Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
lilistiuca
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 01:56 PM) *

Pe vremea asta frumoasa trebuie sa ma duc sa fac aprovizionarea, adica stau inchisa in Metro cand e asa vreme afara???? doh.gif
Da las ca ies eu de acolo, merg si pana la celalalt hotel, pe la banca si tot in aer liber o sa fiu.
Azi mi-am luat pe mine un tricou mulat, negru, plin de strasuri, f decoltat naughty.gif naughty.gif

deci esti "gacica de gacica" azi, nope??? lol.gif
pupic.gif
ramonavlas
Yap, incerc sa fiu in fiecare zi..... pupic.gif
ramonavlas
ups, cred ca ma apuca deja putina foame.....
Am un baton Fitness in geanta, oare sa il mananc. Pe la 3-4 ajung acasa, o sa mananc ciorba, carne,perle de branza, ciuoerci la gratar, apoi ies cu o prietena la o cafea (eu cola light sau apa) si diseara cred ca mananc legume chinezesti cu carne...cina fiind undeva pe la 230 calorii.
o sa mai mananc si pomelo, de vreo 200 calorii.
Micul dejun a fost de 200....eu zic ca pot sa bag batonul...altfel nu ajung la 1200.
Ma mai gandesctotusi, cine stie ce pofte imi vin prin oras,....
lilistiuca
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 03:14 PM) *

Am un baton Fitness in geanta, oare sa il mananc. Pe la 3-4 ajung acasa, o sa mananc ciorba, carne,perle de branza, ciuoerci la gratar, apoi ies cu o prietena la o cafea (eu cola light sau apa) si diseara cred ca mananc legume chinezesti cu carne...cina fiind undeva pe la 230 calorii.
Micul dejun a fost de 200....eu zic ca pot sa bag batonul...altfel nu ajung la 1200.

hey..lasa poftele...ca miine vine vara si tre' sa dai bine in poze, nu???
pupic.gif

[quote name='lilistiuca' date='26-02-2008, 03:38 PM' post='119981']
[quote name='ramonavlas' post='119973' date='26-02-2008, 03:14 PM']
[/quote]

hey..lasa poftele...ca miine vine vara si tre' sa dai bine in poze, nu???
pupic.gif

ca tot faci tratamente corporale, uite ce am gasit...ma bate gindul sa incerc si io:
http://www.universalcontourwrap.ro/
ramonavlas
Tocmai pt ca fac tratemente din astea...in asta pe care l-am vazut, nu am incredere. Nu ai cum sa pierzi atat. Si oricum e incredibil de mult. Cred totusi ca e o greseala in text sau aia nu sunt cm.

Gata, mi-am luat pranzul. Am rezistat si nu am mai mancat batonul fitness cheer.gif
Acum fac un dush si ma pregatesc sa ies in orash... naughty.gif
bubbles
Iti plac batoanele fitness?Eu una nu imi iau ca stiu ca au zahar in ele dry.gif Sau poate stiu gresit blink.gif
ramonavlas
Da, imi plac si la gust si pt ca tin de foame. Dar imi plac doar cele Fitness cu ciocolata. Mai tin si la pofta de dulce...stiu ca nu sunt prea bune pt dieta, dara 90 de calorii cat are unul, mai erge din cand in cand.
ramonavlas
Am fost in oras, mi-am luat un tricou mov cu strasuri , un bolero roz si unul alb din bumbac.
Cina am luat-o acum, asa ca pot sa pun meniul.
- salata iceberg - 29;
- 50 sunca - 39;
- 40 porumb - 38;
- 1 ou - 70;
- 1 wassa - 20;
- 80 mandarina - 32;
- 3 solano lamaie - 22;
- 2 ciorbe - 50;
- 130 carne slaba - 185;
- 60 pleurotus - 21;
- 70 la dorna - 52;
- 2 toast - 58;
- 100 rosie - 20;
- 50 castravete - 10;
- 2 primola - 74;
- 470 gr pomelo - 202;
- 150 gr legume chinezesti - 75;
- 50 gr orez - 124;
- 1/2 iaurt - 14.
TOTAL 1135 yahoo.gif
ramonavlas
Noapte buna gagici, eu am plecat la nani.
Sa ne "revedem" maine cu bine.
pupic.gif
nella
SOMNIC DULCE
SI VISE PUFOASE pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Buna dimineata scumpa Ramo!!! pupic.gif hug.gif
Ella79
Si tie iti plac tricourile cu strasuri? )).gif Eu sunt innebunita dupa ele! Mai ales negre, mulate si cu cat mai multe margele, strasuri, briz-briz-uri lipite.
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 12:32 PM) *

Buna dimineata scumpa Ramo!!! pupic.gif hug.gif

'Neatza...sau mai bine 'Ziua )).gif

CITAT(Ella79 @ 27-02-2008, 01:29 PM) *

Si tie iti plac tricourile cu strasuri? )).gif Eu sunt innebunita dupa ele! Mai ales negre, mulate si cu cat mai multe margele, strasuri, briz-briz-uri lipite.

