Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
BuFy
Ce dragutz iubi tau Ramo ....las k e bine k a venit ....pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata Ramo. Nu ma las eu de tae-bo .. nu ma sperie o febra mica grin.gif
Ramo
Da, iubi mai face surprize din astea cheer.gif Sau mai merge cat sunt eu la munca la florarie, imi ia flori si mi le ascunde prin casa....in dulap la farfurii, in dulap la haine, in vana )).gif ...in locuri din astea..... )).gif

Iar am fost la dentist...cand am plecat apucasem sa mananc doar un sfert din salata...acum nu am voie sa mananc nimik cel putin o ora....
Si cand ajung acasa vreau sa gatesc ceva mai consistent ca iar raman cu calorii multe pt seara sad.gif
Ma gandeam sa fac cartofi frantuzesti si langa ei un gordon bleu.....asa mai "scap" de calorii )).gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-10-2008, 12:08 PM) *

Ma gandeam sa fac cartofi frantuzesti si langa ei un gordon bleu.....asa mai "scap" de calorii )).gif

Sa-mi zici si mie cum ii faci mai ieftini.
Ramo
Pai nu ii fac f ieftin...ca tocmai asta e ideea azi...sa nu raman cu multe calorii diseara.
In principiu ii fac asa: 300-400 gr cartofi, 2 oua, 100-150 sunca, 50-60 telemea, 200 iaurt.
Fierb ouale, cartofii, ii curat ii tai rondele si pun cate un rand din fiecare....cartofi, ou, sunca, telemea, iaurt si inca un rand tot asa. De obicei bateam deasupra un ou cu iaurt dar deja sunt prea multe oua si asta nu o mai fac azi. Poate nici sunca nu mai pun ca o sa fac un gordon bleu langa si atunci nu mai e nevoie de sunca in cartofi.
aki
Pupici Ramo pupic.gif
Ramo
CITAT(aki @ 02-10-2008, 01:06 PM) *

Pupici Ramo pupic.gif

pupic.gif hug.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-10-2008, 12:31 PM) *

Pai nu ii fac f ieftin...ca tocmai asta e ideea azi...sa nu raman cu multe calorii diseara.
In principiu ii fac asa: 300-400 gr cartofi, 2 oua, 100-150 sunca, 50-60 telemea, 200 iaurt.
Fierb ouale, cartofii, ii curat ii tai rondele si pun cate un rand din fiecare....cartofi, ou, sunca, telemea, iaurt si inca un rand tot asa. De obicei bateam deasupra un ou cu iaurt dar deja sunt prea multe oua si asta nu o mai fac azi. Poate nici sunca nu mai pun ca o sa fac un gordon bleu langa si atunci nu mai e nevoie de sunca in cartofi.

Aha. Bine, cartofii frantuzesti sunt fara sunca dar si eu ii mai fac asa din cauza ca ceilalti nemernici din familie sunt cu carnea...

Ramo
)).gif Si noi facem parte din "nemernicii" aia carora le trebuie cu carne orice!!! )).gif
bibi
Sunt si buni ma..nu am ce zice...

Habar nu am ce mananc azi acasa.
Acum am luat o salata de varza rosie+alba de la bufet si am luat o conserva de ton de acasa.
Mananc mai incolo ca azi am intarziat la servici si stau pana pe la 16.30-17.

Buei, astea iar au luat KFC de data asta crispy.. doh.gif ...cica nu ma duc si eu la masa?

blink.gif
Ramo
Cica nu vor sa vin si eu...sa le dau o mama de bataie devil.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-10-2008, 01:42 PM) *

Cica nu vor sa vin si eu...sa le dau o mama de bataie devil.gif

Asta e , ma lupt!!
Ramo
Lupta, lupta...ca daca colegele tale continua in raitmul asta, azi maine trec si ele la dieta....daca le intereseaza (exceptie facand slabanoaga devil.gif ).
bibi
CITAT(ramonavlas @ 02-10-2008, 01:47 PM) *

Lupta, lupta...ca daca colegele tale continua in raitmul asta, azi maine trec si ele la dieta....daca le intereseaza (exceptie facand slabanoaga devil.gif ).

Le-am zis ca nu o sa mai incapa pe scaune.. lol.gif lol.gif lol.gif ...ma duc sa mananc totusi si eu salata.
Ramo
Si nici nu o sa mai incapa daca continua asa...pofta buna.

