Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
BuFy
pupic.gif aha ...am inteles eu ... biggrin.gif
Ramo
Am plecat sa imi duc e femeie de la firma sa imi spele geamurile, la 12.30 la epilat, apoi la banci, dup-aia acasa ca pana termin eu cu treaba , se spala si geamurile.
Dupa-masa dau o tura si la cumparaturi.
A, si diseara...inca o juma' de ora de tae-bo cheer.gif
Cherie
Neata miss, de la dentist vin si eu. Eu m-am rugat de el sa-mi scoata maseaua aia, ma disperase. Maine ma duc sa fac radiografie, sa vedem in ce stare e radacina, sa-mi faca un implant.

Parca am renascut fara nenorocirea aia care se misca. yahoo.gif

Te pupic.gif
bibi
Spor la treburi!
BuFy
Pfuu Ramo program incarcat ai ..... pai ce sa zic spor la treburi si .....ne auzim mai deseara pupic.gif hug.gif!
May
Pfff... dupa ce ati muncit atat la ea, acum e posibil sa ti-o scoata? sad.gif Sper sa se retraga puroiul... ti-a dat antibiotic ceva? unsure.gif

O zi buna! pupic.gif
Panda
zic si eu la mijlocl zilei... sa ai o zi buna... lol.gif
Ramo
May, mie de lunea trecuta tot mi-a pus medicament sa se retraga puroiul, azi mi-a plombat-o ca in sfarsit nu mai sangera cand lucra la ea.
Speeer si eu sa se retraga puroiul.. Mi-a zis ca doar 10% din persoanele care au problema ce am avut-o eu la masea fac puroi la maxilar...asa ca de data asta sunt ghinionista sad.gif

Gata cu epilatul, am fost si la banci, am venit acasa, era mai lumina si nu stiam de ce lol.gif erau spalate geamurile )).gif cheer.gif
Acum am mancat o portie de cereale fara zahar cu lapte (nu imi plac cerealele astea dar pe astea le-am gasit la Plafar, da ma duc io imediat la Real si imi iau din alea mai gustoase macar) si am mai mancat si un mar dupa sad.gif Sper ca nu am dat-o in bara....dar ma gandeam ca dupa lapte, merge un fruct )).gif
Panda
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 03:31 PM) *

May, mi-a de lunea trecuta tot mi-a pus medicament sa se retraga puroiul, azi mi-a plombat-o ca in sfarsit nu mai sangera cand lucra la ea.
Speeer si eu sa se retraga puroiul.. Mi-a zis ca doar 10% din persoanele care au problema ce am avut-o eu la masea fac puroi la maxilar...asa ca de data asta sunt ghinionista sad.gif

Gata cu epilatul, am fost si la banci, am venit acasa, era mai lumina si nu stiam de ce lol.gif erau spalate geamurile )).gif cheer.gif
Acum am mancat o portie de cereale fara zahar cu lapte (nu imi plac cerealele astea dar pe astea le-am gasit la Plafar, da ma duc io imediat la Real si imi iau din alea mai gustoase macar) si am mai mancat si un mar dupa sad.gif Sper ca nu am dat-o in bara....dar ma gandeam ca dupa lapte, merge un fruct )).gif

hai ca le disociezi bine lol.gif give_rose.gif
Ramo
sad.gif Nu radeeeeeeeeeeee girl_cray.gif
Panda
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 03:33 PM) *

sad.gif Nu radeeeeeeeeeeee girl_cray.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
stii ca te ubesc da?
si am si acum in minte poza aia de "before" cu tine... s-a intiparit pe retina tease.gif
asa ca ramo rocks cheer.gif
BuFy
Lasa Ramo cel mai importan e sa nu depasesti cele 1400 de calorii admise pe zi nu??!!:* hug.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 30-09-2008, 03:44 PM) *

Lasa Ramo cel mai importan e sa nu depasesti cele 1400 de calorii admise pe zi nu??!!:* hug.gif

Pai nu, azi era important disociatul...ca la calorii....siguuur depasesc sad.gif

Panda...asa mai discutam, si de cate ori razii de mine...iti pun poza cu "before" cheer.gif
Panda
CITAT
Panda...asa mai discutam, si de cate ori razii de mine...iti pun poza cu "before"

lol.gif lol.gif las ca te prefer asa "after"
Ramo
Si eu...... cheer.gif
BuFy
pfuuu Ramo atunci nu stiu ... k nu ma pricep chiar asa de bine biggrin.gif !
Ramo
Ei, las ca o trece si ziua de azi )).gif
BuFy
Trece si azi vin maine ... si acusi vine vineri si vine ubitu tau sa faceti fursecuri )).gif !!!
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 30-09-2008, 05:05 PM) *

Trece si azi vin maine ... si acusi vine vineri si vine ubitu tau sa faceti fursecuri )).gif !!!

