Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
nella
F frumose cadouri ai cumparat pupic.gif distractie frumoasa si sa va traiasca finutii pupic.gif
Ramo
Multumim..... pupic.gif
Abia astept sa vina si sa vad reactiile la "tortul" cu lumanare cantatoare, cadouri, tava.....
Katia
CITAT(ramonavlas @ 13-10-2008, 05:51 PM) *

CITAT(ganesha @ 13-10-2008, 05:39 PM) *

Ce bine va sta impreuna, finuta si nasica rolleyes.gif Sinteti doua frumoase amindoua! pupic.gif

Multumim blushing.gif pupic.gif

CITAT(Katia @ 13-10-2008, 05:49 PM) *

Refuz sa cred ca tu ai 82 de kg...eu zic sa schimbi cantarul..ia-l pe al meu ca e mai prietenos...si despre finutza...ce sa zic...e o scumpa..minunate poze

Hohohoho, ar fii bine sa am 82.....ticker-ul nu prea mai e valabil, oricum pe acolo pe undeva sunt (in sus, nu in jos sad.gif ).

Revin a ideea mea...daca ai nevoie de un cantar mai dragut cu tine...ti-l imprumut pe al meu..nu mai gasesti altul ca el hug.gif
nella
Superba fetota mica si cea mare e dulce foc si slaaaaaabbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Ia arunca-l tu putin pana la Targu_Mures sa vedem el ce limba vorbeste cu mine )).gif

CITAT(nella @ 13-10-2008, 05:54 PM) *

Superba fetota mica si cea mare e dulce foc si slaaaaaabbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif pupic.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Tu la ce poze te uiti????????? blink.gif sorry.gif
nella
Pai la cele pe care le-ai pus mai inainte...pe bune ca arati f bine pupic.gif
Ramo
Hm...mai am pana acolo, dar as fii ipocrita sa spun ca nu uimi place de mine.....imi place dar mai am de lucrat sa imi placa mai mult cheer.gif
BuFy
CITAT(May @ 13-10-2008, 03:53 PM) *

Eu sufar de boala comparatiei, l-am zapacit cu nervii pe al meu ca il tot intreb cand mergem pe strada: eu sunt mai grasa decat X? Am fundul mai mare decat X? Si eu am picioarele tot asa de groase ca X?

X fiind tipe pe care le vad prin preajma doh.gif

May la fel sunt si eu )).gif si mie sti ce imi zice mai dute de unde ai iesit si nu ma intreba pe mine lol.gif

Ramo no coment esti .....superba si slaba si ....no comment ...finutza e o dulceatza de fetitza e si normal sa o iubesti asa mult ....revin la ideea de mai sus esti superba ...nu stiu unde dunt kg alea in plus de care tot ne spui hug.gif
luchi
E minunata poza aia in care va priviti in ochi si radeti amandoua wub.gif
Grasutza
Vreau si eu o finutza asa! Sau mai bine un bb asa.... blushing.gif
Daca fac un bb la fel de dragutz, pot sa ii iau o nahsa la fel ca tine? give_rose.gif
Cherie
Mie imi place ultima poza! Parca te uiti cu dragoste la cea mica, exact ca o mamica! hug.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 13-10-2008, 05:29 PM) *

In ordinea asta: chei de masina, surubelnitza, bani.

Deci face service auto.. lol.gif lol.gif

Frumusele foc sunteti si acum te iau de urechi si zic (nu stiu cati ani ai) dar nu vrei si tu unul?

Evident dupa ce faci si tu o nunta cu juma'de oneden.. pupic.gif

Zaresc colectia Pink de la Victoria's secret? wink1.gif

Uitasem...ce se schimba userii pe aici..noroc ca nu ai schimbat si numele jurnalului.Ramo.
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 13-10-2008, 06:30 PM) *

CITAT(May @ 13-10-2008, 03:53 PM) *

Eu sufar de boala comparatiei, l-am zapacit cu nervii pe al meu ca il tot intreb cand mergem pe strada: eu sunt mai grasa decat X? Am fundul mai mare decat X? Si eu am picioarele tot asa de groase ca X?

