Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
CITAT(May @ 10-10-2008, 07:23 PM) *

Bravo ca te-ai tinut de dieta cheer.gif Vezi ca nu ai cris cati cm dai jos pe sedinta cu aparatul unsure.gif

Asteptam pozele cheer.gif

Cel putin 1 cm....da la fiecare sedinta se da.
nella
Bine ai venit ma bucur mult ca ai venit incantata acasa si felicitari pt stoicismul cu care te tii de dieta pupic.gif
Astept pozele ca sunt f curioasa cheer.gif
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 10-10-2008, 07:30 PM) *

cheer.gif bravo ramoooo dar de sport te-ai tinut?!? oricum ce mai conteaza ai facut fursecuri deci ai facut sport smile.gif pupic.gif hug.gif .....

doh.gif No asta am uitat sa zic...nici nu am apucat sa pun dvd-ul in functiune.....dar recuperez imediat.

Acum pozele....veti gasi si surpriza.

Nu o cunoasteti dupa "figura" dar in sfarsit m-am intalnit cu ea.... cheer.gif e Sefacom!!! Asta era surpriza.
Imagine

Acum urmeaza achizitiile...........

Botine din piele intoarsa cu funditza ...sunt negre, negre, dar de la lumina din camera par mai....gri )).gif
Imagine

(Inca) o geanta de zi.
Imagine

Pantofi...tot de zi.
Imagine

Imagine
Imagine

Si doua perechi de blugi....primii sunt cu sclipici discret prin ei si ceva fitze pe buzunarele din spate,a doua pereche imi plac enorm de mult, nu au fermoar...au in fata, pe stanga si pe dreapta 3 nasturi de design...aia se desfac...vin f bine. Amandoi sunt trapezi dupa cum se vede (doar asa imi plac pantalonii, cei pix nu mi se pare ca avantajeaza decat daca ai un corp super).
Imagine
Imagine

De data asta doar atat am shopping-uit..... mad.gif din lipsa de timp. Da promit ca recuperez )).gif

CITAT(nella @ 10-10-2008, 07:35 PM) *

Bine ai venit ma bucur mult ca ai venit incantata acasa si felicitari pt stoicismul cu care te tii de dieta pupic.gif
Astept pozele ca sunt f curioasa cheer.gif

Mersi....dupa ticker-ul tau sa inteleg ca te-ai reapucat de dieta? Esti la 81,5? cheer.gif Bravo!!!
May
Ce tare ca v-ati intalnit cheer.gif Acum trebuie sa povestesti cum a fost la intalnire )).gif

Imi place tot ce ti-ai luat, mai ales botinele si pantalonii nr 2 ( am si eu 3 perechi forma asta si avantajeaza mult naughty.gif ). Eu vreau sa te vad imbracata lol.gif
nella
Nu scumpa...tikerul e vechi sad.gif dar nu am mai schimbat ca ma apuca depresia...dar incerc sa fac ceva sa mai slabesc si sper sa mearga... pupic.gif

Super sunt achizitiile cheer.gif ,sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele pupic.gif
Ce fain ca te-ai mai intalnit cu o neuroanca cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
quote name='May' date='10-10-2008, 07:51 PM' post='158067']
Ce tare ca v-ati intalnit cheer.gif Acum trebuie sa povestesti cum a fost la intalnire )).gif

Imi place tot ce ti-ai luat, mai ales botinele si pantalonii nr 2 ( am si eu 3 perechi forma asta si avantajeaza mult naughty.gif ). Eu vreau sa te vad imbracata lol.gif
[/quote]
A fost super la intalnire....m-a recunoscut...ca tine, dupa par )).gif , dupa culoarea parului. Am stat la barfe de la 19.30 pana pe la 22.30 si nici nu ne-am dat seama....arata f bine, e ambitioasa si o sa dea jos toate kg pe care ea crede ca le are in plus. De acum i-am facut program pe cand merg eu in Cluj....program de intalnire cu mine )).gif
Imbracata o sa ma vezi.....cand o sa aiba cine sa imi faca poze....deci pe saptamana viitoare cred.