S-ar putea sa vina maine naughty.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 04:22 PM) *

CITAT(BuFiTaSaD @ 30-09-2008, 05:05 PM) *

S-ar putea sa vina maine naughty.gif

I-a auzi si nu zici nimic ....hmmm taci si faci ....wink1.gif pai ma bucur atunci pt tine ...!! ne anunti maine dk a ajuns sau nu blum.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Va anuntz, ca asa e frumos, sa anuntz familia, nu? pupic.gif
BuFy
pupic.gif Asa e Ramo ... eu acum am terminat cele 20 de minute de gimnastika ...dar am facut cd pt avansati ...cam dur pt mine deci de maine ii dau tot cu cel ptr incepatori pana ma obisnuiesc biggrin.gif sper sa ajung cat mai curand sa imi cumpar si cantaru.... biggrin.gif hug.gif
Ramo
Si eu tocmai "am dat gata" 30 minute tae-bo cheer.gif cheer.gif (sau mai bine zis ele m-au dat gata pe mine )).gif ).
BuFy
cheer.gif Bv Ramo la cat mai multe minute pupic.gif hug.gif
Ramo
Mersi, mersi...de saptamana viitoare sper sa urc la 40 de minute cheer.gif
Doamne ajuta!
BuFy
Bv Ramo ...sper sa pot sa zic si eu la fel sapt viitoare biggrin.gif pupic.gif hug.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 07:09 PM) *

Si eu tocmai "am dat gata" 30 minute tae-bo cheer.gif cheer.gif (sau mai bine zis ele m-au dat gata pe mine )).gif ).

Bine ca tae-bo asta nu se face si la degete...ca nu mai apareai la tastatura!! tease.gif blum.gif

Bravo fata!

Ramo
Neatza......am trecutc cu bine si peste ziua de ieri.....azi iar la calorii.
Mi-am facut o salata si am luat ieri din Real painici (din pacate doar albe erau) de 40 grame...deci 99 calorii. Asta sa mananc in loc de corn )).gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 10:11 AM) *

Neatza......am trecutc cu bine si peste ziua de ieri.....azi iar la calorii.
Mi-am facut o salata si am luat ieri din Real painici (din pacate doar albe erau) de 40 grame...deci 99 calorii. Asta sa mananc in loc de corn )).gif

Imi dai si mie una?
Ca sunt in pofta de paine. Ieri o colega m-a pus sa-i cumpar (ma dusesem sa iau lapte batut) 3 japoneze...le-a mancat pe toate si e batz!!

M-am enervat rau si am bodoganit-o toata ziua. Azi a inceput-o bine: aripioare de la KFC. blink.gif
Ramo
Iti dau cum sa nu??? Vezi ca o arunc...sa o prinzi, da? naughty.gif
Apai si pe mine ma enerveaza colega ta...cum mananca atata si tot slaba e???? mad.gif
Panda
CITAT
Azi a inceput-o bine: aripioare de la KFC.

te-am prins bibi ! ia bataita.gif
Ramo
CITAT(Panda @ 01-10-2008, 10:56 AM) *

CITAT

neee, nu ai prins-o pe ea......colega a inceput in halul asta ziua )).gif

Mmmmm, ce buna e salata cu franzelutza.....
Panda
CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 10:58 AM) *

CITAT(Panda @ 01-10-2008, 10:56 AM) *

CITAT

neee, nu ai prins-o pe ea......colega a inceput in halul asta ziua )).gif

Mmmmm, ce buna e salata cu franzelutza.....

a da... grin.gif tease.gif ... atunci ii dau ei bataita... auzi la ea ce tupeu sa fie asa slaba... sa-i fie rusine
amalia0701
pupic.gif
Ramo
Apai chiar tupeu pe ea...sa bage atat si sa ramana slabanoaga )).gif Bibi, nu sughita colega ta? )).gif
Amalia pupic.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 11:21 AM) *

Apai chiar tupeu pe ea...sa bage atat si sa ramana slabanoaga )).gif Bibi, nu sughita colega ta? )).gif
Amalia pupic.gif

Nu sughita ...din greseala colegul care a cumparat de la KFC a luat 2*5 aripioare si 1*8 aripioare(trebuia 1 si 1)...asa ca s-a sacrificat impreuna cu alta (nitel mai plinuta) si a mai mancat o portie. Ea trebuia sa manance numai pe aia de 8.