X fiind tipe pe care le vad prin preajma doh.gif

May la fel sunt si eu )).gif si mie sti ce imi zice mai dute de unde ai iesit si nu ma intreba pe mine lol.gif

Ramo no coment esti .....superba si slaba si ....no comment ...finutza e o dulceatza de fetitza e si normal sa o iubesti asa mult ....revin la ideea de mai sus esti superba ...nu stiu unde dunt kg alea in plus de care tot ne spui hug.gif

Da mai pastrati din complimente si pt zilele in care nu ma simt slaba si frumoasa )).gif Multumesc mult, da chiar asa multe kg imi arata cantarul sad.gif

CITAT(luchi @ 13-10-2008, 06:59 PM) *

E minunata poza aia in care va priviti in ochi si radeti amandoua wub.gif

E preferata mea!!!!! cheer.gif

CITAT(Grasutza @ 13-10-2008, 07:58 PM) *

Vreau si eu o finutza asa! Sau mai bine un bb asa.... blushing.gif
Daca fac un bb la fel de dragutz, pot sa ii iau o nahsa la fel ca tine? give_rose.gif

DA!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif Nu CA mine, chiar PE mine. cheer.gif

CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 08:45 PM) *

Mie imi place ultima poza! Parca te uiti cu dragoste la cea mica, exact ca o mamica! hug.gif

Pai sunt tot un fel de mamica pt ea, nu? naughty.gif

CITAT(bibi @ 13-10-2008, 09:17 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-10-2008, 05:29 PM) *

In ordinea asta: chei de masina, surubelnitza, bani.

Deci face service auto.. lol.gif lol.gif

Frumusele foc sunteti si acum te iau de urechi si zic (nu stiu cati ani ai) dar nu vrei si tu unul?

Evident dupa ce faci si tu o nunta cu juma'de oneden.. pupic.gif

Zaresc colectia Pink de la Victoria's secret? wink1.gif

Uitasem...ce se schimba userii pe aici..noroc ca nu ai schimbat si numele jurnalului.Ramo.

27 de ani fac in ianuarie si ba da vreau copii si inca mai multi, nu doar unul...eu asa zic ca m-am nascut ca sa fac copii )).gif pur si simplu ii ADOOOOR!!!!
Da, normal ca inainte nunta si si mai normal ca cu tot onedn-ul nu doar cu jumatate cheer.gif
Zaresti bine naughty.gif

Buuuun, acum sa va spun, finutza a ales in ordinea asta: ruj, inel, telefon mobil....va fii o domnisoara cocheta....si asa si va fii cu o asa nasha cheer.gif
In timp ce eram cu finutza, m-a sunat prietena din Brasov (pe care am cunoscut-o in Antalya) si mi-a spus ca.....crede ca e insarcinata!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif I-a intarziat, si-a facut 2 teste si i-au iesit pozitive, dar joi merge la gine sa fie si mai convinsa....si bomba cea mai tare.....ma duc de nasha!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif
bibi
Dupa nunta ai vrut sa zici...nu ca ar fi vreun bai daca e inainte..

Esti buna de nasha... give_rose.gif
Ramo
Pai asta am zis....inainte nunta si apoi bebe-ul pupic.gif
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif domnisoara cocheta,dar banii nu i-au placut? )).gif
Inseamna ca se va lasa cu petreceri cheer.gif cheer.gif
dany
No , ti-ai schimbat si tu nick-name-ul )).gif

Frumusica foc finutza !!!! Sa-ti traiasca !