CITAT(nella @ 10-10-2008, 07:56 PM) *

Nu scumpa...tikerul e vechi sad.gif dar nu am mai schimbat ca ma apuca depresia...dar incerc sa fac ceva sa mai slabesc si sper sa mearga... pupic.gif

Super sunt achizitiile cheer.gif ,sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele pupic.gif
Ce fain ca te-ai mai intalnit cu o neuroanca cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Lasa depresia si urca-te pe cantar.....macar vezi ce si cum sta treaba...hai ca eu m-am reobisnuit cu caloriile.
Nu stiu cand, dar....cred ca we asta o sa ma cantaresc si o sa va si spun cu cate kg m-am intors din concediul din Antalya.....sau ma mai gandesc daca va spun...depinde ce zice acum cantarul )).gif
nella
Pe cantar ma urc periodic si nici o schimbare oscilez de la o saptamana la alta intre 85.5-86.8 sad.gif , de aia nici nu vreau sa mai modific tikerul ca o iau razna....de asta m-am apucat si de sport,daca nu merge cu dieta macar cu sport sa mai dau ceva jos...alte sperante nu mai am sad.gif
BuFy
frumoase achiziti ramo sa le porti sanatoasa pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(nella @ 10-10-2008, 08:01 PM) *

Pe cantar ma urc periodic si nici o schimbare oscilez de la o saptamana la alta intre 85.5-86.8 sad.gif , de aia nici nu vreau sa mai modific tikerul ca o iau razna....de asta m-am apucat si de sport,daca nu merge cu dieta macar cu sport sa mai dau ceva jos...alte sperante nu mai am sad.gif

COMBINATE merg cel mai bine...daca te-ai apicat de sport, treci si la dieta...pana nu ma "dau" la tine mad.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 10-10-2008, 08:04 PM) *

frumoase achiziti ramo sa le porti sanatoasa pupic.gif hug.gif

hug.gif Multumesc.

Gata....ma apuc de tae-bo....sper sa reusesc o juma de ora. salut.gif
Panda
fromos, fromos... tot.
hug.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 10-10-2008, 06:59 PM) *

A fost super la intalnire....m-a recunoscut...ca tine, dupa par )).gif

Nu ca ar avea vreo legatura, da' faza asta mi-a amintit de bancul cu popii lol.gif

Sa porti sanatoasa si iubita tot ce ti-ai luat! Felicitari ca te-ai tinut de dieta cit ai fost plecata! pupic.gif
Ramo
CITAT(ganesha @ 10-10-2008, 08:23 PM) *

Nu ca ar avea vreo legatura, da' faza asta mi-a amintit de bancul cu popii lol.gif

Sa porti sanatoasa si iubita tot ce ti-ai luat! Felicitari ca te-ai tinut de dieta cit ai fost plecata! pupic.gif

Io nu stiu bancul cu popii!!! girl_cray.gif
Multumesc....de ma tineam si de sport, si eu ma miram de mine lol.gif

Panda, multumesc give_rose.gif

Am terminat si cu tae-bo-ul si am rezistat de minute...nu mi-am pierdut antrenamentul cheer.gif
Grasutza
Ia uite la ea ce cuminte este.....
Pup roshcatica, nu am mai venit in vizita cam de multisor smile.gif

Imagine
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 10-10-2008, 07:57 PM) *

CITAT(ganesha @ 10-10-2008, 08:23 PM) *

Io nu stiu bancul cu popii!!! girl_cray.gif

Uite il stii acum blum.gif

"Un preot catolic, unul protestant si un rabin, dupa un lung si plictisitor conciliu ecumenic, se hotarasc sa se retraga pentru a se scalda într-un lac..., deh... era canicula, întelegeti si dvs, .........zis si facut.
Ajung la scaldat, mai palavragesc o vreme, apoi se dezbraca si intra în apa, se scalda, ies pe iarba... si în timp ce sedeau la soare apare un grup de femei.
Preotul catolic si pastorul protestant îsi acopera repede partile rusinoase.
Rabinul însa îsi acoperi fatza.
Dupa ce trec femeile, crestinii îl întreaba nedumeriti pe rabin:
- Bine, Rabbi, dar de ce nu te-ai acoperit si tu la fel ca noi ?
La care rabinul raspunde:
- Nu stiu cum e la voi în comunitatea religioasa, dar la noi preacredinciosii ma cunosc dupa fatza !"

(repet ca sa fie clar, fara nici o legatura biggrin.gif )
dany
Bine ai revenit !
Sa porti sanatoasa si cu placere achizitiile

CITAT(sefacom @ 10-10-2008, 12:38 PM) *

Salutare hug.gif Ramo!

