Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Iti scriu tot tot tot cand ajung acasa pupic.gif
bubbles
Ziua buna Don`soara pupic.gif Am facut si ieri tae-bo dar tot incalzirea ca simteam ca mi se rupe muschiul de la piciorul drept wacko.gif
bibi
CITAT(Ella79 @ 03-10-2008, 11:46 AM) *

Ramo, cum adica semipreparat? Unde il gasesti, de la ce firma, declara tot )).gif

Nu e bun pt tine ca e cu faina, pesmet ceva.Cred ca am vazut si eu la supermarket la raionul de congelate.
dark_lady
pupic.gif fetele

Este la orice supermarket, la raionul de congelate, e intr-u ambajaj cu albastru deschis si alb si pe punga e o poza frumoasa cu gb, care arata wacko.gif . Dar cum spunea bibi, nu e bun...blum.gif dar e buuuuuuun naughty.gif
dany
lol.gif Voi vorbeati de GB si eu ramasesem la pui si ma intrebam : cum adica , congelat si dat prin pesmet ?? doh.gif
bibi
Dark-lady, tu crezi ca eu nu poftesc la prostii.. naughty.gif .eu de ex as manca intr-una paste. De tot felul..

Dar asta nu inseamna ca ma dedau la ele, numai constient.

May
O sa incerc eu intr-o zi sa il fac acasa, sa vedem pe la cate calorii iese blum.gif
dark_lady
CITAT(bibi @ 03-10-2008, 01:38 PM) *

Dark-lady, tu crezi ca eu nu poftesc la prostii.. naughty.gif .eu de ex as manca intr-una paste. De tot felul..

Dar asta nu inseamna ca ma dedau la ele, numai constient.

E imposibil sa nu poftesti la prostii wink1.gif Numai ideea de a manca sanatos te facesa poftesti la prostii...astea miros frumos pe la toate colturile de strada, pe la fast-food si pe la usile vecinilor. Dar bagam capul in pamant, ne tinem de nas, spunem ca nu e bun si asta e tot...
pupic.gif
Ramo
CITAT(May @ 03-10-2008, 02:37 PM) *

O sa incerc eu intr-o zi sa il fac acasa, sa vedem pe la cate calorii iese blum.gif

Chiar sa ne anuntzi sa vedem daca mai bine il cumpar sau mai bine il fac.

Ella, uite ce sicum scrie pe punga mea de gb.
Chicken gordon bleu, Cookin'5 min, punga are 500 gr. (4 bucati), 185 cal/100, 16gr proteine, 14gr carbohidrati, 7 gr grasime.

Am ajuns acasa, am facut mancare de mazare cu piept de pui si iaurt, am mai bagat langa si o salata de rosii si castraveti....la 17 trebuie sa merg la dentist, dar m-a prins un soooomn.....
Cred ca mai bine ma apuc de tae-bo, trece si lenea si somnul....termin cu el si cu dshul numai la fix ca sa pot pleca la dentist.
Cand ma intorc, merg cu iubi in oras, pe o terasa ca e o vreme f frumoasa si cica de maine se strica, vin ploi sad.gif
Ramo
Gata si cu sportul cheer.gif
Ma pregatesc sa merg la dentist si apoi cu iubi in orash...pupici si ne vedem diseara.
bibi
CITAT(May @ 03-10-2008, 02:37 PM) *

Nu ar trebui totusi sa iasa scump rau:piept de pui, cascaval poti pune din ala mai light, sunca tot asa slaba si eventual un castravecior acru in mijloc.Poti sa dai prin pesmet si ou sau numai prin ou.Sa nu uiti de scobitori sa le punctezi!! lol.gif lol.gif

O seara placuta Ramona...
Ramo
Mersi la fel sa ai.
Noi am terminat si cu cina....nu mai am chef sa scriu meniul (da m-am incadrat in calorii) si asa mi de soooomn, cred ca ne bagam in pat la un film si rontzaim seminte (ca mi-am pastrat 164 calorii pt ele cheer.gif ).