Felicitari amicei tale din Brasov !! Te-ai scapat de a face meniuri duble in fiecare zi grin.gif

Uite cum mi-o iau altele inainte sa te puna nasha .....da` la mine nici o sansa , oricum . ma multumesc cu o cazare la Mures sau cu invitatia la nunta . hug.gif
bubbles
Frumoase pozele si finuta e scumpa tare hug.gif
May
Ce betoanca esti naughty.gif , as da orice sa am si eu picioarele ca ale tale la kg mele sorry.gif. Si finuta e dulce foc, iti sta bine cu copil grin.gif
Ramo
CITAT(dany @ 13-10-2008, 09:44 PM) *

No , ti-ai schimbat si tu nick-name-ul )).gif

Frumusica foc finutza !!!! Sa-ti traiasca !

Felicitari amicei tale din Brasov !! Te-ai scapat de a face meniuri duble in fiecare zi grin.gif

Uite cum mi-o iau altele inainte sa te puna nasha .....da` la mine nici o sansa , oricum . ma multumesc cu o cazare la Mures sau cu invitatia la nunta . hug.gif

Da, am schimbat si eu nick-ul ca oricum toate imi spuneti Ramo, prietenii tot asa, familia la fel....asa ca....sunt Ramo de acum naughty.gif
Multumesc...imi adooooor finutza cheer.gif
Amica din Brasov vibe cu sotul peste 3 saptamani la Mures cheer.gif

CITAT(bubbles @ 13-10-2008, 09:51 PM) *

Frumoase pozele si finuta e scumpa tare hug.gif

Mersi, sunt si eu tare mandra de ea cheer.gif

CITAT(May @ 14-10-2008, 01:08 AM) *

Ce betoanca esti naughty.gif , as da orice sa am si eu picioarele ca ale tale la kg mele sorry.gif. Si finuta e dulce foc, iti sta bine cu copil grin.gif

Picioarele mele??? Fara solduri )).gif
Panda
esti frumoasa Ramo si inspiri tinerete si viata!
FINUTA E DULCE DEFINITIV..
Ramo
CITAT(Panda @ 14-10-2008, 10:37 AM) *

esti frumoasa Ramo si inspiri tinerete si viata!
FINUTA E DULCE DEFINITIV..

blushing.gif Multumim give_rose.gif
amalia0701
give_rose.gif
Io te cer de nevasta.
Femeie frumoasa ce esti pupic.gif
De finutza nu mai zic nimic, e superba pupic.gif
Ramo
blushing.gif De nevasta? naughty.gif naughty.gif naughty.gif Pai...vin give_rose.gif
amalia0701
CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 11:00 AM) *

blushing.gif De nevasta? naughty.gif naughty.gif naughty.gif Pai...vin give_rose.gif

Cred ca i-ar place sexul in 3 sotului meu naughty.gif naughty.gif
pupic.gif
Ramo
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu am incercat, dar.......io zic ca nu ma tenteaza )).gif

No si ma fac fomeie serioasa, ca atare, am luat azi retetarul de la bucatarie si ma apuc sa calculez caloriile pt fiecare mancare preparata la mine in restaurant. Ca daca m-a prinde foamea pe aici, macar sa stiu ce si cat sa mananc cheer.gif
Ideea asta o am de mult, dar....acum am timp! cheer.gif
amalia0701
CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 11:08 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu am incercat, dar.......io zic ca nu ma tenteaza )).gif

No si ma fac fomeie serioasa, ca atare, am luat azi retetarul de la bucatarie si ma apuc sa calculez caloriile pt fiecare mancare preparata la mine in restaurant. Ca daca m-a prinde foamea pe aici, macar sa stiu ce si cat sa mananc cheer.gif

Ai putea sa le publici si in meniu, caloriile, nutrientii.
Io as fi incantata sa mananc inre-un restaurant unde sa am informatiile astea in meniu.
pupic.gif
dany
CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 10:00 AM) *

Parca erai deja data sorry.gif

CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 10:10 AM) *

Io as fi incantata sa mananc inre-un restaurant unde sa am informatiile astea in meniu.
pupic.gif