Am ajuns si eu acasa, am pus cartofii si gordon bleu-ul la cuptor....asteptam sa se faca.
May
Sa faci mai multa mancare ca vin si eu la masa drool.gif
Ramo
Esti invitata noastra pupic.gif
May
Poate fac si eu maine gb. ca mi-ai facut pofta si nu am mai mancat de un car de ani, azi o sa fac un pui pe sticla ca am apucat sa promit blum.gif
Ramo
Cand vii la masa, adu si putin pui, da....da pui, nu sticla pe care faci puiul )).gif
May
Mai bine punem totul la comun si Dumnezeu cu mila lol.gif ... poate se strecoara si niste usturoi d-ala de la KFC drool.gif
Ramo
Hai ca facem rost, eu stau la 1 minut de Mall, unde este kfc...asa ca e aranjata si "problema" asta. )).gif
Cherie
Tot la KFC va e gandul? bataita.gif
Acum, cand m-am potolit si eu? lol.gif

Mi-am luat argila din aia de la Ana Aslan, imi fac mai incolo un amestec, sa vad ce-o iesi. wacko.gif

Ramo
Dar eu sunt DOAR cu gandul la kfc...ca de mancat...mi-e mila de caloriile alea )).gif
May, nu te-ai grabit la masa....hai ca a mai ramas putin, iti pun la pachet? pupic.gif
Am terminat cu pranzul si tot mai am o gramada de calorii pana la cina doh.gif Da las ca mai bag eu ceva pana atunci sa nu "scap" de toate diseara.
Ella79
CITAT(May @ 02-10-2008, 02:47 PM) *

Poate fac si eu maine gb. ca mi-ai facut pofta si nu am mai mancat de un car de ani, azi o sa fac un pui pe sticla ca am apucat sa promit blum.gif

Vreau si eu pui cheer.gif vreau si eu pui cheer.gif
Fie-va mila, ca e unul din putinele lucruri pe care le pot manca si nu am timp sa-mi fac, ca mi se lungesc urechile de foame pana e gata.

Ramo
May, ai "auzit", da?? Vrea si Ella pui asa ca mai lasa si tu ceva....macar o pulpisoara pt ea.

M-as apuca acum de tae-bo dar mi-e un somn.....doar ca ma gandesc asa...daca nu fac acum si ma pun in pat....o sa adorm, cand ma trezesc pregatim cina si mai trebaluim prin casa, e seara, nu mai am chef de tae-bo si s-a dus ziua fara sport...asa ca ar fi frumos din partea mea sa ma mobilizez si sa ma apuc, nu? huh.gif
aki
Un sfirsit de zi frumoasa sa ai hug.gif
Ramo
Aki, multumesc la fel pupic.gif

Am terminat si pe azi cu tae-bo!!! cheer.gif cheer.gif
Merg sa fac dush, sa imi spal parul, sa il pun pe bigudiuri...alea alea.....
Cherie
Hmm, ati si mancat? mad.gif
Ramo
Da, pranzul e gata!!!! )).gif
BuFy
Bv ramo pupic.gif si eu incer sa ma tin de sport .... sper sa reusesc .... hug.gif
Ramo
Bufi, ai facut zilnic de cand te-ai apucat?? La mine e a 9 zi consecutiv cheer.gif si inca ma mai tine.

M-am apucat sa spalat cu mana si am mai tras o tura de sport.... yahoo.gif . mai am 2 ture de haine.
BuFy
Da ... am facut ..la mine e a 4-a biggrin.gif dar continui chiar daka am ceva febra biggrin.gif smile.gif
May
La mine nu a fost zi de mers la sala azi dar am facut curatenie generala in toata casa in afara de camera mea ca nu mai sunt in stare wacko.gif, nici 2 ore la sala nu ma epuizeaza in halul asta doh.gif

Apropo de ce zicea ella ca ``i se lungesc urechile`` pana se face puiul pe sticla, la voi in cat timp este gata un pui de 1 kg si un pic? Toata lumea din jurul meu il face in max 2 ore... eu, in 4 w00t.gif. Imi place sa il las cu focul la minim ca sa se patrunda bine-bine de tot si de aceea dureaza mai mult.

Imi zicea o cunostinta ca ea il lasa la foc mediu o ora si apoi inca jumatate de ora la foc mare ca sa se rumeneasca frumos... am facut si asa dar inauntru era jale, carnea era atzoasa si ziceai ca-i fiarta iar langa os era aproape cruda wacko.gif. Cum il fac eu, in interior e carnea atat de frageda ca iti pica de pe os si e coapta, nu fiarta rolleyes.gif

P.S.: fix acum 2 luni mi-am facut abonament la sala si am mers pt prima data in viata mea yahoo.gif
Ramo
Si la mine puiul pe sticla se face tot cam in 2 ore...ca noi nu avem rabdare sa se faca...dar iese f bun...pun usturoi si apa in tava si din cand in cand il mai "stropesc" pe pui )).gif
Wow, au trecut deja 2 luni????
Bufi, imi place ambitia ta. Eu am trecut de fazele cu febra musculara...in primele 15 minute nu mai transpir deloc...insa la minutul 31 sunt leoarca.
May
Si eu am impresia ca ieri am calcat in sala pt prima data, dar de multe ori ma simt ca si cum merg acolo de o vesnicie... se cam bat cap in cap dar e bine ca iese ceva bun cheer.gif
Ramo
Da, pana la urma asta conteaza ca iese ceva f bun vad naughty.gif
May
Aoleu, ma vezi? blushing.gif )).gif

Ce aveti la cina? drool.gif
Ramo
Fiecare si-a pregatit cina, nimik special......deja am terminat si cu cina...la ora asta de obicei o pregateam...sa vedem cum rezist pana la nani.

