseamna k eu sunt o norocoasa ca il am pe ubitu meu langa mine 24 de ore din 24 (exceptie cand e la servici ).... 7 zile din 7 cheer.gif
dark_lady
Esti norocoasa...Si al meu e la 150 km sad.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 29-09-2008, 01:51 PM) *

Ziua buna Ramo pupic.gif Mi-am gasit si eu Beau Monde cu DVD JC_boogie.gif

Mai rau ca nu il pot vedea pana nu ajung la Gh sorry.gif .Cat dureaza?

No las ca te saturi tu de el...55 de minute dureaza. hug.gif

CITAT(May @ 29-09-2008, 02:03 PM) *

Sa ai o saptamana usoara si sa treaca repede ca sa il revezi pe iubi cheer.gif In WE asta parca ai zis ca te cantaresti? unsure.gif

Asa am zis??? Am uitat...o sa ma cantaresc...saptamana asta...tot pe la sfarsit...ca am pus pe mine sigur in Antalya si...sa mai dau jos.... )).gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 02:43 PM) *

Inseamna k eu sunt o norocoasa ca il am pe ubitu meu langa mine 24 de ore din 24 (exceptie cand e la servici ).... 7 zile din 7 cheer.gif

Apai sa stii ca esti...da las ca vine si vremea mea...si atunci parca vad ca m-oi satura )).gif (glumeam).

CITAT(dark_lady @ 29-09-2008, 03:20 PM) *

Esti norocoasa...Si al meu e la 150 km sad.gif

Macar nu sunt singura hug.gif hug.gif

M-a sunat manichiurista sa merg la ea la 17 daca pot, nu la 18 cum eram programata....super, asa ajung mai repede acasa si pot sa fac si tae-bo linistita (vorba vine). Si mai tre sa strang putin de prin casa ca maine vine o angajata imi spele geamurile.
BuFy
cheer.gif Am venit sa ma laud ....mi-am sters apartu de abdomene de praf .....am scos dvd-urile si m-am pus pe treaba ...am facut si eu 20 de min ...atat tine un dvd ...cel ptr incepatori sper de sapt viitoare sa trec la cel de avansati ...biggrin.gif biggrin.gif!!sincer simt cum lucreaza muschi ....sper sa ma pot tine de treaba daka nu ....ramo sa ma tragi de urechi ....pfuuu ce am transpirat biggrin.gif biggrin.gif !! dk voi toate aveti tae-bo ...eu nu am tae-bo da e ceva asemanator pupic.gif!:hug:! cheer.gif cheer.gif
bubbles
Merge si la mine la comp cd-ul cu andreea r. si m-am uitat in mare pe el si e chiar fain cheer.gif cheer.gif cheer.gif Incerc diseara macar 20 minute )).gif
May
Deci.. ca asa se incepe orice fraza inteligenta lol.gif.... acum am venit de la sala unde mi-am facut antrenamentul cu mult-laudatii pantaloni. Am plecat crispata din vestiar catre sala pt ca pantalonii aia pe sub pantalonii normali ma faceau sa arat ca si cum as avea cratere de celulita pe mine )).gif. Dupa vreo 10 min s-au lipit bine-bine si nu se mai cunoasteau decat f putin. Toate bune si frumoase dar dupa 30 min am inceput sa simt cum imi ``siruia`` apa pe sub pantaloni direct in adidasi ( ramo lol.gif). Pana la sfarsitul antrenamentului am lasat ceva picaturi de apa pe podea pe unde am lucrat, adidasii la spate erau fleasca, sosetele nu mai zic, pantalonii jos la pulpa puteai sa ii storci, chilotii varza iar absorbantul ( ca azi m-au atacat rusii dry.gif ) ziceai ca e gonflabil lol.gif
bubbles
CITAT(May @ 29-09-2008, 07:17 PM) *

Deci.. ca asa se incepe orice fraza inteligenta lol.gif.... acum am venit de la sala unde mi-am facut antrenamentul cu mult-laudatii pantaloni. Am plecat crispata din vestiar catre sala pt ca pantalonii aia pe sub pantalonii normali ma faceau sa arat ca si cum as avea cratere de celulita pe mine )).gif. Dupa vreo 10 min s-au lipit bine-bine si nu se mai cunoasteau decat f putin. Toate bune si frumoase dar dupa 30 min am inceput sa simt cum imi ``siruia`` apa pe sub pantaloni direct in adidasi ( ramo lol.gif). Pana la sfarsitul antrenamentului am lasat ceva picaturi de apa pe podea pe unde am lucrat, adidasii la spate erau fleasca, sosetele nu mai zic, pantalonii jos la pulpa puteai sa ii storci, chilotii varza iar absorbantul ( ca azi m-au atacat rusii dry.gif ) ziceai ca e gonflabil lol.gif

De care pantaloni?De aia de care am facut eu reclama? )).gif
BuFy
Vai mai .... =)) esti tare nebuna =)) !!! oricum bv pt antrenament si felicitari!!
bubbles
Saracul absorbant lol.gif lol.gif
May
Se uitau gagicile la mine in vestiar dar nu si-a facut niciuna curaj sa ma intrebe de unde i-am luat... o singura tipa m-a intrebat daca sunt eficienti )).gif