Ce spuneți fetelor de un ceai verde cu mentă morning1.gif ?

PS: [b]Ramo, cum au ieșit pozele wink1.gif ? Cum a fost la cursuri ?

Daca citeati mai atente .... stiati care e surpriza grin.gif

ps:ma bucur ca v-ati vazut si ca planuiti si alte intalniri .
Ramo
Grasutza, bine ai revenit....sper ca nu mai ai de gand sa lipsesti atat de mult, da??? hug.gif
Ganesha... naughty.gif daca nu are nicio legatura...am scapat, e de bine )).gif
Dany pupic.gif pupic.gif si sper ca esti mai bine.
May
Chiar vroiam sa te intreb cand te cantaresti pupic.gif
Ramo
CITAT(May @ 10-10-2008, 09:59 PM) *

Chiar vroiam sa te intreb cand te cantaresti pupic.gif

Curand..... naughty.gif

Am uitat sa va zic ca am gasit in Auchan neste chestii de le spune grausoare....sunt f bune la gust, are 19 calorii o felie ( o felie inseamna cam cat o lipie mica, tot rotunda). O punga are 12 bucati si 60 de grame...mie imi plac f mult, mi-am luat 10 pungi )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 10-10-2008, 08:56 PM) *

Dany pupic.gif pupic.gif si sper ca esti mai bine.

Da , sunt mai bine ....
May
Cauta-le si tu pe net daca ai timp si pune o poza ca nu imi dau seama ce sunt alea unsure.gif
Ramo
May, uite aici si replici.http://www.okey.ro/lila/index.php/grausoare-dietetice/
May
Nu prea imi dau seama ce e un punga din poza, par mai mult niste bastonase decat ``lipii``. Sunt in fel de grisine? unsure.gif
Ramo
Nu sunt bastonase, sunt chiar ca niste lupuu, rotunde si eu zic ca eu gust de pufuleti )).gif

Neatza, la noi e o ceatza de nu vad pana jos (stau la etajul 3). Am mancat micul dejun, acum ma apuc de tae-bo sa fiu sigura ca fac si azi, apoi strang putin de prin casa, imi spal parul, il pun pe bigudiuri, pus casca sa se usuce repede, merg la cumparaturi si diseara ma intalnesc cu finutza cheer.gif
Un we frumos sa aveti. pupic.gif
amalia0701
La fel!
Aici s-a ridicat ceatza si a iesit soarele cheer.gif
Ramo
Se pare ca urmeaza si la noi faza cu ridicatul cetei si venitul soarelui cheer.gif
Hai ca acum chiar ma apuc de tae-bo, da de pana termin apare si soarele.
nella
Neata si o zi frumoasa iti doresc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Neatza si o zi frumoasa si tie.
Eu am terminat cu sportul....ma duc sa mai trebaluiesc ceva prin casa.
nella
Spor la treaba si pofta mare pt masa de pranz pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Ziua bun aramo .Sa porti sanatoasa lucrusoarele cheer.gif
Ramo
Mersi Bubu, la fel si tie.
BuFy
buna Ramo elicitari ptr sport ....o zi buna sa ai si un sf de saptamana minunat pupic.gif hug.gif

Felicitari *
Ramo
Bufi, mersi la fel pupic.gif
May
WE placut pupic.gif
Ramo
pupic.gif la fel.
Ramo
Gata si "cu mine", adica spalat par, pus pe bigudiuri, stat sub casca, pensat, masca de argila...acum astept sa se faca pranzul, mananc, ma machiez si plec la cumparaturi.
dany
WE placut sa ai ! floare.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 10-10-2008, 07:21 PM) *

Da ati fost cumintele, nu gluma.
Dany, Bibi, May...imediat pozele...ca e o surpriza )).gif
Onushca, vin imediat si pe la tine sa vad cat de "calorica" esti. cheer.gif
Bibi, are iubi calculator, da crezi ca am avut timp de asa ceva????????

..........................

A! Si cel mai important...m-am tinut de dieta cat am stat in Cluj cheer.gif

Eu am fost cea mai cuminte!!!!
Intrebam de calc asa ...uite mai ne zici de cenu l-ai folosit, aflam si noi amanunte picante... naughty.gif naughty.gif

DVD-ul nu l-ai folosit totusi..

CITAT(dany @ 10-10-2008, 09:26 PM) *

Bine ai revenit !
Sa porti sanatoasa si cu placere achizitiile

CITAT(sefacom @ 10-10-2008, 12:38 PM) *

Salutare hug.gif Ramo!