Pai eu nu port nimik daca nu are macar un stras, ceva acolo... naughty.gif
ramonavlas
Mi-am mancat de dimineata de la 10 micul dejun si parca ma prinde putin foamea. Mai am in geanta o mandarina. Oricum cam intr-o ora ar trebui sa merg acasa, rezist pana atunci...
Azi dimineata am fost f tentata sa ma cantaresc si sunt f mandra ca am reusit sa NU fac asta.
Sunt deja dependenta de cantar doh.gif
Pana acum 2 saptamani eram in stare sa ma cantaresc dimineata, la amiaza si seara.....catepdata mai si faceam nu era doar tentatie.
Acum sper sa rezist pana sambata dimineata.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 02:09 PM) *

Mi-am mancat de dimineata de la 10 micul dejun si parca ma prinde putin foamea. Mai am in geanta o mandarina. Oricum cam intr-o ora ar trebui sa merg acasa, rezist pana atunci...
Azi dimineata am fost f tentata sa ma cantaresc si sunt f mandra ca am reusit sa NU fac asta.
Sunt deja dependenta de cantar doh.gif
Pana acum 2 saptamani eram in stare sa ma cantaresc dimineata, la amiaza si seara.....catepdata mai si faceam nu era doar tentatie.
Acum sper sa rezist pana sambata dimineata.

Prin aceiasi stare trec si eu!!! Insa am depasit-o eu cumva...
Alt secret, scoate-i bateriile... Va deveni atat de nefolositor incat nu va mai prezenta nici un fel de interes! cheer.gif

PS: Eu l-am bagat pe al meu si-n dulap. Sa fiu sigura! laugh.gif
bubbles
Si daca ii scot bateriile nu le pot baga inapoi tease.gif .Eu cred ca cel mai bine sa il imprumuti prietenilor cu saptamana lol.gif
ramonavlas
I-am scos si eu bateriile, l-am pus sus pe dulap (ajugeam la el numai daca ma urcam pe scaun), chiar la vecini inca nu l-am dus.... )).gif
Ei, ma obisnuiesc eu sa ma cantaresc doar o data pe saptamana........
Cherie
La vecini? lol.gif

La asta nu ma gandisem inca!!! )).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Tocmai m-a sunat fostul ca a murit tatal unei prietene sad.gif Accident de munca, aseara. Lucra in constructii, sapa nu-stiu-ce si a cazut buldozerul peste el sad.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 03:33 PM) *

Tocmai m-a sunat fostul ca a murit tatal unei prietene sad.gif Accident de munca, aseara. Lucra in constructii, sapa nu-stiu-ce si a cazut buldozerul peste el sad.gif

sorry.gif Ramo!
Ce moarte tragica! sad.gif
ramonavlas
Cand am ajuns acasa, am mancat, m-a luat o durere de cap, m-am pus in pat si am atipit. La noapte nu mai pot dormi doh.gif
Si acum m-a apucat si sughitatul sad.gif
ramonavlas
Si cum la noi a venit primavara, mi-am facut unghiile PINK giggle.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi.

- 90 iceberg - 29;
- 1 ou - 70;
- 50 sunca - 39;
- 30 porumb - 29;
- 1 wassa - 20;
- 3 solano capsuni - 22;
- 70 mandarina - 28;
- 3 ciorbe - 75;
- 90 sunca - 70;
- 70 pleurotus - 25;
- 60 la dorna - 44;
- 100 rosie - 20;
- 60 castravete - 11;
- 2 wassa - 40;
- 2 primola - 74;
- 300 pomelo - 129;
- 30 seminte - 82;
- 70 orez - 174;
- 200 legume chinezesti - 50;
- 1 iaurt - 28;
- 140 varza murata - 42;
- 3 bomboane vodca - 63.
TOTAL 1164 yahoo.gif
ramonavlas
Eu ma retrag incet....
Noapte buna salut.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 07:37 PM) *

Si cum la noi a venit primavara, mi-am facut unghiile PINK giggle.gif

Ce frumos!!! naughty.gif
ramonavlas
Neatza!!!
Pe 18 martie ma duc la shopping in LA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Mai bine nici ca putea sa imi inceapa ziua.
I am so so so HAPPY!!!!!!!!!!!
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 10:10 AM) *

Neatza!!!
Pe 18 martie ma duc la shopping in LA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Wow, chiar ca motiv de bucurie maxima!!! cheer.gif cheer.gif
lilistiuca
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 12:10 PM) *

Neatza!!!