Buna idee ! salut.gif
Ramo
CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 11:10 AM) *

pupic.gif

Pai sa stii ca eu am dat deja sfoara in tara si anunt pe toata lumea cand sunt gata ca poate manca linistit la mine in restaurant....
As putea sa le pun si aici, doar ca fiecare restaurant are propriile retete, gramaje.....bun, acum informativ ar merge.
Te astept la mine in restaurant pupic.gif
nella
O zi frumoasa si calduroasa ca tine pupic.gif hug.gif
Interesanta tare ideea cu meniurile cheer.gif
Ramo
Mersi la fel pupic.gif
M-am apucat de munca la ele cheer.gif
May
Super idee! w00t.gif
Grasutza
Tot mai calculezi? Ai nevoie de o mana de ajutor? hug.gif
Ramo
Ohoho, abia am ajuns acasa....imi place si asta o sa fac azi...dupa sport si spalat parul....
Cand termin cu ele, o sa schimb meniurile, adica le modific...o sa adaug si caloriile la fiecare mancare in parte! cheer.gif
dark_lady
Vin si eu...cam tarziu si dupa ce s-au facut toate complimentele posibile dar...si ce daca repet? azi e o zi buna pt complimente. Deci: finuta e superba, tu la fel,ai niste picioare suuuuper si nici eu n-as zica ca esti peste 80 kg. Buna ideea cu retetele...e am mereu p cand merg si mananc undeva, imi rezerv calorii cu carul ca sa imi permmit.

Cam asta e hug.gif
Ramo
Multumim de complimente.
Asa sunt si eu cand ies in oras.....si nu mananc nicaieri, doar acasa ce fac eu....asa ca de acum o sa pot manca si la restaurant.
dark_lady
Vin si eu la tine inrestaurant...numai ca de la iasi la tg mures e posibil sa mor de inanitie smile.gif
amalia0701
CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 11:32 AM) *

pupic.gif

Pai sa stii ca eu am dat deja sfoara in tara si anunt pe toata lumea cand sunt gata ca poate manca linistit la mine in restaurant....
As putea sa le pun si aici, doar ca fiecare restaurant are propriile retete, gramaje.....bun, acum informativ ar merge.
Te astept la mine in restaurant pupic.gif

Ceva oferte de craciun?
Ioana mea vrea sa plecam de acasa sa nu mancam mult lol.gif lol.gif lol.gif

DiaDiva
Poooooop fetele!!!!
pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Abia acum am reusit sa intru si eu un pik sa va tr un mesaj blum.gif
P langa faptul ca nu m-am bronzat cine stie cat in vacanta,m-am mai si ingrasat vreo 2 kg jumate' lol.gif lol.gif lol.gif
Acuma vreau sa ma apuk d treaba...e bai mare dak ma apuk d miercurea d dieta? )).gif
Dieta...adika iar calcule d calorii si ceva miscare blum.gif
Va poop ! hug.gif
ma duk sa mai citesc ceva mesaje sa vadce ati mai facut..macar cat am timp biggrin.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 06:10 PM) *

[
Ceva oferte de craciun?
Ioana mea vrea sa plecam de acasa sa nu mancam mult lol.gif lol.gif lol.gif

Asta-i tare!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif De ce? Voi in deplasare nu mancati? lol.gif lol.gif lol.gif

Ramo, esti foarte frumoasa! Si ai o conformatie misto, ai talie, esti foarte bine proportionata.
Ramo
Dark Lady, te astept sa vezi cum se mananc in Ardeal...si o sa stii si cate calorii ai bagat in gura....ia si tu o gustare pe drum si nu ajungi lesinata )).gif

Amalia give_rose.gif , eu fac Revelion (adica organizez da nu cred ca raman )).gif ) la restaurantul deschis anul trecut....asa ca ......daca vreti, fac rezervare pupic.gif