Un we frumos si linistit sa aveti pupic.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 03-10-2008, 09:12 PM) *

Mersi la fel sa ai.
Noi am terminat si cu cina....nu mai am chef sa scriu meniul (da m-am incadrat in calorii) si asa mi de soooomn, cred ca ne bagam in pat la un film si rontzaim seminte (ca mi-am pastrat 164 calorii pt ele cheer.gif ).

Un we frumos si linistit sa aveti pupic.gif

Avem cu toatele ceva cu somnul se pare azi...si eu am tras de mine ieri si am rezistat pana seara, dar azi am capitulat!!

Noapte buna.
May
Oricum, din start te duce mai mult decat ala cumparat ca numai 100 gr de pui au 126 de calorii si sigur tre sa pui mai mult de 100... se mai aduna si cascavalul, sunca, oul pesmetul, scobitorile ( lol.gif )... dar oricum, prefer asa decat cumparat ca nu am nicio scuza sa nu il fac blum.gif
BuFy
pupic.gif Neatza Ramo ...o zi placuta sa ai hug.gif
Ramo
Neatza fetele. Am reusit (in sfarsit) sa dorm pana la 11 doh.gif Am luat micul dejun si acum ne pregatim sa iesim in oras la plimbare (pe jos) ca e o vreme f frumoasa....inca.
O sambata frumoasa sa aveti pupic.gif
dany
WE placut ! hug.gif
Ramo
CITAT(dany @ 04-10-2008, 02:01 PM) *

WE placut ! hug.gif

pupic.gif Mersi la fel...distractie placuta hug.gif
Ramo
Am luat micul dejun la ora 12, apoi am iesit la plimbare PE JOS, am urcat chiar si un deal (mic, da l-am urcat), ne-am intalnit cu niste prieteni si am mers prin mall. La ora 17.30 am ajuns acasa, am bagat puiul in punga, apoi la cuptor, am facut un pilaf de orez cu iaurt, am mancat pe la 19. Mi-am descarcat niste melodii pt telefon, le-am salvat in telefon, dupa care m-am apucat de tae-bo, pe care acum l-am terminat.
Calorii am mancat cam putine azi (nici macar 1000), da ne bagam la un film, doua si rontzaim semintze, poate mai mananc si un mar, sau doua si gata si ziua de azi.
Asta a fost programul pe ziua de azi. Maine la 14.30 pleaca iubi si eu merg la ai mei...pana diseara cred.
bibi
Ramona, vad ca faci multe mancaruri cu iaurt. E ceva specific zonei sau e ceva specific tie? floare.gif
May
Din cate stiu eu, la ei se fac multe mancaruri cu smantana, de aceea cred ca foloseste iaurtul si totodata cred ca ii place f mult unsure.gif
bibi
Aha, am inteles..nu de alta dar vazusem si mazare cu iaurt, orez...si de aia am intrebat.
Ramo
CITAT(bibi @ 04-10-2008, 09:44 PM) *

Ramona, vad ca faci multe mancaruri cu iaurt. E ceva specific zonei sau e ceva specific tie? floare.gif

Specific mie, in loc de smantana folosesc iaurt...si cum smanatana merge cu aproape orice...uite ca apare si iaurtul in orice la mine (in mancare naughty.gif ).

CITAT(May @ 04-10-2008, 09:58 PM) *

Din cate stiu eu, la ei se fac multe mancaruri cu smantana, de aceea cred ca foloseste iaurtul si totodata cred ca ii place f mult unsure.gif

Daaaa, ai ghicit, imi place mult...dar mai mult in mancare decat asa gol.

CITAT(bibi @ 04-10-2008, 10:11 PM) *

Aha, am inteles..nu de alta dar vazusem si mazare cu iaurt, orez...si de aia am intrebat.

Pun in mazare, iaurt, cartofi, ciorbe...90% din mancarurile pe care le gatesc contin si iaurt.