Ce spuneți fetelor de un ceai verde cu mentă morning1.gif ?

PS: [b]Ramo, cum au ieșit pozele wink1.gif ? Cum a fost la cursuri ?

Daca citeati mai atente .... stiati care e surpriza grin.gif

ps:ma bucur ca v-ati vazut si ca planuiti si alte intalniri .

Mama ce ochi de vultur! doh.gif
Sincer nu am vazut, cred ca dormeam ..

E misto sa te intalnesti cu cineva si sa nu te saturi de vorba...aviz amatorilor.

Sefacom, cum e Ramona? Hai s-o barfim!! lol.gif lol.gif

Ce sprancene dese are si asta (sefacom)..ma oftic, zau. tease.gif

Imi plac achizitiile tale..mai ales pantalonii aia cu nasturi pe lateral. Eu am o problema, daca pantalonii nu sunt cu talia inalta si se termina sa zicem pe linia buricului, e jale cu nasturele.Sta ca [*****] prin bluza care e pe deasupra.Zici ca am un burtoi. grin.gif .nu ca nu as avea lol.gif , dar totusi.. Asa ca lateral e mai bine.

Pup fata sportista cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
Bibi, si mie imi plac mult pantalonii aia...azi i-am si "inaugurat" )).gif
O astept si eu pe Sefacom sa ma barfiti...ce, io sa aflu ultima despre mine? )).gif

Am venit si de la cumparaturi, mi-am facut tot meniul pe azi.
Maine merg cu mami la taierea motului la finul ei si luni se taie motul la finutza mea cheer.gif
bubbles
Numai petreceri cheer.gif cheer.gif
Ramo
Da petreceri la care o sa ma duc neinfometata, o sa mananc inainte sa plec acasa.....ca mami stiu ca pt maine a comndat un tort de cioco si nu vreau sa ma ating de el.....no sa vezi ambitie...sper sa ma si tina.
bubbles
Da macar o feliuta arunca si aici la mine grin.gif biggrin.gif
Ramo
Desi daca ma gandesc bine, mi-as permite...100 grame, are 235 calorii....da Bubule, mai bine ti-l arunc tie. )).gif
bubbles
Am sa astept )).gif desi cred ca doar ma uit la felie si apoi .. o pasez lui babu ca el are unde sa mai bage lol.gif la burdihanul-damigeana )).gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 07:59 PM) *

Bibi, si mie imi plac mult pantalonii aia...azi i-am si "inaugurat" )).gif
O astept si eu pe Sefacom sa ma barfiti...ce, io sa aflu ultima despre mine? )).gif

Am venit si de la cumparaturi, mi-am facut tot meniul pe azi.
Maine merg cu mami la taierea motului la finul ei si luni se taie motul la finutza mea cheer.gif

Neaparat sa mananci inainte. Sa ne arati si noua cand ai chef si poti cum vin.

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:15 PM) *

Tu pune-ti pofta in cui...si mananca ...varza.E buna, ajuta digestia...e buna iti zic io. tease.gif

bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 09:14 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:15 PM) *

Tu pune-ti pofta in cui...si mananca ...varza.E buna, ajuta digestia...e buna iti zic io. tease.gif

Mda .. aveti ceva cu mine tease.gif dar lasa ca e bine sa se ia cineva de mine ca am fost cumintica in ultima saptamana cheer.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:15 PM) *

Mda .. aveti ceva cu mine tease.gif dar lasa ca e bine sa se ia cineva de mine ca am fost cumintica in ultima saptamana cheer.gif

Ete na acu..ai inebunit? Nu ai zis sa stam cu biciul?
bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 09:16 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:15 PM) *

Ete na acu..ai inebunit? Nu ai zis sa stam cu biciul?

Ba da hug.gif .pai nu am zis mai apoi ca de asta am fost cumintica toata saptamana tease.gif tata.gif
bibi
Sa te vad si saptamana viitoare tot asa cuminte.
Ramo
Bibi, o sa va arat cand are cine ma poza naughty.gif , deci pe saptamana viitoare cand vine iubi cheer.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 09:23 PM) *

Bibi, o sa va arat cand are cine ma poza naughty.gif , deci pe saptamana viitoare cand vine iubi cheer.gif

Asta am zis si eu...stau cuminte ca uite am parte de surprize naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.