Dia, e bine cat mai repede sa te apuci de dieta....la mine functioneaza numai daca ma apuc de luni, in general )).gif ), si hai ca alea 2 kg nu sunt chiar asa cum vor ele....dispar repede pupic.gif si bine ai revenit

Ella, multumesc blushing.gif Lasa ca nu va mai pun poze pana nu mai scap de vreo 10 kg naughty.gif
bibi
CITAT(Ramo @ 13-10-2008, 09:27 PM) *

Pai asta am zis....inainte nunta si apoi bebe-ul pupic.gif

A, deci am inteles bine..doesnt really matter cand il faci.Si eu vroiam inainte de maritish, dar nu a vrut niciunul!! naughty.gif

CITAT(dany @ 13-10-2008, 09:44 PM) *

Parc aparca as mai baga unul in cuptor.. naughty.gif ..daca nu ar fi varsta asa inaintata..si multe multe altele care m-au impiedicat sa mai perseverez..

CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 11:03 AM) *

CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 11:00 AM) *

Cred ca i-ar place sexul in 3 sotului meu naughty.gif naughty.gif
pupic.gif

Nu cred ca nu exista barbat care macar sa nu viseze..

pupic.gif

Cea mai buna idee a saptamanii si e doar marti.
hug.gif
Ramo
Pana acum am stat de am tot facut calcule....stiati ca o ciorba de burta ajunge la 450 calorii???????? huh.gif
Apropo....burta care e trecuta in tabelul nostru,.,....e imposibil sa fie corect....burta de vita are 99 nu 168 doh.gif
Acum ma apuc de tae-bo si dup-aia imi spal parul, pus pe bigudiuri si sper ca la 22.30 sunt in pat. Si mai sper ca pe la 24 cel tarziu sa dorm........

Bibi, nu, nu ai inteles bine. Deci, intai clar ma marit si abia apoi bebe,......apoi insemnand in noapte nuntii )).gif
Stii cum se numesc astia cu idei? IDIOTI...si daca ideea mea e chiar asa de buna, inseamna ca sunt o mare.............. )).gif
bibi
Pai am zis de idee ca era buna ca nu prea am vazut caloriile in meniuri.AM vazut in cateva dar nu in multe.

A, deci tragi tare in noaptea nuntii..pai vezi cum pui nunta atunci ca sa fie o perioada mai fertila nu sa "muncesti"omu"degeaba..
nella
CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 08:29 PM) *

Pana acum am stat de am tot facut calcule....stiati ca o ciorba de burta ajunge la 450 calorii???????? huh.gif
Apropo....burta care e trecuta in tabelul nostru,.,....e imposibil sa fie corect....burta de vita are 99 nu 168 doh.gif
Acum ma apuc de tae-bo si dup-aia imi spal parul, pus pe bigudiuri si sper ca la 22.30 sunt in pat. Si mai sper ca pe la 24 cel tarziu sa dorm........

Bibi, nu, nu ai inteles bine. Deci, intai clar ma marit si abia apoi bebe,......apoi insemnand in noapte nuntii )).gif
Stii cum se numesc astia cu idei? IDIOTI...si daca ideea mea e chiar asa de buna, inseamna ca sunt o mare.............. )).gif

Pai daca ciorbita de burta care e preferata mea are atatea calorii...sa pui in meniu si ceva asa de dieta pt noi )).gif dar tot gustos sa fie...oricum la tine se papa bine si acasa si la restaurant pupic.gif
Ramo
CITAT(bibi @ 14-10-2008, 08:36 PM) *

Pai am zis de idee ca era buna ca nu prea am vazut caloriile in meniuri.AM vazut in cateva dar nu in multe.

A, deci tragi tare in noaptea nuntii..pai vezi cum pui nunta atunci ca sa fie o perioada mai fertila nu sa "muncesti"omu"degeaba..