Meniul pe ziua de azi:
- 80 rosie - 16;
- 100 castravete - 19;
- 110 sunca - 86;
- 100 branza de vaci - 20;
- 40 franzeluta - 99;
- cartofi frantuzesti -208;
- 100 gordon bleu - 185;
- ciorba - 40;
- 1 inghetata - 89;
- 1 baton milka - 64;
- 110 mar - 74;
- 110 mar - 74;
- 40 franzeluta - 99;
- 80 toba - 90;
- 90 rosie - 18;
- 100 branza vaci - 20;
- 1 ou - 70;
- ciorba - 60;
- 50 seminte - 137;
- 3 solano - 21.
TOTAL 1389 yahoo.gif
bibi
CITAT(May @ 02-10-2008, 06:53 PM) *

P.S.: fix acum 2 luni mi-am facut abonament la sala si am mers pt prima data in viata mea yahoo.gif

Bravo fata. Ce tare esti!

SI tu Ramona de 9 zile. salut.gif ..bine ca faci asta in fiecare zi. Imi place mai ales cum faci "socotelile"..daca fac acu, e asa, daca las pe mai tarziu e altfel... lol.gif

Puiul eu il fac in vreo 2,5 ore pe sticla, buei dar nu mai gasesti sticle de jumate!!

Cum faceti gb? Il dati numai prin ou si-l puneti la cuptor?

May
Nu stiu cum sa-l fac... poate ne zice ramo cum iese ieftin dar bun unsure.gif

mersi bibi pupic.gif
dany
CITAT(May @ 02-10-2008, 05:53 PM) *

Apropo de ce zicea ella ca ``i se lungesc urechile`` pana se face puiul pe sticla, la voi in cat timp este gata un pui de 1 kg si un pic? Toata lumea din jurul meu il face in max 2 ore... eu, in 4 w00t.gif. Imi place sa il las cu focul la minim ca sa se patrunda bine-bine de tot si de aceea dureaza mai mult.

Eu il las 45 minute la 180° ( un pui de 1100 gr ) si apoi inca 15 minute la 200 ° ca sa iasa pielea crocanta naughty.gif Dupa cele 45 de minute intorc puiul cu 180° .
Pun apa in tava ca altfel se arde si la fiecare 15 minute ( aproximativ ) deschid usa cuptorului pentru cateva secunde sa iasa tot aburul .....carnea cade de pe oase ........

Eu as zice ca depinde si de cuptor : daca e electric sau pe gaz ....
May
Sau daca e antic, asa ca al meu dry.gif
bibi
CITAT(May @ 03-10-2008, 01:12 AM) *

Sau daca e antic, asa ca al meu dry.gif

Cam ca soacra-ta...

Si eu am electric dar puiul sigur mai mare ca la noi pana gasesti unul de un kil si un pic(100-200 g)...asa ca e cam de 1,45 kg.
Si la rotisor o patesc daca e mai mare ca nu se invarte teapa daca e prea greu. doh.gif
Ella79
Si la mine puiul pe sticla dureaza o vesnicie (cam 4 ore), tot pentru ca vreau sa fie bine facut, urasc sa fie crud pe langa os. De-aia nici nu-mi prea fac acasa pt ca mi se lungesc urechile.
Ramo
CITAT(May @ 02-10-2008, 11:20 PM) *

mersi bibi pupic.gif

Eu il iau semipreparat...e gata dat prin ou, pesmet...doar il scot din congelator si il bag la cuptor )).gif

Dany pupic.gif bine (ca) ai revenit hug.gif
Iar la 11 apuc doar sa imi iau micul dejun...vad ca deja e o regula la mine doh.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 03-10-2008, 10:48 AM) *

CITAT(May @ 02-10-2008, 11:20 PM) *

mersi bibi pupic.gif

Eu il iau semipreparat...e gata dat prin ou, pesmet...doar il scot din congelator si il bag la cuptor )).gifDany pupic.gif bine (ca) ai revenit hug.gif
Iar la 11 apuc doar sa imi iau micul dejun...vad ca deja e o regula la mine doh.gif

Ne-ai tras teapa!!!

Si eu care te vedeam batand carnitza, adugand ce si cum... doh.gif ..

O zi buna.
BuFy
Neatza Ramo...Neatza fetelor .....Sper ramo ca ambitia sa tina ceva timp biggrin.gif pupic.gif hug.gif sa aveti un WE cat mai placut ....si Ramo la cat mai multe "fursecuri" )).gif give_rose.gif
Ramo
Bibi, sa stii ca m-as apuca sa il fac cap coada doar eu...dar ma gandesc ca iese la mai mute calorii....asa nci nu am treaba cu el, si stiu cate calorii are. Ca imi place mult sa fac de mancare cheer.gif
Bufi, sper si eu sa ma tina ambitia cat de mult, un we frumos si tie pupic.gif
Ella79
Ramo, cum adica semipreparat? Unde il gasesti, de la ce firma, declara tot )).gif
BuFy
pupic.gif Merci hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.