Da, bubu, bio slipii aia sau cum le zice ca am aruncat cutia )).gif, i-am primit ieri din tara... pe langa altele, mama m-a vazut mai trasa la fata si mi-a trimis 12 ciocolati ca sa imi mai revin wacko.gif, i-am transmis prin frate-meu ca o urasc )).gif. Am mai primit inca un cadou de ziua mea ( ca mi-au mai dat unul si cand am fost in tara): un ceas superb de la Baby Phat, poate ii fac poza mai tarziu ca trebuie sa il duc la bijutier sa mi-l scurteze grin.gif

bufi daca inca mai sunt nebuna, e de bine tease.gif
bubbles
May o duzina ... de ciocolati drool.gif .O fi zis saraca femeie ca voi nu aveti in Spania lol.gif (desi sunt mai bune la gust ca cele din roamnia dry.gif ).Sa porti cu placere ceasul cheer.gif .Am fost si eu o dat ala sala cu pantalonii pe mine si la fel se uitau ca la filme straine la ine grin.gif
May
Nu stiu ce a apucat-o ca nu ii sta in fire sa faca d-astea, de abia astept sa imi dea explicatiuni devil.gif.
Ramo
Da la Remy cioco si la socrii...da de se mai indulcesc )).gif (socrii, ca Remy nu mai e cazul)
Am venit si eu de la manichiura, am aruncat ceva pe foc (in oala) pt cina si ma apuc ACUM de tae-bo pana nu imi piere cheful....am zis ca de azi fac 25-30 de minute...aha, tot 20 fac si azi, dar din lipsa de timp....de maine fac 25 (nu mai zic 30).
bubbles
Am reusit si eu sa fac dar doar incalzirea sorry.gif Abia astept sa ajung acasa sa pun cd la TV mare sa o vad bine pe dra Raicu si sa dau sistemul la maxim ca sa auda urechile mele bine )).gif
bubbles
Ia uitati aiciRaluca Badulescu
Ramo
Am facut 30 de minute cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 08:34 PM) *

Bravoooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si cum te simti? blum.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 80 rosie - 16;
- 40 castravete - 8;
- 30 eisberg - 8;
- 100 sunca - 78;
- 20 telemea - 45;
- 80 corn - 217;
- ciorba - 80;
- 100 snitel vienez - 188;
- 70 fish fingers - 120;
- 1 baton Milka - 64;
- 350 legume congelate - 172;
- 130 sunca - 101;
- 150 iaurt - 27;
- 30 seminte - 74;
- 300 mar - 201.
TOTAL 1399 yahoo.gif

CITAT(bubbles @ 29-09-2008, 09:06 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 08:34 PM) *

Bravoooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si cum te simti? blum.gif

F bine...eu de miercuri am facut in fiecare zi cate 20 de minute...azi am inceput cu 30...nici macar nu mai obosesc asa tare...in schimb transpir frate de zici ca fac tae-bo sub dush. )).gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 09:07 PM) *

Meniul pe ziua de azi:
- 80 rosie - 16;
- 40 castravete - 8;
- 30 eisberg - 8;
- 100 sunca - 78;
- 20 telemea - 45;
- 80 corn - 217;
- ciorba - 80;
- 100 snitel vienez - 188;
- 70 fish fingers - 120;
- 1 baton Milka - 64;
- 350 legume congelate - 172;
- 130 sunca - 101;
- 150 iaurt - 27;
- 30 seminte - 74;
- 300 mar - 201.
TOTAL 1399 yahoo.gif

Numeri doar caloriile .. far alipide,carbs etc nu?Si cantarul ce spune?Ai lista in calc? floare.gif
BuFy
CITAT(May @ 29-09-2008, 06:30 PM) *

bufi daca inca mai sunt nebuna, e de bine tease.gif

May un strop de nebunie inca mai exista in fiecare dintre noi .... hug.gif
bubbles
Am sa incerc si eu acasa 20 minute smile.gif .Adevarul e ca mi-a fost si rusine sa topai pe aici ca am vecini dedesubt pe cand la Gh e o firma unde dupa ora 3 e pustiu grin.gif si acolo pot topai cat vreau si sa imi pun si pantalonii de transpirat yahoo.gif
BuFy
cheer.gif Bravo Ramo chiar ai ambitie tine-o tot asa ...sper sa fiu si eu la fel de ambitioasa si sa ma tin si eu de treaba cu dvd mele biggrin.gif ..... pupic.gif hug.gif
Ramo
Bubu, da, doar de calorii tin cont...asa am slabit cele 27 kg, nu vad de ce nu as mai slabi tot asa inca vreo 10

CITAT(bubbles @ 29-09-2008, 09:10 PM) *

Am sa incerc si eu acasa 20 minute smile.gif .Adevarul e ca mi-a fost si rusine sa topai pe aici ca am vecini dedesubt pe cand la Gh e o firma unde dupa ora 3 e pustiu grin.gif si acolo pot topai cat vreau si sa imi pun si pantalonii de transpirat yahoo.gif

