CITAT(BuFiTaSaD @ 13-10-2008, 06:30 PM)

CITAT(May @ 13-10-2008, 03:53 PM)

Eu sufar de boala comparatiei, l-am zapacit cu nervii pe al meu ca il tot intreb cand mergem pe strada: eu sunt mai grasa decat X? Am fundul mai mare decat X? Si eu am picioarele tot asa de groase ca X?
X fiind tipe pe care le vad prin preajma

May la fel sunt si eu
).gif)
si mie sti ce imi zice mai dute de unde ai iesit si nu ma intreba pe mine
Ramo no coment esti .....superba si slaba si ....no comment ...finutza e o dulceatza de fetitza e si normal sa o iubesti asa mult ....revin la ideea de mai sus esti superba ...nu stiu unde dunt kg alea in plus de care tot ne spui

Da mai pastrati din complimente si pt zilele in care nu ma simt slaba si frumoasa
).gif)
Multumesc mult, da chiar asa multe kg imi arata cantarul

CITAT(luchi @ 13-10-2008, 06:59 PM)

E minunata poza aia in care va priviti in ochi si radeti amandoua

E preferata mea!!!!!

CITAT(Grasutza @ 13-10-2008, 07:58 PM)

Vreau si eu o finutza asa! Sau mai bine un bb asa....
Daca fac un bb la fel de dragutz, pot sa ii iau o nahsa la fel ca tine?

DA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu CA mine, chiar PE mine.

CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 08:45 PM)

Mie imi place ultima poza! Parca te uiti cu dragoste la cea mica, exact ca o mamica!

Pai sunt tot un fel de mamica pt ea, nu?

CITAT(bibi @ 13-10-2008, 09:17 PM)

CITAT(ramonavlas @ 13-10-2008, 05:29 PM)

In ordinea asta: chei de masina, surubelnitza, bani.
Deci face service auto..
Frumusele foc sunteti si acum te iau de urechi si zic (nu stiu cati ani ai) dar nu vrei si tu unul?
Evident dupa ce faci si tu o nunta cu juma'de oneden..
Zaresc colectia Pink de la Victoria's secret?
Uitasem...ce se schimba userii pe aici..noroc ca nu ai schimbat si numele jurnalului.Ramo.
27 de ani fac in ianuarie si ba da vreau copii si inca mai multi, nu doar unul...eu asa zic ca m-am nascut ca sa fac copii
).gif)
pur si simplu ii ADOOOOR!!!!
Da, normal ca inainte nunta si si mai normal ca cu tot onedn-ul nu doar cu jumatate
Zaresti bine

Buuuun, acum sa va spun, finutza a ales in ordinea asta: ruj, inel, telefon mobil....va fii o domnisoara cocheta....si asa si va fii cu o asa nasha
In timp ce eram cu finutza, m-a sunat prietena din Brasov (pe care am cunoscut-o in Antalya) si mi-a spus ca.....crede ca e insarcinata!!!!!!!!!!!!!

I-a intarziat, si-a facut 2 teste si i-au iesit pozitive, dar joi merge la gine sa fie si mai convinsa....si bomba cea mai tare.....ma duc de nasha!!!!!!!!