SUPER!!!!

chiar si daca nu ar fi shoppingul...macar ajungi in orasul ingerilor!!!! cheer.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 12:10 PM) *

Neatza!!!

Ia-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
anca veselie
super tare! shopping in LA! cat stai?
ramonavlas
Multumesc fetelor, asa m-am bucurat ca...azi mai toata ziua nu am lucrat mai nimik. Macar mi-am rezervat biletul de avion.
Alice, te iau, cum sa nu?
Anca, plec in 18 si ma intorc pe 31. Daca stau atata, ajung sigur si in Las Vegas, visul visurilor mele yahoo.gif yahoo.gif
anca veselie
super super super! n-am alte cuvinte blum.gif
danyhoney
Wow !!!! SUPER !!!!

Ma iei si pe mine intr-un geamantan , te roooogggg sorry.gif
ramonavlas
Va iau pe toate care vreti.....Haideti fetelor la shopping........

Deci nu mai am rabdare, numar zillele, mai sunt...19!
Acum stau si cuget cati bani sa iau cu mine...nici prea multi (ca ii stric pe toti) da nici prea putin, sa am ce cheltui..... )).gif
danyhoney
Fa-ti ticker cu AMR-ul lol.gif
ramonavlas
Buuuuna idee....numa ca ala nu stiu de unde il iau...sa studiez putin...l

Gataaa, am gasit. Oare trebuie sa il modific in fiecare zi sau se modifica singur?

Am plecat sa imi spal parul.
Maine trebuie sa merg la Cluj la mormantare sad.gif
ramonavlas
Gata si cu parul. Azi am mancat cam putine calorii si nu cred ca mi se mai face foame azi....si fructe nu am in casa sad.gif , ma mai sciteam cu alea...
ramonavlas
Stiu ca nu e bine, dar dati-mi o idee ce sa mananc de mai multe calorii.
Dat fiind faptul ca in bcasa am doar asa: sunca slaba, oua, perle de branza, castraveti, ton, porumb, orez.....
Poate totusi mai gasesc paste, zacusca...mmm, poat mananc wassa cu zacusca.
Ma duc sa vad cate calorii disponibile mai am...desi parca as manca mancare gatita, calda.
Va astept cu idei hug.gif
Ella79
Wow Ramona, pleci in State??!! w00t.gif Vezi sa nu ratezi Victoria's Secrets!! naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 28-02-2008, 10:03 PM) *

Wow Ramona, pleci in State??!! w00t.gif Vezi sa nu ratezi Victoria's Secrets!! naughty.gif naughty.gif

Iti dai seama ca NU ratez sub nicio forma asa ceva...... pupic.gif

Pana la urma mi-am facut cartofi cu ou, sunca, la dorna si iaurt, la cuptor....yamy...un fel de cartofi gratinati.
Pun meniul imediat.... cheer.gif
ramonavlas
Moama...vine un miros cand deschid usa la cuptor....
Initial am zis ca ma cantaresc maine, pt ca plec la Cluj si cine stie ce o sa mananc pe acolo. Da m-am hotarat, mi-am facut pe dimineata o salata cu ton, ou, porumb, orez, o sa o mananc pe la 10, inainte sa plec. Mormantarea e de la 14. Nu o sa raman la masa pt ca vreau sa ajung acasa cat inca e zi. Asa ca daca mai raman prin Cluj, o sa merg cu fostul la o salata ceva si seara mananc acasa....
Asa ca m-am scos si pe ziua de maine.
Dar sambata, e ziua lui tati, masa in familie, deci clar nu mai scap...e, o zi de pauza sa zicem...treaca, mearga de la mine )).gif
Asa ca astept sa vad ce zice cantarul abia sambata dimineata.
Pana una alta, pun meniul pe ziua de azi.
- 90 iceberg - 29;
- 60 sunca - 47;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 3 solano - 22;
- 100 mandarina - 40;
- 3 ciorbe - 75;
- 100 sunca - 78;
- 60 pleurotus - 21;
- 70 la dorna - 52;
- 2 wassa - 40;
- 100 rosie - 20;
- 60 castravete - 11;
- 2 primola - 74;
- 30 seminte - 82;
- 240 cartofi - 192;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 70 la dorna - 52;
- 1 iaurt - 28;
- 3 bomboane cu vodca - 63.
TOTAL 1157 yahoo.gif