Si cum mai aveam vreo 400 si ceva de calorii disponibile pt astazi, mi-a venit o idee geniala la ora 21. I-am propus lui iubi sa ma scoata la Mc la o inghetata...si nu de oricare, din aia de 350 de calorii (mc Flurry Nesquick), asa ca am terminat si pe azi caloriile.
Da dup-aia i-am mai propus si sa ne plimbam (ca tot pe jos ne-am dus), si ne-am plimbat pana la ora asta.
Azi chiar m-am plimbat pe jos multishor si bine am facut...ca in timpul saptamanii si daca am timp nu ma prea atrage sportul asta.
bibi
Bravo tie ca te-ai deplasat si altfel decat cu masina!!
Stiu ce inseamna lipsa de timp...
May
CITAT(ramonavlas @ 04-10-2008, 09:44 PM) *

Pun in mazare, iaurt, cartofi, ciorbe...90% din mancarurile pe care le gatesc contin si iaurt.

Deci pui iaurt si in iaurt? )).gif
bibi
CITAT(May @ 04-10-2008, 11:40 PM) *

La al degresat pune din ala ne..degresat!! lol.gif lol.gif ..in viteza.
Cherie
CITAT(May @ 04-10-2008, 11:40 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Mie personal nu`mi place smantana decat la ciorbe, iar combinatia pilaf & iaurt e una inimaginabila wacko.gif
Eu sunt mofturoasa la mancare de nu te intelegi cu mine. Bine ca imi plac dulciurile si fast-food-ul bang.gif bang.gif bang.gif

pupic.gif stapana plimbareata (ce m-as fi plimbat si eu azi, dar am muncit sorry.gif )
May
Pilaf cu iaurt nici eu nu as manca unsure.gif
nella
Nici eu nu puteam sa-mi imaginez cum e dar am lasat-o sa-l faca si dupa ce am gustat nu m-am mai putut opri din papat.....super delicios...si dupa ce am venit de la tg mures inca o saptamana mi-am facut )).gif )).gif )).gif nu a iesit ca al ei dar tot bun a fost

O duminica frumosa ramo si multi pupic.gif dulci
Ramo
Haideti buey ca ati inteles ce am vrut sa zic cu iaurtul de ieri...Nella, mersi ca m-ai scos pupic.gif
De la atata plimbare pe jos mi se tragea.....am presimtit eu ce vreme urma sa vina si de-aia am profitat sa ma plimb pe jos....ca de-acu clar ca numa cu masina sub c.u.r.. sunt la ce ploiae e la noi sad.gif
M-am trezit de dimineata la 9.30 f frumos...cu iubi peste mine...nu stiam de ce nu pot respira )).gif
Am pregatit impreuna micul dejun, am papat, eu mi-am pregatit si pranzul ca ma duc la ai mei si sa nu ma prinda foamea pe acolo si sa mananc cine stie ce ( am facut conopida saseasca si la mami o bag numai in cuptor).
O duminica frumoasa.

A!!! Am uitat sa va zic ceva. AZI IMI VINE FINUTZA!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ajunge doar diseara la 22 da ma duc la gara sa o vad macar si sa o pupacesc putzin cheer.gif
dany
As fii si eu curioasa cum faci mazarea si pilaf-ul cu iaurt ....

O duminica frumoasa ! hug.gif
Cherie
Ramo, si la noi e o vreme de ... stiti voi, facut/numarat bani/copii (in ce ordine vreti voi lol.gif )
Ramo
CITAT(dany @ 05-10-2008, 01:47 PM) *