Ramo
doh.gif doh.gif doh.gif Aleau...si-a terminat si pe maine caloriile )).gif
Panda
CITAT(bibi @ 01-10-2008, 11:40 AM) *

Amalia pupic.gif

Nu sughita ...din greseala colegul care a cumparat de la KFC a luat 2*5 aripioare si 1*8 aripioare(trebuia 1 si 1)...asa ca s-a sacrificat impreuna cu alta (nitel mai plinuta) si a mai mancat o portie. Ea trebuia sa manance numai pe aia de 8.

nerusinatele.. si toate astea in fata ta... cred ca muream acolo... mor dupa aripioarele alea blushing.gif
orc.gif fii strong bibi
Ramo
Chiar TARE trebuie sa fii sa rezisti la asa ceva..da EU as rezista...ca mie imi plac doar crispy strips )).gif
Ramo
Am ajuns acasa cheer.gif Cred ca ma apuc acum de tae-bo, abia apoi pranzul si dup-aia ma duc la cumparaturi (am uitat sa va zic ca ieri, am intrat in Real, am pus in cos doar ce era urgent, sunca, branza, apa, seminte,...si nu am mai avut chef ...asa ca lista e inca in portofel, deschisa) si la 19 la manichiura. Pe la 20 cand ajung acasa vreau sa pregatesc cina, micul dejun pe maine si sa fac o oala de ciorba si mi-e sa nu ma lenevesc sa nu mai am chef atunci de tae-bo.
A! Iubi mi-a zis azi dimineata ca nu poate sa vina sad.gif , dar am vb acum cu el la tel, mi-a zis ca se uita la tv, dar eu am auzit un altfel de galagie...cred ca vine totusi....da va anuntz daca apare.....adica pe la 16.30
May
Poate iti face o surpriza cheer.gif pupic.gif
Ramo
Pai asa ma gandesc si eu.... Daca pana la 16.30 nu apare la usa...inseamna ca m-am inselat sad.gif
Am prestat cele 30 de minute tae-bo pe ziua de azi cheer.gif cheer.gif
Ramo
Am presimtit bineeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif
A venit iubi!!!!!
bubbles
Ce faci Ramo? pupic.gif Daca ai stii ce febra am facut numai de la alea 10 min de incalzire blink.gif .Ieri abia m-am miscat )).gif
Ramo
Las ca ede bine...inseamna ca ai lucrat corect...mergi mai departe, sa nu cumva sa te opresti aici. Eu am ajuns deja la 30 de minute cheer.gif
Am fost la cumparaturi (iar) , din pacate abia acum luam cina... sad.gif
Revin cu meniul.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 30 eisberg - 8;
- 50 rosie - 10;
- 60 castravete - 11;
- 100 branza vaci - 20;
- 100 sunca - 78;
- 40 franzeluta - 99;
- ciorba - 80;
- 80 sunca - 62;
- 70 toba - 79;
- 60 br vaci - 12;
- 130 rosie - 26;
- 3 panite integrale - 57;
- 50 br vaci - 10;
- 2 panite integrale - 38;
- 70 rosie - 14;
- 60 toba - 68;
- cartofi pireu - 217;
- 80 fish fingers - 138;
- 50 degetele pui - 98;
- 40 seminte 110;
- 1 inghetata cioco - 89;
- 100 mar - 67.
TOTAL 1389 yahoo.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 11:46 AM) *

doh.gif doh.gif doh.gif Aleau...si-a terminat si pe maine caloriile )).gif

Pai ce crezi ca numara ele ca mine fiecare imbucatura?!!

Aia mai plinuta a mai slabit de vreo 3 ani ca era basholdina, acu poarta si ea tanga ca o incap!!
Cand am cunoscut-o eu era "virgina"in ale aranjatului.De cand e prietena cu slabatura s-a mai luminat si ea...

CITAT(Panda @ 01-10-2008, 12:44 PM) *

CITAT(bibi @ 01-10-2008, 11:40 AM) *

Amalia pupic.gif

nerusinatele.. si toate astea in fata ta... cred ca muream acolo... mor dupa aripioarele alea blushing.gif
orc.gif fii strong bibi

No problem, am rezistat.
Sa va zic ca pe urma au trimis dupa gogosi calde?!!

Le-am zis ca sunt de-a dreptul ...de ras!

CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 01:06 PM) *

Chiar TARE trebuie sa fii sa rezisti la asa ceva..da EU as rezista...ca mie imi plac doar crispy strips )).gif

Si mie tot alea imi plac, ma ustura gura si tot bag.SI cu sos de ala cu usturoi...na ca manca Cherry inainte , fara sa fie tentata. sad.gif

CITAT(ramonavlas @ 01-10-2008, 05:28 PM) *

Am presimtit bineeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif
A venit iubi!!!!!

Vezi ma ce dragutz?

Spor la "sport".

Panda
zi-mi is mie ce panite integrale papi tu... si ce sunca 100 g doar 78 cal..
dar asta cand iti mai da drumul din brate... iubi surprinzator
Ramo
Bibi, evident ca la kfc crispy se pot manca doar cu sosul de usturoi...noroc ca am mancat ca daca nu, chiar salivam de stricam de tot tastatura.
Si gogosi???? sad.gif doh.gif

Panda, sunt panite integrale de la Nutriziia.
Sunca e Premier de la Caroli.
Si acum am plecat langa iubi...la meci! (de fotbal, nu va ganditi la altceva )).gif )
dark_lady
Neatza!

Ramo, ai un iuby tare dragut daca face surprize din astea! wink1.gif Iubiti-va mult (ca sa il citez pe Mircea Radu) )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.