La noi INCA nu este un restaurant sa aiba calculate caloriile...mi-ar place sa aiba la chinezesc...toata ziua as manca acolo.
Perioada neperioada in noaptea nuntii....nu scapa )).gif

CITAT(nella @ 14-10-2008, 08:41 PM) *

CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 08:29 PM) *

Pai daca ciorbita de burta care e preferata mea are atatea calorii...sa pui in meniu si ceva asa de dieta pt noi )).gif dar tot gustos sa fie...oricum la tine se papa bine si acasa si la restaurant pupic.gif

Pai meniul ramane asta care e, o sa il completez doar cu caloriile. Stit ca fiecare restaurant are retetarul lui dupa care se fac preturile, ei, de acolo fac eu calculul caloriilor...o sa va anuntz daca gasesc ceva dietetic...desi.....in Ardeal nu prea este asa ceva )).gif

Gata si cu sportul....azi am facut febra musculara la birou ca m-am bagat in dulapul cu dosarele angajatilor sa le aranjez in ordine alfabetica, luam fiecare dosar in mana, ma uitam daca are carte de munca (carnetelul efectiv) in dosar si apoi il puneam la loc.....deci am facut pe putin 150 de genoflexiuni....si cand am ajuns acasa nu stiam de la ce ma dor picioarele doh.gif
Da acum ma duc in vana ca mi-am lasat apa in cada si am pus si saruri frumoooos mirositoare.
dany
Numa` mie nu-mi raspunzi la postare ?????
bibi
Noaptea nuntii o sa fie de pomina.. naughty.gif naughty.gif

Vana..ziceam ca nu inteleg..e cada pana la urma..

Hai sa ai o zi buna. floare.gif
Ramo
CITAT(dany @ 14-10-2008, 10:41 PM) *

Numa` mie nu-mi raspunzi la postare ?????

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Stai ca ma intorc sa vad sorry.gif

CITAT(dany @ 14-10-2008, 11:19 AM) *

CITAT(Ramo @ 14-10-2008, 10:00 AM) *

Parca erai deja data sorry.gif

CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 10:10 AM) *

pupic.gif

Buna idee ! salut.gif

Da ce? Amanta(a)in ziua de a azi nuse poate???? naughty.gif

CITAT(bibi @ 15-10-2008, 08:20 AM) *

Noaptea nuntii o sa fie de pomina.. naughty.gif naughty.gif

Vana..ziceam ca nu inteleg..e cada pana la urma..

Hai sa ai o zi buna. floare.gif

Mda...cada=vana )).gif

No si acum am o maaaare nelamurire...de fapt 2.
Prima.....am cautat pe mai mule site-uri si nu am gasit ce cautatm....eu la restaurant folosesc smanatana cu 38%grasime.....am gasit cu 30% si are 380/100. Si ca sa mai adaug 8% grasime, am facut diferenta dintre grasime de 12 si 20% si mi-a dat in jur de 80.
Oare e corect sa punctez smanatan de 38% cu 460 calorii/100??? Ca atunci s-au ras astia care mananca mamaiga cu branza si smantana la mine....cu portia aia au terminat toata ratia de papa pe ziua respectiva.
A doua....e adevarat ca de asta nu m-am interesat asa de mult, dar o sa mai caut....in schimb, daca stie cineva, poate imi spune si mie....sunt convinsa ca multe dintre voi aveti dilema asta......care e diferentza intre grame si mililitrii???? Adica cum transform una in alta? Ma refer aici la inghetata, iaurt, smantana...etc.

No, ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine in dimineata asta doh.gif
buretel
Neata! Ramo, arati super w00t.gif Pur si simplu refuz sa cred ca ai greutatea de la ticker dry.gif Sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa si fericita floare.gif

Cat despre calorii inscrise in meniu, mi se pare o idee excelenta! As veni si eu pana la tine, ca in Tg. Mures n-am fost niciodata rolleyes.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.