Crezi ca scapi de mancarea mea cand vii in vizita???? naughty.gif

Am venit acum si de la ai mei...am mancat mancarea mancarea de conopida pe care mi-amm dus-o de acasa, o para si o lingura buna de salata beuf. Si a facut mami si supa de gaina cu taitzei,.....una din preferatele mele si nici macar nu am gustat-o sad.gif
Diseara am pofta pe zacusca, mi-am si adus de la mami....langa 3-4 felii de panite integrale...gata si cu cina.
Pe asa o vreme, dau drumul la boxe, sonorul cat mai tare si...ma apuc de tae-bo!!!!
Da dupa ce fumez o tigara )).gif
Ramo
Nici mie nui imi vine sa cred cat sunt de constiincioasa....am facut si azi tae-bo....de ieri am inceput partea cu abdomenele. cheer.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 60 cotlet porc - 69;
- 70 aripioare pui - 135;
- 40 fish fingers - 69;
- conopida saseasca - 304;
- salata beuf - 100;
- 200 para - 158;
- 1 inghetata - 89;
- 40 seminte - 110;
- 2 panite integrale - 38;
- 40 franzeluta - 99;
- 100 zacusca - 100;
- 80 toba - 90;
- 60 castravete - 11.
TOTAL 1372 yahoo.gif
bibi
Bine te prezinti.Iubitelul se pare ca nu e deranjat de mancarea ta mai de regim.Inseamna ca e buna domle..Tocmai a sunat-o pe mama o prietena care sta nu stiu in ce comuna la vreo 10-15 km de Sighisoara, dar e in jud Sibiu.O invita pe la ea...normal ca eu ar fi trebuit sa o duc...dar mama nu are chef.
Asa ne vedeam si noi.. sad.gif ...si mancam si pilaf cu iaurt.. )).gif
Ramo
Pai fa cumva sa o convingi give_rose.gif
May
Bravo ca te tii de treaba cheer.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 05-10-2008, 06:09 PM) *

Nici mie nui imi vine sa cred cat sunt de constiincioasa....

Uite si tie o fundita rosie sa nu te deochi!

Imagine

O saptamina faina sa ai! pupic.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 05-10-2008, 08:53 PM) *

Pai fa cumva sa o convingi give_rose.gif

E cam frig acum..vroia asta vara sa ia si copilul ca au aia o ditamai casoaia si sa stea vreo saptamana pe acolo,acum a venit frigul si nu-i mai vine sa plece de acasa..

O saptamana constiincioasa iti doresc.Te cantaresti saptamana asta?

floare.gif
Ramo
Neatza!
May, Ganesha...multumesc blushing.gif , ma straduiesc...desi azi am o durere de abdomen doh.gif
la noi e o vreme f urata...stit vorba aia...de facut copii sau de numarat bani. Ei bine nu e chiar asa, eu de la 8.30 numar bani si nici de asa ceva nu am avut chef...doar ca trebuia.
Acum ma apuc de niste ordine de plata, la 12.30 merg la pensat si un masaj facial si dup-aia...continuam cu munca, daca mai am chef )).gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 06-10-2008, 10:36 AM) *

Neatza!
May, Ganesha...multumesc blushing.gif , ma straduiesc...desi azi am o durere de abdomen doh.gif
la noi e o vreme f urata...stit vorba aia...de facut copii sau de numarat bani. Ei bine nu e chiar asa, eu de la 8.30 numar bani si nici de asa ceva nu am avut chef...doar ca trebuia.
Acum ma apuc de niste ordine de plata, la 12.30 merg la pensat si un masaj facial si dup-aia...continuam cu munca, daca mai am chef )).gif

Sigur o sa te simti mai bine dupa... wink1.gif
Ramo
Stiiiiiu!!!! De-aia am si zis ca "inapoi la munca" daca mai am chef. cheer.gif
Panda
super ramonelule, merge treaba cu sportul... cheer.gif
Ramo
Merge, merge......ca e dupa mine, nu dupa el cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 05-10-2008, 05:24 PM) *

CITAT(dany @ 05-10-2008, 01:47 PM) *

Crezi ca scapi de mancarea mea cand vii in vizita???? naughty.gif

hug.gif

Neata si aici !
Ramo
Neatza si tie si aici )).gif hug.gif
BuFy
Neatza Ramo ... sa ai o saptamana cat mai placuta si linistita pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 06-10-2008, 11:24 AM) *

Neatza Ramo ... sa ai o saptamana cat mai placuta si linistita pupic.gif hug.gif

Mersi la fel pupic.gif
dany
Ti-ai pupacit finutza aseara ?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.