Mama, mama ca nici mie nu imi vine sa cred cat de cuminte sunt. M-as pupa singura naughty.gif
ramonavlas
Am plecat la dush, cremuit si apoi in pat.
O sa imi lipsiti pana maine seara.
sa fiti cuminti salut.gif
Ella79
Cum ai facut exact cartofii aia? I-ai fiert si i-ai bagat in cuptor cu restul de ingrediente si oul fiert sau crud? Sau ai pus cartofii cruzi la cuptor?
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 03:56 PM) *

. Daca stau atata, ajung sigur si in Las Vegas, visul visurilor mele yahoo.gif yahoo.gif

Ai grija cu cazinourile lol.gif
emu
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 12:10 AM) *
Neatza!!!
Felicitari!!! Ma gandeam deunazi daca te-ai razgandit in legatura cu sesiunea asta de shopping )).gif
In ce zona o sa stai?
Ar fi super daca as fi si eu acolo in perioada aia. Sa nu uiti sa ne anunti cu cateva zile inainte sa pleci, ca sa-mi aduc aminte )).gif sa luam legatura (daca vrei si daca voi fi in zona).
Iti recomand sa-ti iei cat mai mult posibil la tine lol.gif ca sales tax e de 8.25%, iar pariul minim la 21 e de $25 )).gif De restul nu stiu, ca nu ma pasioneaza, mai ales de cand am aflat de minimul asta.
ramonavlas
Salutare!!! cheer.gif
M-am intors de la Cluj, sunt f mandra ca am reusit acolo sa ma tin de dieta, am papat o salata calculata la 284 calorii.
In schimb, acum sunt ruptaaaa de foame.

CITAT(Ella79 @ 29-02-2008, 12:16 AM) *

Cum ai facut exact cartofii aia? I-ai fiert si i-ai bagat in cuptor cu restul de ingrediente si oul fiert sau crud? Sau ai pus cartofii cruzi la cuptor?

Am fiert cartofii intregi, in coaja, oul l-am fiert. Am pus in vas yena cartofi taiati rotocoale, sunca cubulete, ou rotocoale, perle de branza, iaurt si inca un strat tot asa. Au fost deliciosi.

CITAT(Sexymom @ 29-02-2008, 06:49 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 03:56 PM) *

. Daca stau atata, ajung sigur si in Las Vegas, visul visurilor mele yahoo.gif yahoo.gif

Ai grija cu cazinourile lol.gif

Speeeer sa am grija....si mai sper ca pana ajung acolo sa nu mai am chiar asa multi bani de jucat )).gif

CITAT(emu @ 29-02-2008, 08:23 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 12:10 AM) *
Neatza!!!
Felicitari!!! Ma gandeam deunazi daca te-ai razgandit in legatura cu sesiunea asta de shopping )).gif
In ce zona o sa stai?
Ar fi super daca as fi si eu acolo in perioada aia. Sa nu uiti sa ne anunti cu cateva zile inainte sa pleci, ca sa-mi aduc aminte )).gif sa luam legatura (daca vrei si daca voi fi in zona).
Iti recomand sa-ti iei cat mai mult posibil la tine lol.gif ca sales tax e de 8.25%, iar pariul minim la 21 e de $25 )).gif De restul nu stiu, ca nu ma pasioneaza, mai ales de cand am aflat de minimul asta.

Oooo, cate informatii utile, multuesc.
Bineinteles ca va anunt cand plec, ca pana atunci nu mai scapati de mine cu asta.
apropo...AMR18 cheer.gif
bubbles
Felicitari si de la mine cheer.gif cheer.gif .Asa as vrea si eu sa ajung poate vreodata pe acolo ... dar astea sunt numai vise sorry.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:25 PM) *

Felicitari si de la mine cheer.gif cheer.gif .Asa as vrea si eu sa ajung poate vreodata pe acolo ... dar astea sunt numai vise sorry.gif

Asa au fost si la mine...vise, si uite cum mi se implineste visul......... pupic.gif
Cherie
AMR 18? w00t.gif
Ce misto! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Super, super, cred ca ma apuc sa calculez imediat ORELE!!! lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.