Ntz, Ntz, Ntz...asta nue o scuza...si eu am vecini sub mine...si la tae-bo unde ai vazut tu topaiala????????? blink.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 09:12 PM) *

cheer.gif Bravo Ramo chiar ai ambitie tine-o tot asa ...sper sa fiu si eu la fel de ambitioasa si sa ma tin si eu de treaba cu dvd mele biggrin.gif ..... pupic.gif hug.gif

Asa iti si doresc...sa perseverezi, sa faci in fiecare zi...eu asta vreau sa fac pupic.gif
BuFy
cheer.gif cheer.gif A zis iubi meu k imi face si mie un dvd cu tae-bo din ceea ce o sa gaseasca pe youtube ...si ma apuc si eu de topaiala biggrin.gif biggrin.gif !!!b cheer.gif

o sa incerc ....Ramo ....cand nu fac sa imi dai bataitza wink1.gif bine ?? aaa si zilele astea imi cumpar cantar de bucatarie ...ma apuc de numarat calorii wink1.gif abea apuc biggrin.gif !
bubbles
Ba un pic de topaiala este tease.gif si adev e ca mai bine ma simt la mine acasa sorry.gif .Ai lista de calorii in calc ca sa o trimiti si mie floare.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 09:18 PM) *

cheer.gif cheer.gif A zis iubi meu k imi face si mie un dvd cu tae-bo din ceea ce o sa gaseasca pe youtube ...si ma apuc si eu de topaiala biggrin.gif biggrin.gif !!!b cheer.gif

o sa incerc ....Ramo ....cand nu fac sa imi dai bataitza wink1.gif bine ?? aaa si zilele astea imi cumpar cantar de bucatarie ...ma apuc de numarat calorii wink1.gif abea apuc biggrin.gif !

No asa....bafta multa si vezi ca te trag taaare de urechi, da??? give_rose.gif

CITAT(bubbles @ 29-09-2008, 09:18 PM) *

Ba un pic de topaiala este tease.gif si adev e ca mai bine ma simt la mine acasa sorry.gif .Ai lista de calorii in calc ca sa o trimiti si mie floare.gif

E la semnatura mea pupic.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 08:21 PM) *

CITAT(BuFiTaSaD @ 29-09-2008, 09:18 PM) *

No asa....bafta multa si vezi ca te trag taaare de urechi, da??? give_rose.gif

give_rose.gif Asa sa faci ca sa am motivatie biggrin.gif !!

Am plecat cu ubitu meu la plimbarea de seara ... ne auzim mai tarziu sau ...poate maine dimineata va pupic.gif pe toate si va ure o noapte cat mai placuta .... hug.gif
Ramo
Plimbare placuta si apoi somn usor.....
bubbles
Am sa incerc si eu sa ma mobilizez usor usor de acum cheer.gif si sa numar doar calorii pupic.gif
Ramo
Bafta multa si daca te tii de treaba serios ai sa vezi ca o sa mearga....
May
Nu dau ciocolata la nimeni! lol.gif E d-aia neagra cu 70% cacao asa ca mai bag cate o bucatica atunci cand mi-e pofta smile.gif

Bravo pt cele 30 min, pana la sfarsitul lunii o sa reusesti sa faci tot programul cheer.gif pupic.gif
dany
May , nu dai cioco ? Foarte bine , pap-o tu pe toata , na ! Noua nici nu ne trebuie cioco , sac , ca nu ne plac dulciurile tease.gif

M-ai innebunit cu tae-bo-ul ala , Ramo doh.gif . Neaparat sa caut si eu pe net ......
dark_lady
Buna dimineata la fete si o zi cat mai "usoara"
pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif in primul rand gazda si apoi pe toata lumea.
BuFy
hug.gif Neatza tuturor .... pupic.gif pt gazda .... pupic.gif pupic.gif si pt restu fetelor biggrin.gif!!
Ramo
Neatza....am venit din nou de la dentist...mi-a plombat maseaua cu probleme (a fost cu probleme) dar am puroi in maxilar si daca in 2 saptamanai nu se retrage...imi scote maseaua sad.gif
Asa cum am zsi, o zi din fiecare saptamana o sa tin disociat...azi mananc (nu e chiar disociat, dar zic ca merge) fulgi (cereale) cu lapte.
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 10:15 AM) *

Neatza....am venit din nou de la dentist...mi-a plombat maseaua cu probleme (a fost cu probleme) dar am puroi in maxilar si daca in 2 saptamanai nu se retrage...imi scote maseaua sad.gif
Asa cum am zsi, o zi din fiecare saptamana o sa tin disociat...azi mananc (nu e chiar disociat, dar zic ca merge) fulgi (cereale) cu lapte.

Pfuuu maseaua aia ....sper sa se termine odata cu ea... sa nu mai ai probleme ......si cum ti o zi pe sapt disociat ?? k nu am inteles ?? mananci numai fructe de ex ...in ziua aia??? hug.gif give_rose.gif
Ramo
Exact, vezi ca ai inteles...o zi pe saptamana (nu are importantza care zi, depinde cum ma trezesc) mananc disociat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.