CITAT(bibi @ 04-10-2008, 09:44 PM)

Ramona, vad ca faci multe mancaruri cu iaurt. E ceva specific zonei sau e ceva specific tie?

Specific mie, in loc de smantana folosesc iaurt...si cum smanatana merge cu aproape orice...uite ca apare si iaurtul in orice la mine (in mancare

).
CITAT(May @ 04-10-2008, 09:58 PM)

Din cate stiu eu, la ei se fac multe mancaruri cu smantana, de aceea cred ca foloseste iaurtul si totodata cred ca ii place f mult

Daaaa, ai ghicit, imi place mult...dar mai mult in mancare decat asa gol.
CITAT(bibi @ 04-10-2008, 10:11 PM)

Aha, am inteles..nu de alta dar vazusem si mazare cu iaurt, orez...si de aia am intrebat.
Pun in mazare, iaurt, cartofi, ciorbe...90% din mancarurile pe care le gatesc contin si iaurt.
Si cum mai aveam vreo 400 si ceva de calorii disponibile pt astazi, mi-a venit o idee
geniala la ora 21. I-am propus lui iubi sa ma scoata la Mc la o inghetata...si nu de oricare, din aia de 350 de calorii (mc Flurry Nesquick), asa ca am terminat si pe azi caloriile.
Da dup-aia i-am mai propus si sa ne plimbam (ca tot pe jos ne-am dus), si ne-am plimbat pana la ora asta.
Azi chiar m-am plimbat pe jos multishor si bine am facut...ca in timpul saptamanii si daca am timp nu ma prea atrage
sportul asta.